Три дни преди старта: НСИ очаква 65% от населението да преброи електронно, отвори "гореща линия"

Преброителите ще са с маски, ще разполагат с дезинфектанти, ще спазват дистанция от поне метър и половина

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цялата информация я има в съответните държавни и общински служби.

Ами дайте някакъв сайт където да се преброим!

До кога ще се харчат милиони за глупости, след като всичко е в служба ГРАО? Родените началото на миналия век без документи почти всички са на оня свят, новородени циганета без документи няма, т.к. трябва да се взимат помощи, а новородените помаци, каракачани и т.н. без документи са в рамките на статистическата грешка.

Тая година ще е сложно преброяването - сега всички фейсбук тъпанари, които биват преследвани от ИлюмЕнатите, рептилите, световното правителство ще откажат да ги броят защото така правят списъци за имплантиране на 6G в гъзовете им

Нямам намерение да се преброя, оставам тази възможност на желаещите.

Аз пък ще се преброя, попълвайки напълно измислени данни. ДГД

Що да не опиташ "краставичката", че тя също има ваксина! И тя е доста гъста, става и за дезинфектант за устата на Зинеп (мамичка ти)... Не се страхувай, никой не те проследява!

Точно така! Със какво ни занимават тези кумундета?...

Преброих се електронно, но по-голяма глупост не бях виждал! Страхотно бави системата, десетки пъти влизах и излизах, ако живееш в село няма регистриране заради населеното място-прехвърля към карта и става ужаса, пишеш България, а свети червено, че не е коректно, та се наложи да пиша Бангладеш та дано мина напред.... само някой е взел парите, отврат е тази регистрация!