Експерт психолог разкрива що е то ”Трети пол”

През последните дни много думи се изговориха и много въпроси се зададоха около това – „ДА или НЕ за Истанбулската Конвенция”?

Обратно в новината

Коментари - Експерт психолог разкрива що е то ”Трети пол” | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Трети пол" е нещо, което е извън рамките на нормалното.

Бих искал да повярвам на повърнята на това същество от снимката към статията но не бих могъл, защото съм осъснал социалната си рола в общуството. Още преди много години в един разговор с подобен вид социален типаж му сподели, мче човека е социалнто животно - на което последния ми се разсърди и едва преди дни ми се обади, че прочел някакъв си американски учен, който потвърдил моите думи от преди повече от 20 години. Ти да видиш, и психолозите можели да четат, но за съжалениеу, не могат да мислят, А ВАЖНОТО ДНЕС Е ДА МОЖЕШ ДА МИСЛИШ И ТО ПРАВИЛНО! Е, тази от снимката явно все още не е дорасла за да мисли, но пък се е научила да чете, но то пък като четеш а не мислиш, ввидно говориш и пишеш само глупости. Принципно, не виждам нищо социално в лицето от снимката, само дето с парите, които са и дали си е ушила юларче, за да скрие сигурно социалната си роля. И до днес не получих отговор от тези със социалните роли - каква е връзката между джендърите - т.е. лицата с определени психически октклонения и налилието над жени?? Насилие има и над възрастни хора, имва и над деца, има и над мъже?? Е, няма как да се обясни нещо, което надхвърля свегогледа на такъв тип неустановени лица като това от снимката към статията. Отново ще трябва да минат 20-на години, за да се появи някой американски учен за да сподели, че виждате ли , преди 20 годсини в Еврропа направиха едни големи глупости, които ние днес тряябва да оправяме отново, като световен лидер. Логика, брат, Но тази от снимката ще бъде на преклонна възраст и надали отново ще има шанса да мисли, а камо ли да говори и правилно.

Ошамаросани яко джендърите се обясняват. Да бяха обяснявали преди да се опитат да пробутат конвенцията. Хората най-нормално ги попитаха - какво е това, каква е тази дума !? Цачева високомерно отвърна - не ви е работа да знаете, от ЕС са казали да подписвате. Така ли !? Избухна скандал и не мина номера. Сега нека се обясняват до година до амина.

Ще изпълзят всички червеи! - в очакване на по-голямото гомно за да се гмуркат и тъпчат на воля. Целувки от Кончита Вурст...

Не мога да повярвам...Впрочем,знаех си ,че БЪЛГАРИЯ Е ЖИВА....А прави ли ви впечатление колко МАЛКО изтрити коментари има?????Как ЛИПСВАТ основни тролове????

Давайте да я приемаме тая конвенция, че освен новини в подкрепа скоро нищо друго няма да има в Дира. Като я гледам тая разяснителната кака много ми прилича да е била доскоро батко.

Госпожата на снимката ми прилича на "жен".

"... трябва да бъдат осигурени без всякаква дискриминация основана на пол (има се предвид жена/мъж и социален пол/пола на база на социалната определеност в обществото)..." - това рече, че всеки един амбриаж ще може да ни осъди, ако ще се почувства дискриминиран. Правете изводи, дами и господа!!!

тая прилича на животно,въргаляло се в калта,кой гендер е? Може би четвърти....?

"Истанбулската конвенция - основен враг на тутраканската селищна система!" Много хора ги тресе параноята и са за прихолог.

Едно логично въпросче ми се върти в главата, след като си направих труда да прочета въпросната спорна Истанбулска Конвенция, в която всъщност наистина няма нищо от всички твърдения за гей въпросите, третия пол и т.н.: Няма лошо, в това да се обърне внимание и да се акцентира по въпроса за насилието, НО защо в същото време трябва да се определят и дефинират конкретни засегнати групи? Не е ли логично да се борим с агресията и насилието ИЗОБЩО?! Не и логично тази конвенция да бъде в духа на унификация и синхронизация на местните законодателства на всички държави в ЕС по отношение на насилието ИЗОБЩО, защото започнем ли да се делим на групи, малцинства и общности, няма да има край! Авторката сама изтъква, че проблемът е в налагането на стереотипи. Тогава, защо трябва да има конвенция, която всъщност прокламира и затвърждава точно тези стереотипи, налагайки тезата, че едни имат нужда и право на защита, а други - не... Това е въпросът в крайна сметка - дефинирането на отделни обществени групи и социални категории, само води до още по-голямо фактическо социално разделение, а едва ли един такъв акт може да се нарече, ПОЛЕЗЕН...

до агитаторите на ИК които се крият зад случаите на домашното насилие ще кажа че Няма ненаказано добро

Трети пол е това на снимката. Но вижте това: "След като вчера се разбра, че Руският патриарх Кирил идва за честванията на връх "Шипка" на 3 март националният празник на България, днес в Българското външно министерство и посолството ни в Турция са получили остра нота от страна на Турция. В нотата ясно е посочено, че по същото време в България ще присъства и президентът на Турция Реджеп Ердоган и присъствието на връх "Шипка" от страна на руският патриарх ще се счита за провокация към турската държава. Все пак според турските власти почитането на геройски загиналите в опазването на границите на турската империя войници, не трябва да става в присъствието на православен патриарх. От Турция винаги са гледали на България като на приятел, но тази провокация може и да развали добросъседските ни отношения поради факта, че войниците във войната с Русия преди 140 години е била предизвикана от Русия с цел завладяване на територии от страна на Русия на Балканите. Нашите войници достойно и геройски са бранели турските територии и с присъствието на руският патриарх на върха според Турция, България иска да оскверни паметта на турските герои, загинали в подножието на върха." КАК ВИ СЕ СТРУВА ???? Българи, управляват ви ИДИОТИ !!!!

С турчетата не трябва да имаме достулук, по причини от общ цивилизионен характер. Тази държава е нарицателно за всичко онова, което се явява като и се съдържа в понятието "човешка цивилизация и цивилизовано човечество". Достатъчно е само религията , да не говорим за култура и пр. неуместни за случая понятия. А като добавим и болните мераци и сънища на неосманизъм и обременената история (холокост, геноцид), разговорът става излишен.

Байно ле, никой не пита българина, а и той се свива като мишка ... защо гъжвалията ще идва на 3 март у нас? Защото някой безполов го е повикал, да му оближе мъд.те! Командват ни българоубийци!

Една Намибия има повече смелост от нас - внесли са иск срещу Германия за "геноцид", извършен преди повече от 100 години. Ние се притесняваме да не обидим наследниците на насилниците ни, докато си защитавали правото да ни насилват. Пък тези дали живота си, за да си извоюват правото да се самоопределят верски и етнически като християни и българи се оказаха престъпници на закона - да ви имам и прочита на историята, продажници безродни.

МКБ-10 /извадка/ F65 Разстройства на сексуалното влечение Включва: парафилии F65.0 Фетишизъм Лицето използва неодушевени предмети като стимул за сексуална възбуда и задоволяване. Много от фетишите са принадлежности за покриване на човешкото тяло като дрехи или обувки. Други често срещани предмети се характеризират със специфична консистенция като гума, найлон или кожа. Фетишите имат различна значимост за лицето. В някои случаи просто служат за усилване на сексуалната възбуда, достигната по обичайния начин (например изискване към партньора да носи определено облекло). F65.1 Фетишистки трансвестизъм Носене на дрехи на противоположния пол главно с цел постигане на сексуална възбуда и за създаването на представа за личност от противоположния пол. Фетишисткият трансвестизъм се разграничава от транссексуалния трансвестизъм по ясната си връзка със сексуалната възбуда и силното желание на индивида да свали дрехите, след като вече е постигнат оргазъм и сексуалната възбуда затихва. Това разстройство може да се прояви като по-ранна фаза в развитието на транссексуалността. Трансвеститен фетишизъм F65.2 Ексхибиционизъм Повтаряща се или постоянна тенденция към показване на собствените гениталии пред непознати (обикновено от противоположния пол) или на обществени места, без покана или желание за по-интимен контакт. По време на показването обикновено, но не винаги, е налице полова възбуда и действието често завършва с мастурбация. F65.3 Воайорство Повтаряща се или постоянна тенденция да се наблюдават хора в моменти на сексуално или интимно поведение (например събличане). Това обикновено води до сексуална възбуда и мастурбация, и се извършва без знанието на наблюдаваните. F65.4 Педофилия Сексуално предпочитание към деца (момчета или момичета, или и двата пола), които са обикновено в предпубертетна или ранна пубертетна възраст.

Пред вратите на Европа се появява един и моли за убежище. Питат го каква причината, а той отвръща, че племето му иска да го линчува. Чиновникът на смяна повдигнал учудено вежди, тъй като дотогава не са имали подобен случай, и поискал обяснения. Оказало се, че лицето, търсещо убежище обичал да похапва човешко месо. Чиновникът изпаднал в потрес, тъй като в утвърдения списък не се споменавало за "канибализъм".

Докъде го докарахме! КЛИНИЧЕН психолог да прави цял народ на луд.

Да сложат нормален човек да свърши тази работа. Зам такива задачи винаги се избират подходящите хора. Не ви ли се струва малко странно, че няма офиц. реакция от публични женски фигури или организации, които да осъдят всичко случило се дотук. Още повече, че БПЦ го направи!

То май голяма част от народа (80%) е за психиатър!

Извратеняците настъпвят яко. Очаква се следващата им извратеняшка крачка

"Най-големият номер, който дяволът е изиграл на хората, е да ги накара да повярват, че дяволът не съществува!"

Как леееко избягват факта, че всъщност тия от "третия" "социален" пол всъщност се правят на другия БИОЛОГИЧЕН пол - премахват си и си добавят полови органи и пият хормони - какво социално има в това?

Съдраха се да лъжат и мажат тия изверги! Обидното е, че ни вземат за идиоти и нагло си крещат лъжите в очите ни. Едва ли има българин, който да не е прочел въпросният пасквил, наричан Конвенция! Тия не могат да разбера, че с лъжите си още повече настройват хората срещу гнусният документ, който цели с командно- административни мерки да наложи педераслъка и лезбийството!

Над 1700 коментара! Тази кукундрела си направи безценна реклама. В момента е готова да прибира парите на 80% от българите.

Те затова са казали, че няма лоша реклама. Но не му се сърдете ба момето. То не може друго и да прави, совен да приглася на рогатия.

E да, 80% по Иво Христов...

Какво ще ми обяснява, нали я-го виждам на фотото.

чорапче ли

Велева, като клиничен психолог и не знам каква си ПУЛС, може ли да определиш СОЦИАЛНИЯТ МИ ПОЛ - Имам три деца ... Работя ... Обичам да готвя и приготвям закуски обеди вечери ... помагам в чистене и отглеждане на децата ... Спортувам с приятели и пия бира ... Заглеждам се след хубава жена и добре облечен мъж .... Обичам работа в градината ... Разказвам приказка за лека нощ .... Естествено ВСИЧКО това не се случва в един и същи ден ... но се случва ... ... и се считам ... а я вие да ми определите пола .... АКО МОЖЕТЕ?! ... ей писна ми от откачалки ... честно ...

ако те сърби дупето си заминал

Всичките тези размишления са съпътствали обществото от векове! И всичко това е свързвано със социален статос, национални особености , касти, класи и т.н. Никога не са свързвани с пола! Няма такова понятие "социален пол". Въвеждането му е първа крачка към извращението "трети пол"!

Няма такова нещо, изобщо не се задават въпроси ДА или НЕ за ИК. Българският Народ-Суверенът е изцяло против ИК и го заяви ясно и категорично. Шепата боклуци-педерасти лизбиики и травестити с техните организации са в транс и крещат в защита на това пъклено творение, но не могат да заглушат гласа на Народа! НЕ на извращението ИК, не на транснационалния европейски хомосексуализъм, не на третия пол.

говори си за твоята, изпълнена със злоба личност

а друг като теб казал... ааа па нека ми е лошо

МКБ-10 ПОТЪРСЕТЕ ГО В НЕТА..(Международната класификация на болестите-10) ИМА ОЩЕ МНОГО ПОВЕЧЕ ОТ ПО ДОЛНОНО ИЗБРОЕНИТЕ F64.0 Транссексуалност; F64.1 Двуролев трансвестизъм; F64.2 Разстройство на половия идентитет в детска възраст; F64.8 Други разстройства на половия идентитет; F64.9 Разстройство на половия идентитет, неуточнено; F65.0 Фетишизъм. F65 Разстройства на сексуалното влечение: (Disorders of sexual preference) F65.0 Фетишизъм; F65.1 Фетишистки трансвестизъм; F65.2 Ексхибиционизъм; F65.3 Воайорство; F65.4 Педофилия; F65.5 Садомазохизъм;

След днешната Света литургия в катедралния храм "Св. Александър Невски", от амвона на храма беше прочетено Обръщението на Светия синод срещу ратификацията на ИК. "Призоваваме Народното събрание да не ратифицира Истанбулската конвенция, в която се въвеждат понятия, протворечащи на нашата православна вяра, национални традиции и правна система. Призоваваме българския народ да отстоява вярата си, която го е съхранила във всички исторически изпитания", каза Mелнишкият епископ Герасим, главен секретар на Светия синод.

Прочетох официаналният текст на ИК и мога да ви кажа, че всеки средно интелигентен човек БЕЗ юридическо образование ще гласува против нея. Около 80% от членовете и законите застъпени в тази ИК са за разграждане и елиминиране на съществуващата Конституция. ИК е едностранна по отношение на прилаганата защита - главно жени и много малко и неясно споменато за деца. Ами мъжете под насилие от жени ? Дори само този факт прави ИК секситка и расистка т.е. ориентирана само към единият пол - женският. Това е ТОТАЛНО неприемливо. Изобщо не искам да споменавам законите и алинеите на изпълнителният им орган ГРЕВИО. Това е крещяща намеса във вътрешните работи на една суверенна страна. Дефакто този комитет от 15 човека има АБСОЛЮТНО всякъкви права на неприкосновеност във всяка една страна ратифицирала ИК. Те са НАД всички закони в страната, в която проверяват. По нататък ... всички правителства които са ратифицирали ИК се подчиняват на НПО-организации. Безусловно. Говориме за нашите силови структури. Да, официално се използва думата "социален пол" базирано не на това какъв е роден човека, а какъв иска да бъде. Г-жа Цачева МОЛЯ ВИ се прочетете ПОНЕ веднъж текста на ИК. Не е трудно да се разбере очевидното. Страната ни се задължава БЕЗУСЛОВНО да приема от цял свят т.н. "жертви" на сексуално насилие базирано на тяхният СОЦИАЛЕН ПОЛ което е техен избор. Ало политиците от ГЕРБ чувате ли ! Вземете и в обедната си почивка прочетете пълният текст на ИК. И тогава ще наведете главите и ще кажете - никога това да не се гласува. Нашата Конституция и НК са много по-ефективни и равноправни. НЕ на Истанбулскта Конвенция !

Това няма ли гребен да се вчесе...

От къде изкопахте толкова много изроди е да ни убеждавате в идиотии !

Поставих един въпрос, ама никой не иска да ми отговори, ни от дира ни колега от форума, ни бойко се обади. Та повтарям въпроса, след приемането на таз конвенция ние премиер или премиерка ще си имаме!???

няма да има промяна

Не се ли сещате, защо Герб и Бойко така настоятелно искат да прокарат Конвенциятам на СЕ, наречена Истанбулска: Защото: Когато президента Радев се изкаже за работата на Министерски съвет в Парламента, то тогава Министър-председателя Бойко, да се обяви за Бойка и да стане жена по документи, за да обвини после президента в насилие срещу себе си! Бойко на стари години осъзнава, че се чувства от различен пол, от тези биологичните, които познаваме, и иска да играе РОЛИ , чрез конвенци

е против Конвенцията ще бъде считан за престъпник - за това нещо защо се мълчи?

Особено, ако си мъж, защото например чл.4 т.4 казва така: "Специалните мерки необходими за превенция и защита на жените, основано на пола, не се приемат за дискриминация по силата на настоящата Конвенция" С други думи Конвенцията се бори с дискриминацията, като допуска дискриминация в определени, но неуточнени многобройни случаи със "специални мерки"/неуточнени/ и то предварително... Или по простичко ето ти примерна хипотеза...: Съседката ти си е помислила, че ти си си помислил да се скараш на жена си. Вика полиция. Идва отряд полицайки. Респектират те с палки, докато си признаеш. Вероятно може и да можеш да ги "смлатиш" , но тогава влизаш в затвора четворно, защото си набил държавен служител на служба, защото са жени, защото си нарушил Конвенцията и съответно Конституцията. И съответно е ясно, че ти въобще не си дискриминиран, т.е. може да се жалиш само на Арменския поп. О,.... не извини ме- на попадията, защото мъже вече няма, освен разбира се на Арменския джендър. А, за Конституциите какво пише...чети си го сам, че нямам сили да го кажа.....

да я не срещаш по нощите - инфарктът ти е в кърпа вързан.

там с какви полове разполагате, мадам - трета, четвърта, пета категория ?

С каква парола се ЛОГ-ва в мрежата и в мислите си представеният и широко коментиран експерт? То е ясно: "ПСИХО" Но шшъъттт! Тайна е и само на Вас я казвам.

Някаква абсолютна каша стана в главата ми! Нали в конвенцията не става дума за трети пол? Нали нито думичка не се споменава за ... тези с различните полове? Нали само за защита правата на жените и момичетата се говори в тази конвенция? Тогава защо в контекста на новините за конвенцията ни разясняват какво е трети пол? И защо се прави от някаква психоложка, чиято фондация се финансира от други фондации - все джендърски ... Ще ми обясни ли някой защо ни правят на маймуни и се опитват да ни баламосват по такъв идиотски начин? Вярное, че 80% от нас са дебили, но има и едни други 20%, които могат да четат, знаят чужди езици, могат и да осмислят и да разсъждават над прочетеното!

Схемата, по която ни манипулират се нарича Прозорец на Овертон. С това американско изобретение се цели голяма група хора, в случая българското общество да приемем една перверзия. Вижте повече инфо за това. А щом българското правителство си позволява да се гаври с нас, с народа си по този начин, то няма място вече в политиката на България. Нямате си представа какво огромно падение е това. Вместо нашето правителство да слуша гласа на народа си, който го е избрал, то изпълнява не нашата, а волята на чужденци, като се опитва буквално да натрапи техните желания и мераци върху собствения си народ. Можем да кажем вече съвсем спокойно, че нямаме българско правителство. А наместници на някакви чужденци.

Защо,защо, не се говори в ИК за насилие над мъжете, а то - главно психологическо, е много повече над мъжете от страна на жените? Ами, защото се дадоха прекалено много права и продължава да се дават на тези коварни, паразитни нищожества - жените. Те - богомолките, са основна причина за значително по-късия живот на мъжете. Чакайте още, търпете дискриминацията, която се упражнява върху вас мъже. Продължавайте да мислите, че е кавалерство да отстъпвате на жените във всичко, а те да ви казват, че са със еднакви възможности. Скоро ще бъде съвсем късно да се нормализират нещата

Преди доста страници тук. Но не мисля, че си прав, защото аз смятам, че все пак жените си ги бием повече, отколкото те нас. Не, че няма истина. Просто си малко краен, което не е добре. Помисли още..А, що се отнася за ИК, то тя е боклук за боклука. Не решава нито един проблем, умножава старите по 5, създава нови поне 30, които ще се увеличават в геометрична прогресия поне 30 години или докато свят-светува. Така мисля.

"Поддръжниците на Конвенцията считат, че според закона за пряко участие, не може да се подлагат на референдум въпроси, свързани с основни човешки права, голяма част от които всъщност са и обект на конвенцията, а освен това тези права са гарантирани в Конституцията на Република България, както и от редица български закони, а голяма част от тях вече са защитени и от други международни актове и конвенции, по които България е страна. " Те това е записано в документ на МС при приемането на конвенцията. Ами те самите си признават че имаме закони които покриват конвенцията поне в твърденията какво представлява тя. А сега да кажат защо им е.

Ами като я гледам тая, не оправдавам а разбирам някой случаи на домашно насилие. Представете си, събуждате се сутрин и виждате туй нещо до себе си в кревата. Ами сънени още ще решите че някакво зомби от филмите на ужасите е влязло в кревата ви и за да се защитите почвате да го млатите и после хоп, домашно насилие. та внимавайте кого пускате в кревата си.

Господинът на снимката има доста екзистенциално мислене.

чак пък мислене, по скоро ми прилича на бръщолевене на деменциално болен.

А бе дира, като сте свободна и независима медия, публикувайте и тези на тези които са против конвенцията, та хората да сравняват.

В България, за да станеш един прост охранител, без право да носиш оръжие ти искат удостоверение от психодиспансера, че не се водиш на отчет там. Та не е ли редно хора дето искат да насаждат някакво мнение преди да пуликуват словоизлиянията си да публикуват и такова свидетелство. Или се опасявате че ще изгубите всички поддръжници на конвенцията.

силна манипулация. Свидетели сме как мощното лоби на хомосексуалните по върховете на Евросъюза искат силово да наложат тезата, че хомосексуалността е нещо "нормално" а не "отклонение".

казал големият Радичков - мисълта трябва да е като игла в купа сено.

с какъв цвят рокля трябва да се облека за да се чувствам повече жена. Е, може и с панталон. Много думи и все без полза. Не е засегнат и въпроса кое е по-женствено - с лява или с дясна ръка да си служим. Едва ли са се сетили колко много "проблеми" ще решат, когато са списвали конвенцията!?!???

Според вас този от снимката изглежда ли като нормален човек

Нито изглежда, нито е. Сега е във фаза неконтролируемо хилене.

Сайта на травестите в Европа - радушно приветства Истанбулската конвенция, като документ даващ им права и легализиране на доктрината им. Документа е от 2014 Сайта е https:// tgeu. org/ protection-of-trans-people-under-the-istanbul-convention/ Копирайте в браузъра след като махнете интервалите между символите /вид цензура на дир бг/ или го намерете сами с търсачка. Задавайте въпроси, търсете, мислете БЪЛГАРИ. Информация има много във все свободният интернет - не се поддавайте на пропагандата.

1750 КОМЕНТАРА!!!????Брей , че СВОБОДА ИМАМЕ...А след като я имаме нека пуснат на обсъждане,,ПЕРНИЩКАТА КОНВЕНЦИЯ,,---Ако първият пол не бие вторият пол,значи е трети пол....Там поне всичко е ясно....