Трети човек изчезна само за месец в Родопите

Стотици полицаи, доброволци и военни издирваха още двама мъже

Обратно в новината

Коментари - Трети човек изчезна само за месец в Родопите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Живях близо 6 месеца в Смолян,курс за планински водач.Обиколих доста от околностите.Живеехме в квартал Долно Райково,на края на града.Често се разхождах нощно време в гората над Райково- към манастира Свети Спас.На 5 тия месец,беше пролет,седяхме с едно местно момче на параклиса в Долно Райково,през нощта.Тъкмо щяхме да си ходим,погледнахме към обраслия с гъста гора баир до нас и видяхме загадъчна,неподвижна,ярка,млечнобяла светлина.Идваше от най гъстата част на гората,на стръмен баир над нас,светеше между дърветата,а сиянието се издигаше над върховете на най-високите дървета.Многократно преди това се бях разхождал в района откъдето идваше,от там минават само тесни пътеки,няма път за коли.Момчето с мен,което живее там каза,че не е виждал досега нещо подобно.Уплаши се и ми вика да си ходим.Предложих му да се разходим да видим какво е,сам ме беше страх,или поне да останем да го наблюдаваме от там,той не искаше.Светлината не потрепваше,беше съвсем неподвижна.Тръгнахме си.

Мечка, чела Баскервилското куче.

Добре се запасих за зимния сън. Очаквам нови и по закръглени посетители. Благодаря и на Бриджит Бардо.

докъде я докарахме! Хора, вие се шегувате, но трябва да се събудим! Страхуваме си от бездомни кучета, лисици, чакали, мечки, цигани, мигранти, политици! Защо се оставяме да живеем така, как допуснахме в нашата държява и в нашия дом някой друг да ни казва какво да правим? Че то в Брюксел няма мечки в сградата на ЕС, ами тия хора в Родопите какво са правят? Да идва Бардо и да си ги кара във Франция, като са и толкова скъпи!

А тебе къде да те карат като си толкова тъп.

Споко! Изчезналите са турци-най-вероятно са отскочили до Турция. Добре е тия с фесовете да намалеят ,писна ни от ДПС и малограмотни индивиди да искат да управляват България!

Извънземни си набавят екологично чист материал за изследване...

Споко , като видят ръждата в мозъка и ще ги върнат .

Гръцките фермери са тръгнали на лов за роби.Като ги изцедят до край , товарят ги на линейка и ги изхвърлят на ничията земя на КПП-то. Едно време така ловяха роби румънските покои ,но никой не си мръдна пръста да търси изчезналите добричлии.

копои

Чокои

Някой ревеше за органи, които да се набавят по всякакъв начин.

Толкова изчезнали българи и чак сега пишат. А за един изчезнал арабин в Турция ни проглушиха ушите. Ами така е, като новините във всички български медии се пишат на Козяк и се разпространяват от сороската агентура.

разстоянието от Бръщен до Борино е около 37-8 километра и това е най-малкото разстояние. Другите две села са оттатък Девин и Смолян, което е повече от 100 километра и съвсем не е близо

Явно мечките се подготвят за зимен сън и трупат мазнини.

СТИГА С ВНУШЕНИЯТА ЗА МЕЧКИ! МНОГО СИ ПРОЗРАЧЕН! МЕЧКИТЕ ЩЯХА ПОНЕ КОКАЛИТЕ ДА ОСТАВЯТ,А НЕ ДА СЕ ИЗПАРИ ЧОВЕКА БЕЗ СЛЕДА!!! ДРУГА Е ПРИЧИНАТА И МНОГО ВЕРОЯТНО Е ДА Е ТЪРГОВИЯ С ОРГАНИ!!! БЛИЗО ДО ТУРЦИЯ ВСЕ ПАК!!!

Ти нормален ли се бе ? Егати психарите се навъдиха . Ти в Родопите , някое затънтено село с карта няма да намериш , той човешки кости ще ми търси .

Yasno...

Пратете ми нещо по-младо бе! Тия дядовци с голям зор ги дъвча, с голям зор ги смилам.

Планината ги е погълнала!

E, щом е само за месец, ще се приберат. Още 5-6 дена останаха...

добре, като са забранени за лов мечките, не може ли да се разходи ловец и да я отстреля, а да каже, че го е нападнала? не вярвам да има санкции при самозащита, може ли да ни изчезват хората и да си траем? вярвам за мечката, защото в монтанско село е забранен лов на лисици и така са се навъдили, че в селото през деня ги виждаш. Еми никой не е длъжен да гледа кокошки, за да му ги яде Кума Лиса

Ами не гледай кокошки бе.

Лоша работа.

Мечка. Все в един район, хапва хора. От както са забранени за лов, нямат страх от хората.

Че защо да имат страх. Мечките са си у дома.

Кой знае,колко бежанци се укриват из Родопите,може всичко да са направили с тези мъже... А може и някоя мечка да са нахранили...

Нищо чудно мечка да ги е треснала и да им е завлякла остатъците в някоя дупка.

21 век всеки има мобилен телефон.Защо не ги търсят през операторите, да се види клетката.Някой може да има телефон с имейкод,елементарно е .

на баба Меца. Хората унищожиха месете с боровинки, малини и др. плодове, които тя похапваше за да натрупа мазнини за през зимата докато спи. Значи тя няма да мре. Ще яде от човешкия род за да преживее. Докарахме до там мечките, няма какво да им се сърдим. Който сее вятър ...

мазнини от малинки и боровинки Баба Меца няма да натрупа. Ще ѝ спадне холестеролът, ще се подобри сърдечната ѝ дейност, а оттам и активността.

Стойте си у дома, бе!

Тези 3-мата иби са били нападнати от мечка или са отвлечени от извънземни. Много такива случаи с отвличане е имало и хората са се появявали след месеци на същото място.

А можеше да се напише по-разбираемо заглавието: "Само за месец, трети човек изчезна в Родопите!" Но, така ще е когато не се ходи на лекции, или назначенията по линия на чичи, вуйчо, леля...

Освен, ако авторът не е имал предвид, че от тези които стоят само от месец са изчезнали 3ма. Били са на гурбет, завърнали са се преди месец и ... изчезват.

Дали да питаме посолството на Саудитска Арабия...те са вещи по изчезванията...

При Суджук ага, хората предпочитат да висят като суджуци на някое дърво, за да подобрят статистиката на правителството.

по тъп си от помак!

добре де, кой де е помак е по умен от тебе!

Района е пълен с МЕЧКИ, да търсят тях и леговището им, със сигурност ще намерят и останки от изчезналите!

ДОБРЕ,БЕ,РАЗБРАХМЕ ТИ МИСЪЛТА!!! ПЕТНАЙСЕТ ПЪТИ ПИШЕШ ЗА МЕЧКИ И ГО ВНУШАВАШ НА ХОРАТА! АМИ АКО Е ТРАФИК НА ХОРА ЗА ОРГАНИ,А?! АКО Е МЕЧКА ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ ПОНЕ КОКАЛИТЕ НА ЧОВЕКА,А ТО -НИЩО! НЕ Е БЕЗОБИДНА ТАЗИ РАБОТА,НО КОЙ ДА РАЗСЛЕДВА...САМИ СМЕ,РАЗБЕРЕТЕ,САМИ!!!

ДОБРЕ,БЕ,РАЗБРАХМЕ ТИ МИСЪЛТА!!! ПЕТНАЙСЕТ ПЪТИ ПИШЕШ ЗА МЕЧКИ И ГО ВНУШАВАШ НА ХОРАТА! АМИ АКО Е ТРАФИК НА ХОРА ЗА ОРГАНИ,А?! АКО Е МЕЧКА ЩЕ СЕ НАМЕРЯТ ПОНЕ КОКАЛИТЕ НА ЧОВЕКА,А ТО -НИЩО! НЕ Е БЕЗОБИДНА ТАЗИ РАБОТА,НО КОЙ ДА РАЗСЛЕДВА...САМИ СМЕ,РАЗБЕРЕТЕ,САМИ!!!

хидроинженера да ходи да ги търси - нали са от неговия електорат

СРЕЩА С ИМИГРАНТИ!

В този район има група мъже канибали от арабски произход.Намерени са кости от хора и кървави дрехи.Има има изядени няколко овце и кози.Ходете там с оръжие и се мажате със свинска мас.Така ще ви избягват изродите.

Проблемът е, че тия, на които препоръчваш да се мажат със свинска мас, също имат религиозна несъвместимост с въпросния продукт. Та ако има някой, който изпада в крайности и е склонен да демонизира (свинската мас и други нечисти явления на планетата), то това не са обектите на твоя изящен сарказъм, а едни други обекти.

Да, бе. Как жулят ракия и маат свинско. То под покрив Аллах не вижда.

след тия заплашителни сигнали от космоса, това е само началото

чупакабра

Такива неща се случват.Но е малко странно в рамките на един месец да изчезнат трима и то горе-долу в един район.Какво ли ще излезе само можем да гадаем.

Баба Меца се готви за зимен сън.

Дано хората се намерят. Ама ако пият някъде у гората - искам и аз при тях...

Триъгълника Девин-Смолян-Доспат му микат българския Туин Пийкс.

Вьичко е възможно, не изключвайте и извънземните също. Това е съвсем реално.

Извънземни!

Те го търсят в Родопите, а он си вее гъзо у ОАЕ и Египет!!!

ОСТАВКА НА ПРАВИТЕЛСТВОТО НА БОЙКО БОРИСОВ!!!