Присадиха успешно черен дроб на Наим Сюлейманоглу

Най-великият щангист за всички времена в историята на спорта - Наим Сюлейманоглу, претърпя успешна чернодробна трансплантация в Истанбул.

Обратно в новината

Коментари - Присадиха успешно черен дроб на Наим Сюлейманоглу | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Много тъпотия има на тоя свят и то се вижда тук. Бил предател , а не искаме да си спомняме какво им причини комунистическия режим на всички тия хора . Наим го направиха Наум - защо ? И не само той и много мои приятели както и ваши предполагам , но не по тяхна воля а насила . За това нне ми говорете за предателство !

Давам ти право така си беше в ония години ! Кой каквото иска да пише и мисли , но преди това да се постави на неговото място . Не само той а много други щяха да избягат ако имаха възможност тогава което си е истина истина

Ще излезе истина,че Предателите и в Ада не са желани.

На десетки БЪЛГАРИ ин трансплантират черен дроб, а вие ни осведомявате за някакъв турчин. Повече ли е от българите нещо, или? Що не се прекръстите на dirЛЪ.bg и да се хоствате в братска Турция? Засичам след колко време ще ме цензурирате.

Май най-правилното решение си е било да отиде в Турция, това решение го е спасило. Ако беше останал в България сега щеше да го няма вече с наще болници. А всички които казват че бил предател са малоумници, ако вас сега ви накарат да станете всички с хубавото име Мохамед, какво бихте направили, а да извинявам се вие ще го приемете веднага срещу сумата от 5 лева.

говориш за себе си явно. не ни принизяваи толкова.

май не си се наспал, това му е 2-ра трансплантация, след като е продължил да пие след първата. Здрави хора дават от дроба си за него- той пияница. :(

Явно пие от щастие...

ще видим след месеци

Не разбирам защо толко джафкане, че Сюлеманоглу "предал" родината си. Той, ако става на въпрос, е предал собствените си родители и е позволил да бъде осиновен от Демирел, когато вече е бил пълнолетен... За мен това е по-гнусната пистъпка - да предадеш собствените си майка и татко.....

Ако беше останал в България,отдавна да е при дядо господ.

Защо са махнати смислените отговори на постовете на Мурат?

Да е жив и здрав!

Операцията Била Успешна - така ли в Турция коментират, когато пациента Не Е "дал фира" още в операционната. ------------ Стига сме се занимавали с тоз турчин.

Алоу, админа, защо пускаш хулите на Мурат към България и българите, , а забраняваш достойните отговори на тях, които са по-грамотни и по-цивилизовани?!?!

дрън дрън дрън,ганювец,да е грамотен и цивилизован,вие сте диви прасета

Турско келеме не може да ме обиди ;)

ти от питомните прасенца ли си ?

Иван Вуцов пред 24 часа-Казваха ми: Махай го тоя турчин Аян Садъков, слагай българи само.

Цирозата обикновено е резултат от много пиене или "зобене" с различни препарати. Черният дроб пречиства организма и когато му дойде множко от разни отрови, става като сюнгер и спира да функционира. Нищо лично, дано се оправи човека. Жестът на приятелите му трогва.

Напълно си прав. Тези титли са спечелени с АНАБОЛИ ! И баба ми може да се назоба и да печели медали. Айде направи го без да си вземал грам стимуланти през кариерата. Това е истинския шампион !

Да напълно е прав съгласен съм , но с теб не съм съгласен , за тогавашното време не само той а и много други са взимали препарати , но малко са били световни и олимпийски шампиони -що не се замислиш преди да напишеш някоя глупост ?

какво може да се очаква от тъпите ганювци,вие оплювате наи-великия български футболист,чието име навън се отъждествява с българия-стоичков,а пък какво да кажем за наим,бягаики от българия,тогава наим отрази чувствата на всички турци в българия,във връзка с гаврата наречена ''възродителен процес'',наим никога не се е продавал за пари,тои показа на света какво е това човешко достоинство,дано и с волята на всевишния оздравее и да се радва на дълъг живот

Там е трагедията, че България се утъждествява с името на един прост индивид, па бил той и най-големия и най-големия футболист.

Нека Наим оздравее, той е велик, той показа и доказа, че човек с талант и воля може да постигне много, а тези които го плюят да се замислят какво те са направили за което си заслужава да се каже дори и една дума след тях

Дано се оправи човека! А вие наистина сте тролове. Плюете всичко. Хем старата система била лоша, хем той е лош, че е намерил начин да се измъкне от нея. Някой мисли ли какво му е било и как го е преживял... Едва ли.

Ники

Абе тоя донор-приятел да не се е подхлъзнал "случайно" по стълбите?

е то се предполага че човека е жив за това е от приятел така предполагам

А бе дирчовци, що ни занимавате с тоя, какво ощо имаме с него. Не ни интересува. Не се напиняйте толкоз. Няма да се учудя вече ако утре ни информирате и колко пъти е ходил до кенефа и дали се е оригнал като се е наплюскал. Не ни интересува.

Напълно съгласен, Този все пак ,макар и велик щангист предаде България преди години,предаде хората които го откриха и развиха в щангите.Да е жив и здрав,но не искам да пишете по вече за него.

Рецептата е друга.Първо се започва с пушене, ама много пушене!Така за кратко време, двата бели дроба стават черни.И тогава човек, като има вече 3 черни дроба може да започне да пие сериозно и без страх!

Намери Донор - ще ягмисат Донора, заради Един Мъртвец ...

Всщност какво значение за хората има какво са му присадили - дали е черен дроб или черен пипер, или добруджанска диня,, това например какво го грее Демир от Омат тепе в Анадола дето детенцето му си отива. На години съм, но съм активен спортист /бокс/ и искам да кажа това, че елитарният спорт с нищо не спомага битието на хората без разлика във възраст, пол и вяра. Помпи само такива като този и подобни.... Т.е. елитарния спорт е нещо вредно за която и да е нация.

Скоро ще УМРЕ и Аллах не може да му помогне. ---------------- Това е ИСТИНАТА.

ти вечен ли ще останеш

И какво от това? Защо не се пише за онези, хилядите безименни/особено дечица/, дето умират всеки ден, защото имат нужда от трансплантация, средствата са оскъдни, няма президенти, и влиятелни личности и желаещи донори да помогнат... трябва да се чака някой да умре, и листа е дълъг, и повечето умират... А това че някой си имал висок статус, бил шампион, с какво го прави по различен? Защо този идиот Ергдоган не се ангажира за тези безименните болни? Хайде без двойни стандарти, и кич...

Да добавя че дечицата трябва да са най-отпред. На тях трябва да им се даде шанса да порастанат. Всички останали са си поживелеи вече, дане говорим че в повечето случай сами са виновни за дереджето си.

Болестта не се интерисува от Банкови Сметки и Човешки интереси. Богатите умират по Жестоко, от колкото Бедните.

Да живее или мре - както са решили там, онези на Небесата, но Първо да се произнесе Съдбата. Все ми е тая. То Човешките Гюрлюци трябва да си отиват все пак. Че то иначе ще станем Сметище на Гьорлуци.

Бая отрови е зобал, докато се е състезавал, че да се сдобие с цироза.

Никога няма да се разбере Името на "Доброволеца " донор ! УБИЙЦИ !

Съдбата НАКАЗВА НЕГОДНИЦИТЕ, те от СЪДБАТА, не могат ДА ИЗБЯГАТ. ----------------- НЕКА ДА ЖИВЕЕ, да му имам бъдещия "живот"...

Нас Българите и България, това НЕ ТРЯБВА ДА НИ ЗАНИМАВА. ------------------ Кой е ТОЗ, че сме вторачили дали дроба или пишката са му в ред. Някакъв, в Турция , присадили ми му нещо ... ами Много Хубаво ... те Присадените, живеят "Присадени". иИ тоз, Цял Един Живат са го "Ашладисвали" - първо Бай Тошо, след туй "Фесовете на Станбул".

На мама ти у пу..та!!!

Това е най-силният турчин, който някога сме виждали.

TIREX

този рязан домуз никога не е бил българин, полуграмотен ,избягал на времето и плюл на булгаристан...

Mi toy si e TURCHIN po rojdenie geur,

Помак! Ама си твърде тъп, за да разбереш.

Тоя излезе тарикат и избяга в Турция ина4е ако беше останал тука щеше да умре от мизерия и глад както стана с много български спортисти.

А сега ще умре от???

Преяждане и препиване.

Има и български спортости с трансплантиран черен дроб.

Как не ви е срам да наричате този най-велик щангист? Не се ли усещате, че обиждате десетки шампиони на България , за да лижете на тоя страхлив беглец? Няма по-страшно нещо на света от предателите, тоя и с нов дроб, пак същото го чака. Съдбата идва за него.

Светът го е признал. Ти не си от значение.

В България останаха много по-добри и успешни, но нашенските продажни медии не го казват това, за да държат тикви като теб в пълно неведение. Айде жив и здрав!

Турците най-много крият, че майките са им крадени българки. Да не се окаже, че пак български дроб е спасил живота му? Ердоган бяга като дявол от тамян от сянката на Ататюрк и получава обрив от факта, че корените му пак са смесени с България.

Дробът трябва да е европейски, ако му присадят средноазиатски дроб едва ли ще оцелее.

TIREX

а познайте кого са претрепали з а донор на тоя пияница.

Никого не са претрепали. От дарителя се взема само част от черния дроб и тази част се присажда на Наим (в случая), и с времето разраства. Черният дроб на донора впоследствие възстановява обема си. По правило донорът е жив човек, който дарява по своя воля свои органи приживе или посмъртно, но може да бъде и починал, ползван като донор с разрешение на роднина.

20 342 жълтици и 17 лукс жилища, 8 лимузини, сред които подаръци от Турция влизат 9 луксозни имота в най-баровския квартал на Истанбул Атакьой, суперлуксозен имот на Босфора, земя и имот в Анталия....всичко това е пропиляно с лека ръка от шампиона за алкохол и наркотици... Също така безброй незаконни деца, 4 законни деца...живял на макс, а сега ...

Тоя задмина и Марадона.

Познавам го още като ученик в гр Кърджали, дано всичко завърши благополучно!!!!!!Здраве и касмет!!!!

... ученик?!?

Аман от злобни завистливи хора,да е жив и здрав Наим,и бързо възстановяване

Да си ползва новия черен дроб от някой нещастен човечец със здраве и да го полива обилно, както стария ли?

Kalin

Кво го коментирате толкова той се отказа от България !!!не ми пука за него а и предполагам не съм сам в това си мнение

значи най-великият 'турски' спортист се оказа един български помак, при това пияница...

Причината за разпада на черния дроб при хора като него едва ли е употребата на алкохол, по скоро на анаболни стероиди. Тия 'лайна' могат да унищожат черен дроб мноооого, много по бързо от редовната злоупотреба с алкохол.

Е, то ако беше от това цялото поколение да бяха измрели до сега от цироза. А за него точно не веднъж е имало статии в турската преса, че е проиграл, продал и пропил много имоти и пари дарени му от Турция, заради това, че е избягал от България, за да се състезава за Турция. Никак не е измислица това за алкохола ми се струва.

Хмм... Това ме навява на мисълта, че май ако си беше стоял в България сега нямаше да му трябва черен дроб. Има една поговорка българска, да би мирно седяло не би чудо видяло. Ние нямаме щангисти с проблем с дроба, нали така?

Разликата между Наим и измислените патриотари е, че на първия черният дроб е увреден от маркови питиета, а на вторите от ментетата на цар Киро!

Защо ни занимавате на всеки кръгъл час с този предател и беглец??? Може да е бил шампион, но е дарил всичката си слава и чест на Турция. Да си го гледат в Турция, нас не ни интересува какво прави, как живее и как се лекува. Кой е той? Предател!

Както виждаш си го гледат в Турция. Да попитам в България за кого се погрижиха?

Жертват здрав млад мъж за да спасят алкохолик и наркоман с цел пропаганда режима на Ергуган! Лицемери ! А донора "пожелал" анонимност е избран между 5-6 заловени кюрги !

При чернодробната трансплантация донорът рискува сравнително малко.

Изрод

Дай си Ти твоя дроб щом е безопасно !

Така може да се изкаже само човек който не е гледал как Наим е вдигал и Стефка как е скачала. А бягай да си оправиш бъга

Сигурно са му сложили свински от магазина...