Трън като Швейцария, но с кисело мляко

Алеко, който посетил градчето, е написал: "Ще въздъхне ли някой за Тирол и Швейцария"

Обратно в новината

Коментари - Трън като Швейцария, но с кисело мляко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Може и да заприлича на Швейцария, ако трънчани се научат да не си хвърлят боклука в реката...

...и да трошат пейките и беседките за да ги палят.

Чак ми се драйфа вече като чуя за кисело мляко!Ако за 1300 години съществуване една нация може да се похвали само с един вид вкиснато мляко, то да ти таковам и нацията.Че и тая бактерия дето се хвалим с нея все едно сме я направили с генно инженерство.Бактерията си е я имало тука преди нас и ще я има след като изчезнем.Тя горката като нас не си избира къде да се роди.Родила се тука и взела, че станала великото цивилизационно постижение на българите.Пълна трагедия...

А трънчани знаят ли за туристите. Зелените терористи ги обрекоха на мизерия.

Защо обиждате Трън Швейцария е тъпа държава Там има само чукари Там верее само белия бор а той ражда само шишарки Трееата също не става за паша а швейцарските крави ако не ядът вносни фуражи биха умрели от глад Там даже и една река няма дето да става за ВЕЦ Ако говорим за красота Швейцария не може да се равнява с Трън.

Трънчани,браво за избора Ви!!! Не допуснахте да издълбаят и разкопаят прекрасната Природа в този край. 3 пъти съм посещавал Трън с цел отдих и почивка-великолепно е. Хотелът в Центъра е прекрасен.Ждрелото на р.Ерма,скалите,планината,дърветата....чудо! Хората са направили Парк,пейки,барбекюта-има за всеки по нещо. Призовавам всичси столичани-юруш към Трън!На една ръка разстояние е.Прекрасна дестинация за уикенд-туризъм.Почивка,въздух,природа....няма такова място.

Ако говорим за политика то Швейцария е друга планета Самите швейцарци не крият че силата им е в референдумите Всъщност шанса някой от нашите политици да стане стане политик и в Швейцария е равен на шанса да спечели от тотото Политиците там идват обвързано с конкретни обещания които или изпълняват или отпадат завинаги от политиката Приказки от рода на Ще влезем в Шенген ама като ни приемат са равни на незабавна оставка За швейцарците е абсолютно неприемливо например КТБ да фалира а виновните да не са в затвора а разследващите полицай още да получават заплати Следва референдум и веднага идва политик със задачата да оправи всичко това

приказна статия, приказно място, да вземе човек да си вдигне багажа и да иде там да живее! ама .. пък..то взех че прочетох и другаде за трън, и --- ми население 2443 души, и намаляват! безработица- най висока в цяло пернишко - 31.52% което е 441 безработни! май няма да ида!

Няма работа, няма млади хора... Само мургави търтеи на издръжка на държавата висят по красивия център!