Трън като Швейцария, но с кисело мляко

Алеко, който посетил градчето, е написал: "Ще въздъхне ли някой за Тирол и Швейцария"

Обратно в новината

Коментари - Трън като Швейцария, но с кисело мляко | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Няма работа, няма млади хора... Само мургави търтеи на издръжка на държавата висят по красивия център!

приказна статия, приказно място, да вземе човек да си вдигне багажа и да иде там да живее! ама .. пък..то взех че прочетох и другаде за трън, и --- ми население 2443 души, и намаляват! безработица- най висока в цяло пернишко - 31.52% което е 441 безработни! май няма да ида!

Ако говорим за политика то Швейцария е друга планета Самите швейцарци не крият че силата им е в референдумите Всъщност шанса някой от нашите политици да стане стане политик и в Швейцария е равен на шанса да спечели от тотото Политиците там идват обвързано с конкретни обещания които или изпълняват или отпадат завинаги от политиката Приказки от рода на Ще влезем в Шенген ама като ни приемат са равни на незабавна оставка За швейцарците е абсолютно неприемливо например КТБ да фалира а виновните да не са в затвора а разследващите полицай още да получават заплати Следва референдум и веднага идва политик със задачата да оправи всичко това

Трънчани,браво за избора Ви!!! Не допуснахте да издълбаят и разкопаят прекрасната Природа в този край. 3 пъти съм посещавал Трън с цел отдих и почивка-великолепно е. Хотелът в Центъра е прекрасен.Ждрелото на р.Ерма,скалите,планината,дърветата....чудо! Хората са направили Парк,пейки,барбекюта-има за всеки по нещо. Призовавам всичси столичани-юруш към Трън!На една ръка разстояние е.Прекрасна дестинация за уикенд-туризъм.Почивка,въздух,природа....няма такова място.

Защо обиждате Трън Швейцария е тъпа държава Там има само чукари Там верее само белия бор а той ражда само шишарки Трееата също не става за паша а швейцарските крави ако не ядът вносни фуражи биха умрели от глад Там даже и една река няма дето да става за ВЕЦ Ако говорим за красота Швейцария не може да се равнява с Трън.

А трънчани знаят ли за туристите. Зелените терористи ги обрекоха на мизерия.

Чак ми се драйфа вече като чуя за кисело мляко!Ако за 1300 години съществуване една нация може да се похвали само с един вид вкиснато мляко, то да ти таковам и нацията.Че и тая бактерия дето се хвалим с нея все едно сме я направили с генно инженерство.Бактерията си е я имало тука преди нас и ще я има след като изчезнем.Тя горката като нас не си избира къде да се роди.Родила се тука и взела, че станала великото цивилизационно постижение на българите.Пълна трагедия...

Може и да заприлича на Швейцария, ако трънчани се научат да не си хвърлят боклука в реката...

...и да трошат пейките и беседките за да ги палят.