Коментари - Тръмп: Солеймани трябваше да бъде убит преди години, Русия: това е цинизъм | Днес.dir.bg

Тръмп: Солеймани трябваше да бъде убит преди години, Русия: това е цинизъм

Ликвидирането на иранския генерал създава риск от влошаване на ситуацията в Близкия изток, заяви Владимир Путин. Макрон призова за сдържаност

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Солеймани трябваше да бъде убит преди години, Русия: това е цинизъм | Днес.dir.bg

Коментари

iwastef@

Ционизъм е критиката на Путин, и неговата позиция, относно един мюсюлмански терорист. Кога Най-сетне Русия ще се присъедини към цивилизованият свят, а не с диктатори като тези на Турция или Иран. Но как да стане, като Путин е не по-малък диктатор от онези?...

Много сте заблудени путлеристи и рубладжии. Този генерал планира и поръча атентата в Бургас, в който загина и българин. От иран, малко държави по по мюсюлмански и по крайни към християните а раша е съюзник с нея. Той в последните месеци заровяда агентати, при които загинаха много американци. Явно е разчитал, че чичо Сам е мек, да ама не. Даже много го траяха.

Хамериканците са го направили, за да отмъстят за Бургас, нали....?

Много по-вярно и достоверно ше е, ако се каже "америкпнски президенти са убили стотици хиляди". И да-това е вярно, ако се преброят жертвите на войните и конфликтите, които те са започнали, или организирали..Така че се налага и друг извод, ако правилно ме разбирате.

Сега иракчани требва да отвърнат и да обезглавят шефа на американските терористи Тръмп тръбали есвиркажия ли е и всичко ще си доиде на място

С убийството на иранския генерал, Тръмп си гарантира втори президентски мандат. Никакъв импийчмънт няма да се случи. Израел и Саудитска Арабия са във възторг от американския президент. Нищо не случайно, а си е много добре обмислено. Демократите сега ще откачат, Джо Байдън вече направи злобен коментар.

опорката е , че САЩ са за ислямска държава, докато тя беше пълна с руснаци и от републиките, каквото пишат комунистите, точно обратно е

само бой и е....

Генерал Касам Сулеймани - архитект на интервенцията през 2013 г. в Сирия в Иран, който арестува аванса на Ал Кайда и промоутър на иракския ПМФ, който отхвърли ISIS в Ирак.

..... те така ще гръмнат и УНСС някой, който им показва среден пръст. Запомнете и да не сте на мушка...

"Генерал Касем Солеймани, убит в петък в Багдад при американска бомбардировка, беше централна фигура на влиянието на Иран в региона. Смятан за опасен противник на Съединените щати и техните съюзници, той също беше основен играч в истинската борба срещу джихадистките сили." Ясно ли е защо ги болеше САЩ. Защото генералът нямаше да позволи възраждане на Ислямаска държава.

А защо Путин и вас путлерасите ви боли толкова за този терорист който е също толкова лош колкото и Ал Багдади за когото руската пропаганда също ля сълзи? След като САЩи коалиция уникожиха ИД в Сирия

най големите терорости са в пентагона

Много слабо путлерастко присъствие днес. Да не сте на манифестация?

Ха-ха-хааа, братушките подкрепят едни чалми, янките - други. Въпрос на интереси и приоритети...А другарката Захарова бълва змии и гущери срещу "империалистическия агресор". Ето това е "върхът на цинизма", бих казал!

не си наясно, че генералът беше основна фигура в борбата срещу Ислямска държава. Благодарение и на него и кюрдите, тя беше смазана. Затова е бил срещу САЩ, защото те я създават и искаха да я държат в живот.

Е воювал срещу САЩ и Израел като е разширявал влиянието на иланските религиозни фанатици със кръв и терор! За което си получи заслуженото.Както един ден ще си получат заслуженото и Асад и Путин

ООН откозва да даде оценка на това убийство от гледна точка на международното право. Това означава,че и Иран са в правото си да убият американски държавен служител от подобен ранг когато дафтаса в Близкия изток.

Ти да не си специаУист по международно право?

Ама не разбирате ли че търсения резултат е: 1. Да поскъпне петрола и да бръкнем в джоба на обикновените хора 2. Да се продават оръжия за които да бръкнем е джоба на обикновените хора. 3. Да се забаламосат обикновените хора за да може да им бъркаме в джоба. И се сещайте че това устройва големите братя и на изток и на запад, а за смъртта и страданията на някакви обикновени хора не им пука особенно.

са постигнати и бъдете спокойни. Надали ще допуснат големите братя голяма патаклама. Не за друго ми за да не намаляват много джобовете. Както знаете овце се гледат за вълна, мляко и месо но не е разумно да се прекалява с месодобива.

От този ден - денят на убийството на генерала - се открива лова на американци по земята! Колкото повече, толкова повече!

Обичкаш ли брадатите убийци?

Брей, че маймунска логика имаш. Защо трябва да обичам убийци? И само такива каквито ти обичаш, може би? Посочил съм само един факт, който можеш в следващите дни да проверяваш и попълваш статистиката.

Вади прашката и да те видим.

Лицемерието, предателство, цинизъм,това е лицето на уса,герб и европудели.

По-рано днес говорителката на руското външно министерство нарече връх на цинизма действията на САЩ, а опитът за убийство на Скрипал в Англия с "Новичок" връх на хуманизма!

не се е борил за унищожаването на Ислямска държава, а генералът - да, основна фигура.

Сега всеки ще започне да действа така. Какво да кажем на Ердоган, когато реши да анексира България, ми нищо... Макарончо ще се възмути между два тека с бабишкера и толкова! Добре, че сега се занимава със Ирак, Либия и Сирия!

US терорист

Ако питаме ДЖО БАЙДЪН ти Тръмпчо трябва да си мъртав отдавна. Сега с това убийство на Сулеймаяни няма никакъв проблем да те споходи някой обстрел от свъи, които ще го пишат на сметката на иранците.

Е сега вече скочиха в говната американците!

Държавният тероризъм на САЩ по целия свят! Ура! Господ да пази САЩ и америкаския президент! Амин!

Всичко това говори само за едно. САЩ не само подържат , ами и практикуват държавен тероризъм. Всяка друга страна за такива действия ще я подложат на санкции и дори ще я бомбардират . В САЩ НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ.

а брадатото чучело махащо с олигофренска ръчичка от снимката е трябвало още преди години да бъде публично разстрелян.

САЩ първо нанесоха ракетен удар по летището в Багдад, извършвайки действие, което от гледна точка на международното, а и на каквото и да било право, е извън правните рамки, и чак след това търсят от Съвета за сигурност на ООН оценка на ситуацията около американското посолство. Първия истрел на месо, втория предупредителен във въздуха, така са ме учили в казармата.

Забравил да си поставиш кавички върху изречение на Мария Захарова.Нечестно.

И нея ли ще убиват?

Изглежда че на хамериканците спешно им трябва нова война...май пак са закъсали с външния дълг.

Оо- я да духа супата Русия! Тръмп отдавна трябваше да го ликвидира, но по-добре късно отколкото никога.

Мисля, че някои хора много лошо подцениха Тръмп и сега, след убийството на враг на някои им е кисело, защото са изненадани като са смятали, че американците няма да стрелят,а те ще стрелят още. Изявлението на Тръмп, че е трябвало Касани да бъде убит по- рано показва, че Тръмп ще разчисти още от същото. Въпросът е дали ще е по много от същото в Иран и останалите наоколо? Вече е ясно, че американците могат да трепят и ще го правят с всеки, който убива хората им.

С тези си действия американците стрелят в слепоочието си. Скоро ще жънат каквото са засели.

Първо не са хора, а наемници и по-лошо американски наемници. Да му мислят тия които са още в Ирак. Да не забравим троле колко блока има уязвими отвъд океана.

Ислямската държава е лицето на войнстващия човеконенавистен ислям, а руското примитивно и също така войнстващо православие, пък е туземен монархo- олигархо комунизъм… Рано или късно, маските от лицата и на двете туземни некултурия ще паднат и ще видим, че става дума за едно и също. Ислямския халифат е рускo-сирийско творение, създадено от останките на армията и спецсилите на Садам,което путлер подхвърли като занимавка на Запада, за да позабрави за агресията в Украйна. Скоро ще стане ясно, че Путинията и Халифата са едно и също. Очаквам опорни точки в тая посока на извъртания на нещата да бъдат спуснати много скоро и на нашите непримирими уж „антиислямисти” от Атака,МВРО,ПФ и другите русофилки.. Логичното е тия които си приличат да се обединят срещу другите, които са си лика прилика.Т.е руслямска държава и ДАЕШ срещу останалия демократичен свят.А всъщност новият “Троен Пакт“ е факт-Москва,Анкара,Техеран...!

си....Като не чете чукча, пише. Генерал С. беше основна фигура за разгрома на Ислямска държава. Те това ги боли САЩ.

УБИЙЦИ!

Така почна Първата световна-с едно убийство..

почна когато Франция и Англия обявиха война на Австро-Унгария за да защитават Сърбия!

Ако си мислиш,че мизерният Иран може да играе ролята на най-напреднала държава като Австроунгария значи имаш нужда от лечение или поне от начално образование

Много истерия за един главорез, утре никой няма да го помни.

Нобелиста им за мир Обама ,води 7 войни, разрушени държави ,милиони жертви. До като САЩ не престанат да се месят по света ,светът няма да се оправи. Войни водят грешните хора ,най изостанали в своето развитие Светът е възмутен от постъпките на САЩ.

Да живее руския империализъм и най-великия, най-достойния ,най-хуманния империалист в света другаря путлер!

Алоо, Тръмп, Путин, Макрон, Хомейни, абе що не си подадете оставките, пък тогава да си ги мерите за собствена сметка???!

да ви еба рашистката агитация. русия ще говори за право, деба варварите. на майка ви путката

Твойта мама хамерикански гъзоблизец!:)))

Браво Тръмп! Тръмп с нов мандат!!! Само САЩ. Най-великите и добрите, а ние може само да се учим от САЩ, които са номер 1!

И какво може да се научи? Че примерно някой от Сърбия може да претрепе военен американски шеф, да кажем, във Франция? Понеже сега това е направено, само имената са различни.

След убийството на Солеймани, Тръмп ще получи Нобелова награда за мир. Поради отсъствие на Нобелова награда за убийства.

Не, поради изчистването на един ислямистки убиец. Приятел на Путкин бай дъ уей.

Евала на Тръмп. За жалост Русия остава антихристиянска и промюсюлманска страна.

А кой подкрепяше албанците в Косово и бомбандира Сърбия? Каквито едните такива и другите - цинични, нагли и смъртоносни.

Фактически Тръмп обяви война на Иран.

Това беше ответен удар, момче младо.

Това си е чиста провокация с цел да се започне война или "Империята отвръща на удара", Империята е ФАЩ

Не е младо, а дърто. Във всички форуми пише едно и също поради вродена тъпота. Иди във фрог и ще прочетеш същото заедно с грешките.

иска втори мандат и също като Обама отваря военни действия. Така и петролът скача и пълнят гушките. Защото и добивът на шистов газ има смисъл само при високи цени.

Върховенството на закона :-( Ха-ха-ха-ха! Убит е висш представител на армията на една държава от органите на друга държава на територията на трета държава! Тази държава, която извършва убийството и съвсем официално застава зад него...Тя признава ли закона на държавата на територията на която извършва това убийство. Признават ли американците законите на Ирак? Или Ирак не е независима държава и не са важни нейните закони! Е, добре де, какво ни залъгват тогава с това умопомрачително тъпо клише "върховенство на закона", значи има едни над върховенството на закона!

"Върховенство на Закона" на Империята на Злото - САЩ (ФАЩ)

Спрете се ,Хора !!! Кога трябва да се елиминира ирански генерал на собствена територия не би трябвало да зависи нито от сащисаните , нито от рашите , нито от марсианците . Бай доню пак настъпи мотиката.. Културна особеност - кзаноксов дебил . Което не е повод да проявяваме търпимост . Хипотетично , ако бай Ким отсреля генерал от пентагона , на собствена територия ... То ще е вой до въззБог .. биомасата ще ни проглуши ушите .. досадно .. Ерго : някой свърза покойника с атентата в Бургас . Тотално греши . Дървената постановка у дома е изцяло дело на мосад . Целта : дискредитиране на България . Цяла година спецслужбите на пустинните плъхове се вяха необезпокоявани из прекрасната ни Родина , под дебилния поглед на цв.цв. смрадливата гуменетка . Набеляазвайки нови цели за грабеж. Не име се получиха схемите нито на члена на еврейския конгрес / оня от помощното училище / , нито на " профитата " - сатанисти . Бог Българинът пази Древната ни Родина . И има защо . Амин .

Ти си болен бе? Живееш в неква несъществуваюа реалност ама фантазиите ти са бая луди. Мислех че у психото вече не пускат шизофрениците в нета ама сигурно си издебнал некой пазач и си се докопал до компа на лекарката.

Вчера съобщиха, че радневската психиатрия била останала без ограда и охрана.

Браво Г-н Президент! Няма да е лошо малко дронове за червените бг кхмери ...малко да разредим лай.ната!

армията на този генерал изби доста от Идил и Ал-Кайда в Ирак. Това ли са убитите американци? Аз пък си мислех, че това са терористи, обучини и въоръжени от САЩ!

Пуснат ви някаква опорка и без да мислите изобщо повтаряте като счупени грамофони. Ирански генерал трепал Идил и Ал-Кайда? Много сте забавни като почнете да изкарвате черното бяло само за да изглеждат по бели господарите ви и да изглежда по черни другите. Гледахме го този филм и в обратна посока явно всички слуги и господари си приличат много ако и да са врагове едни с други.

Тръмпи продто си призна че избитите американци от генерала е причината за ликвидирането му, всеки знае че ИДИЛ освен брадати има много частни американски подразделения създадени от САЩ но отричани от правителството им ако бъдат заловени и ликвидирани ,а точни изтеглените американски агенти от Сирия оперираха в Ирак за това иранския генерал ги ликвидираше успешно и беше теън в очите на САЩ и заповядаха ликвидирането му.Последствията те първа ще видим , неолибералния сатанински елит иска да докара света до 3-та световна.

Ехее много увъртяни лъжи бе другарю! ,,всеки знае”че Путин вашият шеф а съюзник и приятел на терориста и зотова сега го опласкване

И къде иранецът е убил тия хиляди американци? Не се е чуло да е летял над САЩ и да е ръсил бомби. А, то американците били в Близкия изток май. Ми що щат там, бе? Те могат да гърмят, но по тях не може, а? А когато не отдавна американците избомбиха една сватба в Афганистан, щото по традиция сватбарите малко били стреляли във въздуха? Това ще коментираме ли?

Няма да коментираме щото е глупост

Ей разревахте се за брадатите аятоласи.

Цинично е да "помагаш" на Сирия поканен от "законно" и "демократично" избрания Асад да бомбандираш и убиваш невинни жени и деца и да твърдиш че побеждаваш терористите. Това ли е международното право? А, велики шахматисте!

препоръчвам на апологетите на американската политика да гледат американския (не руски) филм "Войната на Чарли Уилсън". Особено да внимават малко преди финала.

От кога издънките на едните правят другите по добри. Дядо ми казваше Като се ритат атовете реват магаретата. Айде сещай се от кои сме тука. Има и не малко овце блеещи кои на изток кои на запад сякаш има значение по източна или западна рецепта ще ги сготвят.

Вие сте от ,,умниците” с руско ако около устата

Страхотно се сети за този филм. Там на американците им се видяха много хубави муджахидините само щото руснаците бяха срещу тях и както знаем много сбъркаха. Сега гледаме как на руснаците иранците им се виждат много готини само щот са срещу американците и убеден съм като знам за какво религиозно мракобесие става дума в Иран също няма как да не сбъркат. И въпросния Чарли успя да прекара глупостите дето си беше наумил благодарение на облъчени тикви като на не малко от пишештите тук.

пишештите...!!!!!!????????????

Когато убиваш пълководеца на врага от засада, това значи че нямаш сили и не можеш да се справиш с армията му. Това е акт на отчаяние и слабост. САЩ пак доказаха, че са залязваща империя.

А когато честно отровиш Александър Литвиненко и Сергей Скрипал в Англия, когато самообесиш Березовски и когато застреляш журналистката Ана Политковска и опозиционера Борис Немцов в Москва както и няколко журналисти, позволили си да изнесат нелицеприятни информации за мръстните ти войнички те чака небивал възход и всенародно щастие... Такова щастие, че над 40% от младите хора просто не могат да го понесат и преливайки от радост стягат куфарите към залязващия свят.

ИСТИНАТА

Брей, не знаех че Литвиненко и Скрипал са палколодци, и че някой е доказал в съда с данни кой ги е убил. Освен това Скрипал е жив. Убийците на Политковска и Немцов са осъдени вече в Русия и са в затвора.... така че пропагандата ти не хваща дикиш.

целта оправдава средствата . терористите и техните ръководители се унищожават с всички средства

Високо технологична армия като американската демонстрира превъзходството си по начин който казва,че никой терорист не е застрахован никъде и по никое време

Да живее руския империализъм и най-великия, най-достойния ,най-хуманния империалист в света другаря путлер!

Що коментари, що чудо. Няколко човекоподобни същества си протриха клавиатурите да унищожават цели народи и да пишат срещу Русия. Ако от това им става по-леко нека да пишат. Продали са се вече. Сега като свършат смяната ги очаква пак тяхната си гадна реалност. Няма кой да те чака вкъщи, няма вкусна вечеря, няма, няма, няма. Е утре пак ще се разтушат под следващата новина за нещо гадно.

Сега оства да споделиш с нас хапчета за познаване ли пиеш или това е тъжен личен опит?

А не може ли да познавам такива хора?

ша мрат хамериканските мърши! Ша мрат! Баба Ванга го видя!

А бе тя баба Ванга е видяла и твоята пи*ка, ама къде я, тъй че нищо не познава.

Коментари - Тръмп: Солеймани трябваше да бъде убит преди години, Русия: това е цинизъм | Днес.dir.bg

Тръмп: Солеймани трябваше да бъде убит преди години, Русия: това е цинизъм

Ликвидирането на иранския генерал създава риск от влошаване на ситуацията в Близкия изток, заяви Владимир Путин. Макрон призова за сдържаност

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Солеймани трябваше да бъде убит преди години, Русия: това е цинизъм | Днес.dir.bg

Коментари

iwastef@

Ционизъм е критиката на Путин, и неговата позиция, относно един мюсюлмански терорист. Кога Най-сетне Русия ще се присъедини към цивилизованият свят, а не с диктатори като тези на Турция или Иран. Но как да стане, като Путин е не по-малък диктатор от онези?...

Много сте заблудени путлеристи и рубладжии. Този генерал планира и поръча атентата в Бургас, в който загина и българин. От иран, малко държави по по мюсюлмански и по крайни към християните а раша е съюзник с нея. Той в последните месеци заровяда агентати, при които загинаха много американци. Явно е разчитал, че чичо Сам е мек, да ама не. Даже много го траяха.

Хамериканците са го направили, за да отмъстят за Бургас, нали....?

Много по-вярно и достоверно ше е, ако се каже "америкпнски президенти са убили стотици хиляди". И да-това е вярно, ако се преброят жертвите на войните и конфликтите, които те са започнали, или организирали..Така че се налага и друг извод, ако правилно ме разбирате.

Сега иракчани требва да отвърнат и да обезглавят шефа на американските терористи Тръмп тръбали есвиркажия ли е и всичко ще си доиде на място

С убийството на иранския генерал, Тръмп си гарантира втори президентски мандат. Никакъв импийчмънт няма да се случи. Израел и Саудитска Арабия са във възторг от американския президент. Нищо не случайно, а си е много добре обмислено. Демократите сега ще откачат, Джо Байдън вече направи злобен коментар.

опорката е , че САЩ са за ислямска държава, докато тя беше пълна с руснаци и от републиките, каквото пишат комунистите, точно обратно е

само бой и е....

Генерал Касам Сулеймани - архитект на интервенцията през 2013 г. в Сирия в Иран, който арестува аванса на Ал Кайда и промоутър на иракския ПМФ, който отхвърли ISIS в Ирак.

..... те така ще гръмнат и УНСС някой, който им показва среден пръст. Запомнете и да не сте на мушка...

"Генерал Касем Солеймани, убит в петък в Багдад при американска бомбардировка, беше централна фигура на влиянието на Иран в региона. Смятан за опасен противник на Съединените щати и техните съюзници, той също беше основен играч в истинската борба срещу джихадистките сили." Ясно ли е защо ги болеше САЩ. Защото генералът нямаше да позволи възраждане на Ислямаска държава.

А защо Путин и вас путлерасите ви боли толкова за този терорист който е също толкова лош колкото и Ал Багдади за когото руската пропаганда също ля сълзи? След като САЩи коалиция уникожиха ИД в Сирия

най големите терорости са в пентагона

Много слабо путлерастко присъствие днес. Да не сте на манифестация?

Ха-ха-хааа, братушките подкрепят едни чалми, янките - други. Въпрос на интереси и приоритети...А другарката Захарова бълва змии и гущери срещу "империалистическия агресор". Ето това е "върхът на цинизма", бих казал!

не си наясно, че генералът беше основна фигура в борбата срещу Ислямска държава. Благодарение и на него и кюрдите, тя беше смазана. Затова е бил срещу САЩ, защото те я създават и искаха да я държат в живот.

Е воювал срещу САЩ и Израел като е разширявал влиянието на иланските религиозни фанатици със кръв и терор! За което си получи заслуженото.Както един ден ще си получат заслуженото и Асад и Путин

ООН откозва да даде оценка на това убийство от гледна точка на международното право. Това означава,че и Иран са в правото си да убият американски държавен служител от подобен ранг когато дафтаса в Близкия изток.

Ти да не си специаУист по международно право?

Ама не разбирате ли че търсения резултат е: 1. Да поскъпне петрола и да бръкнем в джоба на обикновените хора 2. Да се продават оръжия за които да бръкнем е джоба на обикновените хора. 3. Да се забаламосат обикновените хора за да може да им бъркаме в джоба. И се сещайте че това устройва големите братя и на изток и на запад, а за смъртта и страданията на някакви обикновени хора не им пука особенно.

са постигнати и бъдете спокойни. Надали ще допуснат големите братя голяма патаклама. Не за друго ми за да не намаляват много джобовете. Както знаете овце се гледат за вълна, мляко и месо но не е разумно да се прекалява с месодобива.

От този ден - денят на убийството на генерала - се открива лова на американци по земята! Колкото повече, толкова повече!

Обичкаш ли брадатите убийци?

Брей, че маймунска логика имаш. Защо трябва да обичам убийци? И само такива каквито ти обичаш, може би? Посочил съм само един факт, който можеш в следващите дни да проверяваш и попълваш статистиката.

Вади прашката и да те видим.

Лицемерието, предателство, цинизъм,това е лицето на уса,герб и европудели.

По-рано днес говорителката на руското външно министерство нарече връх на цинизма действията на САЩ, а опитът за убийство на Скрипал в Англия с "Новичок" връх на хуманизма!

не се е борил за унищожаването на Ислямска държава, а генералът - да, основна фигура.

Сега всеки ще започне да действа така. Какво да кажем на Ердоган, когато реши да анексира България, ми нищо... Макарончо ще се възмути между два тека с бабишкера и толкова! Добре, че сега се занимава със Ирак, Либия и Сирия!

US терорист

Ако питаме ДЖО БАЙДЪН ти Тръмпчо трябва да си мъртав отдавна. Сега с това убийство на Сулеймаяни няма никакъв проблем да те споходи някой обстрел от свъи, които ще го пишат на сметката на иранците.

Е сега вече скочиха в говната американците!

Държавният тероризъм на САЩ по целия свят! Ура! Господ да пази САЩ и америкаския президент! Амин!

Всичко това говори само за едно. САЩ не само подържат , ами и практикуват държавен тероризъм. Всяка друга страна за такива действия ще я подложат на санкции и дори ще я бомбардират . В САЩ НЯМА ДЕМОКРАЦИЯ.

а брадатото чучело махащо с олигофренска ръчичка от снимката е трябвало още преди години да бъде публично разстрелян.

САЩ първо нанесоха ракетен удар по летището в Багдад, извършвайки действие, което от гледна точка на международното, а и на каквото и да било право, е извън правните рамки, и чак след това търсят от Съвета за сигурност на ООН оценка на ситуацията около американското посолство. Първия истрел на месо, втория предупредителен във въздуха, така са ме учили в казармата.

Забравил да си поставиш кавички върху изречение на Мария Захарова.Нечестно.

И нея ли ще убиват?

Изглежда че на хамериканците спешно им трябва нова война...май пак са закъсали с външния дълг.

Оо- я да духа супата Русия! Тръмп отдавна трябваше да го ликвидира, но по-добре късно отколкото никога.

Мисля, че някои хора много лошо подцениха Тръмп и сега, след убийството на враг на някои им е кисело, защото са изненадани като са смятали, че американците няма да стрелят,а те ще стрелят още. Изявлението на Тръмп, че е трябвало Касани да бъде убит по- рано показва, че Тръмп ще разчисти още от същото. Въпросът е дали ще е по много от същото в Иран и останалите наоколо? Вече е ясно, че американците могат да трепят и ще го правят с всеки, който убива хората им.

С тези си действия американците стрелят в слепоочието си. Скоро ще жънат каквото са засели.

Първо не са хора, а наемници и по-лошо американски наемници. Да му мислят тия които са още в Ирак. Да не забравим троле колко блока има уязвими отвъд океана.

Ислямската държава е лицето на войнстващия човеконенавистен ислям, а руското примитивно и също така войнстващо православие, пък е туземен монархo- олигархо комунизъм… Рано или късно, маските от лицата и на двете туземни некултурия ще паднат и ще видим, че става дума за едно и също. Ислямския халифат е рускo-сирийско творение, създадено от останките на армията и спецсилите на Садам,което путлер подхвърли като занимавка на Запада, за да позабрави за агресията в Украйна. Скоро ще стане ясно, че Путинията и Халифата са едно и също. Очаквам опорни точки в тая посока на извъртания на нещата да бъдат спуснати много скоро и на нашите непримирими уж „антиислямисти” от Атака,МВРО,ПФ и другите русофилки.. Логичното е тия които си приличат да се обединят срещу другите, които са си лика прилика.Т.е руслямска държава и ДАЕШ срещу останалия демократичен свят.А всъщност новият “Троен Пакт“ е факт-Москва,Анкара,Техеран...!

си....Като не чете чукча, пише. Генерал С. беше основна фигура за разгрома на Ислямска държава. Те това ги боли САЩ.

УБИЙЦИ!

Така почна Първата световна-с едно убийство..

почна когато Франция и Англия обявиха война на Австро-Унгария за да защитават Сърбия!

Ако си мислиш,че мизерният Иран може да играе ролята на най-напреднала държава като Австроунгария значи имаш нужда от лечение или поне от начално образование

Много истерия за един главорез, утре никой няма да го помни.

Нобелиста им за мир Обама ,води 7 войни, разрушени държави ,милиони жертви. До като САЩ не престанат да се месят по света ,светът няма да се оправи. Войни водят грешните хора ,най изостанали в своето развитие Светът е възмутен от постъпките на САЩ.

Да живее руския империализъм и най-великия, най-достойния ,най-хуманния империалист в света другаря путлер!

Алоо, Тръмп, Путин, Макрон, Хомейни, абе що не си подадете оставките, пък тогава да си ги мерите за собствена сметка???!

да ви еба рашистката агитация. русия ще говори за право, деба варварите. на майка ви путката

Твойта мама хамерикански гъзоблизец!:)))

Браво Тръмп! Тръмп с нов мандат!!! Само САЩ. Най-великите и добрите, а ние може само да се учим от САЩ, които са номер 1!

И какво може да се научи? Че примерно някой от Сърбия може да претрепе военен американски шеф, да кажем, във Франция? Понеже сега това е направено, само имената са различни.

След убийството на Солеймани, Тръмп ще получи Нобелова награда за мир. Поради отсъствие на Нобелова награда за убийства.

Не, поради изчистването на един ислямистки убиец. Приятел на Путкин бай дъ уей.

Евала на Тръмп. За жалост Русия остава антихристиянска и промюсюлманска страна.

А кой подкрепяше албанците в Косово и бомбандира Сърбия? Каквито едните такива и другите - цинични, нагли и смъртоносни.

Фактически Тръмп обяви война на Иран.

Това беше ответен удар, момче младо.

Това си е чиста провокация с цел да се започне война или "Империята отвръща на удара", Империята е ФАЩ

Не е младо, а дърто. Във всички форуми пише едно и също поради вродена тъпота. Иди във фрог и ще прочетеш същото заедно с грешките.

иска втори мандат и също като Обама отваря военни действия. Така и петролът скача и пълнят гушките. Защото и добивът на шистов газ има смисъл само при високи цени.

Върховенството на закона :-( Ха-ха-ха-ха! Убит е висш представител на армията на една държава от органите на друга държава на територията на трета държава! Тази държава, която извършва убийството и съвсем официално застава зад него...Тя признава ли закона на държавата на територията на която извършва това убийство. Признават ли американците законите на Ирак? Или Ирак не е независима държава и не са важни нейните закони! Е, добре де, какво ни залъгват тогава с това умопомрачително тъпо клише "върховенство на закона", значи има едни над върховенството на закона!

"Върховенство на Закона" на Империята на Злото - САЩ (ФАЩ)

Спрете се ,Хора !!! Кога трябва да се елиминира ирански генерал на собствена територия не би трябвало да зависи нито от сащисаните , нито от рашите , нито от марсианците . Бай доню пак настъпи мотиката.. Културна особеност - кзаноксов дебил . Което не е повод да проявяваме търпимост . Хипотетично , ако бай Ким отсреля генерал от пентагона , на собствена територия ... То ще е вой до въззБог .. биомасата ще ни проглуши ушите .. досадно .. Ерго : някой свърза покойника с атентата в Бургас . Тотално греши . Дървената постановка у дома е изцяло дело на мосад . Целта : дискредитиране на България . Цяла година спецслужбите на пустинните плъхове се вяха необезпокоявани из прекрасната ни Родина , под дебилния поглед на цв.цв. смрадливата гуменетка . Набеляазвайки нови цели за грабеж. Не име се получиха схемите нито на члена на еврейския конгрес / оня от помощното училище / , нито на " профитата " - сатанисти . Бог Българинът пази Древната ни Родина . И има защо . Амин .

Ти си болен бе? Живееш в неква несъществуваюа реалност ама фантазиите ти са бая луди. Мислех че у психото вече не пускат шизофрениците в нета ама сигурно си издебнал некой пазач и си се докопал до компа на лекарката.

Вчера съобщиха, че радневската психиатрия била останала без ограда и охрана.

Браво Г-н Президент! Няма да е лошо малко дронове за червените бг кхмери ...малко да разредим лай.ната!

армията на този генерал изби доста от Идил и Ал-Кайда в Ирак. Това ли са убитите американци? Аз пък си мислех, че това са терористи, обучини и въоръжени от САЩ!

Пуснат ви някаква опорка и без да мислите изобщо повтаряте като счупени грамофони. Ирански генерал трепал Идил и Ал-Кайда? Много сте забавни като почнете да изкарвате черното бяло само за да изглеждат по бели господарите ви и да изглежда по черни другите. Гледахме го този филм и в обратна посока явно всички слуги и господари си приличат много ако и да са врагове едни с други.

Тръмпи продто си призна че избитите американци от генерала е причината за ликвидирането му, всеки знае че ИДИЛ освен брадати има много частни американски подразделения създадени от САЩ но отричани от правителството им ако бъдат заловени и ликвидирани ,а точни изтеглените американски агенти от Сирия оперираха в Ирак за това иранския генерал ги ликвидираше успешно и беше теън в очите на САЩ и заповядаха ликвидирането му.Последствията те първа ще видим , неолибералния сатанински елит иска да докара света до 3-та световна.

Ехее много увъртяни лъжи бе другарю! ,,всеки знае”че Путин вашият шеф а съюзник и приятел на терориста и зотова сега го опласкване

И къде иранецът е убил тия хиляди американци? Не се е чуло да е летял над САЩ и да е ръсил бомби. А, то американците били в Близкия изток май. Ми що щат там, бе? Те могат да гърмят, но по тях не може, а? А когато не отдавна американците избомбиха една сватба в Афганистан, щото по традиция сватбарите малко били стреляли във въздуха? Това ще коментираме ли?

Няма да коментираме щото е глупост

Ей разревахте се за брадатите аятоласи.

Цинично е да "помагаш" на Сирия поканен от "законно" и "демократично" избрания Асад да бомбандираш и убиваш невинни жени и деца и да твърдиш че побеждаваш терористите. Това ли е международното право? А, велики шахматисте!

препоръчвам на апологетите на американската политика да гледат американския (не руски) филм "Войната на Чарли Уилсън". Особено да внимават малко преди финала.

От кога издънките на едните правят другите по добри. Дядо ми казваше Като се ритат атовете реват магаретата. Айде сещай се от кои сме тука. Има и не малко овце блеещи кои на изток кои на запад сякаш има значение по източна или западна рецепта ще ги сготвят.

Вие сте от ,,умниците” с руско ако около устата

Страхотно се сети за този филм. Там на американците им се видяха много хубави муджахидините само щото руснаците бяха срещу тях и както знаем много сбъркаха. Сега гледаме как на руснаците иранците им се виждат много готини само щот са срещу американците и убеден съм като знам за какво религиозно мракобесие става дума в Иран също няма как да не сбъркат. И въпросния Чарли успя да прекара глупостите дето си беше наумил благодарение на облъчени тикви като на не малко от пишештите тук.

пишештите...!!!!!!????????????

Когато убиваш пълководеца на врага от засада, това значи че нямаш сили и не можеш да се справиш с армията му. Това е акт на отчаяние и слабост. САЩ пак доказаха, че са залязваща империя.

А когато честно отровиш Александър Литвиненко и Сергей Скрипал в Англия, когато самообесиш Березовски и когато застреляш журналистката Ана Политковска и опозиционера Борис Немцов в Москва както и няколко журналисти, позволили си да изнесат нелицеприятни информации за мръстните ти войнички те чака небивал възход и всенародно щастие... Такова щастие, че над 40% от младите хора просто не могат да го понесат и преливайки от радост стягат куфарите към залязващия свят.

ИСТИНАТА

Брей, не знаех че Литвиненко и Скрипал са палколодци, и че някой е доказал в съда с данни кой ги е убил. Освен това Скрипал е жив. Убийците на Политковска и Немцов са осъдени вече в Русия и са в затвора.... така че пропагандата ти не хваща дикиш.

целта оправдава средствата . терористите и техните ръководители се унищожават с всички средства

Високо технологична армия като американската демонстрира превъзходството си по начин който казва,че никой терорист не е застрахован никъде и по никое време

Да живее руския империализъм и най-великия, най-достойния ,най-хуманния империалист в света другаря путлер!

Що коментари, що чудо. Няколко човекоподобни същества си протриха клавиатурите да унищожават цели народи и да пишат срещу Русия. Ако от това им става по-леко нека да пишат. Продали са се вече. Сега като свършат смяната ги очаква пак тяхната си гадна реалност. Няма кой да те чака вкъщи, няма вкусна вечеря, няма, няма, няма. Е утре пак ще се разтушат под следващата новина за нещо гадно.

Сега оства да споделиш с нас хапчета за познаване ли пиеш или това е тъжен личен опит?

А не може ли да познавам такива хора?

ша мрат хамериканските мърши! Ша мрат! Баба Ванга го видя!

А бе тя баба Ванга е видяла и твоята пи*ка, ама къде я, тъй че нищо не познава.