Тръмп: Солеймани трябваше да бъде убит преди години, Русия: това е цинизъм

Ликвидирането на иранския генерал създава риск от влошаване на ситуацията в Близкия изток, заяви Владимир Путин. Макрон призова за сдържаност

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Солеймани трябваше да бъде убит преди години, Русия: това е цинизъм | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Утре може да опраска и кремльовския гном и така да освободи руснаците от фашистко иго Затова е рИването

Е съюзник на аятоласите! Отвратеняци, Сър...

Държавният секретар на САЩ Майк Помпейо заяви, че САЩ са убили иранския генерал, за да попречат на готвеща се атака, ръководена от него. СЕГА, СЕГА САЩ ЩЕ ВИДЯТ КАКВО Е АТАКА.....ТЕЗИ ИРАНЦИ С КЕФ ЩЕ СЕ САМОУБВАТ САМО И САМО ДА МОГАТ ДА УБИЯТ КОЛКОТО МОЖЕ ПОВЕЧЕ АМЕРИКАНЦИ !!!!

Абе как става така, че убийството на ирански генерал на иракско летище по заповед на Тръмп е хубаво, толерантно и демократично, а пък опитът за убийство, МОЖЕ БИ, по заръка на Путин, МОЖЕ БИ, на руски предател в Англия е лошо, диктаторско... А?

Ами някой може да реши че ТИ трябва да бъдеш убит и ние трябва да го приемем както ти приемаш за нещо ''нормално'' вашите убийства ежедневно по чужди територии.. Незнам за какво изпращаш още убийци в Ирак след като хората там ви казаха че не ви искат и ви мразят и за това когато получите ''подаръка'' си от тях няма нужда да ревете като ''жертви''...

е новия месия на християнството

НЕ ИМ СТИСКА ЗА ТАМ НА АМЕРИКА

Е съюзник на убийците на Хашоги и на търговеца на органи хАшим тАчи.

Той ли игра танц с ятагани с убиеца на Хашоги?

бой по болшевишко мосюлманската сган

Като гледам неговите краварски дружки го опраскват бая време та и импийзмънт му направиха макар да знаят че аверите му няма да ги подкрепят въпреки че знаят че заслужава... Един убиец косвен със заповедите си няма нуда да ми казва какъв ''демократ'' е..

Следващата цел трябва да е аятолаха. Персите са изключително интелигентни и заслужават по-добро бъдеще. САЩ трябва да им окажат помощ, като ликвидират фанатиците, които притежават политическата власт в страната

Солеймани трябвало да бъде убит преди години … Ето това е долният манталитет на САЩ и президента им.

И ти заслужаваш добро бъдеще и на тебе трябва да ти се окаже помощ. Психиатрична.

само русофилски дебили като теб не могат да я схванат

Сега като спретнат едни междузвезни войни,и наш Бокоганьо ще види, кон боб яде ли, и булга, булгар евронатовец ли е.

Ами честито на тромпета вече и той може да получи Нобелова награда за мир.

всички коментари против нашите съюзници са противозаконни и трябва да бъдат прихващани със СРС

Браво Тръмп. Най накрая справедлив президент на западна държава. Плюс това не е нужна причина за бомбардиране на ислямска държава. Ние винаги сме над тях по правото на еволюцията

не те ли притеснява поне малко че си станала ислямска мажоретка? Или щом наредят отгоре- само'служу Расии!' и се дупиш.

Да виждам, че едното е убийство, с което Тръмп се хвали открито. А, за другото е съмнително изобщо, че е опит за убийство, което без доказателства приписват на руснаците и оттам на Путин.

Говедата търсят бик който даимго папери до яйцата щего намерят!! Китайците зли като оси Русия като бяла мечка по за иранците да не говорим!! Говедата искат свадба на голият си задник и май май ще я получат!! На Америка война е нужна иначе ФАЛИТ!!!

“ Тръмп: Солеймани трябваше да бъде убит преди години, Русия: това е цинизъм” Не “Русия”, а Путин!!! Хайде сега много добрите приятели (и световни лидери), които толкова много си се харесват по НЯКАКВИ техни си причини и винаги са говорили само с голямо възхищение и одобрение един за друг да бъдат така добри и да опитат да стигнат до общ прочит и тълкувание - тази операция правилна ли и, или цинизъм! И да пояснят публично защо... И да не замесват народите си!

Отровиха скрипал, Литвиненко, Березовски, убиха немцов и политковская, магнитски и маса други достойни хора. Тръгнала сега грозницата захарова да опява за правови ценности Ми виж си задника и тогава плямпай ма

Солеймани е отговорен за смърта на милиони, медал ли да му дадат

SU-152

Тръмп в Twitter за смъртта на генерала: «Той беше пряко или косвено отговорен за смъртта на милиони, в това число и на много протестиращи, убити неотдавна в самия Иран. От дълго време той уби или рани тежко хиляди американци и планираше да убие много повече. Отдавна трябваше да бъде гръмнат» Никога не съм чувала за милионИ убити от Иран, още повече за хиляди американци. В ирано-иракската война са убити по най-завишени оценки около 1 млн. и от двете страни. Кога са воювали Щатите срещу Иран? При кризата с американските заложници в посолството в Техеран загинаха 9 души. При различни инциденти да са убити още 20-30, но това не са хиляди!!!!! Искам аз да умея да лъжа така, без да ми мигне окото, и да цитират и четат лъжите ми милиони по света :)))))

Нещо за международното право така... за "демокрацията"... за правата на човека... няма ли да споменеш!?!? От кумова срама, ако не друго.

Тръмп се мисли за бог. Решава кой трябва да живее и кой да умре. Кога и как ... В историята е имало и други ,,богове," като него, с печален завършек

Аман от посерковци!!!

тежи на гузната им съвест

Щото ем си тъп Ем си идиот От тези, руските, обути с валенки и некъпани с месеци :) Миришеш :)

Тръмп лъже повече от Бойко .... Или обратно

Освен Сирийските и иракските петролни полета па Солеймани бил виновен !!!!!!!!!!!!!!!Пентагонът заяви, че атентатите са в отговор на атаки срещу американски сили в близост до богатия с петрол град Киркук миналата седмица, в който се съобщава, че е убит американски граждански изпълнител и са ранени четирима членове на службата в САЩ, както и двама членове на иракските сили за сигурност , САЩ обвиниха групата на Катаиб Хизбула в нападението.

..а ти намери училище за такива със специаални нужди и си оправи малко българския че си за срамотиите.

Правата на човека се отнасят за човеци

По-скоро сме от страната на булката, отколкото член. Както сочат фактите.

Спри Новичока, вреди ти! По-добре карай на калиев цианид, ще ти подейства добре!

Главата ти е пълна с вата

КАКВИ НАРКОТИЦИ ВЗЕМАТЕ?

Т.е. американците са загубили вече човешки облик.

Може би. Но по-добре консултация при психиатър, отколкото безднадежно тъп индивид, готов да живее в мракобесно общество, доминирано от провалени диктатури като Иран и Русия.

Да, България е член на НАТО и трябва да е верен поддръжник на съюза! Както и САЩ са лидери в НАТО! Но... конкретно американският орезидент Тръмп не веднъж се изказа с остри думи и критики за НАТО, а въпросната операция доколкото разбирам е не на НАТО, а по разпореждане на Тръмп - не е зле да се прави тази разлика, все пак. И в този ред на мисли е интересно каква е официалната позиция на НАТО, която би трябвало да е с подкрепа на операцията, но не е зле да я чуем.

Че има гожеда има ги ,но ги търсете във вашите комунистически редици,явно акъл никога няма да ви дойде.

Добре де, Бойко, освен простотии някакви доводи имаш ли?

Да търсят дебили по целият свят!!!

изпълнява ангажиментите си за опазване на демократичен Ирак от шайката на иранските главорези

Да си я разделят с бин сАлман.

Явно джуджето горкото се е насрало от страх и сега му сменят пелените

С терористите , какъвто се явява въпросни генерал, подходът а абсолютно точен. Руснаците като правиха килимни бомбардировки над Сирия знаеш ли колко дискриминираха кой е мирен жител и кой терорист- всички записаха за Иголовски бАевици.

За нас, българите, е важна и приемаме позицията на Русия. Москва осъжда американския тероризъм