Тръмп и Нетаняху обсъдиха възможен отбранителен договор

Разговорът ще продължи след изборите в Израел, когато двамата се срещнат в кулоарите на Общото събрание на ООН след дни

Обратно в новината

Коментари - Тръмп и Нетаняху обсъдиха възможен отбранителен договор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не Русия а Израел сложи Тръмп на власт. Вижте само фактите: Зетя му е закоравял Ционист и приятел на Биби. Той му е на най близък съветник (макар че няма нито квалификацията нито опита да е такъв) и Биби открито каза "Кушнер, от колко време се знаеме с тебе"? От колко време един 20г еврейски пикльо може да се познава Премиера на Израел?? Защо?! Но това са дреболий. И как спечели изборите? Обърнахте ли внимание??? Загуби общественият директен вод с 2-3 милиона по малко от Хилъри. Благодарение на Американската система - Колегиата - наклони везните и една шепа хора - от около 500 ако не съ лъжа - гласуваха за Тръмп. За Мосад е трудно да фалшифицира общественият вод, но много по лесно да "убеди" 10-15 от тези 500 - голяма част евреи - да се наклони вота към Тръмп и да спечели. В замяна?? В Замяна Израел иска да се решат едни проблеми в полза на Израел. Всяко едно действие от страна на Тръмп относно Средният Изток е било само и единствено в полза на Израел...сделката с Иран разтури макар че НИКОЙ от другите съюзници на САЩ не искаха...само Израел искаше...никой друг! И това стана. Одобри Йрусалим да е столица на Израел и редица още неща! Сега щяло да има сюъз за съвместна отбрана..тоест Израел ще се дотече на помощ на САЩ ако Мексико или Канада ги атакуват :-) СМЯХ! Това е съюз само и единствено в полза на Израел. САЩ без Израел може, но Израел без САЩ не може! Така се вижда що за съюз е това. Обикновено съм против приказките че еврейте били контролирани света. Това не е вярно. НО имат много влияние в САЩ и точно в случая с Тръмп, на 100% те стоят зад него. Това е може би е най успешната операриця на Мосад от 70те насам когато откраднаха ядрената технология от Франция с помоща на френски министри от еврейски произход които криха от френските служби и френският Президент как Израел си взима каквото им трябва от Френската ядрена програма. Шапка им свалям че хората им не си забравят идентичноста и след 10 поколения в една държава, 11-то е готово да работи в полза на Израел! Ако и ние българите бяхме на 10% такива, щяхме да сме истински народ и държава. Очаквайте още съюзи и договорки които еднострано че облекчават живота на Израел!

Иде ви края и на двамата. А скоро и на името “израел” в Палестина!

Тоест ти ще се изкефиш на още една ислямистка дръжава .. зае..и

Уважеми "другари" имате ли представа колко са тесни връзките на Израел и Русия ? :)

горе-долу една трета от Израелският парламент са руснаци...

Що араби ще пребият днеска жените си от яд, не е истина.Че като гледам и българските приятели на муджахидините им е избила пяна по устата.Спокойно, бе братчеди, не са подписали още.Приказват си само.

Идеята на Натаняху е проста и подла- да насъска САЩ да нападне Иран.След това да им заграби петрола. Това добре, но Русия и Китай няма да го позволят. Хитрия евреин просто използва марионетката си Тръмп като инструмент за своите планове.

Аре чао, НАТО.

от кога сащ пак са започнали официално да преговарят с международни терористи?

натаняу е видиотен шизофреник

Израел само да се молят,САЩ скоро да не се срутят ! За два дни ще спрат съществуването си като държава !

Ти да не си Тодор Живков :))) комунистите навремето също така ни обясняваха че капитализма ще се срути ;))

Ми той отдавна е срутен. Това не е капитализъм. Някакъв нов хибрид.

Истинта е , че Израел имат ядрено оръжие с което могат да направят Близкия Изток на огледало , така, че не си мечтай за този варинат

Договориха се лешоядите Америка и НАТО да пазят Израел, Европа да плаща сметката...

Какво плащаш педал, повече крадете от колкото внасяте, без Европа сте по зле от Афганистан, потуранковци!

НАМЕРИЛИ ВРЕМЕ ЗА ОБСЪЖДАНЕ НА ДОГОВОРА - три дни преди изборите в Израел и шест дни преди прокурора на Израел да повдигне обвинение против НЕТАНЯХУ

Тамън се чудих кой е свръзката на Тръмп със Ставката, и изведнъж гледам че Нетаняху днес е в САЩ... а вчера беше в Москва;)

Следва договор за отбрана между Русия, Сирия, Иран и други съседи на Израел. И тогава вероятно ще настъпи мир.

ФАЩ "помаг" само ако им се плати.

Докато юдеите си стоят там, където не са техните земи на дедите им, винаги ще ги нападат.

Еми и българите да се върнат по земите си в Монголия!

Ми да се върнем, ма първо да ви видим вас хазарите къде ше се заселите.