Тръмп и Нетаняху обсъдиха възможен отбранителен договор

Разговорът ще продължи след изборите в Израел, когато двамата се срещнат в кулоарите на Общото събрание на ООН след дни

Обратно в новината

Коментари - Тръмп и Нетаняху обсъдиха възможен отбранителен договор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Докато юдеите си стоят там, където не са техните земи на дедите им, винаги ще ги нападат.

ФАЩ "помаг" само ако им се плати.

Следва договор за отбрана между Русия, Сирия, Иран и други съседи на Израел. И тогава вероятно ще настъпи мир.

Тамън се чудих кой е свръзката на Тръмп със Ставката, и изведнъж гледам че Нетаняху днес е в САЩ... а вчера беше в Москва;)

НАМЕРИЛИ ВРЕМЕ ЗА ОБСЪЖДАНЕ НА ДОГОВОРА - три дни преди изборите в Израел и шест дни преди прокурора на Израел да повдигне обвинение против НЕТАНЯХУ

Договориха се лешоядите Америка и НАТО да пазят Израел, Европа да плаща сметката...

Израел само да се молят,САЩ скоро да не се срутят ! За два дни ще спрат съществуването си като държава !

Ти да не си Тодор Живков :))) комунистите навремето също така ни обясняваха че капитализма ще се срути ;))

Какво плащаш педал, повече крадете от колкото внасяте, без Европа сте по зле от Афганистан, потуранковци!

Еми и българите да се върнат по земите си в Монголия!

натаняу е видиотен шизофреник

от кога сащ пак са започнали официално да преговарят с международни терористи?

Аре чао, НАТО.

Идеята на Натаняху е проста и подла- да насъска САЩ да нападне Иран.След това да им заграби петрола. Това добре, но Русия и Китай няма да го позволят. Хитрия евреин просто използва марионетката си Тръмп като инструмент за своите планове.

Ми да се върнем, ма първо да ви видим вас хазарите къде ше се заселите.

Ми той отдавна е срутен. Това не е капитализъм. Някакъв нов хибрид.

Що араби ще пребият днеска жените си от яд, не е истина.Че като гледам и българските приятели на муджахидините им е избила пяна по устата.Спокойно, бе братчеди, не са подписали още.Приказват си само.

Уважеми "другари" имате ли представа колко са тесни връзките на Израел и Русия ? :)

Истинта е , че Израел имат ядрено оръжие с което могат да направят Близкия Изток на огледало , така, че не си мечтай за този варинат

Иде ви края и на двамата. А скоро и на името “израел” в Палестина!

Тоест ти ще се изкефиш на още една ислямистка дръжава .. зае..и

Не Русия а Израел сложи Тръмп на власт. Вижте само фактите: Зетя му е закоравял Ционист и приятел на Биби. Той му е на най близък съветник (макар че няма нито квалификацията нито опита да е такъв) и Биби открито каза "Кушнер, от колко време се знаеме с тебе"? От колко време един 20г еврейски пикльо може да се познава Премиера на Израел?? Защо?! Но това са дреболий. И как спечели изборите? Обърнахте ли внимание??? Загуби общественият директен вод с 2-3 милиона по малко от Хилъри. Благодарение на Американската система - Колегиата - наклони везните и една шепа хора - от около 500 ако не съ лъжа - гласуваха за Тръмп. За Мосад е трудно да фалшифицира общественият вод, но много по лесно да "убеди" 10-15 от тези 500 - голяма част евреи - да се наклони вота към Тръмп и да спечели. В замяна?? В Замяна Израел иска да се решат едни проблеми в полза на Израел. Всяко едно действие от страна на Тръмп относно Средният Изток е било само и единствено в полза на Израел...сделката с Иран разтури макар че НИКОЙ от другите съюзници на САЩ не искаха...само Израел искаше...никой друг! И това стана. Одобри Йрусалим да е столица на Израел и редица още неща! Сега щяло да има сюъз за съвместна отбрана..тоест Израел ще се дотече на помощ на САЩ ако Мексико или Канада ги атакуват :-) СМЯХ! Това е съюз само и единствено в полза на Израел. САЩ без Израел може, но Израел без САЩ не може! Така се вижда що за съюз е това. Обикновено съм против приказките че еврейте били контролирани света. Това не е вярно. НО имат много влияние в САЩ и точно в случая с Тръмп, на 100% те стоят зад него. Това е може би е най успешната операриця на Мосад от 70те насам когато откраднаха ядрената технология от Франция с помоща на френски министри от еврейски произход които криха от френските служби и френският Президент как Израел си взима каквото им трябва от Френската ядрена програма. Шапка им свалям че хората им не си забравят идентичноста и след 10 поколения в една държава, 11-то е готово да работи в полза на Израел! Ако и ние българите бяхме на 10% такива, щяхме да сме истински народ и държава. Очаквайте още съюзи и договорки които еднострано че облекчават живота на Израел!

горе-долу една трета от Израелският парламент са руснаци...