Тръмп атакува демократите с обвинения за "тотална анархия, лудост и хаос"

Американският държавен глава заяви, че полицията е била отслабена в "управляваните от демократите градове"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тръмпи пожелавам ти още един мандат. В първия унищожи всичко постигнато като дипломация от предшествениците си.

Да почерпят опит от нас 47 години не стигат!

Някoй

"47 години на провал стигат". ВРЕМЕТО Е НАШЕ!

Горкия Тръм е толкова сенилен, че сам си е признал, че управлението му се характеризира с тотална анархия, лудост и хаос.....

дори да спечели тръмп , това е само отсрочка

Тръм е върл противнк на глобализма. Той е за патриотични правителства и нац. ценности. Нашето по някакво стечение на обстоятелствата е считано за такова заради участието на ПФ. Всички останали глобалисти спонсорирани от Сорос имат друга идея и всеки, който им се опълчи ще бъде тормозен, натискан и горко ни ако им се дадем. Сталин ще е като невинно чавдарче до тях. Промитите мозъци от зап. университети са полезните идиоти . The Great Reset....Голямото зануляване ....Боклуци от всички страни съединявайте се. Аз достъчно съм видял от Татовото време за да предуестя какво се задава. Нужда от промяна има , но не е тази която се задава. Вижте Исландия и Швейцария - дествайщи модели на пряка демокрация. Но това е трън в очите на глобализма . Помислете преди да дадете гласа си за който и да било.

ТръмпАтакува: положението в Сащ е ТОТАЛНА АНАРХИЯ, ЛУДОСТ И ХАОС - Негрите провеждат повсеместно БУНТОВЕ за своите права и свободи. Ами така ще е, то какво да се очаква от държава с прохождаща демокрация каквато еСАЩ, те имат едва 2-а века и половина съществуване на заблудената си и неориентирана държава. Я вижте Стожера България - Тя е за пример на другите държави.

Тогава ще искат да беше на власт Килари, защото е време САЩ да разберат защо човечеството пропада в духовно отношение. АЛЧНОСТТА, това е еманацията на егоизма. Знаем какво стана с DEUTSCHLAND, DEUTSCHLAND UBER ALLES!. Не ще е нещо по-различно и с AMERICA FIRST! Която и империя да се е заиграла с "черната котка"- България, се е разпаднала. Такава е истината, но след като сме хилядолетен враг някому, едва ли ще се разбере защо "Майдана" стана модерен и в краварника. "3. Необходимо е с българският народ да се разправим по-бързо, защото после ще бъде късно. Хилядолетният ни враг е още жив."

Трън е в очите на т.нар. демократи,защото резна кранчето,от което толкова много пари направиха доста хора,начело със семейство Буш,а именно оръжейният бизнес...Къде ли не,осбено в Близкия изток не разпалиха граждански и всякакви други войни,за да лапат гигантски суми,а последствията всички ги знаем-глад,тотално разрушени икономики и най-лошото за нас:миграцията...

"При нас всичко е наред. При нас всичко е тип-топ. След нас, потоп." "Ефектът на бумеранга" ще удари САЩ скоро, защото силите на Мамона ще надделеят над Разума. Не ми се мисли какво би станало със света, ако вместо потоп изригне вулкан. (Yellowstone)

Бегом на Козяка, за да си вземеш 30-те шекела от Мустафата за минуса си.

Помислете преди да дадете гласа си, ако не сте приели НОВОТО СЪЗНАНИЕ. Тоест, да сте отхвърлили философията на всякакви световни религии и да заявите твърдо: АЗ ИСКАМ!, за да можете да сте адекватен в ЕРАТА САТЯ ЮГА, която настъпва след 20-ти декември 2019 година.

Бий демократите по кухите глави! Джо и синът му оправиха Украйна, сега на ред са Щатите! Циркът продължава!

Все някога ще трябва да се суспендира "ПРОГРАМАТА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД" от 1988 година и да спре унищожението на територията "България" - собственост на Господ българина.

Само Тръмпи е спасението на Америка, защото запазва работните места в страната. Какво направиха демократите ? Изнесоха цялата реална икономика извън щатите, и редовия американец остана без работа, или трепери всеки ден да не го изхвърлят, щото за неговото място чакат още 20 човека отпред. От изнасянето на икономиката печелят директорите на бордовете, а обикновените американци, които са 99,9% , духат супата здраво.

Риториката и дълбочината на аргументацията на Тръмп са като на бабите от женския пазар :))) Ама както е казал поета "какъвто е електората такива са и политиците"

Собствениците на повечето бизнеси са републиканци и те ги изнесоха. Рейгън започна цялата работа с премахване на ограниченията и разбиване на профсъюзите. Справка- стачката на Еър трафик служителите и как той се разправя с тях. Рейгън, лученце на каишка ма голдмън Сакс. Имачи и демократите са за бой, МП ме те изнесоха производството. Факт е, че НАФТА на Бил Клинтън също не беше брилянтно изпълнение

Хи Хи замислял ли си се поне един път в живота си дали не си жертва на пропаганда и дали това с което ти полират мозъка е всъщност истина? Защо само Тръмпи е спасението? От каво те спасява? Как те спасява? Защо му е да те спасява? Какво направиха демократите без участието на републиканците? Унищожаването на американската производствена икономика и замяната и с финансово-инвестиционна, и изнасянето на работни места вън от страната а част от продължаващ вече няколко десетилетия неолиберален проект. Някога поинтересувал ли си се кой стартира този проект? Защо го стартира? Коя от двете партии го налага в САЩ? Толкова ли е е трудно човек да мисли самостоятелно? Съвсем на овце са ви превърнали...

Правилно ги е наредил марксистите. :-) Само хаос и раздори сеят!

аха, той електората н пишмандемокрятите са все от профрсор нагоре. Афроямериканци от гетата и латиноси от гетата. Чат пат някой заблуден марксист завършил политически науки, но нереализирал се. Един вид ЕнтЕкигент. даже не са направо от професор доктор нагоре. :-)

Интересно знаеш ли каква е дефиницията на "марксист"? Тръмп е наредил само собствената си глупост. Нищо повече.

Съжалявам но качеството на електората на демократите не може да служи като извинение за почитателите на Тръмп които се държат като безмозъчни овце.

Торцкисти ако трябва да сме точни ,

И ти от кой пиадестал реши , че можеш да съдиш кои са безмозъчни овце бе плаячо :)

Интересно каква връзка правиш между Байдън и Троцки? Дай малко по-конкретно защото иначе това звучи като глупав пропаганден фишек. Защо според теб Тръмп никога не говори за „троцкисти“?

Кире, само за минусче ли ти стигнаха силите? После се чудиш защо ми изглеждаш глупав. Чакам паралели между Троцки и Байдън и защо според теб Тръмп не говори за „троцкисти“.

Четирима минусчии са се вкопчили в СТАРОТО СЪЗНАНИЕ. Въпрос, ... НА ГЛЕДНА ТОЧКА.