Коментари - Хиляди трактори тръгнаха към София, но ги спряха | Днес.dir.bg

Хиляди трактори тръгнаха към София, но ги спряха

Трактори и комбайни от страната тръгнаха към София по решение на Националния протестен комитет на земеделските производители. По-късно обаче машините бяха спрени, докато продължават преговори с правителството.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди трактори тръгнаха към София, но ги спряха | Днес.dir.bg

Коментари

Подкрепям протестите, писна ми правителството да прави обещания, а после да не ги спазва.

Как се спира целенасочен трактор, освен с базука или огнехвъргачка? Самият факт, че са спрели и се колебаят, означава, че намеренията им не са съвсем чисти... Защото когато ножът НАИСТИНА е опрял о кокал - няма спирачка, бате!

Ако тези селски мафиоти пристъпят в София, обещаваме им коктейли Молотов по тракторите, които са им безвъзмездно купени с парите от ЕС! Защото то бива човек да е комунистически безочлив, но чак пък толкова... Борисов, ако не ти, ние ще им строшим главите на тези БЕНТЛИ-ЗЪРНАРИ... простаци!!!!!!

ПЪК АЗ ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ СПРАТ ВСИЧКИ СУБСИДИИ ЗА ЗЪРНАРИТЕ ТАЗИ ГОДИНА! И ДА СЕ ДАДАТ ТЕЗИ 850 МИЛИОНА ЗА ПОВИШАВАНЕ НА ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ, Т.Е. ЗА СТИМУЛИРАНЕ НА ПОТРЕБЛЕНИЕТО. АМА НЕ НА БЕНТЛИТА!

Е чак пък бентлита."она от Октопода Дичевски дето вземал милиони"кара десет годишен Мерцедес.Ако имаш познат от Троян попитаиго.Или и ти си просто герберист(синоним на арогантен кумонист)

Прави са си хората .Стига сте им правили сметка. Да не би Вие да им вършите работата по нивите?

Май не ви казаха, че това са Евро пари от фондовете, които откак е ппгерб на власт се разпределиха някъде другаде!!!?? Къде им отиват субсидиите не ни казват, в коя черна каса са и тези милиони?

Стая скъпа нафта откъде имат толкова пари да обикалят като гламави

ти сега да не им завиждаш я.Нека си търсят правата хората те са единствените които произвеждат в тази страна.Но трябва да се помисли и за друите млеко производители зеленчукопроизводители,животновъди!!!!

Та и даже ти кг не си ял от това зърно,защото го продават в чужбина.

Вчера окол Долни ДРЪВНИК си беше направо Първомайска матифестация ! Знамена, знамене, отпред Другарите с Каскетиге !? Бентлита нямаше. Имаше кебапчета. ЯКО!

Някой изобщо притежава ли бегла представа колко гориво ще му струва на дребия и средния "зърнопроизводител" за да стигне софия? А колко време? Всяко стопанство е изпратило най-здравата си машина. Няма да тръгне със стария Булгар да му се чупи по пътя. Кратка справка - тракторите под 3 години са едва 5% от всички трактори в България. Яд ме е само че и сред тях има предатели и отцепници. Тия хора могат да дадат тон за една основна промяна в курса на държавата ни. А вие тука се мразите и псувате. Може би наистина заслужавате нещасните си животи. Кой съм аз да съдя. Както и да е.

И каква промяна?

Абсолютни глупусти пишете. Моля ви се! Аз като страничен наблюдател вчера бях там - гледах и слушах. Ако сформирате мнението си според масовите медии изобщо никой няма да ви каже че първо тези субсидии идват от еврофондовете. След това тези субсидии са започнали постепенно да им ги намаляват без европейския съюз да бъде наясно защо нито пък тези които ги ползват. Сиреч - тези субсидии отиват някъде но не по предназначение. Второ - акциза над горивото също е бил възобновен - по каква причина не се знае. Трето - липсва каквато и да е прозрачност. Никой не ти обяснява защо аджеба тия хора са скочили на тракторите и са се вдигнали. Вие не можете ли? Или ви е страх? "Вижте им тракторите":

А къде се дяна ТИКВАТА - ФУТБОЛИСТ 1 на БЪЛГАРИЯ - Преди тичаше с ножичката да клъцка лентички, а напоследък нещо се затри...

Всъщност,това са Единствените 2 дни в които Б.Борисов , Не се е Показал по Телевизията !!??? От последните 28 месеца ?! Егати Страхливия Мишок !! Народа му скръцна със зъби , и Боко се накака !

бат тиква не се е наакал, защото от 20 години е посран до уши! И не ми се вярва да не се е показал по телевизията? Ако беше така, щяха да кажат, че е умрял??

Императоре, футболиста може и ви пожали, но ние НЕ! Този път трябва да ви изпием кръвта комунистическа. Стига сте смучили от нашата. Видовият ден идва!

Братле - нямам нищо общо с комунягите - пий им кръвчицата колкото си искаш, но по някое време си отвори очите и спри да лижеш задка на бившата мутра- преди да е станало твърде късно и страната да е стигнала до нова национална катастрофа...

Изследване сочи, че дребните стопанства в България, които обработват 17,8% от площите, гледат 84,6% от броя на животните. А едрите стопани, които обработват 92,2 на сто от площите, гледат едва 15,4% от животните в страната. Тоест, едрите стопани получават 92% от субсидиите, а дребните, едва 17 на сто. Този дисбаланс показва, че дребните и средни производители са изключително ощетени. Потърпевши са и тези, които се занимават със зеленчукопроизводство и с овощарство. Сегашният начин на разпределение на субсидиите спира развитието на тези сектори на земеделието

Къде е сега ПЕШО ТАНКИСТА да извади ТАНКОВЕТЕ НА ПЛОЩАДА!!!

Първо за онези мастити зърнопроизводители.Абе другари защо не си признаете,че крадете на гърба на нас обикновенните хора.С какво ни храните нас? С фуражна пшеница.А малкото хлебна която сеете е само за износ,защото е много скъпа.И какво излиза, че нас ни имат за животни които ги подгодвят за за коление. Второ:Синдикатите какво се правят на много активни? Защо не бяха такива когато другарката Масларова след добрата комисионна от Лукоил и сие промени закона и всичките хора които се тровиха в химическата промишленост от първа ги хвърлиха във втора и трета категория.Къде бяха същите тези измислени синдикати когато работниците от Нефтохим Бургас протестираха?Нямаше ги.Бяха се скрили в миши дупки.Призив към протестиращите в момента.Пазете се,същите тези синдикални лидери ще ви пожертват защото парите им са на превършване, а тяхното лапане е голямо.Все пак те са с два карбуратора и с по два чифта....

Ако искаш да купуваш хляб от качествена хлебна пшеница трябва да плащаш и съответна цена. След като не искаш, то качественото жито отива за износ. Впрочем, не беше ли Бойко този, който подкрепяше подобни протести по времето на Станишев?

"Председателят на Националната асоциация на зърнопроизводителите Радослав Христов коментира, че земеделците са получили фалшиво предложение за преговори от общината, а след това са били бавени няколко часа само и само техниката да не може да стигне в София преди 5 часа сутринта в петък, когато заочва да действа забраната за влизане в града."

ей , тия с тракторите да си ходят откъдето са дошли и да не ни правят задръствания тук и да ни чупат улиците,защото идва зима и после ние ще си чупим колите.затях е сега мъртъв сезон-прибали реколтата,продали и си взели парите и сега щракат с пръсти.ние обаче ходим на работа и работим а те ни пречат.спрете всички стачки и работете че кризата се задълбочава.цял свят се тресе от криза, а нашите искат заплати и пенсии да се вдигат.на запад хората намаляват заплатите и социалните придобивки.българина все неуцебва момента,все не е в час-до кога.....

Ей пенке, наври се откъдето си изпълзяла . Тези хора имат право да протестират , както и всеки от нас. Ама добре ви настройва Боко - гения срещу фермерите. Смешни и жалки сте. Не виждате истинските Ви Врагове. Дребни злобни душици.

Taka се прави стачка с държавни субсидии. И против държавата. А от Позитано мълчат ли, мълчат. Къде са Курнелия, Мая, Кутев, даже шишкото Курнезов и т.н., да огласят света за някакви нарушени права. Даже Лютви Местан мълчи. Мълчат си като ....

Имат право да стачкуват,когато им вземат джиповете и тракторите-иначе,не.Чупката от пътищата-да не изкарам танка!Мутри!

Няма сила,като Бойковата!Всички останали путьовци нещо дребнеят край него!Само той може да се справи с гадните зърнари,с комунягите,които ги пердаши като мачка в дерек,колчем ги срещне,с догановите бандити,с протестиращи жепейци,с поробители-руси,въобще с всички възможни опасности!Затова -опрете се на силата,а не на мършата/БСП/!

Къде е сега ПЕШО ТАНКИСТА да извади ТАНКОВЕТЕ НА ПЛОЩАДА!!!

КАТО ИМ Е ТОЛКОЗ ТРУДНО ИМ ПРЕДЛАГАМ С ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ ДА СЕ ОТКАЖАТ ДА ОБРАБОТВАТ ЗЕМЯТА И ДА Я ОСТАВЯТ НА КОИТО ЩЕ ИМ Е ЛЕСНО ТОВА...

ДА ИМ НАЛОЖАТ ПО ГОЛЕМИ ДАНЪЦИ И ПРОБЛЕМА С ТЯХ Е РЕШЕН

герб са наи-силните и дурят здраво! такива на нас ни трябват бе, идиоти балкански !!!

Той има трактор/ри/ и може да изнудва с тях. Каквото и да му се да де е малко. А иначе хляба достигна средните стойности в европа, че даже и ги надмина. Но заплатите-че кой го интересува?

това е работа само на алексеи петров да знаете-толкова много трактори ,не е случаина работа:) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не познавам беден зърнопроизводител....Няма такъв...Изпълнява се план за дестабилизация на държавата...Кой ли им плаща???!!!!!

ми ходи ти тогава да ринеш л.йна във фермите или в студ и пек да си на полето.Халал да са ти тогава отрудените измъчени левчета

Не си писвоявай чужди имена.

До 6666 ЗАПОМНИ!!! Зърнопроизводител-ЧОВЕК отглеждаш пшеница,ръж,царевица,боб,леща и т.н.,т.е. зърнени култури; Фермер-ЧОВЕК,който се занимава с отглеждането на животни-крави,бикове,овце,кози и др. А сега да видим дали ще се справиш с инфото в нета:))

Ало 6666 уточнявай кой са тези които си изкрават хляба така.Ако не знаеш да ти кажа това трактористите,комбайнерите тези хорица на които съм сигурен че дори не им се плаща социала напълно.Не ми казвай че тези дето имат по 1000 и нагоре декара се качват на трактор

Изведете вашите поддръжници /над две трети от населението/ от изборите да направят един мирен митинг в подкрепа на вашата политика. Разбира се в различни дни от тези протести. Когато те са повече от протестиращите сега ще ме убедите, че вашите аргументи са по добри.

ти май си голем държавник ...сигурн си и гербераст())))

Страшно много пари хвъллят на вятъра. Който ги дава знае, че дава пари срещу правителството. И знае, че няма да спечели нищо.

ти не бери грижа за другите, глей си задника на село

че защо да е на вятъра бе.пък и те харчат техни си пари, не твои или мои, какво те бърка път тебе.Ти не си много добре с главата, сори

псевдо фермери нагли сте *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ало, зърнпроизводителите, които всички наричат с общото земеделци, има друга тема за болно дете от менингит. Съберете по един лев и помогнете!!! Може тогава и Бог да ви даде хубава година. От Дянков не очаквам.

Че нали има фонд за подпомагане лечението на деца, какво искаш още от народа.Ти колко преведе на това детенце?

Стоичков веднага те познах по акъла. Айде да напълним фонда на зърнохиените, щото според Стойчков имало препълнен фонд за лечението на децата. Айде пускай чалгата, пали трактора и лапай пържоли на границата и чакай да напълнят джоба.

Каква наглост само и как се опитват да манипулират хората.Току що гледах новините по Нова.Възмутих се и за това влязох в нета да си кажа мнението.Ще се опитам да обясня без никакви манипулации както те правят.Изскочи един и обясни че България разполага с 30млн. декара които те обработват и те производителите влагали около 3млрд лева.А видите ли държавата им давала 2лв на декар за да им подпопмогне.Така според мене тези 2лева са само от вчерашната среща с правителството.Разберете не говоря за партии говоря за наши пари от народа.Яда от каде идва вижте 1.за да направят впечатление говорят за тяхните пари тотално в милиарди а не на декар,нека да кажат колко им излиза на декар разход и колко им дава държавата + тези 2лева за които споменават.Нека да не говоря наизуст но са около 20лева и нагоре2.Не знам дали сте съгласни но една от причините да им се дават тези пари е да ядем евтин хляб Ние народа.Така що един не излезе и да гарантира догодина същата или по евтина цена на хляба.

Фалшифицираха президентските избори. Унищожават Българският Народ, лъжат,притискат със всички инструменти на държавата-сякаш им е Наследство ! Премиерът-бивш Бандит и управител на Наркоканал . С ГЕРБ на власт ,България вече е с Най-висока корупция в Европа !!?? Избрахте си Вълк да ви пази Овцете,а сега се чудите защо ви ги Изяжда !!?? Да изгоним Вълка-ГЕРБ с Тоягите !!!

Ти си от тия женските момченца от позитано 20 дето осират форумите.А за тези твои твърдения по горе може да лежиш в затвора.

За фалшифициране на бюлетини и протоколи също се лежи в пандиза, тъй че споко-герберският ви кораб потъва, вода има за всички ви смотаняци!

Кои твърдения , по-точно не са верни бе ,глупи ??!!

На стачка срещу стачките! Само за днес фирмата ми е 12000 лева назад заради тези хора! какво съм виновенч че ми пречат? имам 3 камиона и договори за превоз. Как да платя на банките?!

бе я стига си лъгал, блокират само за 10 минути транспортни възли и пак ги пускат.ти не си никаква транспортна фирмичка а герберастки апаратчик.Я стига си лъгал незапознатите хора, връзва ли ти се някой

А полицията може да направи проверка за лични документи,НАП на колко часа са назначени стачкуващите (не може да си работник на някой и по цели дни да си по улиците разбиш),КАТ може да провери тракторите. Слаба ракия е управлението, губят от тази уплаха. Или, или...

Това правителство трябва да си отива незабавно. Нека си крадат, ако могат, и да оставят народа да си повика експерти испециалисти в едно служебно правителство, за да спаси България. Отвратително е това, че милиционерите са наддали вой против протестиращите хора, а в същото време сриват стандарта на нацията и ни обричат на мизерия. Очакваме и градският транспорт да се вдигне до отставките на виновниците в ГЕРБ и на цялото им лайняно правителство от лъжци айдуци.Стига сте спали! Защитете живота си!

Добре, че си само един.

Дали???

Каква наглост само и как се опитват да манипулират хората.Току що гледах новините по Нова.Възмутих се и за това влязох в нета да си кажа мнението.Ще се опитам да обясня без никакви манипулации както те правят.Изскочи един и обясни че България разполага с 30млн. декара които те обработват и те производителите влагали около 3млрд лева.А видите ли държавата им давала 2лв на декар за да им подпопмогне.Така според мене тези 2лева са само от вчерашната среща с правителството.Разберете не говоря за партии говоря за наши пари от народа.Яда от каде идва вижте 1.за да направят впечатление говорят за тяхните пари тотално в милиарди а не на декар,нека да кажат колко им излиза на декар разход и колко им дава държавата + тези 2лева за които споменават.Нека да не говоря наизуст но са около 20лева и нагоре2.Не знам дали сте съгласни но една от причините да им се дават тези пари е да ядем евтин хляб Ние народа.Така що един не излезе и да гарантира догодина същата или по евтина цена на хляба.

Е как да го каже , като не знае дянковчето с колко утре ще вдигне акциза на горивата ?

Човека споделя разумни съждения. а Ивка розова не може да разбере че пишейки дянковче - го прави по Български . Това бесепето сте много прости ей. Жалко за надника. Пари на вятъра. ..Скоро ще плюете и сенките си. Кога пък стана и житарка иво. Кажи на женските никове и те да се обаждат яловите пи.арки. след хора та и скарите могат да пишат и с дигнати нозе..

ей веселяции- не игнорирайте жепейците- каКВО СТЕ ЗАОДУМВАЛИ ТИЯ С МНОГОТО ПАРИЧКИ И ПРИВИЛЕГИИ- ЗА ТЯХ ИМА КОЙ ДА МИСЛИ И ПИШЕ- Я ИДЕТЕ МАЛКО НА ФОРУМА ДАЙТЕ ЕДНО РАМО НА ХОРАТА-ЗАщОТО ДРУГИЯ МЕСЕЦ ВМЕСТО ДА ЧАКАТ НОВА ГОДИНА И КОЛЕДА С ПАРИ- щЕ СЕ НАДЯВАТ ПОНЕ НА НОВА ГОДИНА БЕЗ ПАРИ АМА И С СВЕСТНИ ШЕФОВЕ И ПЕРСПЕКТИВА...

Купона ще почне ако се обединят.

Обекта за повишаване на стажа може да е от 2012. Но на държавните служители след септември 2012 и компенсация на първо време 100%. Идиоти !!

министър наиденов,ти си голяма к--ва

Да така е, защото държавните ни чиновници, не вложат малко средства край всеки град.За се построят животновъдни държавни ферми. И да се създадат хиляди места.И от там поне храната ни да е евтина.А не само колко да съкратим, и колко да вземем.

В разчетената плочка на МАИТЕ пише 2012 година в България хляба ще се търгува на цена 10 лв. за килограм месото 50 лв за кг.за бензина плочката е изтрита в края и не се чете.

Е нека сега всички да разберем, промяната след 1989г, е само козметична.Привилегиите от социализма, си остава винаги за държавния апарат, или служители.

Всички ревете срещу малкото свестни хора, които работят истински. Никой не коментира оная пикла, която взима 900 лв както си стои зад бюрцето. И ще й правят заплатката 1030 лв, за да преживее стреса, че ще си плаща осигуровки.

За да разбереш - трябва да мислиш ( това в гроб ви е забранено ).Хората са писали на долу - ама кой да чете.

Ами за анти протест, просто народа няма мари за да отиде в София.

Чудна работа! Недоволни: зърнопроизводители (с кожени палта, нови трактори и комбайни искат субсидии); железничари, полицаи и какви ли още не стачкуват, правят дунанми с музики кебабчета и чевермета, а останалите голтаци около тях ръкопляскат и ги подкрепят. Всички недоволни, а когато дойде до избори, гласуват за ГЕРБ - иди, че я разбери!

Докато има кой да плаща, винаги ще има нагледници!!

ЕлАте, тука! Че ви копаме живи! Майната ви, мръсни ТеКеЗе-рчета. Писна ми от комунисти. Че колям!

Поне Коньовица знаеш ли къде е дебилчо ?

Коньовица е стар софийски квартал в западната част на града. Започва от бул. "К. Величков" и стигаше до Западен парк, когато София беше населена от софиянци. Но после дойдоха разни Иво-вци и Иван стана непопулярно име. Върнете се на село, въздух не остана тук от вас.

ЕДНА КАКА СЕ ИЗТЪПАНИ ДА ГОВОРИ ПРЕДИ МАЛКО ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ. БЕШЕ СЕ ИЗТУПАЛА СЪС СУПЕРСКЪПО КОЖЕНО ПАЛТО ЗА ОКОЛО 10 000 ЛЕВА. МНОГО Е КОПАЛА, МИЛАТА... :)) ДАЖЕ НЕ СЕ УСЕЩАТ КОЛКО СА НАГЛИ!

Така е калитко, който работи, който има акъл произвежда, печели, харчи. Тегли комунисти и хора с леви разбирания като тебе и цялата герберска пасмина напред. Почвай да пееш интернационала, предстои да се върнете към комунистическите си корени,

ДА, БЕ... КОМУНИСТИЧЕСКО Е ДА ДРАПАШ ДЪРЖАВАТА ДА ТИ ДАВА ПАРИ. И ТО СЛЕД КАТО СИ Я ОКРАЛ С МИЛИОНИ ОТ ДАЛАВЕРИ С ДДС ИЛИ С НАДПИСАНИ ПЛОЩИ. ТИ ИМАШ ЛИ ПРЕДСТАВА КАКВО КРАДЕНЕ СЕ ВИХРИ В ЗЕМЕДЕЛИЕТО?

Нещо си се заблудил. Протестиращите са комунистически издънки.

Митко си беше, Митко си и остана пожизнено. Комунистическата идеология съвсем те е объркала и не можеш даже да се разпознаеш, какъв си, що си? Най си наясно с Интернационала... Комунистите/социалисти много се срамуват от същността си.

Видях я и аз. Дали и струваше палтото и 100 лв е под въпрос. Най-обикновена дрипа. С какви дрехи ходиш, че това ти се вижда за 10 000 не мога да знам. По ми е интересно, чу ли с колко лв на декар ги цака Дянков и колко много е завишил сумата, като я събщава по медиите. Какви 28 лв, какви 23, хората се борят за едни 10 лв поне на декар. Видя им и Бентлитата нали? Писахте тука, че едва ли не им подарли тракторите, че били безлихвени заеми. А се оказа, че си плащат серизни лихви по изплащане на техниката. С тази дезинформация БСП наистина може да се поучи от ГЕРБ занапред.

ДА БЕШЕ СЕ ОГРАМОТИЛ МАЛКО ПРЕДИ ДА "КОМЕНТИРАШ"! 2 ЛВ СА НАЦИОНАЛНИТЕ ДОПЛАЩАНИЯ. ОЩЕ 22 ЛЕВА НА ДЕКАРА СА СУБСИДИИТЕ ОТ ЕС. ОБЩО - 25 ЛЕВА НА ДЕКАР. НЕ Е НИКАК МАЛКО, ПОВЯРВАЙ МИ! ОСОБЕНО В МОМЕНТ НА ТЕЖКА КРИЗА.

ББ е прочел една единствена книга, но най вероятно и нея не я е разбрал. ББ, ако искаш да си герой, какъвто се представяш пред българският народ, трябва да защищаваш винаги онеправданите. Това е в пълно противоречие с глупостите, които прави ГЕРБ към момента. Само с изпращане на самолети за единични случай не се придобива такова звание.

Не чети повече в. "Дума".

ТИ И ЕДНА НЕ СИ ПРОЧЕЛ, АМА КРАДЕШ!

Даже аз не разбрах, чел ли съм нещо или не съм чел или, че фърляме чоп. А според мен на ББ нема нужда да му бройме прочетеното, щото той си каза сам.

трактора ли ще предвозда тракторите? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не .Представителен кортеж от Ипон.

НЕГО СЕГА ГО ВЛАЧИ КОМБАЙН НА БУКСИР И НА ЗАДЕН!

Да, стотици бяха , ГОДЗИЛИ, и се тътреха от Д.Дъбник, до една поляна, за да се заредят с топли шарани, охладена бира и студени кебапчета ! ПИЧОВЕ !!

Както казва вожда ти "Е па ти си мноо убаф".

:( , :-(, :( ....х 100 !

Коментари - Хиляди трактори тръгнаха към София, но ги спряха | Днес.dir.bg

Хиляди трактори тръгнаха към София, но ги спряха

Трактори и комбайни от страната тръгнаха към София по решение на Националния протестен комитет на земеделските производители. По-късно обаче машините бяха спрени, докато продължават преговори с правителството.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди трактори тръгнаха към София, но ги спряха | Днес.dir.bg

Коментари

Подкрепям протестите, писна ми правителството да прави обещания, а после да не ги спазва.

Как се спира целенасочен трактор, освен с базука или огнехвъргачка? Самият факт, че са спрели и се колебаят, означава, че намеренията им не са съвсем чисти... Защото когато ножът НАИСТИНА е опрял о кокал - няма спирачка, бате!

Ако тези селски мафиоти пристъпят в София, обещаваме им коктейли Молотов по тракторите, които са им безвъзмездно купени с парите от ЕС! Защото то бива човек да е комунистически безочлив, но чак пък толкова... Борисов, ако не ти, ние ще им строшим главите на тези БЕНТЛИ-ЗЪРНАРИ... простаци!!!!!!

ПЪК АЗ ПРЕДЛАГАМ ДА СЕ СПРАТ ВСИЧКИ СУБСИДИИ ЗА ЗЪРНАРИТЕ ТАЗИ ГОДИНА! И ДА СЕ ДАДАТ ТЕЗИ 850 МИЛИОНА ЗА ПОВИШАВАНЕ НА ЗАПЛАТИ И ПЕНСИИ, Т.Е. ЗА СТИМУЛИРАНЕ НА ПОТРЕБЛЕНИЕТО. АМА НЕ НА БЕНТЛИТА!

Е чак пък бентлита."она от Октопода Дичевски дето вземал милиони"кара десет годишен Мерцедес.Ако имаш познат от Троян попитаиго.Или и ти си просто герберист(синоним на арогантен кумонист)

Прави са си хората .Стига сте им правили сметка. Да не би Вие да им вършите работата по нивите?

Май не ви казаха, че това са Евро пари от фондовете, които откак е ппгерб на власт се разпределиха някъде другаде!!!?? Къде им отиват субсидиите не ни казват, в коя черна каса са и тези милиони?

Стая скъпа нафта откъде имат толкова пари да обикалят като гламави

ти сега да не им завиждаш я.Нека си търсят правата хората те са единствените които произвеждат в тази страна.Но трябва да се помисли и за друите млеко производители зеленчукопроизводители,животновъди!!!!

Та и даже ти кг не си ял от това зърно,защото го продават в чужбина.

Вчера окол Долни ДРЪВНИК си беше направо Първомайска матифестация ! Знамена, знамене, отпред Другарите с Каскетиге !? Бентлита нямаше. Имаше кебапчета. ЯКО!

Някой изобщо притежава ли бегла представа колко гориво ще му струва на дребия и средния "зърнопроизводител" за да стигне софия? А колко време? Всяко стопанство е изпратило най-здравата си машина. Няма да тръгне със стария Булгар да му се чупи по пътя. Кратка справка - тракторите под 3 години са едва 5% от всички трактори в България. Яд ме е само че и сред тях има предатели и отцепници. Тия хора могат да дадат тон за една основна промяна в курса на държавата ни. А вие тука се мразите и псувате. Може би наистина заслужавате нещасните си животи. Кой съм аз да съдя. Както и да е.

И каква промяна?

Абсолютни глупусти пишете. Моля ви се! Аз като страничен наблюдател вчера бях там - гледах и слушах. Ако сформирате мнението си според масовите медии изобщо никой няма да ви каже че първо тези субсидии идват от еврофондовете. След това тези субсидии са започнали постепенно да им ги намаляват без европейския съюз да бъде наясно защо нито пък тези които ги ползват. Сиреч - тези субсидии отиват някъде но не по предназначение. Второ - акциза над горивото също е бил възобновен - по каква причина не се знае. Трето - липсва каквато и да е прозрачност. Никой не ти обяснява защо аджеба тия хора са скочили на тракторите и са се вдигнали. Вие не можете ли? Или ви е страх? "Вижте им тракторите":

А къде се дяна ТИКВАТА - ФУТБОЛИСТ 1 на БЪЛГАРИЯ - Преди тичаше с ножичката да клъцка лентички, а напоследък нещо се затри...

Всъщност,това са Единствените 2 дни в които Б.Борисов , Не се е Показал по Телевизията !!??? От последните 28 месеца ?! Егати Страхливия Мишок !! Народа му скръцна със зъби , и Боко се накака !

бат тиква не се е наакал, защото от 20 години е посран до уши! И не ми се вярва да не се е показал по телевизията? Ако беше така, щяха да кажат, че е умрял??

Императоре, футболиста може и ви пожали, но ние НЕ! Този път трябва да ви изпием кръвта комунистическа. Стига сте смучили от нашата. Видовият ден идва!

Братле - нямам нищо общо с комунягите - пий им кръвчицата колкото си искаш, но по някое време си отвори очите и спри да лижеш задка на бившата мутра- преди да е станало твърде късно и страната да е стигнала до нова национална катастрофа...

Изследване сочи, че дребните стопанства в България, които обработват 17,8% от площите, гледат 84,6% от броя на животните. А едрите стопани, които обработват 92,2 на сто от площите, гледат едва 15,4% от животните в страната. Тоест, едрите стопани получават 92% от субсидиите, а дребните, едва 17 на сто. Този дисбаланс показва, че дребните и средни производители са изключително ощетени. Потърпевши са и тези, които се занимават със зеленчукопроизводство и с овощарство. Сегашният начин на разпределение на субсидиите спира развитието на тези сектори на земеделието

Къде е сега ПЕШО ТАНКИСТА да извади ТАНКОВЕТЕ НА ПЛОЩАДА!!!

Първо за онези мастити зърнопроизводители.Абе другари защо не си признаете,че крадете на гърба на нас обикновенните хора.С какво ни храните нас? С фуражна пшеница.А малкото хлебна която сеете е само за износ,защото е много скъпа.И какво излиза, че нас ни имат за животни които ги подгодвят за за коление. Второ:Синдикатите какво се правят на много активни? Защо не бяха такива когато другарката Масларова след добрата комисионна от Лукоил и сие промени закона и всичките хора които се тровиха в химическата промишленост от първа ги хвърлиха във втора и трета категория.Къде бяха същите тези измислени синдикати когато работниците от Нефтохим Бургас протестираха?Нямаше ги.Бяха се скрили в миши дупки.Призив към протестиращите в момента.Пазете се,същите тези синдикални лидери ще ви пожертват защото парите им са на превършване, а тяхното лапане е голямо.Все пак те са с два карбуратора и с по два чифта....

Ако искаш да купуваш хляб от качествена хлебна пшеница трябва да плащаш и съответна цена. След като не искаш, то качественото жито отива за износ. Впрочем, не беше ли Бойко този, който подкрепяше подобни протести по времето на Станишев?

"Председателят на Националната асоциация на зърнопроизводителите Радослав Христов коментира, че земеделците са получили фалшиво предложение за преговори от общината, а след това са били бавени няколко часа само и само техниката да не може да стигне в София преди 5 часа сутринта в петък, когато заочва да действа забраната за влизане в града."

ей , тия с тракторите да си ходят откъдето са дошли и да не ни правят задръствания тук и да ни чупат улиците,защото идва зима и после ние ще си чупим колите.затях е сега мъртъв сезон-прибали реколтата,продали и си взели парите и сега щракат с пръсти.ние обаче ходим на работа и работим а те ни пречат.спрете всички стачки и работете че кризата се задълбочава.цял свят се тресе от криза, а нашите искат заплати и пенсии да се вдигат.на запад хората намаляват заплатите и социалните придобивки.българина все неуцебва момента,все не е в час-до кога.....

Ей пенке, наври се откъдето си изпълзяла . Тези хора имат право да протестират , както и всеки от нас. Ама добре ви настройва Боко - гения срещу фермерите. Смешни и жалки сте. Не виждате истинските Ви Врагове. Дребни злобни душици.

Taka се прави стачка с държавни субсидии. И против държавата. А от Позитано мълчат ли, мълчат. Къде са Курнелия, Мая, Кутев, даже шишкото Курнезов и т.н., да огласят света за някакви нарушени права. Даже Лютви Местан мълчи. Мълчат си като ....

Имат право да стачкуват,когато им вземат джиповете и тракторите-иначе,не.Чупката от пътищата-да не изкарам танка!Мутри!

Няма сила,като Бойковата!Всички останали путьовци нещо дребнеят край него!Само той може да се справи с гадните зърнари,с комунягите,които ги пердаши като мачка в дерек,колчем ги срещне,с догановите бандити,с протестиращи жепейци,с поробители-руси,въобще с всички възможни опасности!Затова -опрете се на силата,а не на мършата/БСП/!

Къде е сега ПЕШО ТАНКИСТА да извади ТАНКОВЕТЕ НА ПЛОЩАДА!!!

КАТО ИМ Е ТОЛКОЗ ТРУДНО ИМ ПРЕДЛАГАМ С ГОЛЯМО УДОВОЛСТВИЕ ДА СЕ ОТКАЖАТ ДА ОБРАБОТВАТ ЗЕМЯТА И ДА Я ОСТАВЯТ НА КОИТО ЩЕ ИМ Е ЛЕСНО ТОВА...

ДА ИМ НАЛОЖАТ ПО ГОЛЕМИ ДАНЪЦИ И ПРОБЛЕМА С ТЯХ Е РЕШЕН

герб са наи-силните и дурят здраво! такива на нас ни трябват бе, идиоти балкански !!!

Той има трактор/ри/ и може да изнудва с тях. Каквото и да му се да де е малко. А иначе хляба достигна средните стойности в европа, че даже и ги надмина. Но заплатите-че кой го интересува?

това е работа само на алексеи петров да знаете-толкова много трактори ,не е случаина работа:) *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не познавам беден зърнопроизводител....Няма такъв...Изпълнява се план за дестабилизация на държавата...Кой ли им плаща???!!!!!

ми ходи ти тогава да ринеш л.йна във фермите или в студ и пек да си на полето.Халал да са ти тогава отрудените измъчени левчета

Не си писвоявай чужди имена.

До 6666 ЗАПОМНИ!!! Зърнопроизводител-ЧОВЕК отглеждаш пшеница,ръж,царевица,боб,леща и т.н.,т.е. зърнени култури; Фермер-ЧОВЕК,който се занимава с отглеждането на животни-крави,бикове,овце,кози и др. А сега да видим дали ще се справиш с инфото в нета:))

Ало 6666 уточнявай кой са тези които си изкрават хляба така.Ако не знаеш да ти кажа това трактористите,комбайнерите тези хорица на които съм сигурен че дори не им се плаща социала напълно.Не ми казвай че тези дето имат по 1000 и нагоре декара се качват на трактор

Изведете вашите поддръжници /над две трети от населението/ от изборите да направят един мирен митинг в подкрепа на вашата политика. Разбира се в различни дни от тези протести. Когато те са повече от протестиращите сега ще ме убедите, че вашите аргументи са по добри.

ти май си голем държавник ...сигурн си и гербераст())))

Страшно много пари хвъллят на вятъра. Който ги дава знае, че дава пари срещу правителството. И знае, че няма да спечели нищо.

ти не бери грижа за другите, глей си задника на село

че защо да е на вятъра бе.пък и те харчат техни си пари, не твои или мои, какво те бърка път тебе.Ти не си много добре с главата, сори

псевдо фермери нагли сте *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Ало, зърнпроизводителите, които всички наричат с общото земеделци, има друга тема за болно дете от менингит. Съберете по един лев и помогнете!!! Може тогава и Бог да ви даде хубава година. От Дянков не очаквам.

Че нали има фонд за подпомагане лечението на деца, какво искаш още от народа.Ти колко преведе на това детенце?

Стоичков веднага те познах по акъла. Айде да напълним фонда на зърнохиените, щото според Стойчков имало препълнен фонд за лечението на децата. Айде пускай чалгата, пали трактора и лапай пържоли на границата и чакай да напълнят джоба.

Каква наглост само и как се опитват да манипулират хората.Току що гледах новините по Нова.Възмутих се и за това влязох в нета да си кажа мнението.Ще се опитам да обясня без никакви манипулации както те правят.Изскочи един и обясни че България разполага с 30млн. декара които те обработват и те производителите влагали около 3млрд лева.А видите ли държавата им давала 2лв на декар за да им подпопмогне.Така според мене тези 2лева са само от вчерашната среща с правителството.Разберете не говоря за партии говоря за наши пари от народа.Яда от каде идва вижте 1.за да направят впечатление говорят за тяхните пари тотално в милиарди а не на декар,нека да кажат колко им излиза на декар разход и колко им дава държавата + тези 2лева за които споменават.Нека да не говоря наизуст но са около 20лева и нагоре2.Не знам дали сте съгласни но една от причините да им се дават тези пари е да ядем евтин хляб Ние народа.Така що един не излезе и да гарантира догодина същата или по евтина цена на хляба.

Фалшифицираха президентските избори. Унищожават Българският Народ, лъжат,притискат със всички инструменти на държавата-сякаш им е Наследство ! Премиерът-бивш Бандит и управител на Наркоканал . С ГЕРБ на власт ,България вече е с Най-висока корупция в Европа !!?? Избрахте си Вълк да ви пази Овцете,а сега се чудите защо ви ги Изяжда !!?? Да изгоним Вълка-ГЕРБ с Тоягите !!!

Ти си от тия женските момченца от позитано 20 дето осират форумите.А за тези твои твърдения по горе може да лежиш в затвора.

За фалшифициране на бюлетини и протоколи също се лежи в пандиза, тъй че споко-герберският ви кораб потъва, вода има за всички ви смотаняци!

Кои твърдения , по-точно не са верни бе ,глупи ??!!

На стачка срещу стачките! Само за днес фирмата ми е 12000 лева назад заради тези хора! какво съм виновенч че ми пречат? имам 3 камиона и договори за превоз. Как да платя на банките?!

бе я стига си лъгал, блокират само за 10 минути транспортни възли и пак ги пускат.ти не си никаква транспортна фирмичка а герберастки апаратчик.Я стига си лъгал незапознатите хора, връзва ли ти се някой

А полицията може да направи проверка за лични документи,НАП на колко часа са назначени стачкуващите (не може да си работник на някой и по цели дни да си по улиците разбиш),КАТ може да провери тракторите. Слаба ракия е управлението, губят от тази уплаха. Или, или...

Това правителство трябва да си отива незабавно. Нека си крадат, ако могат, и да оставят народа да си повика експерти испециалисти в едно служебно правителство, за да спаси България. Отвратително е това, че милиционерите са наддали вой против протестиращите хора, а в същото време сриват стандарта на нацията и ни обричат на мизерия. Очакваме и градският транспорт да се вдигне до отставките на виновниците в ГЕРБ и на цялото им лайняно правителство от лъжци айдуци.Стига сте спали! Защитете живота си!

Добре, че си само един.

Дали???

Каква наглост само и как се опитват да манипулират хората.Току що гледах новините по Нова.Възмутих се и за това влязох в нета да си кажа мнението.Ще се опитам да обясня без никакви манипулации както те правят.Изскочи един и обясни че България разполага с 30млн. декара които те обработват и те производителите влагали около 3млрд лева.А видите ли държавата им давала 2лв на декар за да им подпопмогне.Така според мене тези 2лева са само от вчерашната среща с правителството.Разберете не говоря за партии говоря за наши пари от народа.Яда от каде идва вижте 1.за да направят впечатление говорят за тяхните пари тотално в милиарди а не на декар,нека да кажат колко им излиза на декар разход и колко им дава държавата + тези 2лева за които споменават.Нека да не говоря наизуст но са около 20лева и нагоре2.Не знам дали сте съгласни но една от причините да им се дават тези пари е да ядем евтин хляб Ние народа.Така що един не излезе и да гарантира догодина същата или по евтина цена на хляба.

Е как да го каже , като не знае дянковчето с колко утре ще вдигне акциза на горивата ?

Човека споделя разумни съждения. а Ивка розова не може да разбере че пишейки дянковче - го прави по Български . Това бесепето сте много прости ей. Жалко за надника. Пари на вятъра. ..Скоро ще плюете и сенките си. Кога пък стана и житарка иво. Кажи на женските никове и те да се обаждат яловите пи.арки. след хора та и скарите могат да пишат и с дигнати нозе..

ей веселяции- не игнорирайте жепейците- каКВО СТЕ ЗАОДУМВАЛИ ТИЯ С МНОГОТО ПАРИЧКИ И ПРИВИЛЕГИИ- ЗА ТЯХ ИМА КОЙ ДА МИСЛИ И ПИШЕ- Я ИДЕТЕ МАЛКО НА ФОРУМА ДАЙТЕ ЕДНО РАМО НА ХОРАТА-ЗАщОТО ДРУГИЯ МЕСЕЦ ВМЕСТО ДА ЧАКАТ НОВА ГОДИНА И КОЛЕДА С ПАРИ- щЕ СЕ НАДЯВАТ ПОНЕ НА НОВА ГОДИНА БЕЗ ПАРИ АМА И С СВЕСТНИ ШЕФОВЕ И ПЕРСПЕКТИВА...

Купона ще почне ако се обединят.

Обекта за повишаване на стажа може да е от 2012. Но на държавните служители след септември 2012 и компенсация на първо време 100%. Идиоти !!

министър наиденов,ти си голяма к--ва

Да така е, защото държавните ни чиновници, не вложат малко средства край всеки град.За се построят животновъдни държавни ферми. И да се създадат хиляди места.И от там поне храната ни да е евтина.А не само колко да съкратим, и колко да вземем.

В разчетената плочка на МАИТЕ пише 2012 година в България хляба ще се търгува на цена 10 лв. за килограм месото 50 лв за кг.за бензина плочката е изтрита в края и не се чете.

Е нека сега всички да разберем, промяната след 1989г, е само козметична.Привилегиите от социализма, си остава винаги за държавния апарат, или служители.

Всички ревете срещу малкото свестни хора, които работят истински. Никой не коментира оная пикла, която взима 900 лв както си стои зад бюрцето. И ще й правят заплатката 1030 лв, за да преживее стреса, че ще си плаща осигуровки.

За да разбереш - трябва да мислиш ( това в гроб ви е забранено ).Хората са писали на долу - ама кой да чете.

Ами за анти протест, просто народа няма мари за да отиде в София.

Чудна работа! Недоволни: зърнопроизводители (с кожени палта, нови трактори и комбайни искат субсидии); железничари, полицаи и какви ли още не стачкуват, правят дунанми с музики кебабчета и чевермета, а останалите голтаци около тях ръкопляскат и ги подкрепят. Всички недоволни, а когато дойде до избори, гласуват за ГЕРБ - иди, че я разбери!

Докато има кой да плаща, винаги ще има нагледници!!

ЕлАте, тука! Че ви копаме живи! Майната ви, мръсни ТеКеЗе-рчета. Писна ми от комунисти. Че колям!

Поне Коньовица знаеш ли къде е дебилчо ?

Коньовица е стар софийски квартал в западната част на града. Започва от бул. "К. Величков" и стигаше до Западен парк, когато София беше населена от софиянци. Но после дойдоха разни Иво-вци и Иван стана непопулярно име. Върнете се на село, въздух не остана тук от вас.

ЕДНА КАКА СЕ ИЗТЪПАНИ ДА ГОВОРИ ПРЕДИ МАЛКО ЗА ИНТЕРЕСИТЕ НА ЗЕМЕДЕЛЦИТЕ. БЕШЕ СЕ ИЗТУПАЛА СЪС СУПЕРСКЪПО КОЖЕНО ПАЛТО ЗА ОКОЛО 10 000 ЛЕВА. МНОГО Е КОПАЛА, МИЛАТА... :)) ДАЖЕ НЕ СЕ УСЕЩАТ КОЛКО СА НАГЛИ!

Така е калитко, който работи, който има акъл произвежда, печели, харчи. Тегли комунисти и хора с леви разбирания като тебе и цялата герберска пасмина напред. Почвай да пееш интернационала, предстои да се върнете към комунистическите си корени,

ДА, БЕ... КОМУНИСТИЧЕСКО Е ДА ДРАПАШ ДЪРЖАВАТА ДА ТИ ДАВА ПАРИ. И ТО СЛЕД КАТО СИ Я ОКРАЛ С МИЛИОНИ ОТ ДАЛАВЕРИ С ДДС ИЛИ С НАДПИСАНИ ПЛОЩИ. ТИ ИМАШ ЛИ ПРЕДСТАВА КАКВО КРАДЕНЕ СЕ ВИХРИ В ЗЕМЕДЕЛИЕТО?

Нещо си се заблудил. Протестиращите са комунистически издънки.

Митко си беше, Митко си и остана пожизнено. Комунистическата идеология съвсем те е объркала и не можеш даже да се разпознаеш, какъв си, що си? Най си наясно с Интернационала... Комунистите/социалисти много се срамуват от същността си.

Видях я и аз. Дали и струваше палтото и 100 лв е под въпрос. Най-обикновена дрипа. С какви дрехи ходиш, че това ти се вижда за 10 000 не мога да знам. По ми е интересно, чу ли с колко лв на декар ги цака Дянков и колко много е завишил сумата, като я събщава по медиите. Какви 28 лв, какви 23, хората се борят за едни 10 лв поне на декар. Видя им и Бентлитата нали? Писахте тука, че едва ли не им подарли тракторите, че били безлихвени заеми. А се оказа, че си плащат серизни лихви по изплащане на техниката. С тази дезинформация БСП наистина може да се поучи от ГЕРБ занапред.

ДА БЕШЕ СЕ ОГРАМОТИЛ МАЛКО ПРЕДИ ДА "КОМЕНТИРАШ"! 2 ЛВ СА НАЦИОНАЛНИТЕ ДОПЛАЩАНИЯ. ОЩЕ 22 ЛЕВА НА ДЕКАРА СА СУБСИДИИТЕ ОТ ЕС. ОБЩО - 25 ЛЕВА НА ДЕКАР. НЕ Е НИКАК МАЛКО, ПОВЯРВАЙ МИ! ОСОБЕНО В МОМЕНТ НА ТЕЖКА КРИЗА.

ББ е прочел една единствена книга, но най вероятно и нея не я е разбрал. ББ, ако искаш да си герой, какъвто се представяш пред българският народ, трябва да защищаваш винаги онеправданите. Това е в пълно противоречие с глупостите, които прави ГЕРБ към момента. Само с изпращане на самолети за единични случай не се придобива такова звание.

Не чети повече в. "Дума".

ТИ И ЕДНА НЕ СИ ПРОЧЕЛ, АМА КРАДЕШ!

Даже аз не разбрах, чел ли съм нещо или не съм чел или, че фърляме чоп. А според мен на ББ нема нужда да му бройме прочетеното, щото той си каза сам.

трактора ли ще предвозда тракторите? *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Не .Представителен кортеж от Ипон.

НЕГО СЕГА ГО ВЛАЧИ КОМБАЙН НА БУКСИР И НА ЗАДЕН!

Да, стотици бяха , ГОДЗИЛИ, и се тътреха от Д.Дъбник, до една поляна, за да се заредят с топли шарани, охладена бира и студени кебапчета ! ПИЧОВЕ !!

Както казва вожда ти "Е па ти си мноо убаф".

:( , :-(, :( ....х 100 !