Трайков: Цачева трябва много да се постарае за подкрепа

Кандидатът за президент на Реформаторския блок Трайчо Трайков заяви, че няма по инерция да призове своите избиратели да подкрепят Цецка Цачева.

Обратно в новината

Коментари - Трайков: Цачева трябва много да се постарае за подкрепа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Трайчо Трайков толкова вярва и се интересува от бъдещето на България, че дори не си е платил здравните осигуровки за последните 6 месеца.

първо да си избие от главата да обяснява на ЕС да се вдигнат санкциите срещу Русия. Второ, правата на човека са най важни, дори пред Турция. И като получи кураж да говори това ,може да се надява на подкрепа на избирателите на РБ.

Вчера изпълзяха по ТВ лица като неизвестния министър Лукарски, когото българинът не е виждал да говори по поверения му ресор, както се казва. Някой да е чул как ще се развива България, каква е визията на РБ за просперитета ни? Аз не съм. Обаче по избори тези паразити са първа писта! Провалилият се министър Москов и той там. Единствената им представа за бъдещето е да сме лоялен член. "Членството" ще ни храни, ще ни пази и ще ни лекува. Трайчовата кампания мина под лозунга - изберете ме мен, защото не съм комунист. И? Аз имам отколешен принцип - не гласувам за червени. Сега имам и принцип да не гласувам за сини. Да не говорим, че вече се сдърпаха кой какво казал и защо. И тези хора искат да ме управляват?

Не го е срам - възрасна да му се старае , все едно е аполон или може или не може , какво се прави на мъж

...Очаквайте през следващата седмица да бъдем задръстени от помията, която ще се излее щедро върху Радев от страна на ГРОБ и ДЕформаторите... Едно обаче не им е ясно на тези хорица, а именно, че народът НЕ Е толкова тъп, колкото ТЕ си мислят... а, и всичко се връща обратно като бумеранг, който се стоварва на главата ти!

Ей, не се научиха тия БГ политици-шматароци, че за техните провали не им е виновен никой, освен те самите! Как един не излезе и не каза "Ами, провалих се, защото не ставам! Сам съм си виновен"... но, нЕма такъв филм в Булгаристан... ВЕЧНО НЯКОЙ ДРУГ ИМ Е ВИНОВЕН... ТЪПУНГЕРИ!

"ДокторЪТ", да ходи на доктор... По специално, да посети психиатър...

ОСВЕН ЖЕНА ТИ, КОЙ ДРУГ ТЕ БРЪСНЕ ЗА СЛИВА!!! АЙДЕ СКРИВАЙ СЕ У МИМАНСА БЕ, ЖИВОТНООООООООООО!!!!

Страх, панически страх в думите на Кунева, Лукарски, Москов, Митов... Щото ако има предсрочни избори повечето от тях ще гледат властта (т.е. - кацата с меда) през крив макарон. Трайков е по-коректен в случая.

Лукарски призовава за подкрепа,но ако няма оставка,води списъка за ремонт на правителството след изборите.Да се готви и паркетния лъв ,кокетния Москов. Ще има яко пране на пешкири

на втори тур ще излязат главно платените избиратели.

Таман ще видим кой колко струва!

Всички си спомняме "силната" подкрепа на ГЕРБ за закона срещу корупцията на Христо Иванов...

Най-умният и най-скромен кандидат от всички е! За съжаление не този, който гласува, а онзи, който обработва гласовете е победител. От моето обкръжение всички бяхме за ТТ. Жалко, като погледнеш какви шутове "получиха" повече гласове.

Ставаме двама;) И аз съжалявам за него! Сега чета "призивите на лидерите на РБ" да подкрепим Цецка и потръпвам! Няма как да стане тая - десен по убеждения избирател да подкрепи човек, който се гордее с членството си в БКП! Няма как да подкрепя и Радев - с тия две партийно-червени фусти от двете му страни! И така... аз лично нямам кандидат за балотажа!;(

абе то ще се види на балотажа, колко от тези за ТТ са пуснали бюлетина за ЦеЦа. Започвам да подозирам някаква шашма, защото според медиите чужбината е гласувала масово за генерала, което ми се вижда невъзможно за тези от острова или отвъд океана.

Името то показва какво трябва да правиш. Ти си един повярвал си клоун с мека китка.

твоето име също говори какъв си.

Правилно, тая повлекана...? Никога!!

Куневицо, изправени сме пред избора на личност, не ляво и дясно. За съжаление такава ЛИЧНОСТ липсва, така, че ще гласуваме за по-малкото зло. Няма да допусна оная повлекана да стане президент. Това е подигравка с хората от страна на Бойко. Подкрепихме го, а той започна да се гаври. Стига.

Трайчуф се прави на умрела лисица. Много ясно, че ще подкрепи Цацка. Само театри, НО И Те НЯМА ДА ПОМОГНАТ

Той не е Трайчуф, а Тралалайчов.

А пък боки ходил да си вземе обратно стотинките дет остави вчера на оня икона, над която лицемерно се беше надупил.

Dimi

Сега е момента ДСБ да се опита да възстанови загубените си позиции след като се включиха в този безпринципен съюз наречен Реформаторски блок... Да видим дали Раданчо ще се спре да се прави на клоун и ще направи нещо смислено...

Гена, като си малка партия е съвсем нормално да търсиш допирни точки с останалите - това е принцип на многопартийните системи. Без съмнение Кънев си е правил сметката да повлече останалите, ама не му се получи. Все пак поздравления за опита. За съжаление министрите на РБ не можаха да свършат някакви особени реформи - 2 загубени години.

Dimi

На Кънев голямата грешка беше че се хвана на хорото с реформаторите и после с Борисов... реално гласовете на ДСБ и на Кунева издърпаха реформаторите и ако не бяха те Лукарски щеше да гледа парламента през крив макарон... Просто на парламентарните избори Радан нямаше топки за да се яви сам и по този начин отблъсна половината от избирателите на ДСБ, ако продължи по същия начин ще загуби и другата половина... а реформи се прават при желание на мнозинството... още при краха на съдебната реформа се видя, че ГЕРБ само обеща на РБ реформи, а посли ги прати в трета глуха...

Обича да играе предизборни и следизборни трикове на избирателите си. Политически труп за пример в подходяши лекционни курсове по политология.

Dimi

Ако не бяха Кунева и ДСБ, Лукарски щеше да тъне в забвение далеч от парламента...