Трафик на хора: Жена разказа как е избягала от насилниците си

Позната й предложила да работи като камериерка в хотел във Франция, но...се оказва, че трябва да работи "на пътя"

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Са и разработили халката.

Докато не се легализира тази дейност, за да плащат данъци и да работят в сграда за целта, ще има много мъка, както и много пари ще печелят сутеньори и всякакви други се сещайте!

Това е писано в някой офис на фондация от тези дето са много неправителствени, но са с по 20 бона от бюджета

Как я е качил на самолета без лична карта?! Измишльотини.

С пасаван!

Има ли аще такава практика? Аз си мислех, че се редят на опашка доброволно...

velko320@

Тази история, къде истина, къде лъжа...факт е обаче, че това е реалност и нещата си ги има.

и как се е качила на самолета без лична карта? Май някой сяда да пише половинчати истории, за да стане дума за?... една истанбулска конвенция.

Какви хубави приятелки и а , а тя пък не знаела . Пак някаква история от племето на орките

Мургаво ли са . Година била работела на пътя и не успяла да избяга , сигурно е на магистрала , построена от Борисов . На кой ги разправяте тия , работела на пътя и година , не е минал полицай , да я забележи и да се махне .

Момент, тя първо се дърпала и не искала ама след седмица глад и няколко шамара поискала. И то така поискала, че цяла година се плющяла за евра. И като и взели личната карта какво? Това някакво основание за проституция ли е? Аре с тия трафици вече моим да престанете. Сами си се главяват за платени курви , оък кат видат зора, ревът че ги били карали насила.

Само да напомня на влюбените в капитализма, че по време на соца това го нямаше. И търговията с органи също. Но тези факти могат да ги разберат само умни хора, за баламурниците по-важно от бананите няма.

Един мой съученик 70 набор като дете го бяха откраднали, но той успя да избяга.

po vreme na sotza tova beshe proritet na komunisticheskata klika be muhlyo,kakto neznaesh kakvi partita sa pravili ,ne pravi izyavleniya .stiga s tozi cozbe tupatzi ,byahte orbi s na shepa dolnoprobni gadove i,trafika se dviji ot tehnite naslednitzi.

Слухове..,еладко ж. изнасилил росито кирилова. Ужаст ти казвам

Т.е това което гледаме по филмите. Жените сами си заформят далаверата, на въррха на йерархията е жена (мадам, трафикантка, мениджър по маркетинг и продажби). Същата намема няклко горили биячи с-у заплащане, за секюрити, транспорт на стоката и т.н. Абе големи приятелки са си жените по-принцип една на друга...

За някои хора тая тема е табу,а престъплението си е сериозна. Има хора на които им се иска да вярват в праведните хора. Тая случка е ена от тях.Ние праведните какво трябва да правим защото някой ограбва вярата.Като начало правете сайт и списьк на градове места и уроди

Ауууу, ама нали терминал 2 беше спасението ? Какви са тия работи във франсето, една от най белите държави?

Благодаря за минусите, виждам че те показват възмущението от случващото се там, аз също съм възмутен !

Винаги съм се възмущавал от хора , които използват буквосъчетанието "ХИХИ", независимо по къФ начин . За тях имам друго буквосъчетание ШУШУ-миги.

гадове мръсни, гадове ехидни

етнос и гражданство по лична карта са две различни понятия... толкова по темата!

Заминават най умните, най способните, а тия дето остават тук цоцат цоциалки

АБЕ ЦЪРВУЛ >КАКВИ СОЦИАЛКИ ЦОЦКАМЕ, като то няма пари за пенсиите на бабите ни и дядовците ни. Ти май си от тея най-умните, я по-добре заминавай в чужбина