От Гърция: Български роми оставиха Мария за ”отглеждане” (2 видеа)

Председателят на ромската общност във Фарсала, Гърция, заяви, че биологичните родители на русото момиченце, което бе открито в ромски катун, са българи. Телевизия разпространи клипове с Мария, на които се вижда как танцува. 5000 майки се обадили, за да питат за Русия ангел.

Обратно в новината

Коментари - От Гърция: Български роми оставиха Мария за ”отглеждане” (2 видеа) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Добре гледано дете. Какъв шок ще е за него да го върнат на биологичната му майка

датските вестници също споменават за тази възмохност, цитираики казаното от ромите.

Това са пълни глупости, не знам защо в България медийте постоянно говорят и пишат, че това детенце е българче. В нито една чужда медия не се споменава,че детенцето е с български произход. Вчера ББС съобщи, че са се обадили 8000 човека от цял свят които си мислят, че детето е тяхно.

На кукуво лято е българче-скандинавче или русначе, те си приличат.

изтрепа толкова невинни деца.изкараа го луд и проблема беше решен.сега тарсят под вола теле-ище го намерят,по европеиски.цивилизовано.европа няма добро бадеще.бягаите,брадуните идат. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Тия хора,гледат само да се наядът,да се нае..т и да се кълчат като маймуни на мазна музика....НИЩО друго свято няма за тях.

е чрез платени ТАНЦИ ДА ВЪВЕЖДАТ В ПРОСТИТУЦИЯ МОМИЧЕНЦАТА ОЩЕ НА ТАКАВА ВЪЗРАСТ ! това бе разяснено по повод кампания за ОТКАЗ В ИНДИЯ ОТ ПРОСТИТУИРАНЕ чрез даване на 1 крава за мляко на всяка отказала се проститутка +условие да образова дъщеря си,и да продава млякото за пари.ОБЯСНИХА ИМ ,ЧЕ КАТО ПРОСТИТУИРАТ ЗА ПАРИ ,ВСЪЩНОСТ ПРОСТИТУТКАТА ЕКСПЛОАТИРА РАБОТЕЩИТЕ ,НО СЪЩО ТАКА И ТЯ Е ЕКСПЛОАТИРАНА,ЗАЩОТО СЛЕД ТОВА ГИ ПРЕДАВА НА НЯКОЙ СИ МЪЖ ВЪВ ФАМИЛИЯТА .....Тези,които са пуснали видеото с танци показват КАКВИ СА БИЛИ НАМЕРЕНИЯТА НА ЦИГАНИТЕ СПРЯМО ДЕТЕТО ,предполагам ,в контекста на горното обяснение,което светът научи скоро от Индия,откъдето са и повечето цигани мигрирали

отново станахме за смях пред света..и как няма да ни изрисуват като клоака на европата

В Унгария аристуваха канибал,в Укарайна скоро имаше случай,на момиче гледано 15 години в кучешка колиба,в Америка пак скоро дете разстрля съученици....ТА изроди има навякъде...

така е трябва да се види обаче на глава от население колко се падат

Дано излезе истината за произхода на детето.Има много примери в природата при комбинирането на гените на родителите/има доминантни и рецесивни алели/.Кавказката ни овчарка е чисто бяла, единствена от 10 на кафяви родители, дъщеря ми е бяла, руса и зеленоока, а ние с баща й тъмни/прилича на баба ми/.В наш циганси квартал има бяло, синеоко,оранжевокосо хлапе с лунички на нослето/семейството роми работиха в Германия/.Но евала на гърците-като видят нещо и се задейства държавата.

ДНК експертиза е ДОКАЗАЛА,ЧЕ НИТО ЕДИН ОТ ДВАМАТА -НИТО ЦИГАНИНЪТ ,НИТО ЦИГАНКАТА СА РОДИТЕЛИ НА ТОВА ДЕТЕ ! С ДНК може да се докаже дали някой е дядо ,или баба ,дори ! Дори далечни роднински връзко са доказуеми .Дори етнически произход .И географски произход -населено място . ДЕТЕТО НЯМА РОДНИНСКА ВРЪЗКА С ЦИГАНИТЕ .

Това и без ДНК анализ е очевадно! Пък и българските цигани май не са руси, с бяла кожа и сини очи.

Обаче циганите, наречени "роми" по бай Тошово време много рядко вършеха нещо незаконно, обикновено някоя дребна кражба. Откак ни връхлетЕ демокраДцията работата с циганите става от зле - по-зле. И няма тенденция скоро да се оправи. Това са истински паразити, хранещи се от труда на българите, които едва връзват двата края.

по време на социализма циганите не са вършили едри кражби ? КАК ТОГАВА РОМЪТ КИРИЛ РАШКОВ Е ОТКРАДНАЛ ОНЕЦИ 2 МЛН ЛВ НАМЕРЕНИ У ТЯХ ПРЕДИ 1989Г ,ЗА КОЕТО Е ПОЛУЧИЛ 35 Г ЗАТВОР,НО получил амнистия след 1989г ?????!!!!!!!!!!!!!!!!!! МАЛКО ЛИ СА 2 МЛН ЛВ ЗА ВРЕМЕТО НА СОЦИАЛИЗМА ?!

Е,винаги има ярки звезди..но да вярно е-по-мирни бяха.Беряха гъби,там в земеделието ги бяха впрегнали.А,сега!!!.Иди до село Мечка.Цели къщи "разфасовани".като скаклци са.Сган

ЦЯЛАТА ВИНА Е НА ПОЛИТИКАТА НА БЪЛГАРИЯ ИЗТЪРВАХА ЦИГАНИТЕ В ДЪРЖАВАТА И ТЕ СИ ВИЛНЕЯТ В ЦЯЛА ЕВРОПА ,БРАВО !

Така ще е и ще става още по-лошо, докато всички не започнем да съжаляваме че във Втората световна война не победи оня с мустачките.....Но има все още надежда.......Брейвик, макар и слаба има.....

СТРАНА ЗА ПРОДАН !! ТУК ВСИЧКО СЕ ПРОДАВА, ДОРИ И ДЕЦАТА НИ !! УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ ЖИДОВЕ СЪС СЛАДОСТРАСТИЕ НАБЛЮДАВАТ КАК ОТЧАЯНИ БЪЛГАРИ СЕ САМОЗАПАЛВАТ, КАК МОМИЧЕТАТА ПРОСТИТУИРАТ , КАК МОМЧЕТАТА СЕ ДРУСАТ , КАКСЕ ПРОДАВАТ НА БЕЗЦЕНИЦА БЪЛГАРСКИТЕ ДЕЦА. ТЕ ПРЕВЪРНАХА БЪЛГАРИЯ В ОСВИЕНЦИМ !! ТОВА Е ТЯХНАТА БЛАГОДАРНОСТ, ЧЕ ГИ СПАСИХМЕ ОТ ЛАГЕРИТЕ НА СМЪРТТА

колко ли такива дечица има по света-родени за да бъдат продадени от гнусните си .колко ли от тях са използвани за донори, за порно с деца, за извратени истории..а властите и полицията си затварят очите!

Най-лошото е, че те не знаят това. Децата растат с мисълта, че са при истинските си родители и роднини, а всъщност са жестоко експлоатирани. Ако случайно се осъзнаят, те няма как да формулират положението и на кого да се оплачат, защото са обградени от "знаещи" ситуацията и ги поошашавят и ги обявяват за луди и след това дори да се доберат до някой, който може да помогне, той не вярва, защото ситуацията изглежда налудничава и няма доказателства за нея.

това циганите не сте хора,гнусна раса

Прилича на скандинавче.Дано се намерят биологичните родители и дано те да са "стока"

link Прилича а и годините са същите.

Напиши какви ключови думи или изречение да търсим в гугъл, линкове не излизат.

Е добре нямат ли правото ромите да отгледат едно изоставено дете, което по някакви причини не е желано от родителите си? И с какво право се мислите за нещо повече от тях?

Въпросните роми НЯМАЛИ никакви документи за осиновяване на детето! Тук е престъплението. Как ще се сдобиеш с чуждо дете, ако не си го осиновил,? Отговор - по престъпен начин! Ако намериш на улицата изоставено дете просто ще го прибереш без знанието на властите ли?

В АТИНСКАТА ОБЩИНА КАТО СВОЕ ДЕТЕ .Заради начина на регистрация на дете там било възможно. Тези двамата цигани били регистрирали общо 14 деца в различни кметства и ПОЛУЧАВАЛИ НАД 8000 ЕВРО ПОМОЩИ МЕСЕЧНО .ИМАТ РОДНИНСКА ВРЪЗКА САМО С 4 ДЕЦА,ДРУГИТЕ ДЕЦА -? Там,където е намерено детето има 1 единствена спалня - на Мария .Мария била карана да танцува с нежелание за пари .Танците от детство за пари са традицията при индийци и цигани със същия произход ,С КОЯТО ВЪВЕЖДАТ В ПРОСТИТУЦИЯ ,зе експлоатация .Освен това детето е виждано да проси по улиците и само,и с циганката .Циганката владее и луксозна къща ,може би повече от 1 ,с тези 8 000 евро мес помощи,просия и ...

Да ,мисля се за нещо повече от тях.Аз не си продавам децата,все едно са прасета.Не раждам 12 деца,за да получавам 700 лв и за да има какво да ям-без да им помня дори имената,камо ли къде ще учат и т.н. Имам се за нещо повече защото спазвам хигиена,работя,не крада и не лежа на кълка ,ревяйки и викайки държавата само да ми дава,дава,дава...без да си мръдна пръста.Ей затова съм нещо много повече от средно статистичаски циганин.

Егаси мнението

Освен това казаха, че същото семейство имало още 10тина деца, като възрастта на някой от децата била толкова близка, че все едно няколко от децата са родени в рамките на 10 месеца

А как така ромката е майка в 2 семейства а рома в 3? И на това ли имат право бе бастун? Как така все те имат права бе? Що никога нямат задължения и винаги са дискриминирани? Що все тях ги интегрерат а не ги скопяват?

Какво значи да отгледат - да го пращат да проси за да ги издържа , т.е. детето да ги отгледа тях циганите.Да взема помощи за детето Само пълен идиот би разрешил на циганка с 12 деца , никога не работила съпругът и също да осинови още едно дете. Направо да изследват и другите деца дали имат нещо общо с "родителите" си !

Детенцето прилича на скандинавче. А за циганоите НЯМАМ ДУМИ!! Уж приличат на хора, а не всъщност са.

съм виждала в Русе миналото лято. Направи ми впечатление,защото го водеше циганка, мургава, ниска на ръст, много изрусена, на възраст на около 40-45 години. Коментирахме си пътници в автобуса, че детето е много хубаво и едва ли е нейно. С тях имаше още едно момиче, възрастта между 12-14 годишно, също бяло и русо, със сини очи. Просто се набиваха на очи.

И какво направихте като видяхте това? Само с коментарите помежду си ли се задоволихте?! Като си мълчим ставаме съучастници!

да си преразгледа сигналите, които приключва с "абе, цигански работи" т.е. няма какво да се месим. Сега разбирате ли по - ясно?! Или да Ви го обясня отново

Точно руси циганета и една възрастна с тях просиха от нас на бензиностанция по магистралата в Хърватска. Бяха доста нахални. Повече не спираме там.

Това дете не прилича на българче.. Нашите са по различно руси. Моите и двете са руси и не са така руси както детенцето на снимката.. Извинявам се изказването ми.. Иначе каквото и да е детето, трябва да се разбере каква им е схемата на тези престъпници, да се изреже социалния тумор наречен РОМ и да им се покаже, че не може само да се крадне и да се убива и да няма проблем - ИМА ПРОБЛЕМ !

русо циганче и черно багарче.... до каде стигнахме .... *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

ДЪЛГО ВРЕМЕ СЕ ВЪЗМУЩАВАХ НА ХИТЛЕР И МЕТОДИТЕ МУ ЗА "ИНТЕГРАЦИЯ" НАЛАГАНИ НА РАЗНИ ЕТНИЧЕСКИ ГРУПИ МЕЖДУ КОИТО И РОВСКОТО НАСЕЛЕНИЕ. ЗА МОЕ НАЙ ГОЛЯМО РАЗОЧАРОВАНИЕ СЕ ОКАЗВА, ЧЕ ТЕЗИ НОМАДСКИ ПЛЕМЕНА НЕ ПОДЛЕЖАТ НА НИКАКВО ИНТЕГРИРАНЕ! В ТЯХНАТА КРЪВ И ГЕНЕЗИС Е ЗАЛОЖЕНО НОМАДСКОТО ЧУСТВО ЗА ГРАБЕЖ И РАЗРУШАВАНЕ НА ВСИЧКО ДО КОЕТО СЕ ДОКОСНАТ ! Е КОЙ Е ПРАВИЯТ - ХИТЛЕР ИЛИ НАШИТЕ ДЕМОКРАТИ ? ОТГОВОРА СЕ КРИЕ В СЛУЧИЛОТО СЕ С ТОВА БЪЛГАРЧЕ !

В крайна сметка Хитлер не е бил прав. Избил е десетки хиляди кадърни и талантливи хора - композитори, художници и т.н.. Пък е оставил крадящи такива.

Наистина са албиноси - помня ги около 40 годишни. Странно белузняво-розови лица, сребристо руси коси, бели мигли, бледи очи - истински албиноси. А чертите индийски :)))) Ако бяха просто руси щяха с времето да потъмнеят леко, но не. Албиноси са!

които нямат воля да сложат под контрол циганската престъпност, в т.ч. и търговията с деца. Трябва да има обществена нетърпимост, която да принуди тези мъже, зовящи се политици да създатат крути закони за подобни престъпления.

В КОЯТО ПРАВИТЕЛСТВОТО И ОРГАНИТЕ МУ ЗА СИГУРНОСТ ДА ПРОЯВЯВАТ ТАКОВА БЕЗРАЗЛИЧИЕ КЪМ СЪДБАТА НА ДЕЦАТА НА НАЦИЯТА !!! КОЛКО ВРЕМЕ ЩЕ Е НЕОБХОДИМО ЗАСПАЛИТЕ БЪЛГАРСКИ ОРГАНИ ЗА СИГУРНОСТ ДА ПОКАЖАТ ЛИЦАТА НА "ЦИГАНИТЕ -РОДИТЕЛИ" НА ТОВА БЪЛГАРЧЕ ??? ЗАЩО НЕ ЖЕЛАЯТ ДА БЪДАТ ПОБЛИКУВАНИ ??? ОТГОВОРА Е ПРОСТ- ПРАВИТЕЛСТВОТО НЕ СМЯТА НАС БЪЛГАРИТЕ ЗА ХОРА !!! ТО СЕ ГРИЖИ ЗА СЪДБАТА НА РАЗНИ СЪБРАНИ ОТ КОЛ И ОТ ВЪЖЕ УТРЕПКИ УЧАСТВАЛИ В СВОБОДНАТА СИРИЙСКА АРМИЯ, НО НЕ ПРОЯВЯВА НИКАКВО СЪЧУСТВИЕ И РАЗБИРАНЕ ЗА СЪДБАТА НА ТЕЗИ БЪЛГАРИ, КОИТО СА ДОВЕДЕНИ ДО СЪСТОЯНИЕ ДА СЛАГАТ КРАЙ НА ЖИВОТА СИ САМОЗАПАЛВАЙКИ СЕ !!!!!!! СЪС СИГУРНОСТ УПРАВЛЯВАЩИТЕ НИ МРАЗЯТ МНОГО !!! УМИШЛЕНО ТЕ НИ ПРЕВЪРНАХА В МАЛЦИНСТВЕНА ГРУПА В СОБСТВЕНАТА НИ ДЪРЖАВА !! ЦЕЛТА ИМ ДА ОБЕЗЛЮДЯТ БЪЛГАРИЯ ЗА ДА СЕ НАСТАНЯТ НА НАШАТА ЗЕМЯ ДИВИ И ВАРВАРСКИ СЕВЕРОАФРИКАНСКИ МАЛЦИНСТВЕНИ ГРУПИ ЗАСЕГА СРЕЩА УСПЕХ !!! ДОКОГА БРАТЯ ЩЕ ГИ ТЪРПИМЕ !!! ДОКОГА !!!

Всеизестен факт е, че българските цигани са високи, руси и със сини очи. Катунарите просто се гаврят с нацията ни! Това племе не признава нищо, освен шавари зад врата и ритник в задника. Вместо това номенкратурата, наричана за благозвучие бизнес и политици, заиграва опасно с 2 милиона безделници, комбинатори и мръсници. Това ще се плаща от нашите деца, защото индийците стават мнозинство и заедно с арапите и турците ислямизират държавата ни. Променя се състава на населението, отива се към разпад на България и превръщането й в циганско бунище. Това трябва да доведе до разплата с националните предатели на власт в последните 24 години, независимо от декларираните им политически пристрастия. Те си остават продажни гадове, които трябва да си платят!

какво чудно тук-----бг манталитет

Ето как се е появила поговорката "Лъжеш като дърт циганин"!!! Смях и СЪЛЗИ, а едно семейство е разбито заради "традициите" на мургави полухора! Заради такива винаги ще има нужда от шикългруберовци!!!

Стана ми жал за детенцето и истинските му родители, понеже не се съмнявам че е отвлечено. А относно циганите, нямам думи. Това е страшна напаст, пълният смисъл на думата ПАРАЗИТ. Проблемът е че се множат със бързи темпове и няма отърване от тях.

Докъде докараха българския народ управляващите ни НЕБЪЛГАРСКИ СЪЩЕСТВА : Сакскобургготски, Станишев, Аамед Доган, Бойко Бехар, Пламен Орешарски !!!! Превърнаха нас и децата ни в РОБИ, които продават за 500 евро !!!!!!! УВАЖАЕМИ ЗРИТЕЛИ, СПИТЕ ЛИ ?? ЗАЩО ТОВА НЕБЪЛГАРСКО ПРАВИТЕЛСТВО ОЩЕ НЕ Е ДАЛО ИНФОРМАЦИЯ КОИ СА МАНГАЛИТЕ ТЪРГУВАЩИ С НАЙ ЦЕННОТО КОЕТО БЪЛГАРСКАТА НАЦИЯ ПРИТЕЖАВА - ДЕЦАТА НИ !!! ЗАЩОТО И ЙОВЧЕВ И ЖИДА ОРЕШАРСКИ НИ МРАЗЯТ И ЖЕЛАЯТ ЛОШОТО НА НАС И ДЕЦАТА НИ!!! КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА ВИДИМ КАКЪВ Е ЕТНИЧЕСКИЯ СЪСТАВ НА ТОВА ПРАВИТЕЛСТВО В КОЕТО ПО ПОДОБИЕ НА ПРЕДИШНИТЕ СЕ ПРЕКРИВА НЕБЪЛГАРСКИЯ ЕТНОС С БЪЛГАРСКИ ИМЕНА !!!

Това е показателен пример за тия които си въобразяват, че като пратят циганчетата на училище за 1-2 часа под страх от спиране на детските ще се получи една прекрасна интеграция. Нищо няма да се получи давате ли им пари за каквото и да било, тоягата трябва да е дълга , а моркова малък. Колкото и умни, красиви и т.н. да са циганските деца, средата в която се "възпитават" и отглеждат ще тежи най-много и резултата ще е всичко друго не и интеграция. Даването на пари на циганите ги дезинтегрира. Храна, стари дрехи , за топлото през зимата в неизползвани училища - да се санират и вътре, това трябва да се прави. При лоши условия на отглеждане децата в социални домове с ако трябва ежедневен контрол на тия домове за да няма нарушения. Иначе се дават пари да се разраства един етнос който на 14 години започва да се възпроизвежда за да му дават пари и това е, освен това циганите не само тежат икономически на останалите хора в страната , с постоянните си кражби и ненормално поведение те обезсмислят труда на много хора

От моите наблюдения стигнах до заключението, че е един циганин може да се интегрира, само и единствено, когато от малък се откъсне от ромската общност. И пак циганската му жилка ще се проявява от време на време, но поне няма да е толкова силна.

Това всичкото се оказа един експеримент и то много много успешен, а той е : Могат ли българчетата да се интегрират в циганското общество? Оказа се че българчетата се чувстват като у дома си :)))))

Ти пък, понеже си циганка, лесно си се интегрирала в турското общество. Затуй ръсиш циганско-турски тъпотии.

Май на тебе ти трябва интегриране с един голям български интеграл.

Що й се връзвате на тая? Не виждате ли, че виси тук и коментира точно под такива новини и после се наслаждава на коментарите? Тая е дразнител, но не мога да разбера платена ли е или просто луда.

ЗАБРАВИЛА СИ КАК ХИТЛЕР ВИ ИНТЕГРИРАШЕ И ПРИОБЩАВАШЕ КЪМ АРИЙСКАТА НАЦИЯ! МЕТОДИТЕ МУ БЯХА МНОГО ЕФЕКТИВНИ И РЕШАВАХА ВЪПРОСИТЕ С ВАШЕТО ПРЕВЪЗПИТАНИЕ! НАГЛА СИ, НО НЕ Е ДАЛЕЧ ВРЕМЕТО КОГАТО ЩЕ СИ СКУБИТЕ КОСИТЕ !!

Първата ми мисъл, когато видях детето, беше: русначе. Но, разбира се, може и да греша, интересно каква ще излезе истината.

В градския транспорт и по улиците съм виждала поне 2-3 пъти същата работа - черен циганин носи бяло, русо и синеоко дете, на 1-2 години. Тук ... в София ..

И какво правите? Мълчите си, нали?

Както писах в реплика по-назад: Не "ще започне", много отдавна е започнало и е време да свърши. Това е бизнес, който има своите корени сред българите, ромите чак сега започват. Размерът на робовладелската мафия в България е огромен. Организацията и е супер стройна и технологично оборудвана. Наброява около 18 500 човека. Сициланската, руската и всички останали мафии са като детска градина в сравнение с нея... След пускането на репликата вече имам ено предупреждение .. или заплаха да го кажем точно.

От къде ли е възникнала фразата "Лъже, като дърт циганин."?

Всъщност и в мен това беше първата мисъл!

Всеки, който иска да изследва лъжите, трябва да поживее сред роми. Тия детектор на лъжата не ги лови. Колкото повече ги питат, толкова повече версии за произхода на момичето ще има!

Това дете само като го поглднеш и разбираш, че не е българче. Прилича ми на скандинавче.

Отиди на произволна детска площадка в София. Говоря за добър квартал където цигани няма. ще забележиш, че 1/3+ от момиченцата са руси, а майките им чернокоси и говорят БЪЛГАРСКИ, т.е.би трябвало да са българки. Кога точно им потъмняват косите - не знам.

Да има светли деца в България, но това дете е най-светлото русо, което като генотип не е черта на тези географски ширини. Толкова светла кожа и коса при такъв климат са опасни и затова толкова светли хора се срещат в държави с малко слънцестоене. Скандинавия например!

На баба ти хварчилото, жена ми и аз сме с кестиняви коси а дъщеря ми е по-руса и от това дете ,

да разбера защо им се бъркат на хората - ами направили са с инвестиция - 500 евро, сега ще вземат помощи а после - след 5-6-7 ще я продадат за колосална сума - нали знаете колко ценят циганите руси и синеоки булки.... това е като да ти свият печеливш лотариен билет...

България не трябва да позволява да се спряга името й за щяло и нещяло. Това русо момиченце не прилича на българче, а още по-малко на циганче от България. Най-вероятно е рускинче или украинче, родено от някоя руска или украинска проститутка - там да търсят!!!

Не съм съгласна. Защо да не е отвлечено. Знаеш ли колко деца изчезват всяка година. Гърция е популярна туристическа дестинация за милиони западно европейци. Ами историята от преди 22г с англичанчета Бен? Той бива изпуснат от поглед в Гърция са 2 мин и изчезва безследно. Родителите му и сестра му още не са се предали и го търсят активно. Интересното е, че имали информация още преди 20г , че Бен е в този същия катун дето е била Мария! Тогава обаче гръцката полиция казва, че ромите не крадат деца и не прави нищо. Родителите на Бен казаха вчера в интервю, че тогава са повярвали на полицията, но разкритието на Мария ги е шокиращи, защото точно там някой е подхвърлил , че е бил отвлечен Бен!!!

може да е всякакво, но такива руси вежди не са типично български.

Къде видя да отричам, че МОЖЕ И да е отвлечено. Просто изказах още една версия за руската проститутка. За да направиш качествено разследване, трябва да работиш по РАЗЛИЧНИ версии, а не да не да си прожектираш в главата само някакви стари сърцераздирателни истории - някои от тях недоказани.

Ами прави труда да се информираш за развитието на нещата!! Детенцето е намерено преди година-две,на същото място погребано.Трагедията се дължи на това че в този момент в който изчезна детето,на същото място,е работил багер.Багеристът не е видиял детенцето и го е погребал живо...........

Отиди на произволна детска площадка в София. Говоря за добър квартал където цигани няма. ще забележиш, че 1/3+ от момиченцата са руси, а майките им чернокоси и говорят БЪЛГАРСКИ, т.е.би трябвало да са българки. Кога точно им потъмняват косите - не знам.

чертите на детето не са български...но може и да е, циганче определено всички сме съгласни, че не е

а бащите?

Въобще не вервам във версията, че това дете е българче. Аз съм супер светла с руси мигли и коси, но знам от къде идва това. Толкова светло дете родено от българи които са без грам руска или скандинавска кръв НЯМА. Изчакайте да се разплете историята и ще стане ясно. Детето е със руски или скандинавски гени:)

Има МНОГО такива българчета, говорим за най-малките, когато все още са руси, нали. Иначе си права, че имат северни гени, но от далечни прадеди!

Съгласна съм с това, че много деца в България като малки са руси и с възрастта потъмняват.

На така наречените "отглеждащи" - доживотна присъда за отвличене. Иначе не може да има ред, всеки ще започне да "отглежда", я за сексуална експлоатация, я за органи...

Не "ще започне", много отдавна е започнало и е време да свърши. Това е бизнес, който има своите корени сред българите, ромите чак сега започват. Размерът на робовладелската мафия в България е огромен. Организацията и е супер стройна и технологично оборудвана. Наброява около 18 500 човека. Сициланската, руската и всички останали мафии са като детска градина в сравнение с нея...

Бас държа, че това дете е на циганка от Девин и околностите. То е продукт на някой австрийски работник по време на строежа на Цанков камък.

Циганите са паразити и все искат да им се дава. Крадат, бият, насилват, убиват..., без грам да ги бори съвестта. Те нямат такава.

Българските роми, са единствените в света цигани, които са руси и със сини очи ! Да ги поотрошат малко от бой - ще си кажат истината.

В Индия въпреки наложената им конституция далитите или париасите или недокосваемите (от тази каста са циганите) не са били разглеждани като част от човешкото общество и са ги класирали по-долу от животните... И до ден днешен там съществуват определени ограничения в правата па париасите. Дали в Индия са прави - всеки сам може да си направи изводите....

Ми те тия ... още малко и благодарност и пари ще искат! Мангусти...&%!

Покъртителна история. Браво на Гръцката полиция за ареста на ромите, които са я отвлекли. Те явно са сменили няколко пъти версиите си, но според мен детето е отвлечено. Защо иначе ще му боядисват косата. Зверове са тези хора да отвличат деца за да взимат помощи... Дано детенцето бъде събрано със семейството му скоро. Дано не са непоправими тези 3-4 години живот с ромите. Стискам палци скоро детенцето скоро да е с обичащо го и грижещо се за нуждите му семейство. Няма по- голямо престъпление от това да отвлечен чуждо дете!

Преди 40тина години моята баба пееше стари народни песни за отвлечени от цигани български момиченца. Занаята на тия изчадия се е запазил през вековете.. И ако европейското обществото не реагира решително, край с европата...

Не вярвам гърците да не знаят, че открай време циганите крадат бели деца за да ги пускат да крадат. Понеже са бели, шансовете им са доста по-добри от на черните им колеги. Обаче не е полит-коректно да го заявят в прав текст.

Интересно, кой полит-коректен неевропеец с небългарски роден език е поставил минус?