Заместник на Тотю Младенов освободен от поста

Заместник-министърът на труда и социалната политика Красимир Попов е освободен от длъжност. Той отговаряше за усвояването на европейските фондове и за политиката на пазара на труда.

Обратно в новината

Коментари - Заместник на Тотю Младенов освободен от поста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НАХД 1024*09 на СРС-Престапление-назна4ен при злоупотреба от Туту Младенов-Дан4о Куняв-на Венци Варбанов-братов4ед-НОооо за6то не уволняват Тутко Младенов-ВОДОПРОЖВОД4ИКА-соициален Министеееерррррррр??????????

резултата е нулев в социалното министерстов до момента , безработицата ръсте, кадърните хора напускат, вижте какво става в самите Дирекции социално подпомагане, нямат персонал да обслужва хората, текучеството е голяма в самите подразделения на Министерство на Труда и социалното подпомагане, и бюрата по труда, които не могата да предложат работа на хората. Коментара е излишен.

Пореден опит на управялащите да прикрият забатачената от тях социална политика. Прави впечатление, че се чистят работещи и можещи хора, също като Христина Митрева.

много се е потрудил този министар докато направи тази дебела гуша. сас сигурност е болшевишко копеле - синче или унуче.

Замина си защото е виновен за липсата на необходимия капацитет за изпълнемие на ОПРЧР и за закъснението на плашанията по схемите. Сега е на ред Росица Стелиянова.

Знаещ - ти май си по-знаещ от мен, ама това че крадеш ника ми май те издава. Хай-тека не може да се намесва според крадливата пасмина, защото там е много солидна сумата, до толкова че цял Бойко барабар с главанаците е купен, не от кой да е, факт е че Бразилия безславно изгони Бил Гейтс, защото екипажът му нямал трудова виза. Това стана малко след като Бойко беше на чат с червената терористка с корени в Габрово, изживяващя се като президент на Бразилия. Там Бат Бойко срещна и Хилари, държавен секретар на Обама, който пък има явни предпочитания към IBM. Обаче в света на бизнеса подобни врътки от светлото комунистическо минало не вървят, там от значение са патентите.... които както казах не са на случайни хора.

"Първите, паднаха в кърви - последните станаха първи".Като допуснахте да ви управляват некадърници, сега се наслаждавайте на бойкота на администрацията, която не иска да работи за толкова малко пари и се стреми (чрез "грешни" действия или бездействие) да провали това правителство. Липсата на мотивация за работа е достатъчна мотивация да провалиш началника си.

Хайде да е на хаирлия - днес зам.-министър, утре - цял.

Да се готви Тотю,лъжец пенсионерски.Тука има,тука нема.Кой не давал/ осигуровки/,има,който давал,няма.

Днес, 02.06.2011, изгоря главния захранващ кабел в МТСП.

Инженер Тотю, освен, че е неграмотен икономически и финансово, а и се оказа едно злобно перде и лъжец, но угоден на ГЕРБ, явно!

Успокой се... Дишай,дишай... За препинателни знаци не си си доучила. Също и за обръщението- Вас се пише с главна буква за ЕДНО лице. Нарича се учтива форма на обръщение. И ти се опияняваш... И да знаеш- не е задълчително да четеш коментарите!

Ама и ти май си пропуснала доста часове от граматиката, като те гледам...Обаче, не ти пука - акъл раздаваш...

eFFeXX

този не е бушон, той беше главен захранващ "кабел" .... ако разбираш какво имам предвид

То остана ли министерство на това правителство, което да не е правило гафове - от кол и въже ли са ги събирали...а ние им гласувахме доверие...

А г-н Младенов, кога ще си ходи? Така и така нищо не разбира от това, с което се занимава. Все някой друг му е виновен. Как се казва "Всички са в ла*на, само аз съм в бяло" :)

Инженер ВиК- Тотю, освен, че е неграмотен икономически и финансово, а и се оказа едно злобно перде и лъжец, но угоден =, както бе6е за НДСВ и за ГЕРБ, явно! ========НАХД 1024*09 на СРС-Престапление-назна4ен при злоупотреба от Туту Младенов-Дан4о Куняв-на Венци Варбанов-братов4ед-НОооо за6то не уволняват Тутко Младенов-ВОДОПРОЖВОД4ИКА-соициален Министеееерррррррр??????????

Случаят не е стандартен. Попов не може да е бушон, защото има собствена стойност. Изгарянето е по линия не на социално министерство, а по линия на хай-тека, за който Борисов ходи да се договаря чак в Бразилия. Баш баканът се договаря, ама за технологията имало патент и то не на кой да е... пък май в Бразилия дори Хилари беше отишла да види наш Бойко. Дали ще му простят за набутвацията, ще му помогне ли бившото му гадже от научно-техническото разузнаване на Живков, или ще има холивудски екшън в стил "бомбардираме хакерите", особено, ако се намерят крадците, довели до колосални сривове във фирмите сертифицирани за работа с НАТО, предстои да видим.

КРАЙНО ВРЕМЕ Е ДА СИ ХОДИ ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО!

Тотю да има доблестта да каже истинската причина, защото ОПРЧР е сред най-напредналите програми, а заместник-министър не се сменя току така !!!!

Истинската причина е, че Бюрата по Труда, в ресора на зам.министъра не са успяли да "намалят" безработицата според височайшето нареждане! А иначе Попов напусна при Масларова, махат го сега - изводите ги оставям на вас!!!

КАТО ГО ГЛЕДАМ ТОЯ КОЛКО Е ДЕБЕЛ НА ТЕЗИ ГОДИНИ ЗАКЪКВО ЩЕ СЕ УСИГУРЯВАМЕ-ДА НИ ЯДАТ ПАРИТЕ И ДА НЕ ВЗЕМЕМЕ ПЕНСИЯ ДОКЪТО НЕ НАПРАВЯТ СОЦИЯЛНИТЕ ОСИГУРОВКИ ПОД ЕГН И ДА МОГАТ ДА СЕ ТЕГЛЯТ И КАТО ПОЧИНЕШ НАСЛЕДНИЦИТЕ ДА МОГАТ ДА ГИ ПОЛЗВАТ НЯМА ДА ИМА СОЦИЯМНИ ЗДРАВО И ДР ОСИГУРЯВАНЕ В БЪЛГАРИЯ

eFFeXX

само това виждаш брат ми ! а знаеш ли за къщата му в Панчарево, а за апартаментите му в София, а за джиповете, които често сменя, а за двайсетината фирми ??? а иди се плесни по челото сега ...

И на това изгнило нещо му викат правителство. Та то се разпада като мърша.

Доста поохранен зам.министър...

Това ли успя да измисли вашата интелектуална мощ?

Най-дебел беше по време на тройните лъжльовци и крадльовци. Сега малко се е постопил.

щом е толкова охранен значи е болен

eFFeXX

дебел а? сега пак се е постопил покрай Бойко, ама при тройната коалиция знаеш ли какъв беше - в два стола не се събираше !!!

С богатия и релевентен опит на новата ще се оправят темповете за бързо усвояване на оперативната програма за човешките ресурси...

А Тотю днес обяви, че безработицата ОТНОВО НАМАЛЯЛА. Миналата седмица я караше пак на ичезване, следващата седмица - нищо няма да остане от нея. Кой е за уволнение, че не се сещам...

НЕ МИНИСТРИ А ЦЯЛОТО ПРАВИТЕЛСТВО ДА СИ ХОДИ НАЧЕЛО С БАЙРАКТАРА Б. Б. РАПОНА

Моля,не се обаждай от коневръза,когато настъпи момента,ние ще те повикаме!!! ЯСНО???

Жалко, защото той поне познаваше програмата още от самото й начало, защото я е писал. Сега да се тръгва Валентина Симеонова другият зам.-министър, която прави гаф след гаф и нещата в ресора й не вървят. А след това и Тотю....

дааа много е опитен краси ... добре е че не знаеш какво наистина е правил :)))

Ама какви заглавия праскате, все едно некой е умрел...

Кефиш ме.А ако искаш да кажеш, че правителството си отива - два пъти повече ме кефи.

Да! И аз си помислих същото.За малко да пиша глупости от рода на прошките... почивките... Тууу да се и заглавието....

eFFeXX

ами то е горе-долу така... сега доста фирми крадящи еврофондове направо ще се трупират .. особено ако новата започне да ги проверява :)))

Да си вървят всички - Тотю, Флик, Тиквата и пр. Аре стига са лъгали и мазали - всички до един работят за олигархията, Отворено общество, западните си господари и срещу интересите на народа ни

Прав си и съм съгласен с теб. Но накрая ще видиш, че никой няма да остане и Трайков и Томислав Дончев и почти всички заместници са от Отворено общество и други подобни..

Зам.министрите са на длъжност "бушон". Министъра като е гола вода - гори бушонът!

АБСОЛЮТНО ПРАВ!

Сега ще видите интелектуалната мощ на Тотьо. До сега Попов му оправяше простотиите, ама с новоназначената маймуна не знам как ще е.

eFFeXX

незаменими хора има само в гробищата! сега обаче да не вземе да спадне финансовата мощ, на групичката консултантски фирми, специализирали обири на европейски пари ??!

...не вземат да се ометат всички заедно??? Видяхме ги и тези колко НЕ стават !

абе въпросната програма изобщо не е тръгвала за безработни-вече 1,5 тъпчат трупешката на едно място

Кога ще падне и тя Тотю, да му се не види дано! Зам. министър не ме удовлетворява, ама никак.

ТОВА Е ГРЕШКА ТРЯБВАШЕ ДА БЪДЕ ОСВОБОДЕНА ВАЛЕНТИНА СИМЕОНОВА, НО...........................

ТОЧНО ОБРАТНО. НА ВСЧКИ ПОЗИЦИИ-ПАРТАЙ ГЕНОСЕН.

време беше. този е корумпиран до мозука на костите си.

Точно обратното, тази която слагат е човека на мафията. Работила в закрила на дететето под ръководството на ДПС, после тройната коалиция я назначила да отговаря за нередностите във фондовете, които спонсорират мулти туризма, както и информационните технологии, където толкова пари се раздадоха на мутруиди - и тя нищо нередно не е видяла, затова я направили съветничка на Борисов, а сега и зам. министър. Борисов не прави изключение - зависим е от тъмните сикаджийски среди, които са бойните отряди на Мулти. На изборите пак гласувайте за бодигарда на Живков и чакайте да дойде светлото комунистическо бъдеще, когато липсата на акъл няма да пречи на управлението.

eFFeXX

а Красю знаеш ли го де е работил и кой го е назначавал ? ...

може да си прав, не споря. просто за този знам каква отрепка е.

ГЕРБ се разпада. Има надежда за България.

ДАНО СИ ПРАВ(А) !!!!!!!!!!!!!!!!!!