Ковачки прехвърли още фирми на офшорки

Още няколко компании, свързвани с бизнесмена Христо Ковачки, бяха прехвърлени на офшорки.

Обратно в новината

Коментари - Ковачки прехвърли още фирми на офшорки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

е няма друга такава държава в белия свят! евала, другия път пак гласувайте за тикви, щото ви "говорели простичко и разбираемо"

Като привърши прехвърлянето на капиталите, Боко Тиквата ще прелети до Сейшелите и ще оближе топките на Ковачки. И ще има защо!

"Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) разрешила на регистрираните на Сейшелските острови компании да придобият - Топлофикация Плевен и Топлофикация Бургас, собственост на бизнесмена Христо Ковачки. " Бюджета ще го пълним само с плосък данък от "народа" и да не забравите за подавате декларации взели не взели 5лв. , че санкции ви чакат!!!

айде гледайте си работата!!! "Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) обяви днес, че е разрешила на регистрираните на Сейшелските острови компании Корнворт Лтд и Worthford Ltd да придобият двете еднолични дружества - Топлофикация Плевен и Топлофикация Бургас, които са собственост на бизнесмена Христо Ковачки. "

Скапана държава, нагли "управници", продажни институции, овчедушен народ!

Е г-н.Борисов,вашата реплика беше-"И аз искам да ви вдигна стандарта на живота/заплатите/,но трябва да има ръст на икономиката"!!!Нагледно има ръст на далаверата на това правителство както се вижда!!!Е другото е асвалт:)))

"Столетницата" сигурно има партийни органицазий и в други офшорни зони.Нека да й прехвърлят там и ОББ та да е лесно прането. Христе, прехвърли още нещо та да махнат и условната

Каква "столетница" те гони пък теб? Тази скапана партия БСП няма нищо общо с БКП. Това са едни мошеници и престъпници, това е утайката на така наречените партийци в БКП. Ако се разтърсиш ще ги намериш във всички политически сили но не и в БКП, тъй като там няма келепир!

Без значение дали става въпрос за Ковачки или за конкурентни на него групировки е необходимо да се променят данъчните закони. Много е лесно и ефикасно. Член първи и единствен - "не се признават парични трансфери и права на организации, регистрирани в офшорни зони, следва списък на зоните..." Омразните ви янки така отарашиха остров Ман ! Щом е мафия - бой, без значение какъв и е цвета.

И след като на всички е ясно, че той укрива данъци, независимо от решенията на антибългарския антисъд във всичките му инстанции, той свободно си прехвърля всичките собствености, които си владее и източва без никакви притеснения, а тази измислена комисия разрешава всичко, няма проблеми, на никого не пречи, що, да не би да ни трябват пари в бюджета или справедливост за успокоение на бедните и гладните ... Всички институции са минирани от комуноиди и всички се подкрепят, като става дума за крадене и за грабене ... и няма оправия вече 67 години!

ИГРАТА НА ДЕМОКРАЦИЯ Е КАТО ДА ГОНИШ ЧЕРНА КОТКА В ТЪМНА СТАЯ. ТРИ ГОДИНИ УСЛОВНО, А СЕГА ЩЕ ГО ХВАНАТ ЗА ПИСАНИЯ , ДА ПЛАЩА ДАНЪЦИ И ЗА ТЕЗИ ДВЕ ОФШОРКИ. СКАПАНА ДЪРЖАВА.

Тъй ми - що да плаща данъци на държавата. Нашата държава е над тези неща - всичко цъфти и завързва: пенсии, здраве, образование...

Как ще го хванете сега, като източва данъци - към офшорката ( off-shore - терминът се използва преди всичко за действия/фирми извън обхвата на текущите закони)