Топлофикация - Перник: Твърденията, че миризмите са от ТЕЦ-а, са манипулативни

Министърът на околната среда съобщи, че започват проверки на всички индустриални обекти

Обратно в новината

Коментари - Топлофикация - Перник: Твърденията, че миризмите са от ТЕЦ-а, са манипулативни | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това са боклуците на Ковачки, които купува от Италия...

А кой гори тоновете италиански битови отпадъци? Тецовете в Перник и Сливен, или има и други? Да пуснат на териториите на тези тецове комисии от ГРАЖДАНИ и да се уверят с очите си тези хора. Само тогава може да се научи истината.

Вечер горят боклуци

Във всички Топлоцентрали, който са собственост на Ковашки в момента, а и от повече от 2-3 месеца се изгарят биологични/органични отпадъци от Италия.. Това е факт който Управляващите прикриват и нека не се правят на ущипани, а да кажат кой си е поставил подписа под еко-оценката от това мероприятие!!! И не знам защо Телевизиите не отразяват този казус?!?!?

Тоя с минуса какъв работиш за Ковачки? Любе, ти ли си бе?

Интересно, тези, които твърдят, че не се горят отпадъци в Перник, къде им живеят децата и чий въздух дишат. Със сигурност не в града, а по вероятно в друга държава, в която подобен сценарии и замазване на очи с мними проверки е невъзможен...

В Делта хил.

Прави са общинарите от общината смърди много повече на корупция и боклуци отколкото от ТЕЦ-а на изгорени неправомерно отпадъци. Перничани уж се водят по-серт хора да вземат по един винкел и да им вкарат малко акъл на общинарите.

Аха, миризмата е от тостера на баба Пена

Преди два дни пътувах по магистралата в посока София около 22:30. След детелината на Пашов, точно покрай ТЕЦ-а при затворени прозорци в колата започна да вони. Отвратителна миризма на нещо скапано, развалено, запалено. И така почти докато не изляза от Перник. Но, иначе нищо не горят...

Същата ситуация на 24.08.около 21.30 часо.

От гоУфовете са

Ти сега Гоуфо го остави. Нещата са сериозни.

Ха ха. Вие пък щяхте да си признаете, че сте прибрали разни рушвети и тровите хората. Те сигурно са сънували...

от тец не мирише..от тец направо СМЪРДИ и ВОНИ като започне да бълва !