Топдипломатът на ЕС Жозеп Борел отрече расистки подтекст в изказването му за "джунглата"

"Някои разтълкуваха метафората ми като "колониален евроцентризъм. Съжалявам, ако някои се е почувствал обиден", написа испанецът

Обратно в новината

Коментари - Топдипломатът на ЕС Жозеп Борел отрече расистки подтекст в изказването му за "джунглата" | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

КОЙ ТЕ СЛУША И БЕЗ ТОВА, ПЪК ОЩЕ ПО-МАЛКО ДА ТЕ ПРИЕМА НАСЕРИОЗНО! ОТ ТАЗИ ДЕМЕНТНА ГЕРОНТОКРАЦИЯ ПРЕВЗЕЛА УПРАВЛЕНИЕТО НА СВЕТА, КАКВО ДА ОЧАКВАМЕ?!

Топ дипломат?????? Абе вие нормални ли сте. Това си най обикновено пиянде, което между две напивания е издрънкал глупости.

Те по тия ''демократични'' места всеки настанили го на някакво място го правят ''топ професионалист'' за него нищо, че ако не е настанен на това място за нищо реално не става...

Изказванията на тоя не са расистки,а просто тъпи и глупави.

Баш нацист си е тоя. Както и всички евро политици. Дядовците на Шолц на фон фер Лайен са били шефове в СС и близки приятели на Хитлер. Крушата не пада по-далеч от дървото.

ДЕТО Е НАЧЕЛО НА ДАВОСКИЯ ФОРУМ-ШВААБ, БАЩА МУ СЪЩО!

Кофти… кофти политици имаме!!! Натъпкахме градината с животни за разплод но сега се сетихме че имало джунгла пък ние видиш ли цъфнали и вързали! Какви са тези идиоти бе, от къде ги намират!!!

Този е срам за дипломацията...

Къде видяхте реална дипломация, като и тя каго него е срам за понятието.

Напълниха се с друговерци за да им работят черната работа, а сега олеле, кво стана, ще ни стъпчат градината. Това е За ПАДът, високомерие и расизъм. И грабителство векове наред, робовладелство, инквизиция и всякакво зло. В по-ново време - глобален разврат. Ама идва мача реванш за вас, дъртьо. Ще си платите с лихвите даже.

Джендъри брат

Градина били другите били джунгла. Огромното ви его ще ви изяде главата дъртьо. Ще студувате и ще карате една зима на инат, а после? "Великите" ви индустрии и те отиват в небитието. В Библията пише Бог избра това, което е нищо, за да съсипе онова, което е нещо. Та никоя плът да не се похвали. Та така дъртьо, идва мача реванш за вас, търтеи и крадци.

НИТО АВЕРМЕТАТА МУ. ЩЕ СТУДУВАТ ГЛУПАЦИТЕ ДЕТО ГИ СЛУШАТ И ВЕРВАТ!

прав е, но джунглата е вече тук! Европа се отърва от фесовете много трудно, Арабския халифат и османската кочина имам предвид, а умните германци започнаха с гастарбсйтерите от турция! от цял свят точно от там ли трябваше?!?! тъпо немско племе, та до днес, само маймуни идват и това е

Борел не спази едно от основните правила в дипломацията-на дипломата е даден език,за да крие мислите си, а не да ги изказва в прав текст.

Скоро ще сте зимна градина - скована в студ и без улично осветление. Проблема на розовите облаци в ЕС е че нещо не може да съществува назаем без накрая да си платиш сметката - колкото повече отлагаш - толкова по-солена е.

тоя гони Байдън по слабоумие

Изтрезнял е.

Ха-ха! ЕвропаТА е най-гнусната цивилизация, съществувала някога! Стотина човекоядни войни, расизъм, империализъм, фашизъм, инквизиция и мизантропия!

Викаш, в Съветския съюз само имаше миролюбие, охолство, уважение към индивида, грижа за човешкия живот и личната собственост, спазване на елементарни права като правото на свободно изразяване, събиране и организиране в не-придворни профсъюзи...

просто е въпрос на време СССР да се окаже по човеколюбив от ЕССР;)

Колониален евроцентризъм. То това е определението. Вярно че кука но всъщност казва че всичко извън Шенген сме диваци и е прав- справка Боко и Киро .

Човекът е казал каквото мисли.Айде сега .пак има ощипани.Живейте спокойно бе хора!

На кой ще викаш човек бе, ама ха?