Тончо Краевски: Темата за честността изцяло подмени тази за легитимността на изборите

Следващото правителство ще има редица неотложни задачи, но най-важните ще стоят пред парламента и парламентарното мнозинство

Обратно в новината

Коментари - Тончо Краевски: Темата за честността изцяло подмени тази за легитимността на изборите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Автора е умно момче. Браво, личи си, че не си е губил времето по барове и дискотеки . Чел е много, има аналитично мислене и разсъждения. Та той е само на 23-24 години. От теб младеж ще стане голям човек. Не обръщай внимание на глупавите коментари. Те не могат да съчинят и едно изречение от твоите. Това са жалки същества, комплексари, които освен с глупост няма с какво друго да блеснат. Господи, прости им. Те не са виновни. И ти Тончо им прости.

Някой може ли да ми отговори, какво ще се сличи на 11ти докато гласувам, ако откажа да пусна хартиената разписка от машината в урната??? Могът ли да не ми зачетат гласа и как биха могли да го направят, след като вече съм гласувал на машината? Сериозно, някой знае ли?

македонско девойче...

мъчи го болезнен период...

Само дето не е македонско.

е девойче...

Това е платена статия от ДПС , този няма толкова акъл..

какви са тези мушмороци, които ни ги пускате напоследък??? Баси!!!

Малкото рептилче Тончо, чиято мама е някаква шефка в Бнт, а тате не помня къв беше в парламента го добутаха до там да "анализира".... То поне да не плямпаше глупости, нали... Да е жив и здрав и по-малко тъпотии да ръси.

Кал може човек да изговори толкова глупости??? Значи избори с 50% участие, но фалшифицирани били по-легитимни от избори проведени честно, но с 25% участници!!! Изборите са легитимни, когото на всички желаещи да гласуват е осигурена такава възможност и изборния процес се проведе честно!

Антоне, но герберастите от девет дерета вода ще ни донесат, за да докажат, че честните избори са "нелегитимни"!

Честни избори при невъзможност да се направи проверка дали това което си избрал на машината е това което накрая отчита машината. С други думи без абсолютно никаква проверка дали вота е редовно отчетен. легитимни ще бъдат изборите при положение че народът не желае да участва във фалшификацията на изборите. Гениално нали?

. Ха, имаше едно време друг Тончо Краевски (от с. Шипковица) - парторг на ЦК на БКП в Интерпред СТЦ, ама той беше убеден комунист! Вероятно младежът е осъзнал дядовата си заблуда и се е отърсил от червените догми, подкрепян от татко си Георги, който беше 15 години прес-директор на Парламента, а после мама го изпрати в Брюксел като личен свой представител...

"Валери Запрянов: Имало е преплитания и ще има преплитания. Когато една партия се окопае за по-дълго във властта, се появява меракът да кадрува и в останалите власти. Стига да има възможност, го прави. Но такива конфузни конфликти между изпълнителна и съдебна власт не бях виждал. Министър, който ляга и става със споменаване на харвардската си диплома, да си позволи от екрана на национална телевизия да размахва пръст на съдия, който се е позовал на действащ закон, говори за балканска политическа култура. За министър Рашков, който се изживява като герой от съветски самиздат, какво да коментирам. Трябва му само тужурка и наган, за да стане образът му съвсем убедителен. ..." https://bgnes.bg/news/valeri-zapranov-nai-golemiat-risk-shche-b-de-pravitelstvo-bez-parlament/

Юнак Бойко га яде кюфтета, кара джипката и пълнеше нощното шкафче не рива, а пък сега като е вече втора политическа сила риве !!! Аса мана-ма !!!

а следващото интервю вероятно с някоя детска градина или забавачница за умствено изостанали.

Няма да бъдат нито честни нито легитимни. И въпреки това пак няма да бъде съставено правителство. И ще отидем на следващите избори две в едно. Само че дотогава карантината която ви обещава новият министър на здравеопазването ще бъде наложена. а полицията която в момента без разрешение на съда извършва обиск и и арести в цялата страна на базата на анонимни сигнали ще е напълнила мазетата на полицейските управления с неудобни хора. Също така изключително много се съмнявам че ще има възможност да се пишат свободно коментари от когото и да било а пък цялата информация ще бъде цензурирана.

Самата идея за всеобщо избирателно право превръща изборите в нелегитимни. Новият джендърски наратив дава път на маргинали, които ще погребат и последните надежди на нормалните хора в България. Трябват бесилки, а не електронни урни за гласуване.

Щом има купуване и продаване на гласове, значи българинът не е узрял за всеобщо избирателно право и автоматично изборите са нелегитимни. Една от мисиите на демокрацията е опазване на правата на малцинствата, НО не по джендърския наратив на ЕС, който е "може и мутри да ви управлява, но по-важно е джендърите да са ОК". Румъния 1989 г. беше зад България по множество показатели, бесилките обаче направиха разликата.

Значи да разбирам че след тия избори приготвяте суспендиране на конституцията и диктатура. За да не може глупавите българи да избират кой да ги управлява.

При активност под 40% изборите са легални, но не и легитимни. Това момче още малко и ще ни убеди, че референдума за ядрената енергия е бил легитимен, а той едва прескочи границата да бъде разгледан в НС. Легитимен беше референдума за мажоритарни избори. И кво от това. Отстреляха го. Сега Славчо чака мнозинството на БКП и БЗНС от татово време за да ни предложи мажоритарни избори. Ето ви един кандидат на БКП и един на БЗНС, избирайте мажоритарно...

да каже ,ако някъде дават по две карти,к'во прайм тогаз?!

На 9 юли започнаха протестите срещу мръсната банкянска мутра и наглото му, крадливо и некомпетентно управление. Честито българи след два дена мутрата ще бъде окончателно детрониран и постепенно вкаран в затвора. А на гробарските мафиоти в момента им разбиват престъпната мрежа за купуване на гласове.

Вдругиден предстои окончателното Освобождение (о.О) от Герберастко Иго. 12 години стигат!! Ние не сме вече рая покорна

И кой ви „освободи“??? Тия които преди 32г. бяха на власт!

Едно птиче ми каза, че при евентуална победа на Боко (слабо вероятно) ще има масови протести и непризнаване на легитимността на ГЕРБ кат политическа сила

хюмненце...

Е, това е коментар на място. Кратко, точно, изчерпатгелно.

" Аз не съм убеден, че едни хипотетични парламентарни избори, които са технологично обезпечени така, че да няма никакви нарушения, но които имат 25% избирателна активност, са по-легитимни и здравословни за демокрацията от едни избори, съпроводени с обичайните злоупотреби, но за сметка на това с над 50% гражданско участие. " Купуването на гласове е поверено на МВР - затварят си очите за едни и "респектират" или репресират други. Аре.

Славчо Учиндолското шерифче се сравнил с Тръмп пред френския вестник?! Знаех си, че жегата не прощава!

Защо ми се струва че колкото истина имаше в „барселонската къща,“ толкова истина има в „чекмеджето“ снимано кои знае в коя лаборатория, толкова истина има и в подслушването и в корупцията и в купуването на изборите.Важното е преди изборите да се омаскарят, предните! Ех защо не е жив Алеку за да опише, многообразния лъжлив и много подъл, съвременен бай Ганьо.

Че той Бойко потвърди голяма част от нещата с чекмеджето, като за пистолета и как да му гледаме лекарствата. И не смееше да го отрече един ден. Той е виновен и за обкръжението му, където за да се подсигурят правят такива снимки. Дори че е създал тази среда и тази необходимост, той е виновен!

-Не лъжи? -Борисов потвърди другата снимка на която той лежи.А за тази с чекмеджето каза-„Защо да ги слагам в чекмедже, след като до вратата има каса“. Писаното за бай Ганьо, явно се отнася и за ВАС!

И Бойко очевидно много добре знае "прекрасната госпожа" (както той каза), която е снимала. Ама не е удобно да го каже!

Ах боли боли,сърцето ме боли когато Бойко губиш всичко ти Рашков ,главен прокуро

А 16 република няма ли да ставаме!???

Са смахната нация.Нейскат мутри ,а ще пляснат най-голямата мутра да ги управлява.Работят и се влачат на запад , а са си избрали руски агент да за президент. Искат чесни избори, а ще гласуват с машини който цял свят отхвърля .Тази държава с откачило население има нужда от гооооляма психиатрия и дебат за психичното здраве на населението

иво дебелия от да българия мяза на диво праси у студията. кара се обвинява лъже. ей дебел педал. ако ми падне ще го оломя от бой :)))))))))

Какъв дебил трябва да си, че да прочетеш, че и да коментира какво било написало очилатото лайненце от снимката. Щото някой го нарекъл "политолог". Бедна ми е фантазията. ШЪ СЪ УПРАЙМ! Може би. А, дано. Ама...

на тва момченце бих му пръснал дупенцето с кеф че да оди по голяма нужда кат самосвал много ебън има в него

Теб ше чака то.

Тази седмица има рецитал на някакви момченца от 6А клас....

интересен еталон има за НОРМАЛНОСТ в САЩ ;) фалшифицирането на изборите е залог за тяхната легитимност ;) на Новговор си е съвсем нормално, не ли какво друго от не0либерал;ен режим в Дивия Запад ?!

Ще дам за пример кметските избори на първи тур. За София за район Люлин с малко над 120 хиляди население и ако бе отделен от София, щеше да е петият по население град в България. Та за Люлин за районен кмет на първи тур, първият бе получил под 900 гласа! Може би гласувалите за такъв бяха 0.1-0.2%. Супер представително. В САЩ преди гласуваха с перфокарти. Въпросът е дали се брои разпечатаната бюлетина, на която може да видиш избора. Тоест дали разликата е, че на обикновените бюлетини попълваш поле, а на другите вадиш избран резултат, но се брои посоченото на хартията. Хартията не е така лесно манипулируема. А одобрението на машините е от при ГЕРБ.

Θεά Ῥέα ПЪЛНО ИГНОРИРАНЕ ЗА ВОЕННАТА ХУНТА НА РУСКИЯ ВАРВАРИН с машини от Венецуела - резултаи, като в Беларус Под лъчите на "Звезда от Рая" богиня Рея, официално: https://www.youtube.com/watch?v=sONEbDolzUs ←←←←☼→→→→ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ЗА НАЙ-ДОБРОТО УПРАВЛЕНИЕ НА БОЙКО, ГЕРБ и СДС № 5 ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА ВОЕННАТА ХУНТА НА РУСКОТО ФЪРЧИЛО ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКОТО ПРЕДАТЕЛСКО ФЪРЧИЛО ♦ НИКАКВО СЪДЕЙСТВИЕ ЗА РУСКИЯ ПРЕДАТЕЛСКИ ЧАЛГАР и евразийска им сбирщина ♦ ПЪЛНА ТОТАЛНА ИЗОЛАЦИЯ на ФЪРЧИЛСКАТА ХУНТА - ЧАЛГАРИ ♦ БСП и коалицията със стари червени провалени и изродени " Има такъв (глупав) народ" газпромски сценаристи " Боецки" посрещачи на "православни среднощни вълци - рокери" " Възрожденски" Костя Копейкинци " Маджовски "градски десници" " Идиотски " майки, водени от НАРУШИЛАТА В ДЕНЯ ЗА РАЗМИСЪЛ през 2013 година ЗАКОНА ЗА ИЗБОРИТЕ .....║..... ══╬══ .....║..... .....║..... П Р О К Ъ Л Н А Т И .....║..... --------------- ♥ БЛАГОСЛОВЕНА ПОДКРЕПА ♥ за ♦ Българския Народ ♦ Народите на Обединена Европа и Техните Институции ♦ Европейския Съюз и НАТО Хубав ден, Приятели миряни ! ♥ ПОЖЕЛАЙТЕ СИ НЕЩО ПРЕКРАСНО ♥ https://www.youtube.com/watch?v=6qTghUgMOeY аз Рея и богинята на Пловдив и антична Тракия, Мàрица, тройна хеката Бендида от Кендрейсея, олимпийска Артемида сме тук при Вас и Ви пазим ←←←←☼→→→→ Свещена богиня, тройна хеката Θεά Ῥέα, олимпийска Рея и Афродита финикска богиня, и богиня на Картаген, Астарта, Свещена богиня на Горен Египет, Хатхорт Свещена богиня на Долен Египет, Изист, Изида Свещена богиня на Баб Иллум, Ищар Свещена богиня на Юдея, Естер Свещена богиня дев на Индия, Инанна Свещена богиня на Рим, Венера Урания Свещена богиня на Британия и Скандинавия, Еостре Свещена богиня на Остер райх, Остара Свещена богиня на Арабия العُزّى , Ал Озза Небесната Свещена богиня на Свободата, Либерта Хеката на живота в морето, небето и сушата. Хеката на Уран от страна на боговте Ану, а-Ану-на-ке Сирия Атаргатис царица Дар на Морето - ШаммурАмат, Семирамида Свещен закрилник на Бол Ария и българите. Малката русалка, Снежанка, бялата мартеничка... вашето Блонди

Само по избори ли спираш да пиеш хапчетата бе урунгел сплескан. Не ти ли стана ясно на миналите избори че магическите ти умения са нефелни:) Я да идеш при баба ти на опреснителен курс.

Tati nosi, Mama mesi... A vui4o boiko e vladika...

Тоя младеж каза нещо умно, а то е, че ДПС гласува в ЕП директно срещу БЪЛГАРСКИЯ народ и култура и национален интерес. ДПС се очаква да бъде съюзник на все по- заприличващия на РЕПТИЛ Славчо Либерастки. Това означава, че новата власт (ако се случи) ще погребе българският национален интерес, ще откъсне най- драматичните и героични мигове от Историята й, за да ги даде на един комунистически продукт, пръкнат през 1945г. Това само гнусна комунистическа интернационалистическа гад като Георги Димитров досега го е правил. Рептила иска директно да заличи българскта ДЪРЖАВНОСТ. Нещата не отиват на добре, сънародници :(

Затова ли Бойко отиде при Ердоган?

Ердоган и Доган са стари врагове. ДПС не е под властта на Ердоган, затова Местан се опита да се отцепи и да създаде ДОСТ, но глупака уби човек на пътя и това го приключи за сериозна политика. Доган и ДПС са проксита на Русия. Както знаете Русия се прави на идиот, твърдейки, че славянската азбука е измислена от македонците, а не от българите. Путин го каза в прав текст "македонската земя". ДПС обслужва руския интерес да разделя и владее на Балканите, точно каквато е руската политика сред Прубалтийските републики, каквото правеше в Украйна докато тия хора не стигнаха до крайности и революции; прави го и в Кавказ. Това е стандартната имперска руска външна политика на Русия в региона около Черно море, който е от ГОЛЯМО значение въобще за външната политика на Русия.

Хареса ми как определи служебното правителство като нещо което скоро ще забравим. Въпреки бомбастичните им изяви освен да поразбъркат манджата нищо не неправиха.

Емем ти "анализатора", който нарича престъпленията нарушения.

Соросоидиотските медии ни пробутват младата смяна соросоидиоти, "политолози", ама друг път.