ГЕРБ и РБ се разбраха по програма с 20 ключови приоритета

РБ и ГЕРБ са почти готови с обща програмна декларация. Томислав Дончев съобщи, че от ГЕРБ са гъвкави и са готови да подкрепят дори Радан Кънев за премиер.

Обратно в новината

Коментари - ГЕРБ и РБ се разбраха по програма с 20 ключови приоритета | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Най ме е яд заради онази кривоустата мастия дето ни закопа с АЕЦ-а

Поздравявам всички с тази пророческа песен: Светльо & The Legends - Боли ме гъза!

Ela Mi Go Fani

Спрете ни тока...не искаме вода

Два от ключовите приоритета са ясни: Бойко Борисов - примиер, Миглена Кунева - външен министър, остават още 18 ключови приоритета, да видим на кого - какво?

И тесният приятелски кръг също - гледам, спрягат се пак Лиляна Павлова, Делян Добрев, онова недоразумение Десислава каква беше там... Е пита се, за какво беше цялата дандания - за да ни докарат Мегленчето може би? Какво повече могат да ни предложат кухите лейки и националните предатели, понякога 2 в 1?

Циркаджии.Цял месец правят лупинги ...

Всички фирми и граждани пострадали от фалита на КТБ ще влезат дълбоко в сивия сектор за да компенсират загубите си. Каква икономика, какви 5 лв. Всичко в БГ е фалш и лъжи. Тук е като в джунглата, българите нямат самочувствие за общност. Ако това се бе случило в нормална държава нямаше да има ни една стара мутра в политиката. Българите си заслужаваме управниците и живота в скапаната държава... В "българия" мафията си има държава! Няма държава, прокуратура, полиция и политици. Водещото е далаверата.

Какви приоритети изритваме ви прз февруари ...

Бойко към кунева: "Очи в очи, ръце в ръце; уста в уста, ръка в онуй; онуй в онуй"....

Вероятно България ще има най-нестабилното правителство от началото на прехода, което ще се крепи от златния пръст на Местан. Това е реалният резултат от миналогодишните протести на лумпените.

Кой е Радан Кънев?????????Премиер- безочие и маниакални претенции на РБ.Дупе да му е яко на Борисов с тези .

Цяла държава трябва да гасим като видим кой иска да управлява-цц ,рк и мъкъ,но добре ,че са сълзите на един агент,дето още иска избори до дупка,която да погълне народа.

Кои са качествените политици . Та те са във Властта не да дават а да взимат. Затова се борят за кокъла. Вижте им данъчните декларации на тях и семействата им. Преди властта прошляци след това милионери до десето коляно.

Големи гамени са някои тука. Искате Иван Костов ли да е премиер бе говеда комунистическо циганска паплач! На Бойко му направете едно фелацио! Никой от бивши и сегашни политици не може да му стъпи и на малкия пръст. Затова и винаги печели изборите. Но с тези мошенници и дерибеи, хората на Иван Костов не трябва да се свързва. По добре да отива към предсрочни българи. Тези иванкостовисти са бетер ДПС. Да приеме този парламент наякакъв нов закон за изборите с който да ограничи турско говорящи, не можещи да говорят български и с основно образование. Малоумните турци и цигани да не могат да ни решават бъдещето. Закон който да накара българите да гласуват повече, ако ще и задължително гласуване. Електронно гласуване същ трябва да има за да могат интелигентните хора в чужбина да си дадът гласа. Нека тогава ДПС и БСП да имат толкова гласове. На половината няма да им се съберет. И да направят строг закон за купуващите гласове и за тези които си ги продават! Партия хваната да купува гласове, да се вади от изборния списък. Политик купуващ гласове за себе си в панделата! Бойко по добре да отиде на нови избори. Тогава няма да има вече РБ, които от сега са без единомислие и във вражда. Ако не влезат във власта, до която драпат като гладни хиени ще се разтурят. Барековата бандитска дружинка са вътре и те. До година само той и глупавото му кученце Р петровски ще останат в партията.

И защо "интелигентните" хора в чужбина да са по привилигировани от българомохамеданите. И двете прослойки НЕ трябва да гласуват. Проблемите на страната се решават от хора, които живеят в нея и плащат данъци в нея!

+1, не може да живеят в чужбина от години, да не плащат данъци тук, повечето и български забравили или не знаещи, и да определят съдбата на хората тук.

Вярно е, че не плащаме данъци в България, но не забравяйте, че всеки един от нас напуснал родината си, все още праща пари на роднините си и им помага както може. Така по косвен път пак се плащат данъци, след като роднините плащат ДДС върху стоките. Бих искал да мога да си упражнявам правото си на глас, но ако проблемите на България се разрешат без моя глас и ДПС остане извън парламента въвеждайки такава поправка в избирателния кодекс, аз съм навит на това. Съгласен съм да пожертвам правото си на вот. Но недейте да казвате, че нас България не ни интересува. За мен това е страната, която обичам най-много и винаги ще милея за нея.

Ти май си му го направил вече фелациото.

Очаквайте четвъртит десноцентристки член...

БСП може да управлява само в коалиция с ДПС. Вижте процентите за ДСП и ДПС, ще се уверите. Реанимацията на БСП се състои в подмолни действия в съюз с ДПС.

Къртицата Станишев се покри вдъм земи . Добре е да имаме една стабилна дясна коалиция, дано се разберът накрая . България няма друга алтернатива, освен да върви напред и нагоре. Дай Боже, всички българи искаме това.

Дясна коалиция - значи народа, ще духа супата и ще става по беден а държавата по слаба! Докато народа не разбере че дясното е подкрепа за едрите капиталисти, които ограбват повече и повече работещите няма да се оправим. Както и да имаме социална държава.

Ти ли си народът, бе, мухльо нещастен? LOL.

То пък при левите много богати станахме! От 2001 г. насам не са слизали от власт и какво? Все по-зле и по-зле!

"Лош мЪтериал" изплува на повърхността на управленческата власт.

Няма как да се постигне стабилна коалиция, когато по средата стои държавният кокал. България вече 25 години върви напред и нагоре, но явно сме тръгнали от долната земя, защото горната още не се вижда.

Борисов не се е върнал на БЯЛ кон,а на ЗЕБРА и никой не му завижда на тези родилни мъки.

Фризьорския синдикат ще снеме доверието си от Герб , ако Бойко се откаже. Ние гласувахме за мъж, а не за ....

или Вигенин.

"качествени политици, а не администратори" и тва на фона на заговорилата Козлодуй Кунева. ГЕРБ може да подкрепи дори кабинет с премиер Радан Кънев, направо да подкрепят Иван Костов, че като гледам май влоговете на тия с преференциалните лихви няма кой да ги връща и трябва да се работи....за ъ-ъ-ъ, благото на България.

Хе хе ! Ламтежът по министерски кресла се скрива зад програма от 20 точки ! ха ха ! Кого ще заблуди другарката дружинна ? Ама моля ви се ! Тези пазарлъци не са за кресла и власт! Те за за идеи!

Последните дни на ГЕРБ. Нямате на представа как се "кефя". И как драпат за власт и баница с цената на всичко. Хич не им дреме за държавата и народа. Само гледат да се облагодетелстват. Раздават си министерства на квотен принцип и какво са по различни от ДПС и обръчите им от фирми. Същите са - няма спортно игрище по ОП, което да не е построено от приближена на ГЕРБ фирма. Я да видим ще я познаете ли коя е ?

Най-голямата стабилност за България в момента идва от това, че БСП е мъртва. Станишев я уби и извади от властта за поне 10 години напред. В тази ситуация всичко ще е стабилно. Изолация на ДПС и България е ОК.

верно ли? почакай да видиш... добре че дойде ГЕРБ през 2009, за да ми писне и през 2012 да се махна от БГ, вместо да се самозапаля. А ти се наслаждавай колко е страхотно, и дупе да ти е яко !

В момента България е най-стабилна от всички години на преход. Особенно Народното събрание. Едно е да стоиш на три или четири крака, а съвсем друго на 8. Това е голяма победа за циркаджиите от жълтите павета, които се бореха за предсрочни избори ,които да създадат тази стабилност.

Народна партия Свобода и достойнство на Корман Исмаилов кои министерства ще получи?

тия имат еднакви възгледи боко и на кунева свекъра нормално стрелят по мирни хора

Ние българите си искаме Бойко, това е. Не искаме да гледаме нелицеприятните сцени като тази как Станишев се целува с Местан на публично място.Пфууу, отврат.

Друг път искаме! Мястото на престъпниците е в затвора.

Ако го искаше, щеше да си на протест пред Сараите.

Ей, хубаво нещо е келепирът ! На всеки калпак по министерство , пък и еднотакова за забрадката, биля ! Защо тези хубавци не споделят какво ще реформират заедно с герб, защото за ББ знаем, че не си пада по реформите, а по строежите !

Най важната държавническа повеля пред обединените сили на Бойко и Радо е- 1.Унищожението до 9 коляно на 5 рубладжийска колона -разбойническите шайки на капута и пидера ! 2.Да се използва цялата мощ на държавата-войска ,полиция ,жандармерия,ловни роти,доброволни дружини ! 3.Безмилостно да се премине към крути действия- разкриване и съд за главните бандити,извеждане на депутатските имбанди в местата на естественото им обитание- централен софийски,белене ,новите каменни кариери по магистрала хемус яташка мрежа,явочни квартири,блокади на заразени с путакаджийска чума райони,военен съд до 7 дена присъда за 2 главатари- путаРашките мекерета Дудук Капутин и Долен Пидеров !

Смени лекарствата НЕ действат!

Ти това от кого го искаш от родоотстъпниците,те за лизачи на янки ташачи и брюкселски серинясали пишочи и не само.Ако рубладжиите ас чума тези са ебола....

когато БСП и ДПС са вън от властта. Успех на България.

Значи БСП и ДПС не може, а ГЕРБ, РБ и ДПС може :) Само да ти напомня, че след ДПС, следващата ПРОТУРСКА ПАРТИЯ е точно РБ начело с Касим Дал !! Освен, че са про-турски ами и прекалено про-американско настроени!!!!! Тази комбинация е изключително вредна за БГ!

Станишев целуна страстно Местан, с език. Това няма да се повтори с ГЕРБ и Рб , спокойно другарче.

Много е добре няма що. И по добре става. А защо дългът ни расте при "супер" управлението на ГЕРБ.

Ха,ха,ха, смешник ! Ти как си представяш управлението на това недоностче на ГЕРБ и РБ, без задкулистната поддръжка на ДПС. Та ДПС са единствената партия в новото НС, която заяви безусловна подкрепа на ГЕРБ. Всички други парламентарно представени политически сили поставиха условия за подкрепа- даже най-спряганите за коалиционни партньори от ПФ. При тази конфигурация единственото спасение за ГЕРБ и РБ е ДПС.

премиер рамазан кънев... ко? не!

Ако проснат и този едноклетъчен Кънев за премиер - просто няма да имам думи! След ДПС най-вредната партия за БГ, са американските лакейчета от Реформаторския Блок!!! Лошо ни чака!

аз уважаеми приятели от РБ и съмишленици от ДСБ не сам гласувала за програмни декларации нито за мин. постове. Аз съм гласувала за РЕФОРМИ. А реформите се записват в ПРОГРАМА ЗА РЕФОРМИ, а не в декларации.

Гласувала сте за партия или коалиция, не за реформа.

+1. Освен това и ГЕРБ и РБ никога не са обещавали друго, освен гърч и затваряне на "губещи" болници, училища и т.н. Ааа да, и подкрепа на монополите естествено. :) надявам се сте доволна от избора си-"реформите" идат с пълна сила.

Които партии и коалиции , пред-изборно декларират разни неща,а след избори гонят всячески властта.

Дамата се е заблудила, защото пише Реформаторски блок.

Каквото и да нправят ГЕРБ и РБ, за българите ще е по-добре от това което направиха ДПС-БСП-Атака.Така ,че ние всички сме доволни. Тези които не са доволни ги знаем защо квичът, знаем ги от кои са.

И ние знаем за калинките, апартаментите на Цецо и милионите на Вежди-то.

Всеки има право на мнение, но може ли да не се изказвате от името на българите.

Вашето мнение е това,а моето е ,че при предишното управление се живееше по-добре.За пръв път от три години и половина,не се налагаше да продавам нищо за да си платя сметките и да имам за храна.За някои това може да е битовизъм,но за семейството ми хляба е на първо място.

да, ама "реформаторите" ги колко ги е грижа за това?! Искат саниране на сграда и административна реформа ,ама не казват как ще я правят.

Като караш нова кола, имаш копм и нет, а заплатата ти е два бона. Ти си от БСП, знам те Кънчо.

свободата е по вече от любовта!

Началото на края....Буда и Гаргамел в задушаваща прегръдка в ,,името" на България.

Свободата народе/Санчо/ се крепи на върха на копието!

Еднократна клизма!

Въобще не ме интерисуват.... Стани да седна...Има още малко за крадене...."КОЙ" е винаги на власт

Че какво разбира Кунева от управление-къде е работила и какво.

К'во ти пука ве , той и Станишев нищо не е работил ?

На мен не ми пука, но всеки умен човек трябва да знае, че такива паразити ядат от хляба му, който и без тях е в доста ограничена доза.

Специалист по ''Yes sir''

Уговарящите се все още не са се събудили явно. Да не забравите да включите и някоя червена въшка, че умират от яд, вземе някой да спука жлъчка или аневризма.

Много по добре щеше да е ако дпс се бяха изсрали по главите на всички българи!

Защо и бистришките тигри не участват в т.н. "правителство"?

Всички министри ще бъдат включени в отбора на "Бистришките тигри". Кой какъв пост ще заеме в отбора е въпрос на нов кръг преговори. Поста на капитана е зает!!!

Реформите на реформаторите приключиха с министерски кресла при Бойко Борисов ,а и Миглена Пръмова се уреди за министърче. Кво прави сега гласувалите за тях?

Е, значи трябва да са всичките министерства 30 , че да се върже сметката с 5 за панелката.

Голяма борба беше - борба за власт. Сега ще ги видим колко ще отстояват програмата си, за която толкова фитил изгориха

приоритета са различни имена на крадене и продаване на България.

Браво...! Наредихте се на софрата , сега лапайте . Е "нема такава държава" - това ли е волята на народа ....?

народа няма воля да ги измете всичките тези крадци и предатели.

ДПС източи от КТБ близо 5 млрд. лв ДПС изкупи 50% от обработв. земя. ДПС доминира в администрацията. ДПС роди полит.клонинги-ББЦ и РБ. ДПС инициира погром на Отбраната. ДПС изгради 1600 джамии. ДПС турцизира циганите.

вече са ушили и около пет милиона чалми.......

A koй им позволи? А кой им позволи? А кой им позволи? А кой им позволи? А кой им позволи? А де са българите? А де е прокуратурата? А ти къде беше?

Съгласен съм КТБ е на ДПС, а вложителите в нея са Гаргамел , жена му и двете му дъщери! Нещо поне за мен не се връзва

Тъпите си пинизи, Тихомир Дончев да си ги пази за гербаджийската си компания, когато седнат на масата, да ядат и пият!?Мислех го за малко по-интелигентен!?А, гербаджийските министри, от тяхното предишно правителство, се запомниха с поредица крупни корупционни скандали!За всеки от тях, без изключение!

Ще се разберат, ако ли не успеят с парите от КТБ, ще нарочат друга банка. Данъкоплатеца е търпелив, пък и има няма още 28-30милиарда скътани по банките.

Искате да ни дръпнете кокъла?Т.е. да спрем да крадем!Как ще стане тая работа?Не усещате ли,не виждате ли че разклащате етническия мир?

ЯСНО БЕШЕ ,ЧЕ РЕАНИМАТОРИТЕ ИСКАТ ВЛАСТ...ПОСЛЕ ВСИЧКИ ЗАЕДНО ПАДНАЛИ...