Томислав Дончев: Грешка беше приетият праг за преференциите

Промяната от вчера е свързана с усещането ни, че се отдалечихме от хората, а не толкова страх от БСП, заяви Владислав Горанов

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тъй, както сега при гласуване в любимия дир с + от другата страна изскачат четири плюса, такова ще е гласуването и по интернет! Ха познай кой с колко е спечелил? Аз не мога.

Много грешки станаха! Срамувам се, че ги допускате!

На всички вече е ясно, че герберските началници станаха едни тлъсти, арогантни НЕКАДЪРНИЦИ!!!! Край на тяхното некадърно управление.........

И докога ще сте на принципа опит-грешка?

скоро хората ще ви отдалечят от властта ако не фалшифицирате изборите ненаяли се мутри и селяни

Visita

КОГА ЛИ ПЪК СТЕ БИЛИ БЛИЗО ДО ХОРАТА ?! КОГАТО РАЗМАХВАХТЕ БУХАЛКИТЕ ЛИ ?!

"Ако промените в кодекса бяха останали във вида, в който се гласуваха в четвъртък, на някои млади народни представители бащите им трябваше много повече да се бръкнат, за да ги направят отново такива", посочи финансовият министър.

загрижили толкова за гражданите взехте от общите им пари и ги раздадохте на своите за санирането? Защо като ви пука за гражданите си вдигате постоянно заплатите с по една средна пенсия или пенсионерите не са в графата граждани? Защо давате и повишавате пенсиите на тия, които нямат принос? Защо павите излишъци при гласуван бюджет и го обяснявате с контрабанда, която все си съществува вместо да я няма? И още и още. За циганските помощи да не казвам.

Фандъкова евродепутат ли ще я правят.

Ами клати и се стола в столична и трябва да помислят на друга ясла да я сложат да изпълнява заръките на боко...

"Промяната от вчера е свързана с усещането ни, че се отдалечихме от хората, а не толкова страх от БСП..." Дрън, дрън, ..ха, ха! Смешни, ако не и жалки, са в опита си да излязат от конфузната ситуация. Върна се мутрю от горбет, и завари къщата (си) разхвърляна. Мишките беснеят, когато котарака го няма. Ама, той се върна. И им нареди всичко да върнат по старому! Издърпа им ушите като на малки деца. Поредното доказателство за това, което се говори отдавна (включително и от президента), че парламентарната група на ГЕРБ работи само по нареждане от Борисов! Всеки опит да проявят някаква самостоятелност, макар и малка, се парира от "главният" , още от зародиш.

Това означава, че ги вкарва в правия път, когато грешат! Както баща ти, когато ти запали за малко врата, като разбере, че си палил цигара, или че си донесъл двойка по смятане!

пак се ..... на метеното! Проба-грешка, иди ми дойди ми така се управлява , днес така, утре иначе, ако номерът мине- туй е то стил и метод на политиката, Дончев!

И ГЕРБ е по следите на СДС и НДСВ , с огромните 0.002 % ....

Правилно не трябва да се страхувате от БСП това което сътворихте в 10 годишното си управлние и най-големия душманин не можеше да ви направи: изгонихте всички можещи и образовани(справка НЕК), назначения на ръководители без ценз,отпускане на средства за общини само където кметовете са ваши, некачествено строителство,обществени поръчки-печели,които плати трябва ли още да изреждам щом циганите бягат да работят навън.Какво ви каза Цветелин Кънчев:-Посочете един пример за пари отишли за интеграция?

Не само, и работниците, няма кой да нареди две плочки добре, ще оставят София такава, че години наред няма да може да се оправи. Затова гонят, за да останат само тези, които гласуват за тях, ще си отидат едва тогава, когато страната потъне в дългове, надвишаващи БВП.

Дончев вярва ли си като говори? А Горанов кога ще освободи апартамента и ще си плати наема?

Но пирова победа за опозицията но герб не падат по гръб и се канят да въведат пълно мажоритарно гласуване с което ще пратят другите в историята а вие си останете с плюсовете и пипитата.

Успокой се, бе човек, пак не си чел и не си разбрал - не мажоритарно, засега машинно;))

НЕ ТИ НЕ СИ РАЗБРАЛО

ОК, не съм "разбрало";) Но понеже ти си разбралО, кажи КЪДЕ е поместено, че ГЕРБ искат да "въведат пълно мажоритарно гласуване"?! През цялото време спора е за машинното гласуване, което те по закон трябваше да въведат за изборите през 2019!

напълно безсмислено е да опонираш на АЙС .... Човекът е достигнал върха на развитиетоо си , като е научил...псувните. Защото '"АЙС" предполагам е началото на "АЙ Сиктир"...Толкова си може, какво да го правиш ?! А ти го вкарваш в един филм да мисли, да разсъждава....да чете...!

нещо май страдаш от раздвоение на личността

Значи! Очаквайте скоро нова безплатна придобивка от агент Сава. Преференциите остават и, което е по-важното, сменят шефката на ЦИК.

НЕ ОСТАВАТ ПРЕФЕРЕНЦИИТЕ НО ВЪВЕЖДАТ МАЖОРИТАРЕН ВОТ И ИЗХВЪРЛЯТ ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ ОТ ИГРАТА

КЪДЕ ГО ЧЕТЕШ, В КВАРТАЛНАТА КРЪЧМА ЛИ ?

Браво на инженерите по телекомуникациите натракаха си плюсове безброй с помащта та домакините разбира се.

тука народната любов с пълна сила се изразила, тролчета и фифета пари изкараха покрай тая грешка

Предлагам изгодно пепел от дървен материал за посипване на празни кратуни.

внимавай че нямат чувство за мярка да не ти излезе солено

В смисъл ?!

Даже и животинките предвиждат по-добре резултатите от действията си от герберестите , следователно животинките са по-мислещи същества. Първосигнални ли са герберастите , очевидно да , поне що се отнася до Бацко , той се управлява от усещания. За останалите дори първосигналността не е доказана.

И си мисля, време е да се строи! Да се построят ведомствени жилища за депутати и министри, в най-неугледните територии на столицата. Да се настанят там за мандата на службата им за родината. Да им се купят карти за градски транспорт и да им се заплаща според електронен рейтинг с оценка на работата им от населението. Време е службата на депутата, да се превърне в престиж, а не в средство за обогатяване. Да имаше се хранят безплатно, като в затвор, нека да имат усещането че народът ги храни!

Томислав, Владислав и Цецо имали усещания :) И...На снимката - на бдение в памет на ГЕРБ :)))

Смешници. До вчера не беше грешка и обикаляхте медиите да обяснявате как всичко е точно. Най-вече Цецо Жилфонда. След като вчера Бацето ви наби каските запяхте друга песен. А бе вие достоинство нямате ли? Къде се покри Цецо?

Простичко е , за тези игри дето ги играят , трябват по пълни глави , техните са прекалено кухи. Там е проблемът.

в далечната 2009 година, Станишев ги поздрави тези на стълбището на Дондуков със "Здравейте, циркаджии!" От тогава до сега се играе един и същ цирк ...Със 10-12 влизания и излизания на артистите! Циркаджийска държава си заслужава точно такова управление...!

-Грешни сме народе , грешни сме , защо ни търпиш ? - И ние не знаем , но предстои да научим.

Е как грешка, бе? Цял ден и цяла нощ като побеснели защитавахте по-високия праг и като го приехте, още на другия ден изведнъж ви светна, че е грешка. Как за една нощ се "отдалечихте от народа" и на другия ден побързахте да се "приближите", като разбрахте, че ще ви изритат като мръсни псета. Как да разчита на вас човек да управлявате държава и да създавате закони?

Казвам,че ми е домъчняло за Цветанов,ДИР ме трие.Защо бе хора,не сте ли и вие така?

трие те щото е бита карта ама още не знае

Не мога да им отрека таланта на гробарите , голям талант си е след като ме принудиха да търся спасение в БСП-то.

Преференциите са малка част от диктатурата, която ГЕРБ се опитват да наложат. Ами избора на нова ЦИК? Ами отнемането на правото ни като граждани да подадем жалба към ВАС при съмнение за нещо нередно при комисиите? Ами приемането на решение само с 50+1 мнозинство, вместо с 2/3?

Имам усещането, че в герб е пълно с малоумници добре, че е Г. Марков да ги вади, от комични понякога ситуации. Не знам, за вас, но за мен ГЕРБ не са Българска партия. Днес всички сме на вълна В.Левски, какво казва той на по-изявените българи в градове и села: Днес ние си играем със съдбата на цяла България, каква ще бъде тя, зависи от нас! За вас се отнася господа депутати! С какво се занимавате вие? Занимавате се основно с кражба на ресурси и служба на чужди интереси. Всеки гледа на кой външен фактор по-скоро своите услуги да предложи. Едните на САЩ-Израел, другите на Русия-Турция, най-жалкото е че има и такива, който се ду.ят и на жалка Сърбия. Жалки са всички ГЕРБ БСП ДПС О.П.! На този фон циганите систематично обезлюдяват селските райони на страната , след като онези горе обезлюдиха градовете ни. Имаме нужда , от ново Възраждане българи!

Как пък решихте че марковия е по различен от малоумниците в герб?? Може би защото си приказва как му отърва ама гласува за всичко това дето сега отрича... Само се питам от къде ги изкара тия 2,5 милиона ''народ'' дето се вслушал в искането му като за него и 50000 едва ли са гласували и го считат за някакъв фактор дето ще им ''защитава'' правата..

тоя циркаджия ли бе, другарчето дето е мазало филията по време на Соца и после върл седесар и накрая истински гробар! Такава метаморфоза постигат само телените червии дето от тях няма спасение и ядат картофите!

Марков познава Унгария (страна подобна на Б-я) иска да сме горда нация, като тях. Това, ще рече управляващите да имат унгарско(българско) сърце и здрав гръбнак. С това всеки е съгласен. Личните нападки, нека оставим настрана.

Голяма грешка е че продължаваме да ви търпим... Погледнете фотото си за да проумеете колко жалки страхливци сте и не ви пука да си облизвате там дето сте плюли...Никога не сте били до хората за да приказвате че сте се ''отдалечили'' ама нали като котка по гръб не падате ще си ги плещите да се намирате на работа..

Дир от сутринта е пуснал печатницата на лайковете с цел проба грешка която всички знаем чий патент е.

Владислав Горанов няма страх нито от БСП, нито от Прокуратурата, нито от КОНПИконПЯ, нито от кой да е ?! Той се бои само от земетресения ! А че се е отдалечил от хората , въобще даже не е и "усещане", а си е гола истина !От мен, например се е отдалечил безкрайно-аз няма как да си позволя безплатен апартамент от 180 квадрата в центъра на София !

Що бе , целуваш пръстена и се покланяш на Bossa и си вътре в играта. Само действай по- бързичко , че няма много време .

Партия ГЕПИ обича две неща , заверата и задната скорост , това им е цялата политика.

имат Чорапогащя

Този бездомния и живеещ без пари(заради заметресението) в апартамента на кръстника си ,последно член ли е на партия ГЕРБ или е от т.н. гражданска квота(виж Георги Марков). От думите му излиза,че не само е член, но и един от ръководсвото на партията!!!!!!Традициите на БКП се спазват дословно от всички бивши и настоящи комунисти от партия ГЕРБ!!!!!!

ги няма Цецо и оня , който сигурно е отхвърчал със скоростта на F 16 ?! Не бяха ли и те в основата на грешката ? Даниел Кирилов защо дреме като папуняк, нали той е в законодателната комисия ли беше , в правната ли, все тая? Толкова месеци докато се е къдрил закона, те не са ли забелязали грешката?

Като чета постовете по долу си мисля какви щети е нанесъл социализма в съзнанието на хората и което е още по тъжно безвъзвратно ги е увредил! Уви!

като чета твоя пост, разбирам, какво е направила "демокрацията" в съзнанието на хората ! Пък и не само аз го разбирам, то си го има в официалните статистики ...! Побои в училищата, малолетни престъпници, наркотици, кражби, убийства и престъпления всеки Божи ден !

Тридесет години минаха и за това няма как да намерите баламурници да ви се връзват на приказката ''кой не скача е червен'' и да ви подскачат доказващи олегофренията си...Като ви чета разбирам как ''демокрацията'' вие изгладила и малките наченки на мозъчни гънки...

например Пипи Чорапчето

Пипи Чорапчето има едни от най-смислените постове...Ако за теб той/тя е увреден/а , мога да си представя твоето съзнание на "какъв хал" е ?!

ги няма Цецо и оня , който сигурно е отхвърчал със скоростта на F 16 ?! Не бяха ли и те в основата на грешката ? Даниек Кирилов защо дреме като папуняк, нали той е в законодателната комисия ли беше , в правната ли, все тая? Толкова месеци докато се е къдрил закона, те не са ли забелязали грешката?

НАПРОТИВ , всичко е точно. Видя се , че ПАТРИОТИ , ГЕРБ и ДПС са се гушнали и подредили МЕСТАТА В ЕВРОПАРЛАМЕНТА. От нас остава само да идем до урните и узаконим тяхната "ГРЕШКА" ИЗОБЩО ЗАЩО ХОДИМ НА ИЗБОРИ?? ЗА ДА УЗАКОНИМ ТЕЗИ КОИТО ОЛИГАРСИТЕ СА НАРИДИЛИ В ЛИСТИТЕ , А РЕЙТИНГОВИТЕ АГЕНЦИИ УЗАКОНИЛИ!! ТВЪРДЕ Е ТЪПО И БИХ КАЗАЛ НЕСПОКОСАНО ДА НИ ГЪБАРЯТ ПО ТОЗИ НАЧИН. НУЖЕН Е БОЙКОТ НА ТЕЗИ ЕВРОИЗБОРИ!!

грешката бкп ще я прости, но Москва - няма, сега се правят майдани в Албания, Черна Гора, Сърбия , трябва и тук

Проба - грешшка,проба - грешка! И така 10 години...После посипваш малко пепел по главата и отново непред.Хитро а?

Днес по радиото бившият конституционен съдия (агент "Николай") беше изпаднал в пристъп на аудионарцисизъм и направи възхвала на "мажоритарно избрания премиер". Журналистката се опита да попита, дали все пак народното събрание не избира премиера. Бившият конституционен съдия позамаза грешката си като се прехвърли на Унгария и Орбан. Но остави усещането, че цветарките, които в момента са в Герб не мислят особено. Иска ми се да видя задния ход на ТНБиков ицЖежерон.

такива като Влади Горанов нагли ли са , безочливи ли са , или комбинация от двете ?Точно човекът , който трябваше вече да е пред съда за корупция, подкуп, е да го наречем "конфликт на интереси" , е най-гласовит, когато стане дума за купуване/продаване на постове ! С тази болест е белязан целият ни т.н. преход ... Най гръмогласни против комунизма са именно тези, които го възхваляваха навремето и се ползваха от благата му ! Примерите са безбройни ! Но , наглостта на наглия е безгранична !

ти другото пипи ли си или си от другата тема

има бисери, изтърсени от Влади Горанов, бе, каква друга тема, чети, бре !

За красотата и добротата, и възпитание и ум, за литературно говорене на български език ПРЕДПОЧИТАМ Г а л а на к а ф е, иначе на запад

Цецо липсва много на герберската дружинка. Да не се е скрил в американското посолство ?

не те го крият от нас и от премиера най вече

Грешка след грешка, годините вървят и нищо не се променя освен ломотенето им по телевизийте а аз станах вече на 56 и вече не ми пука за грешките на мъртвите им души ... души които без властта в която са се вкопчили са просто плюнки на тротоарните плочки...

Странно ми е, когато такъв материален човек като финансовия министър, говори само за усещания - "усещане за корупция" го споходи преди година, сега го спохожда и "усещане за отдалечаване";) Интересно ми е дали и личните му усещания са на ниво - Горанчо, как върви "усещането за конфликт на интереси" по линията на скъпия ти кръстник?;) Питам за усещанията ти, щото прокуратурата яко засекрети "проверката";))

Това какво общо има с избирателния кодекс все гледаш нещо да се напрАвиш на интересно но по тънко да минеш.

Защо да няма общо - избрала съм цитат от новината - на Горанов за "усещане за отдалечаване";)) И на принципа "като каза г.з, че се сетих" - го питам и за личните му усещания;))

Това всъщност приказва свищовското счетоводителче сутринта по bTV-то , това коментира Пипенцето. Другото което обясняваше е проблема с касовите апарати , сроковете за въвеждането им и там не беше изчерпателен ,и пак ръчката назад , вероятно свързана с изборите.

ами това ти показва какви хора са изработили "грешката"!Хора , които не разбират, кога са сгрешили!Това че са се "осъзнали сами" и ти не го вярваш, нали?

ПУСНА ПЕЧАТНИЦАТА ГОТОВО СИ ЗА ИЗБОРИТЕ

това коментира Пипенцето

Да ама то само си слага плюсовете. Не си ли разбрал.

До да е нещо друго, че да си го сложа;), а то плюсове съм си цъкала, моля ви се;)) А как го правя?!

ти защо не се опиташ а си "нацъкаш плюсове " на тъпотията , която си написал

Това не аз казвам, а умните... Шайката дпс, герб, бсп, или бкп, няма как да ви пуснат кокал.

Може да не са много умни, но са хубави - Бойко, Данаил, Гошето, Томислав - красавци. За Данчето - думи няма

Само Цецо липсва

има и един дето не мойме да го познайме

Какви трагедии се случват всеки ден в България, ате само за избори и партии говорят!!! СРАМ И ПОЗОР!!! Имам чувството, че не знаят в коя страна живеят и как живеят хората в нея! Никакво гласуване! Никой не трябва да се явява да гласува да видим тогава как ще си узаконят властта и какво ще предприемат за да покажат на хората че има смисъл да се гласува! За сега никоя партия не е показала че е по-различна. При всяко управления България затъва, обеднява и обезлюдява!!!

избран от твърдото си ядро. И десет души да гласуват изборите са валидни.

Не ми казвай аз какво искам!

810, това се нарича предположение. вие гейберастите, сте отчайващо тъпи! Свикнали сте все някой да ви казва, да ви напътства. Трагедия.

Аха , преебал си се с никаквото гласуване. Гласуване за последно сбогом с тия.