Тома Биков се ядоса на Елена Йончева: Аз съм член на организирана престъпна група?!

"Едно е да се каже, че има проблеми в сигурността в страната , друго е да се каже, че ГЕРБ сме организирана престъпна група", продължи той.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Толкова ли няма кой да те..., ма Ленчеееее?

ами пробвай па ти с феса и оня спадналия на сорос

Пущай грамфоня, бате! ...и тури Е.Димитров...

Точно пък тази пръдла Йончева да отправя такива думи! Да се погледне тя, която цоцаше "невинно" държавни пари и получаваше навсякъде по конфликтни зони БЕЗПЛАТНА ОХРАНА от български контингент, от сръбски войници и от американска морска пехота. Мастия!

Не, господин Биков, хората не са отвратени от вота на недоверие за сигурността, а са отвратени от пълната липса на сигурност в тази "държава". Десет години "управлявате" страната ни и нещата все по-зле и по-зле стават. Нагли сте, капчица срам нямате!

Не сте ли чули, че един с инициали Б.Б. беше осъден от Йончева за подобни клевети.

ДРУГАРЮ БИКОВ, ГРЕШИШ МНОГО - ХОРАТА СА ОТВРАТЕНИ ОТ ГЕРБЕРИЗМА, КОЙТО Е ЕДНА УРОДЛИВА ФОРМА НА ДЪРЖАВНО УПРАВЛЕНИЕ, А НЕ ОТ ВОТА НА НЕДОВЕРИЕ. МНОГО ГРЕШИШ! И СИГУРНО ГО СЪЗНАВАШ , ЗАЩОТО НЕ СИ ГЛУПАК КАТО МНОЗИНСТВОТО ОТ КОЛЕГИТЕ ТИ, НО ЧОВЕК НЕ РЕЖЕ КЛОНА НА КОЙТО СЕДИ, И ТО ДОСТА УДОБЕН КЛОН.

Спокойно Биков-ти не си. Ти просто си едно л.йно.

Гаулайтера на Шайката(платен с парите на данъкоплатците) беше много жалък тази сутрин.

томата, някой да му каже, че може да е член на организирана шайка подлоги. отворете му писанията от 2010 насам да се убедите сами какви ги е писал за бб и сега как му се подмазва. голяма гнилоч! По-голяма от тази на тончи архивата.

Йончева - гаджето на Премиера, което взимаше по 700 бона на репортаж...

Тази пък най-малко знае какво е ,,комунист,, набутва се там дето има лапане, без значение на цвета...

а бе ленчето още ли не е наследила поръчките на делянчо та реве че е несигурна,ама то комунист и жена имат ли насищане,а тъпите си вотове нищо няма да спечелят докато баце ги води за носа

Един вече бе осъден за подобно твърдение. Напиши 3 имена да те видим и теб колко си смел... Стиска ли ти?

Елена Йончева цитира другото екзалтирано Тонича. Вижте там спитайте се хунвейбините, за да не се излагате в ефир!

Биков,това определение за ГЕРБ е дадено от твой съпартиец,преди да са продаде.Не е измислено от Йончева.Сега вие управлявате и все още Орешарски и Живков са ви виниовни.Вашата партия е мутрокомунистическа.Раздадохте държавата на СИК,ВИС ,ТИМ и разни Очи и на себе си.Има пари за всичко,ама отиват у вас .Вие сте унищожители на България.И сте НАГЛИ.Управлението във всички министерства е престъпно(внай-добрия случай-некадърно).

Хайде сега хвани дедови и не в устата

хахахааааа Боклук

Това, че е осъден не значи, че не е вярно.

Направо зо срита в топките!!!

За да заживеем хубаво, трябва да измрат такива като теб, децата, които такива като теб са възпитали и когато поне част от децата на тези, които сега са по белите страни в чужбина, се завърнат в България, след като са придобили мисленето на хората от старите демокрации в Европа. Ако, обаче, пак се насочим не към Европа, а към Евразия, каквито симптоми се забелязват наистина е по-добре да пада метеорита за да не се мъчат потомците ни!

Аз като по умен ,ще изчакам още пеесе години и там мешерето ще казва относно националната сигурност. И по добре ,че няма да има парламент тогава.

Защо на такива Тъпунгери като Биков им дават Трибуна ? Този е толкова тъп че най-доброто за него е да се гръмне , за да не си изцапа някой ръцете с него ! Докторите като са видели умствения му капитал трябвало е да го кюртират ! Ега си тъпата Кратуна Бургаска морето му е изпило, акъла , лаком !!!!

Ама вие от 9 години сте на власт бе , кво ни губиш времето с тия 3 дена , за които не сте могли да се справяте с проблемите....Та вие ги създавате тия проблеми вече 10 години, откакто сте на власт, разбира се че за три дена не само че няма, но и не искате да ги решите. Напълно права е Йончева за цялата ви секта , наречена гроб....тоя дето ти е началник доста забогатя ( само ЦРУ може да каже колко точно милиарда и къде ги крие тоя), а и вие около него забогатяхте кой с 6 апартамента, кой кумгейтовеца с 5 милиона кредит, кой изкупи всички медии и предприятия....проблемите не решихте, на яко забогатяхте

Не бе, на Вълчев!

Елена Йончева, Мая Манолова, Корнелия Нинова са по-смели и принципни от всичките мъже /уж политици/ в ГЕРБ.

Сигурно имаш и документи като доказателства?!

По това ги биете другарите преди вас, тях хич ги нямаше по организацията. Куче влачи рейс..... Вие сте се понаучили малко как се прави, НО все пак за нищо друго не ставате.

Аааа, сега разбирам! Защото от година на година става все по-лошо в ББългария, затова ли се налага да се строи магистралата Струма, че като се зададат три-четири почивни дни, пътят не може да побере клетите български нещастници хукнали да почиват в Гърция, Македония и Турция. Толкова е зле, че всяка трета кола е Мерцедес, всяка четвърта БМВ! Да им завидиш просто на гърците - при тях само малолитражки!

Комунягите винаги са си маскирали взятките с документи. Като почнем от национализацията, та до наши дни. Съдът работи с документи. Измами с имоти също се правят с документи и след като се прехвълят през 2-3 собственика без дори да си разбрал - иди ги съди и доказвай, че имотът е твой и никога не си го продавал. Та и работата на Ленчето е същата

Това с въпросителният пред удивителния знак някакъв специален код ли е ?

т.биков е рядко жалка и неприятна особа.

То това не е като при тебе - кой от където иде да те ,,опъва,,!

Биков, какъв член можеш да бъдеш ти, когато си една Пу...ка?

За кокошка няма прошка, за милиони няма закони.

Това е абсолютно невярно! Ни е от Тежката артилерия на греб заявяваме най-отговорно, че НАС никой не може нито да уплаши, нито да надмине!

Ех Бикофф, Бикофф... Кой те караше да ставаш член на тази група. Ами питай другия решнегат Антон Тодорофф.,

Е колко добре е в България, щом никой не иска да отиде на Черно море и се изнася към Гърция? Колко?!

Не го обиждам! Затова съм го писал с главна буква. От уважение за позитивните емоции, които ми е доставял през годините. Което не може да се каже за дрОгаря Биков!

Кравов, пардон биков, ти си член на "таз, която е на власт"... Не беше много отдавна, когато беше член на България на гражданите, когато плюеше като каруцар по организираната престъпна група - гроб....

Много ясно, че е член на организирана престъпна група. Най-печелившите такива групи у нас се наричат партии. В този ред на мисли и Елена Йончева е член на такава група....

То май няма и на теб кой да ти го отпери.

Създаването и утвърждаването на тази партия следва ясно пътищата на организираната група.Чрез нея се натрупват средствата за финансиране , създават се структури по места от бивши мутри и екс ченгета Единоначалието е ясно подчертано.Никой не може да се противопоставя на на водача.След това се овладяват силовите структури- мощни охранителни фирми обезмислят труда на полицията,която постепенно се превръща в техен придатък.Шефовете на тези фирми постепенно се внедряват в полицията и заемат висши постове. Наименованието е ясно формулирано-група за ее---и рекет и ба..зм

Ехеее, колко пъти са ми трили цитати на премиера Бойко Борисов, та ще ни простят цитатите на Биков и Антон Тодоров ли?! Дори журналистите са в час за членовете на ОПГ ГЕРБ. Затова колко вредни са сами за себе си...Шайкаджиите нямат нужда от критици... Иска се само очи да ги видиш...

Много правилно говориш Биков, българския народ тотално се е отвратил от ГЕРБ!

"На ГЕРБ червената лампа свети постоянно…". Вярно! И ближите задниците силните по света.

Биков малко силничко го е казала Йончева ,но има и малко истина в думите и.По скоро Герб е Партйна Групировка под контрола на Бойко Методиев Борисов -бивш член на БКП и силовата структура СИК ,а партията му Герб е миш маш от бивши комунисти,техните деца и внуци.,бивши Седесари и бсепари,Атакисти , бивши от РБ и АБВ.,Преди две години ти Тома Неверни беше на мнението на Е.Йончева .Плюеше Бойко и Герб до посиране,подобнно на Антон Тодоров.в книгата му ,,Шайката Бойко,Цецо,Плевньо и другите" Сега ,когато Борисов те взе под шлифера си в Б3 за депутат ти се превърна в Матросовец на амбразурата на Герб.Сега трябва да си ядеш акото ,което надроби срещу Герб и Бойко .Баба ми казваше ,че един шопар научили се да яде лайната си ,яде си ги.Затова Биков не се пеняви и напъвай ,защото ще се изсипеш ,а преметарки като теб и Богу не са драги.

Дебата ще върви ли по ТВ или не?

:)

Орешарски не беше ли от правителството на Костов, е защо стана министър председател на БСП? Цирк ли правят в парламента все се дърлят .... а работа не вършат, Елена какво предлага освен да се ходи пак на избори ....защото ако има избори по честни ли ще станат .... в БСП каква алтернативна полтика се предлага .... освен че Тръмп бил много готин или Путин много готини че всички обичат уж времето на соца....