Тома Биков се ядоса на Елена Йончева: Аз съм член на организирана престъпна група?!

"Едно е да се каже, че има проблеми в сигурността в страната , друго е да се каже, че ГЕРБ сме организирана престъпна група", продължи той.

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато няма по-читава алтернатива от сега управляващата не се правят предсрочни избори щото после боли повече. Кой ще управлява при смяна? БСП и ДПС ли? Сегашното управление е слабо. Какво от това?

Когато няма по-читава алтернатива от сега управляващата не се правят предсрочни избори щото после боли повече. Кой ще управлява при смяна? БСП и ДПС ли? Сегашното управление е слабо. Какво от това?

Когато БСП инициира разследване на приватизацията ще бъде нещо различно от групировка , сега просто хвърлят вината на Борисов .... както преди хвърлиха вината на Виденов.....

Новия ДИКТАТОР в България се нарича Бойко Борисов!!

Трудно може да си представи човек нещо по-отблъскващо от Йончева, но в случая е права. ГЕРБ са си ОПГ, подчинена на вожда-охранител Тиквун Еднокнижни. И все пак нещата не биха били толкова зле, ако Тиквун беше само неграмотен, тъп и прост. Проблемът е че освен това той е страхлив, продажен и самовлюбен... Той болезнено иска всички да му се възхищават и не допуска, че някой може и да не го харесват. Тиквун вече се е превърнал в непосредствен риск за държавата. Не се знае каква простотия ще направи, когато разбере, че хората не могат да го понасят....Крайно време е да уредим Тиквун да си гледа на спокойствие мачове в Централния....

===Трудно може да си представи човек нещо по-отблъскващо от Йончева=== Така ли психарке???

Привет на гербаджийската ЩАЙКА!

Защо елена йончева завижда на ГЕРБ?И те са организирана престъпна група ,както пишат хората двете крила на БКП.Ако един ден дойдат на власт ,всичко щезабравят,само "седянки"ще развалят. Ето в това е проблема,че няма кой да наследи тази престъпна група, която е в момента. Няма ДОВЕРИЕ в никой.

Типичен партиен юрист. Нищо по същество.

Тома Биков е пропаднал актьор, слаб журналист ... и накрая станал политик. Сега се подвизава в ГЕРБ. Но не е последно

И тази група е ГРОБ.

Организирана престъпна Джендъробандитска групировка или накратко - ШАЙКА = ГЕРБ

И такъв не си. Ти си празнодумец, позьор и дърдорко.

Тома Биков се ядоса на Елена Йончева: Аз съм член на организирана престъпна група?! Преди няколко седмици, в шоуто на Слави показаха видеоматериал за изказване на същият този Биков за Борисов и ГЕРБ. Там другарят Биков ги "громеше" с думи стигащи до цинизъм.Сека същият този "кавал" е депутат от ГЕРБ.

""Аз съм член на организирана престъпна група?", попита Биков." - Да!!!, отговарям аз.

не си ЗА ТОВА ТРЯБВА ПОНЕ МАЛКО АКЪЛ ,КОЙТО ТИ ЛИПСВА ОСЕЗАЕМО.

Биков ако има АКЪЛ ,там ли ще е при простите Гебаджий!?!

Правилно е казала Елена Йончева ... Истина е, Томата да не се обижда

Всичко тръгва от Вожда, лош ръководител, слаб характер, нямащ реален поглед върху ставащото в страната, а надолу по стълбата става все по лошо.

И тоя е една фурнаджийска лопата... Биков, я си спомни собствените думи, които ги има в интернет: Ще направя всичло възможно, да няма Борисов-3. Сега ка си мислиш, че звучиш? Фалшиво и подмазвачески. Не одобрявам Нинова, но не мога да търпя повече глупостите на ГЕРБ.

Ако това е приложимо за ГЕРБ, защо не и за БСП ? Но не е редно т. нааште политици да слизат на това ниво.

Прибира се малкият Томи от училище потънал в сълзи. Майка му го пита: - Томенце, мама защо плачкаш? Нали те записахме в Помощното училище, за да блестиш сред съучениците си и да си щастлив. Малкият Томи горко ридае: - Искам да ме отпишете. Не стига, че в това училище все Цецко е първи по всичко, ами днес като се връщах към къщи на улицата срещнах Ели от старото ми училище и ми се присмя пред всички, че уча в Помощното!

много щастлифт!

Тома Биков e български политик, роден на 10 октомври 1980 г. в Бургас. Завършва актьорство за драматичен театър в ЮЗУ „Неофит Рилски“ – Благоевград. Магистър по политология от СУ „Св. Климент Охридски“. От 2002 до 2005 година работи като актьор в ДТ „Гео Милев“ – Стара Загора. От 2006 до 2010 година е журналист и автор на политически коментари във в. „Гласове"

е доста гнусен! ..

Веднъж гледах по телевизията този новоизлюпен политик и констатирах, че "арогантност, егоизъм и грандомания са класически признаци на личностно разстройство" важи с пълна сила за него.

"БСП нарече ГЕРБ - организирана престъпна група." Проблемите са 1-о че това заявление е самата истина и 2-о че тези дето го заявяват са същите !

Много точен коментар. Нямаме политици.

Елена Йончева е права естествено. ГЕРБ са си пар-ексаланс ОПГ. То сегашната коалиция таке се и казва ОП - Герб. Работата обаче е там, че БСП не е по-различна. Тя е пряк наследник на престъпната организация БКП, подразделение на КПСС. Хората ненапразно скандираха навремето "И преди и сега, БСП е мафия". Като цяло Герб и БСП са двете крила на мафията БКП, която трови страната вече почти сто години, изпълнявайки нареждания на чужда държава.

Кратко и ясно и най-вече в десетката! Който не е съгласен с краткото и ясно описание на управляващите, значи и той е на хранилка при тези престъпници и се храни от кръвта и угасващата държавност на майка България.

Да не забравяме, че житейският път на другаря Биков започнал в трупа по актьорска майсторство. Превъплъщенията му са професионални. Театърът е загубил добър актьор ;)

ДРЯНОВИ ДЪРВЕТА РАЗНИ ДРЯНОВИ ДЪРВЕТА, НО ОТ ЕДИН ДОЛ .......ЗА ДРЯНОВИЦА ПЛАЧАТ....

на Кукунева-Пръмова хората да не се правят на ощипани булки. Тия политически корабокрушенци, прелитащи от една партия в друга, заради интереса, са жалки. Ама се не усещат и почвайки да говорят цял народ ги разбира какви са Ганьовци-келепирджии. Та и Томата, барабар Петко с келепира.

Добре де , ако ГЕРБ са СИК, БСП ВИС ли са , определено са си групировки

Елена Йончева с принос към съвременното тълкуване на ПАРТИЯ: О П Г/Организирана Престъпна Група/. Кратко и ясно, защото това е обобщаващо понятие и е вярно! Толкова вярно, че дори и ТЕМИДА не може да си затвори очите!!! Но най- организираната група безспорно е ГЕРБ. Тя задмина по всички показатели изключителната и силно дисциплинирана група , наречена ДПС!!!Сега не ми остана друго, освен да разтълкувам и абревиатурата ГЕРБ, просто защото след нащето Председателство, европейското ни развитие е под въпрос???

Ти си член на БКП,създателка на ГЕРБ,която се състои от милиционери,служители на Д.С.,провалили се другари в БКП и изритани позорни и най-крадливите ИЗРОДИ,които живеете на гърба на народа на БЪЛГАРИЯ!!!

Ей Биков! Явно вече си се главозамаял Ето какво казва в Бургас (май 2013 г.) водачът на листата на „България на гражданите“ Тома Биков: „Ако бъда избран за депутат, ще бъда един от хората, които ще инициират проверка в парламента на цялостната дейност на Цветан Цветанов като вътрешен министър. Няма да спра докато не видя този човек обвинен и осъден за всички престъпления, които е извършил през последните четири години. Случаите са стотици. Трябва веднъж завинаги да покажем, че след всяка злоупотреба с власт ще има справедливост…” Как ли днес Биков козирува на парламентарния си бос Цветан Цветанов, след като му е приписвал деяния, достойни за ефективна присъда? На 28 септември 2012 г., в качеството си на член на Националния съвет на “Движение България на гражданите”, Биков изстреля тези думи: „Борисов няма изход – или още един мандат премиер, или да бъде силно разследван. Има шанс той да бъде първият премиер, който ще лежи в затвора. По честен път няма как ГЕРБ да спечелят втори мандат. Ако това се получи, то изборът ще бъде с фалшификация, а това ще доведе до една същинска революция ”…

колко си член на ОПГ не знам, но че си фурнаджийска лопата е повече от ясно! А такива могат да бъдат членове на всичко...

..., Ама БСП са по-организирана престъпна група. Това ще се види след като се "премерят" и наплюват.

А, има ли някой, който да се съмнява, че всички партии са организирани престъпни групи? Аз мисля, че всеки един нормален човек вижда, че освен далавери и мошенгии, партиите нищо друго не вършат. А щом една организация се занимава с тези работи, какво е , ако не е престъпна група?

Получаваш от мен шест плюс!

Сега малко студена вода , ако видите Кадиев член на Висшия Съвет на БСП какви ги говореше ... и как се хвалеше пред съпартииците си ,че най големия клиент на фирмата му е жената на Костов... изхвърлиха го защото влезе в конкуренция с друг титолован от БСП , а не за идеините му позции, в БСП ръководството...ПРИНЦИПИТЕ КЪДЕ СА В БСП. ОСВЕН ,че сме дебили друг къв принцип имат в тази партия... не виждам съществена разлика от ГЕРБ освен глад за власт и липса на специалисти

а вие защо бесите негрите?

"Аз съм член на организирана престъпна група?" Да! На най-високо организирана. Международно организирана. По точно, междуправителствено организирана. На тая паяжина паякът не се вожда. Само могат да се правят "обосновани предположения", къде се намира.

Пази Боже БИК-ов да прогледне?!? Тиквочът най-обича да взима за депутати, лица които са го плюли и мразили. Той добре знае, че после, под крилцето му и крадените парички, тези кучета са най-верни и спокойно може да ги хвърля на първата бойна линия!! Така беше с Антон Тодоров, така е с Тома Биков! По студиата на телевизиите, амбразурите се затапват от Деси-тежката артилерия и журналистът БИК-ов!! Тиквочът за това направи коалиция с изгладнелите и жадни за власт "ПАТРИОТИ".

Браво! Издигна ми го в очите тоя търбух!

Права е Корнелия Нинова, но не е казал цялата истина - всички политици са членове на организирана престъпна група, защото всичките са престъпници и са организирано в партии :):):)

Калинките от СОЦА се изправиха твърдо срещу калинките от новото време... вие избираите калинки, едните са калинки с протекции от соца другите с протекции дали от сик дали от неюо си друго все едно . КАЛИНККИ срещу КАЛИНКИ ..........

Не бе Биков, не! Не си член на ОПГ ГЕРБ! Дори и в такива ОПГ толкова евтини фльорци не вземат...

той-част от организирана престъпна група, тя- от неорганизирана такава. цирк.

биков, преди плюеше бойко методиев борисов и ко както и антон тодоров-шайкаджията... Сега двамата скачате на амбразурата на опг гроб...Що така бре Миме - цоки добре ли плаща за политическото ти...еволюиране?! Само питам де...

Това определение Шайка и Организирана престъпна група ви го даде Антон Тодоров, преди да бъде купен с много пари от ГЕРБ, всъщност това се отнася и за теб!

Те, парите, барем наистина да бяха много, да знае човека за какво е продал душата си. А то какво - огризки - ТВ предаване, което никой не гледа, ш то, по ТВ, която още по-малко я гледат...

Най-накрая един да си признае !!!!!

Орешарски не беше ли от правителството на Костов, е защо стана министър председател на БСП? Цирк ли правят в парламента все се дърлят .... а работа не вършат, Елена какво предлага освен да се ходи пак на избори ....защото ако има избори по честни ли ще станат .... в БСП каква алтернативна полтика се предлага .... освен че Тръмп бил много готин или Путин много готини че всички обичат уж времето на соца....

Дебата ще върви ли по ТВ или не?

Надявам се да го дават и по Канал3...

Биков малко силничко го е казала Йончева ,но има и малко истина в думите и.По скоро Герб е Партйна Групировка под контрола на Бойко Методиев Борисов -бивш член на БКП и силовата структура СИК ,а партията му Герб е миш маш от бивши комунисти,техните деца и внуци.,бивши Седесари и бсепари,Атакисти , бивши от РБ и АБВ.,Преди две години ти Тома Неверни беше на мнението на Е.Йончева .Плюеше Бойко и Герб до посиране,подобнно на Антон Тодоров.в книгата му ,,Шайката Бойко,Цецо,Плевньо и другите" Сега ,когато Борисов те взе под шлифера си в Б3 за депутат ти се превърна в Матросовец на амбразурата на Герб.Сега трябва да си ядеш акото ,което надроби срещу Герб и Бойко .Баба ми казваше ,че един шопар научили се да яде лайната си ,яде си ги.Затова Биков не се пеняви и напъвай ,защото ще се изсипеш ,а преметарки като теб и Богу не са драги.

"На ГЕРБ червената лампа свети постоянно…". Вярно! И ближите задниците силните по света.

Много правилно говориш Биков, българския народ тотално се е отвратил от ГЕРБ!

Е,затова ли ГЕРБ ви бият на всички избори

Създаването и утвърждаването на тази партия следва ясно пътищата на организираната група.Чрез нея се натрупват средствата за финансиране , създават се структури по места от бивши мутри и екс ченгета Единоначалието е ясно подчертано.Никой не може да се противопоставя на на водача.След това се овладяват силовите структури- мощни охранителни фирми обезмислят труда на полицията,която постепенно се превръща в техен придатък.Шефовете на тези фирми постепенно се внедряват в полицията и заемат висши постове. Наименованието е ясно формулирано-група за ее---и рекет и ба..зм