ДКЕВР и кабинетът отрекоха за поскъпване на тока през януари

Шефът на ДКЕВР Светла Тодорова и вицепремиерът Екатерина Захариева отрекоха за поскъпване на тока през януари.

Обратно в новината

Коментари - ДКЕВР и кабинетът отрекоха за поскъпване на тока през януари | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Вервайте! През януари тока няма да поскъпне, защото следващото увеличение е предвидено за декември, а след това ЧААААК през март!

Тия от ДЕКВР са за убиване. Как така ще плащаме и такса "бедност"? Ще плащаме за циганите, нали?

НАКАРАЙТЕ РОМИТЕ ДА СИ ПЛАЩАТ ТОКА И ВСИЧКО ЩЕ СЕ ОПРАВИ.НО ТЕ ВОТ НА КОМУНИСТИТЕ И ЛУМПЕНИТЕ В БЪЛГАРИЯ.

Недей ма како!Ще дигнеш процента на Волен още повече...Не за друго,иначе може да ни отупвате като брашняни чували,няма проблем,хубаво ни е.

Колко е хубаво когато тока е по скъп. Продавачите на ток, фотоволтаиците, вятърните централи, вецовете , ще лапат парички от нас избирателите . Наши хора нали са другарите сега господа енергетици ,това ни стига. По съкп ток по добър живот.

Време е да притиснем ЛУКОИЛ за цената на горивата! Петрола поевтиня! Цената му падна от 115 на цени под 83 долара за барел, а Златев чрез Лукоил продължава да ни граби, задържайки цените от преди поевтиняването!

Няма да има ново поскъпване на тока през Януари.2015 г.. Поскъпването ще е от Ноември.2014 г.!

Да се внушава: " 1 Има безплатен обяд; 2 Безплатния обяд го раздават:Сергей Дмитриевич, Ахмед Доган и Волен Сидеров"! Ха хаа.. що балък сме упоили с тази точка..не ми се говори...

За въвеждането на такса бедност" Тодорова коментира, че практиката на развитите държави е всички потребители да плащат такава

НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ, КОЛКО ТОК СА ПРОИЗВЕЛИ ВЕЦ-овете НИ ПРЕЗ 2014. НЕ СА РАБОТИЛИ,ПОРАДИ ЛИПСА НА ДОГОВОРИ ЗА ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИЗКУПУВАНЕ..../ДЕ Е КИРО НА КИРИЯ/.

Защо няма да поскъпне тока, как така? Кой ще го плаща?

Този, който го произвежда нерентабилно!

Почти като султан Сюлейман руският Владимир Великолепни напира към Европа през Белград, но този път България не е сгазена предварително от ордите му. Напротив, България както никога преди, е интегрирана в европейската отбрана крепост на пътя на антиевропейския завоевател, а Сърбия се оказва в ролята на антиевропейско предмостие. Задачата ни е да не позволяваме на подкупните путински местни еничари да му отворят портите, привлечени от даровете на задунайците.

Човече, хора с бели престълки не са ти врагове. Пий хапчетата, които те ти дават!