Граждани протестираха срещу високите цени на ток и парно

Няколко десетки граждани се събраха тази вечер пред Министерството на икономиката, енергетиката и туризма на протест срещу увеличението на тока с 13 %, което влезе в сила в началото на месеца.

Обратно в новината

Коментари - Граждани протестираха срещу високите цени на ток и парно | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не мога да повярвам - дори няма коментари по темата ?!?!

Няколко десетки души само - това е страшно!!! Всички трябва да сме навън пред Мин. на енергетиката и да искаме НАЦИОНАЛИЗАЦИЯ на сектора! Стига са ни мародерствали разни частни фирми!!! Държавата да си върне собствеността, защото помним едни 45 години, когато тя беше добър собственик на енергетиката. А сега? - от 23 години сме на автопилот и търпим разграбването на националните активи от наши и чужди бандити, безумни цени на ток, вода, парно, телефон на фона на застопорени от 3 години доходи. ВСИЧКИ НА ПРОТЕСТА !!!

Не протестирайте срещу високите цени, а срещу ниските ви доходи! Ниските ви заплати! Цените няма как да ги спрете да се покачват, но заплатите могат да се вдигат и за това може да се преборим всички!

Да, ако цените не се качват заради висящи на клона посредници и заради спекулативни сделки. По-високите доходи за населението облагодетелстват само тези които прибират такси и данъци. :) Все пак, можеше атомната централа, която отдавна се е изплатила като инвестиция да продава на вътрешния пазар, вместо да изнася чрез посредник.

Спомнете си годините назад, когато малко и голямо се бореше за приватизация, за да приличаме на Големия Батко. Сега същите се борят за ... национализация :)

Изборите идват, а хората помнят как ГЕРБ постоянно лъжат и се отмятат от обещанията.

Щом само 50-ина души са в затруднение заради високите цени, това означава, че българското общество благоденства, хората са доволни от доходите си и харчовете си. Което и да е правителство, може спокойно да увеличи десетократно данъците, осигуровките и таксите. Кой смее да класира България сред най-бедните държави?!

до ааз -червените бабички са от герб глупако прост. хората живяха и умряха за да бадат еничарите от герб клонирани червени на власт. ти си следващият ааааз които ще баде ограбен и на боклука от герб щото не ти пука за хората на бг които са крадени и убивани от министри еничари цигани и депутати. аре ходи да се переш докато имаш вода че скоро герб червеногазестият ще ти я секне.

да не са от раздаващите луксозна агитация"Защо ни е необходима АЕЦ Белене". И ние сме против комбините на разни видове ЕРП-та, централи, комисии и олигарси, но нещата се подработват като законопроекти от партията поне петилетка напред, гласуват се мирно и тихо и...нЕма отговорни. Идва нов мандат с "нови партийни приоритети" , финансирани от ЕС и населението бива сурувакано елегантно.

хахах пак само млади хора, къде са червените бабички с тиганите, къде е електората на бсп, нали те бяха най-ощетените уж, ама как да идат да скачат като увеличенито се дължи на другаря станишев и компания...

Нямат пари да си платят превоза до София...пък в малките населени места, кой ще им отрази протеста, коя медия, а?! Правилният въпрос е: Къде са софийски пенсионери които са си в самата столица? Щото народното им е в задния двор, както се казва...Ама там (големите)пенсии/те, са главно бивши паразити от бюрократичната система на страната, също и цяла камара богаташки реститутки, от родове на чорбаджии-изедници, които за съжаление Народният съд пожали навремето!

Айде пак да викаме: " ...Не на шистовия газ ! ... не нашистовия газ ! ... " ...и тъй нататък..... Глас имате ли още ... ил и ви "стиснаха" май бая здраво за гърлото ....

И него ли искаш да ти калкулират, освен да те тровят?

Няколко десетки?! Защо, бе?? Къде са останалите?

ТОВА ПИТАМ И АЗ

Смятам, че почти целия Български народ подкрепя такъ протест, не са само десетки! на всички ни писна от безочливи монополисти! И политически к-ви, които ги зашитават!

То, че подкрепят, подкрепят, ама майката му е да го покажат...