Разследват общински съветник за кражба на ток

Районното полицейско управление в Лом разследва общинския съветник в крайдунавския град Ванюш Лазаров, за когото има подозрение, че крадял ток.

Обратно в новината

Коментари - Разследват общински съветник за кражба на ток | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Освен кражбата на ток, в "технологични загуби" или в друга някоя графа влизат и харчовете на ЕРП-тата за възстановяване на задигнато имущество с метален произход - кабели, шахти, врати, капаци. Тези кражби, за тройната коалиция бяха "общинска програма за циганска заетост". Затова протестите срещу високите цени за тока, веднага се насочиха в правилната посока - политическата класа.

КОГА ЩЕ РАЗСЛЕДВАТ ЕРПТАТА ЗА КРАЖБА НА ТОК И ПАРИ ЧРЕЗ МАНИПУЛИРУЕМИТЕ ЕЛЕКТРОННИ ЕЛЕКТРОМЕРИ??? КОГА ЩЕ ГИ РАЗСЛЕДВАТ ЗА НЕЗАКОННО СЪБИРАНЕ НА ЛИЧНИ ДАННИ ЧРЕЗ ТЕЗИ ЕЛЕКТРОМЕРИ?!

КОГА ЩЕ ГИ РАЗСЛЕДВАТ ЗА НЕЗАКОННАТА ПОДМЯНА НА КЛАСИЧЕСКИТЕ УРЕДИ С ТЕЗИ? КОГА ЩЕ ГИ РАЗСЛЕДВАТ ЗА КРАЖБИТЕ НА ПОСЛЕДНИТЕ, СОБСТВЕНОСТ НА АБОНАТИТЕ?

А бе, може ли някой да ми обясни с прости думички, защото съм много проЗ, защо щом се случи "нещо си" ( каквото и да е било! ), изкачат едни информации, че този човек е известен на полицията, регистриран за ..., съден за ..., синът му...., а жена му...., а лелинка му..., а през 18 век дядо му... и т.н. и т.н. Някой успя ли да разбере от тази "статия", какво точно се е случило в Лом, освен че през 2010 човека се е осъдил с ЧЕЗ? Че се краде ток, краде се! Но всичко останало е просто едно "упражнение по словоблудство" - което нашите "журналя" владеят до съвършенство !

много ми е интересно как този стои още съветник незакони обекти съмнявам се да е плащал данъци да е отчитал печалба

То да беше само тоя общински съветник крадец на ток на ръце да го носи човек.та нали хора от енергото им превъртат електромерите.

може и да е слух .но казват че шефа на варненския клон на ерп получил 5 стотин х. премия за 2012 Ако е вярно, е сигурен довод, държавата да си купи ЕРП та да контролира алчните ченовници !А и сега може да контролира шефовете на агенциите!

Не държавата, а хората трябва да могат да контролират контролните органи. Всички чиновници са обвързани и един друг се пазят за наша сметка! Кой контролира например НАП и техните безобразия, е можеш да ги съдиш, но трябва много да платиш.

Да си ги купи, казваш. Ок, изкарваме (неизвестно откъде) няколко милиарда, купуваме си ги обратно, но какво ще правим след 5 години, когато некомпетентните държавни чиновници ги докарат до състоянието на БДЖ, ВМЗ или НЕК? Ама разбира се, отново ги продаваме, но вече не за няколко милиарда, а за няколко милиона, но на кого му пука, важното е сега да залъжем народа, а след 5 години който е на власт, да му мисли.

Те ЧЕЗ и на нас ни свалиха електромера и, защото бил неизправен и след 3 дни ни запла- шиха с писмо ако не платим 3000 лв. ще ни спрат тока. Така ние ги платихме и тръгнахме да ги съдим, защото сметките ни за ток, които плащахме са 500 лв. и не знам какво по-точно сме крали. Така и делото си потъна.

не крадат само циганите ток в силистра скоро хваха един полицаи които от 3 год. крадеше ток

Ето бе, мангала е намерил начин да се включи в 15% "технологични загуби". Колко ли са още като него, все "достойни" люде от елита на съответния град или село...

Продукт на БКП/БСП и производните И за демоКРАДИчни ценности!

Всеки катунар, задигнал два хляба за чааветата си, влиза в затвора. Хиляди служители в кметствата крадат милиони от държавата ни, разсипват страната, предават я, вършат актове за които в други страни се отива зад решетките автоматически. Тук цари анархия, нагло поведение на примитиви с основно образование, настанили се в държавни кресла, вилнее феодална мафия от невиждан, нечовешки тип, опиянчена и очалгавена, носителка на дивашки отношения и на примитивни инстинкти. България е3 синоним в Европа на регрес, на тъмни лидери, на местни дебили, на котило от крайнодесни реакционари и свършени бивши хора. Затовва хората на улицата трябва да се заемат и с тях! Да ги довършим, преди те да са ни довършили!

Е щом е, ясна е работата! Ама не го спирайте, това им е част от културата и ще ни осъдят в Страсбург, че ги малтретираме!

Някой ми изтри думата "мангал"! Кой ли, да не е някой модератор?

Кражбите на ток са другата сериозна страна от проблема Не е само някой си от Лом или Каспичан-краде се павсеместно и от всички, които имат възможност ЕРП-тата имат ресурс това да се преустанови, но нямат интерес, при положение,че им се признават безрезрвно 15% несъбираеми суми, защо да се морят 1. Веднага да бъдат демонтирани чешките електомери, които са манипулирани в полза на монополиста 2. на тяхно място и за сметка на ерп-то да се монтират български(имаме цели 3 предприятия, които произведат електромери) 3.Да се вземат спешни и законови мерки за предотвратяване на кражби на ток, а даже и да се криминализира 4. Да се търсят механизми и за намаляване цената на тока, и за увеличаване на доходите н населението 5. да се компенсират най-уязвимите слоеве от населението за високи сметки

За електромерите питайте Доган и жена му.Сегашните се манипулират ДИСТАНЦИОННО от техниците...те не плаштат ток ..... хакери извадете техните сметки...може би имат да ВЗЕМАТ...

януари

защо аз, нали Буда си назначи Цацаров, нека сега му разпореди и проверка

общинските съветници от БСП и ДПС не крадат не ги убиждайте