СДС обвини и Костов за скъпия ток, БСП иска анкетна комисия за ЕРП-ата

Кабинетите "Костов", "Сакскобургготски" и "Станишев" носят вина за високите цени на електроенергията, които днес плащат българските граждани, заяви след Националния изпълнителен съвет на СДС председателят на партията Емил Кабаиванов. БСП поиска анкетна комисия да провери електроразпределителните дружества.

Обратно в новината

Коментари - СДС обвини и Костов за скъпия ток, БСП иска анкетна комисия за ЕРП-ата | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това прасе от снимката от демократичните сили ли е или е замазващ гафовете на ГЕРБ.Такава подлога като тая каба... в СДС не сме имали от създаването на съюза. Тоя работи само за себе си, но не и за партията.

Днес се сетих за едно четиристишие. Мисля ,че е на Радой Ралин /някъде от към 1970-75г./: Докторите -скарани. Сестрите -издокарани. Санитарките-прости. Пациентите-бог да ги прости. Та като поразмених тук-там думите се получи: Политиците-скарани. Министрите-издокарани. Избирателите-прости. Р.Б. бог да я прости. :-(

Тази песен вече не върви! Четири години се пее и ще продължава да се пее! А този ще е дует с ГЕРБ! Всеки се оправдава, без дума за някакво решаване на проблемите в тази държава! Некадърност и безхаберие - с тези думи мога да определя случващото се последните почти четири години! Такова чудо досега не помня!

Какви са тези циркове,които се разиграват пред народа?Има проблем и той трябва да бъде решен.Хората ви показаха какво е тяхното мнение.Вие като не искате да се справите си събирайте всички заедно багажа и да ви няма.Все едно аз да не искам да работя и да се оправдавам,че и колегите ми не работят.Нали се сещате,че шеф-а веднага ще ми посочи вратата.

Моите уважения за БСП ,за анкетната Комисия за Разследване на ЕРП-тата Пиявици ! Надявам се да ги извхвърлят от България и Държавата да се заеме с тази дейност Отново !

Когато коментираме МОШЕНИКА Костов, да не забравим да споменем и УСМТХНАТИЯ КРАДЕЦ Стефан Софиянски, който продаде софийските централни хали за 5000 хл долара.

Костов имаше един велик авер в далаверите: Муравей Радев! Това лице оставя Дявковчето далеч зад себе си!

Тошев,Тошо, ти ли си, бре! Пак ли дойде време за свободните съчинения?!

разбира се, това е наболялият проблем в момента!

А това сигурно е Варелия... Велева!

Чудно! Костов виновен то това е ясно, ами защо става ясно в декемврийските сметки за 2013?

Бат Бойко не изгони ЕРП-тата, нито спря рекета на Топлофикация, просто защото други хора (извън Б-я) дърпат конците на цялата тази схема, а нашите момци тук са само слуги изпълнители. Къде в света има такова нещо като да си принуден по закон (абсолютно рекетьорски) да плащаш нещо , което не получаваш и не ползваш?! Примерно: Живееш на последен етаж, изключил си парното, не ползваш вода от ТЕц-а, а си на ел. или газов бойлер и ти идват с/ки за сградна инсталация по-високи от с/ката ти за ток?! Такова чудо е възможно само тук, и то не е случайно, а е умишлено наложено и гражданите не могат да направят нищо с/у това! Омбудсмана, друже, к'во праим , къде живеем?!

най големия мошенник на прехода но няма съд в Бг който да го осъди.Чудя се до кога ще гледаме гадната му църна мутра.Кога ще го разследват за концесията на най богатото на злато находище в България от което загубихме стотици милиони.Айде задача за прокуратурата.

Малоумник , и златото ли на Костов ще лепнат комунистическите ви глави...

нормално - настъпи ли криза, костов е виновен, защото не сте го оторизирали да я реши!

Няма да те разберат! И може би трябва да им влез в положените...на тези, които още сънуват Костов-Рептилов, поради една единствена причина: Мисленето изисква усилия (а не само ум) и човек се разделя с илюзиите последно...Защото те са най-удобни - пак на принципа "Най-мразим да мислим". Явно този народ е обречен да си изживее кармата , а след това, каквото дойде...

Тъп, по-тъп, най-тъп, каба-тъп!

Какъв фактор в живота на страната е сектанта от Църквата на 6-мата Мартин Д. Неговата религия не мупозволявала да бъде премиер, да бъде министър, като не можеш, като не ставаш, се върни при ромчето Сорос, но вземи и това чучело Ники Младенов, двамата може да станете нещо повече от дружинка.

От погледа на коментарите става ясно, тук има 21 човека, платени от ДСБ за по 50 ст. на пост. честито, това ако са ви силите ще сте аут, както и Мавъра на 8-ми юли, т.е 1 ден след изборите

Стига с тия евтини номера за по 50 ст.,чудя ти се на акъла това ли измисли като факт да гаднярсваш срещу най-успешното правителство и то на СДС.Тъпи и гадни,затова около българския казан в ада няма пазачи,сами се топиме и то топиме първо най-кадърните.

Ако Костов е най-кадърният, кой е най-некадърния, как Чорни му даде милиони, а накрая го изрита, само този ясен и прозрачен пример може да ти покаже колко струва Костов, в ЕНП не искат да чуят за него, над 14 сигнала срещу СДС, ГЕРБ и всичко, което не се хареса на личностна основа на г-н Костов и облъчените му хора, един кмет няма ДСБ, един, каква експертна маса от хора има той????

защо трябва дсб да ми плащат, за да си изказвам мнението??? моля ви, не хвърляйте безпочвени обвинения!!!

kgb777kgb

Ти да не си тежко изперкал СДС-ар ??? Говоря за виновниците за високите сметки за ток - точно тези са !!! Вие прегърналите идеята като се влюбите в някой лидер и губите представа за реалността !!! Не знам на колко години си , ама аз БЯХ ТАМ от 1989г. и по-добре да не ти разправям , че може да имаш нужда от спешна психиатрична помощ !!!

обръщам се отново към администратора на сайта, защото мисля, че и в този коментар се уронва достойнството на личността...

Днес след толкова мъка с умните електромери,този изкренно ме разсмя!Горното заглавие ми звучи така;СДС обвини СДС за....Има раздвояване на личноста,затова ще поясня;Годината е1997.Правитилството на ОДС предложи и Парламента избра,предс.на СДС И.Костов за Премиер на БГ. Политическото ръководство и депутатите на СДС,политическите ръковдства и депутатите на партиите от коалицията ОДС и МС,носят цялата отговорност за управлението на страната тогава.Добро или лошо!Демократ съм по рождение и ми е тъжно да гледам,как тази Велика партия на Прехода,си отива тайно и гнусно.

Мазната гайда сега се сети да се разграничава от кабинета Костов - след 14 години (1999-2013). Може след време да се разграничи и от собственото си управление в Карлово. То бива ценизъм, ама този шопар прекалява.

на карлофското, пот/прикритие, Карлофско крило / плешка / бутче, на Буда-БоЙ Оргъниз-ациятя, и са истреси, че иска малко аплодиси, и Некаква помия, от Шефа ! Яшш свинчо, яшшш!, лидър да станишшш !!!

Това нещо на снимката е голямо недоразумение,нещо като Симеон втори!

добави, че става въпрос за дългосрочните договори за изкупуване на енергия на фиксирани цени от ТЕЦ "Марица - Изток" 1 и 3.Е по тази логика фиксираната цена от 2001 год.е фиксирана и тя не влияе в увеличение или намаление .Тоя сам си противоречи и ни прави на кратуни само и само да гаднярства с/у Костов.Айде у лево при герберчетата дано ти подхвърлят нещо.

По-гаден образ неможе да има ,как е възможно толкова да падне един човек в политиката ,че да храчи с/у единственното свестно правителство излъчено от СДС и ОДС.Гадняр за много пари .

Изкушавам се да пусна една епиграмка на сатирика от "соца" БЛ.БЛАГОЕВ, която визира кариерата на КАБАИВАНОВЦИ: РАЗВИТИЕ Много труд, пълзене и време му отне за да стъпи твърдо на своите колене.

горките те :-( щот сега бойко не коли и беси...

Кабанякой си си каза най-после колко мрази баш сините /другите в изказването му са фон/Всички вкупом с/у най-успешното правителство от последните 20 години,така така продължавайте до пълна бедност и мизерия в тази д-ва.Умните у нас не се зачитат те се дърпат в казана,щото простотията и невежеството подържат алчните,мързеливи и неработещи.

Д-р Кабаиванов изрита по позорен начин Мартин Димитров и дружките му от СДС. Това е една легитимна Партия, която действа демократично. Останаха малко седесари - колкото, толкова... но истински.

Мартин Димитров и другите /които бяха стожери на СДС/ сами напуснаха и Каба някой си остана да прави лигави и неуместни предложения за констут.съдия.Айде поне 5 дни да помниме.

кое е демократично - изритването ли, както сам твърдите!?

Най-после в СДС да се намери човек със здраво мислене, който посочва нещата, каквито са. На д-р Емил Кабаиванов въобще не му пука от измислени лидери като Мартин Димитров и Иван Костов. Поставя ги на мястото, което заслужават. Виновни за енергийните проблеми в РБ са Костов, царя и Станишев/Р.Овч. Кой не знае ???

А този лигльо къде беше през това време ,като го гледам не е бил ученик,или добре си е преживявал и сега се нагажда.

хахаха - халал да ви е "лидерът", ако въобще може да се нарече така. мнооого жалко наистина!

"Дясната" патерица на герб имала мнение. Разпнахте го това СДС, некадърници!

Този лнар на снимката с подкрепата на полуииотите кариеристчета Марков, Сотиров и сие успешно загроби СДС. СДС умря! СДС го няма вече!!! Какъв председател на СДС си, когато плюеш по правителство, излъчено и подкрепяно от същото това СДС?!

Виновен е Станишев и тройната коалиция. Всички беди идват от тройните крадци и Костов. Затова сега са заедно ...

и по какъв начин са заедно!?

толкова късопаметни ни прави този Кабаиванов-слаб като лекар и още по-слаб политик,а Царя ни набута в тази история

На карловското слугинче на ГЕРБ ще напомня, че правителството на Костов е единственото, което цели 2 години държа цените на тока без повишение. Когато Костов напусна властта дневната бе 8,9 ст. кв., а нощната бе 4,5 ст. Затова през 2001 г. на никой не му идваше на ум да протестира, защото сметките бяха приемливи, хората имаха пари и страната вървеше напред! С днешната си изява Кабата още веднъж потвърди всеобщото мнение, че е един селски измекяр, извикан от ГЕРБ да зарови покойното вече СДС!

На карловското слугинче, на ГЕРБ и на всички седесари (Желювисти, Костовисти, Наде-висти) ще припомня, че по времето на Жан Виденов цената на тока беше по-малка от 3 (три) евроцента, т.е. по-малко от 6 ст. за КВч. Всичко останало по адрес на Виденов са празни, инсинуирани от мавъра Костов, приказки. Защото именно Костов най-много плюеше срещу валутния борд, а щом дойде на власт, веднага го въведе и либерализира цените; хлябът от 30 ст. за кг. стана на другия ден 2,70 лв. - ама кой да помни! Спомнете си и кой намали пенсиите наполовина - пак Костовото правителство! Това, което се говори, че имало виденова зима, продължи точно 15-20 дни, след което всички заплати и всички пенсии бяха индексирани, ама кой да помни! Всички скачахте и ревахте заедно с Костов, а сега го плюете - хак ви е ! Сега скачате и ревете заедно с Борисов и ГЕРБ, само след няколко месеца ще обърнете палачинката, долни седесари и продажни гербави перекендета!

определено "благоденствахме" по времето на виденов, но предпочитам да живея в "мизерията" на костов!!!

Нагъл лъжец си ти. Костов не еплюл против валутния бордо, а против некадърниците от БСП. Хляба не е бил 30ст. и после бил скочил на 2 и 70. При виденов цените се сменяха ежедневно и това беш повоче от 8 месца продължителност като Бюджета на странатабеше акуализиран няколко пъти. Пенсиите при Костов само са вървяли нагоре и никога не са намалявали и стотинка. Единственото ограничение, което беше е за тавана на пенсиите

Пореден опит за приканване към напускане на членове на СДС, но така, че да не отидат при Костов, в ДСБ. Та Кабаиванов си бил истинска къртица-кърти ли кърти!

Тоя Карловски тулуп защо не споменава и сегашните с увеличенията 2011-7% и 2012 - 13%. Май е на хранилка при тях?

След като от 10 години тока от ТЕЦ "Марица Изток" е С ФИКСИРАНА ЦЕНА В ДЪЛГОСРОЧЕН ,ДЕЙСТВАЩ И СЕГА ДОГОВОР,как една константна величина ще ви вдигне цената тройно от м.11 до м.12,т.г.,умници!

Този Каба... еди-кой-си, на когото все му забравям името, си е една чиста герберска подлога, подобна на Яне. И след 20 години пак Костов ще му е виновен. Нищо, че от 2001 насам все разни варианти на БКП ни управляват.

Костов не е виновен ,че всички сини повярваха в антикомунизма на Борисов и се наредиха,като овце, под знамето на ГЕРБ,

А може ли някой да ми обясни защо пада такъв шум и защо е необходимо да гласуваме за цялата тай измет, която се намира в момента, или се е намирала в тоя парламент. Дано се появят други партии, а не само тези на 240-те хрантутници. Пръмова автоматически я изключвам като възможност. Ще търсим.

Аз не мога да разбера тази българска черта все да търсим нови хора да ни управляват.Политическата класа се изгражда с години.В белите страни цели генерации семейства са политици.За да си добър политик и управленец се иска опит.Аз не съм съгласен на всеки 4 години нови селяци от знайни и незнайни села да се изсипват в парламента и да пишат закони.До вчера бил фелшер в Сусурлево,днес вече е нов полирик и ще ми решава съдбата.

по отношение на заглавието бих коментирала: на крива ракета космосът й пречи

Ще имаме поне 25 депутати, защото дотогава ГЕРБ и Кунева ще падат, заяви днес Кабаиванов... Ха сега да Ви видим облъчени дистанционни роботи от реституцията на Костовезе, да живее само СДС

ОЩЕ ЕДИН ТАРИКАТ. ВСИЧКИ СЪГРЕШИХТЕ И ВСИЧКИ ВКУПОМ СИ ИДЕТЕ!!!!

Брут Брутално изБутва Бутовете на Костов над Бруствера, да се готви Буда... Как може СДС да критикува правителството на СДС? Тия политически трупове имат и раздвоение...

Може можеее, цецко и цецка в Банско повлякоха крак!

В близките месеци: Председателят на СДС г-н Кабаиванов записа изказването си в своя кабинет и го занесе лично в редакциите за печат (при наличие на празно място)

Този ще излезе по-голям идиот и от Янето. Костов има много грехове , а ма този негодник да му е съдник ми идва в повече.

какви точно грехове има костов?

Костов е карта с изтекъл срок на годност, нито знае, нито може, това не е 1997 година. Мутрите на ВИС -2 ми висяха на врата, а той пускаше през митниците по 30 камиона, стига вече с тези стари муцуни, а за Мартин Д. мога да кажа, че е пълен боклук, става за пастор в сектата си. Има бележка в ДСБ, на която пише: 504 400 лева, това е сумата която дължи на Костов, затова е и с него, за да му върне с лихвите тези пари, пълен палячо

ВИДЯ ЛИ Я ТАЗИ БЕЛЕЖКА???

НО кабинетът Буда не носи отговорност за нищо. Той е имагинерен, действа на автопилот от миналите години и нищо не може да направи. Тогава защо го избраха, след като ту този, ту онзи е виновен. Гати и нахалството, та Костов не е във властта вече 12г. , бе репо смотана.

Петър Стоянов е най-истинският и познаваем политик, той е пич, всички го знаят по света. Нека се върнем през 2006 г. Там има една случка, която казва всичко. Петър Стоянов подкрепя Неделчо Беронов, даже обикаля с него по страната, докато кандидата на ДСБ е в кампания. Костов разбира още тогава единна и силна кандидатура, дори не представя Беронов, през това време плюе и води компроматни войни среще СДС в ЕНП, има и официални документи за това, Гюнтер Ферхойген тогава се шашардисва от Костов, сега не му говори. Та на 14-ти януари същата година Филип Димитров излиза и подкрепя Костов в ЕНП, Храни куче да те лае....

ти лично ли присъстваше на тези събития??? и познаваш ли се с гюнтер ферхойген, че знаеш, че не му говори???

Това е милиционерското СДС на Борисов, нали? Аз мислех, че вече са се "влели" в ГЕРБ.

какавто и да е костов: дс агент, колаборационист, крадец, извратеняк и така нататак, вапреки всичко тои е наи умният и способен политик, които е имала балгария. на фона на приматите, които ни управляваха и управляват: комунистически идиоти, дебилни псевдоцаре, пожарникари, физкултурници, милиционери , копелдаци на бивши комунистически величия и прочие питекантропи, костов се извисява като елбрус над всички олигофрени. затова и всички те дружно го плюят и мразят.ако костов баде следващия премиер, балгария може и да прокопса. всеки друг би я закопал необратимо.

Петър Стоянов е най-истинския и познаваем политик, той е пич, всички го знаят по света. Нека се върнем през 2006 г. Там има една случка, която казва всичко. Петър Стоянов подкрепя Неделчо Беронов, даже обикаля с него по страната, докато кандидата на ДСБ е в кампания. Костов разбира още тогава единна и силна кандидатура, дори не представя Беронов, през това време плюе и води компроматни войни среще СДС в ЕНП, има и официални документи за това, Гюнтер Ферхойген тогава се шашардисва от Костов, сега не му говори. Та на 14-ти януари същата година Филип Димитров излиза и подкрепя Костов в ЕНП, Храни куче да те лае....

та Петър Стоянов е адвокат. Ти къде си чувал за почтен адвокат?

Петъп Стоянов е едно ужасно лапацало.

тая дебелия съвсем изтрещя, все е било резил, ама да се откажеш от себе си, това на нищо не прилича, освен на слагачество и подлизурство.

Искам официално да се обърна към всички тук, преди дни, на вечеря в р-т на ул. Солунска лично видях усмивки, прегръдки и 2-часов разговор между г-н Костов и другаря Първанов, само това е достатъчно, а Мартин Димитров веднъж бе помолен да стане от масата, за да се обсъдят бъдещи действия на двамата юнаци Костов и Първанов, аз на очите си ли да вярвам, или на писаниците ви тук, айде марш на Витошка да ви платят по 50 ст. на пост, може и на Позитано 20, там тарифата стартира от 1 лев. Автор: Адв. Добри Тодев

Пропуснахте г-н "адвокате", че Обама и Путин от съседната маса им вдигаха наздравици , а им сервираха дрогирани извънземни пришълци!

Колко жалко, че има такива подлоги и блюдолизци като този Кабак! Жалко за СДС!

Който е извадил нож срещу Ваньо Костов, от "Буда гейт" ще умире ... Не че Костов ми е кумир, но тоя човек крие в ръкава си много копирани от архивите досиета - използва "пълноценно" времето си като Минитър - Председател :)

Искам официално да се обърна към всички тук, преди дни, на вечеря в р-т на ул. Солунска лично видях усмивки, прегръдки и 2-часов разговор между г-н Костов и другаря Първанов, само това е достатъчно, а Мартин Димитров веднъж бе помолен да стане от масата, за да се обсъдят бъдещи действия на двамата юнаци Костов и Първанов, аз на очите си ли да вярвам, или на писаниците ви тук, айде марш на Витошка да ви платят по 50 ст. на пост, може и на Позитано 20, там тарифата стартира от 1 лев. Автор: Адв. Добри Тодев

Е и какво? Да не са се крили? Говорят си хората. Да не трябва да се бият? Не може ли да си обсъждат позициите като културни хора?

А аз те видях да лапаш голям негърски х..

Пропуснахте г-н "адвокате", че Обама и Путин от съседната маса им вдигаха наздравици и им сервираха извънземни пришълци!

ех, адвокате, жалко, че се имате за образован човек. да бяхте прочели малко, преди да се изказвате :-( различията между костов и първанов са огромни и се коренят в генезиса на идеите им - дясно означава собственост и сигурност, а ляво - солидарност и справедливост...

За съжаление шопът се оказва винаги прав: Най-мразим да мислим е веруюто на средния българин, и Ботев (с/у който лицето Дилов -син написа пасквил) се оказва прав, с всичко което е казал по въпроса (както и за въпросното лице), макар и в худ . форма, та да е по-смилаемо, и в същото време по изразително и не оставащо съмнение за кого става дума (дори и днес - подобно на Смирненски)!

искам да живея толкова зле колкото по времето на костов

А аз, като по времето на Жан Виденов - бензин 70 ст.л., хляб 30 ст., ел. ток 5ст. КВч., парно - 110 кв. м. - 19 лв. мес., заплата 650 лв. - университетски преподавател! Сега това звучи като утопия, а беше реалност, но кой да помни?!

защо приказваш глупости - на колко се равняваше тази заплата на университетски преподавател!? всички получавахме от 2 до 10 долара месечно по времето на виденов!!! и затова народът се вдигна!