Пет пъти е скочила цената на ромските булки

Пазарът на ромски булки излезе от финансовата криза. Инфлацията там обаче е над 500%.

Обратно в новината

Коментари - Пет пъти е скочила цената на ромските булки | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Поправете ме , ако грешар но ми се стррува, че това си е търговия с хора! Интересно, защо , обаче никой не надига вой, както за за тричането на кучетата или пък продажбата на бебета на гърци. Все си мисля ,че в БГ действа Наказателен кодекс и там това деяние е инкриминирано, но защо когато става дума за ЦИГАНИ законите на страната не важат, а и никой не роптае, защото видите ли , това било традиция. Каква традиция е да продаваш детето си за пари, а?

не се ядосваите. циганските номера с източването на соцялни помощи и безплатна здравна застраховка за самотни маики ги прилагат тук в америка много българи. това е балъците си работят, плащат си и живеят по правилата но трудно, а тарикатите не се женят, пишат се самотни маики с ниски доходи докато мъжът им е на камион, имат си лимо сервиз и бабите им гледат деца незаконно, но иначе си взимат помощи и фоод стампс и здравна застраховка...това са българите в чужбина - паразити, не по-различни от циганите в българя

Не само в Америка , а и в Европа.

Поработи върху правописа - соцялни!!!!Пише се социални!

Не е нужно да се накърняват традициите на хората. Само трябва да се приложи закона - какъв е произхода на сумата 20 000 лв. и платен ли е данъка? Алооууу, НАП, ДАНС, МВР има ли в тази държава?

И фактура за покупко-продажбата.

Остава и ДДС да искат...

Европа,България,XXI век-просто нямам думи!

Ето това е индекс. Но той се влияе най много от хирурзите, които правят кандидатбулките девствени.

На всяко такова зашиване на кандидатбулката докторът вземал по 100 лева.Последният път обаче,поискал 200 лева.На въпроса защо е вдигнал цената ,докторът отоворил: Този път ти заших един цип,да можеш да го отваряш и затваряш според случая!

Нямам достатъчно пари да си взема булка, но съм мераклия. Предлагам две опции. 1. Да се кооперирам с някой друг. 2. Да я взема под наем за известно време.

глупости миналата вечер ми предлагаха една за120лв :)

Пък аз не искам циганска булка, щото с нея трябва да имам деца.Аз обичам децата, но смятам, че не е честно към тях да ги създаваме и отглеждаме в свят като този...

Това да се чифтосваме българите с циганките е добра идея. Аз съм навит. Ама от къде у българина толкова пари за булка? Аз не крадя жица...

Много добра новина. Сега правителството трябва да гласува допълнителни средства за стимулиране на раждаемостта сред не циганското, а ромско население. Те са бъдещето на нацията. Операраторе на ДИР. БГ, така напизан поста ми, добре ли е?

Моята кокона не може да ражда,затова си купихме циганче и го записахме наше дете-родено в къщи.Яд ме е, че хем плащам,хем гледам чуждо, хем коконата ми прави фасони.Много по-готино щеше да е да се оженя за циганка-така отпадат всички неудобства, а и всеки ден ще съм сексуално задоволен като бог!

Бъдещето на нацията е именно в кръстоската между българи и циганки.Хем ще се раждат много деца, хем ще са здрави и жилави.Просто българската жена вече не е интересна, даже е досадна-капризна,некреативна,болна,мърлява,безжизнена,мързелива,завистлива и прочие. Просто генетично циганката доминира...Всички български мъже да се замислят над проблема!

Всъщност, като се замисли човек с повече от една гънка на мозъка си, твърденията Ви се отнасят със същата логика и за мъжете-българи. Български жени, замислете се! Кръстоската между вас и циганин е гаранция за гениално поколение. Българският мъж отдавна не е интересен, опитва се по честен начин да изкара пари, некреативен е, опитва се да създаде удобства и построи къща, но не става, друго е циганина да ти спретне два кашона и си с покрив над главата, мързелив е, работи само на едно работно място, вместо на още три, болен е, кръвното му варира, мърляв е, не си мие вечер зъбите, само сутрин, безжизнен е, като се върне от 24 часово дежурство, спи като пън, наравно с жена му, българка, дошла си от петото работно място, завистлив е, че не може да набие жена си, като комшията-циганин, просто няма сили, както и жена му няма, за да го предизвика. И т.н. простотии...

Ай сиктир ти каам, бате, на 17 вече ше съм баба, от мен да знайш!Купуай, купуай, че не остана-а-а, я къв гьобек че ти върътнем - чака-рака, тъндъръ-мъндъръ.....Ти кво, бе, иам две дипъломи от Факултето, чарвило полузувам, миа си минджата поне еднаж годишъно, такаа нема намериш никъде ти казвам. Моем да готвим и да пазаруам, ако не ме фанат. И на бой изъдъръжам, и деца моем да ти родим - те сеа и петте са при баба си в съседната маала. Направо съм трепач ти каам, не глеай, а зимай, влачи и споменувай. Нема а се излагаме, я, у Евъропата сме, мене сълушай, чоек да станеш.

Зор ще види булката да ги избие тия 20 000 лева само джебчилък. В тая криза хората не носят много пари по джобовете. Пък и булките станаха много..... Май ще се излиза по магистралите в очакване на турски ТИР

Призовавам господин Уорлик да се изкаже по въпроса. Какво би казал за държавата, в която през 21 век се върти търговия с хора?

КЪДЕ Е НАП - ТИЯ ПАРИ ОБЛОЖЕНИ ЛИ СА С ДАНЪК????????? ПРОИЗХОДА ИМ,.... ОМРЪЗНА МИ ДА ПЛАЩАМ ОСИГУРОВКИ , ЗА ДА СЕ МНОЖАТ И ЖИВЕЯТНА МОЙ ГРЪБ "РОМИТЕ".

Добре инвестират парите от кабелите,капаците,оградите и всякакво друго крадено.Трудят се хората и си купуват развъдници за деца-поне да кажат берекетверсин на българите,защото всичко тяхно е НАШЕ от нашия неуморим гръб.Поне не ни ядосвайте,вагабонти такива.Жали ги правителството,жалим ги и ние,като им плащаме тока,водата и всички помощи,а те си боравят с хилядарки.Какво държавно извращение и подигравка с българите.Хак ни е-мълчим!

...всички добродетели, изброени в материала, прибавете и образование и циганският проблем ще се реши от самосебеси. А който не пипал циганка...още я помня, беше инструменталчик в завода за бутала в Разград. Дарина. Артистка. Въображение. Дано да е жива и здрава.

Що не вземеш да й напишеш и ЕГН-то. Плямпаш, та дрънчи.

Къде е Миро Н. да направи анализ и да каже каква е реалнатацена на циганките? И без това се занимава с неща, които въобще не са му работа...

"РОМИТЕ" не бяха ли социално слаба прослойка????

ти да не си купил от тия циганки че триеш коментарите , що на мен ми приличат на ла... в целофан

Дреме ми на сгъвката на коляното за циганскиет боклуци. Други теми няма ли, та да се говори непрекъснато и само за цигани? Тук все пак е Булгаристан, но явно българите са най-големите дупедавци на света.

Циганките са по 20 000 лв,а българките са без пари.

Не ме занимавайте с простотии моля!

Търся мома за булче, но да не е много употребявано. Готов съм да я взема и без да ми се плаща много. Все пак криза е. Да може да говори по български сносно.

Вземи си булче-българка,малко употребявани са ама говорят доста добре български.

Добитък!Нещо по-лошо!Тези в кой век живеят?

Цената на органите се е дигнала явно :)

... не плаща никакви сметки,данъци и т.н.,но вади по 20 бона за циганки на по 13......Боже, пази България!

Колко процента от цента е ДДС и Акциз? И колкото по неграмотни стават повече им се вдиг цената ли?

детствени са щот се буткат в задния двор хайванчетата!!!!!! !!!!!!!!!!!!!

Някои държавни органи май трябва да се самосезират. Продажба на хора? Неиздаване на касови бележки? :) Секс с момичета под 14г? Значи когато трбява да интегрираме циганите - слушаме и изпълняваме каквото каже Европа и както тя го прави. А не смеем да прилагаме законите, че току виж ни обвинят в дискриминация

А колко струват българските булки?5 лв ?нищо?

Даначна декларация на ром: къща, кола, булка, дограма...

Няма никакво намаление.При калайджиите се плаща около20 000,а при по-богатите калдараши-200 000.Това при тях е практика и докато не се намеси държавата нищо не може да се промени.

Какво означава девдтвеността в една държава ,която е толкова покварена.

Tова,което означава и грамотността.

ДА ТОВА Е НОВИНА НОМЕР 1-КАКВАТО НИ ДЬРЖАВАТА ТАКИВА И ЖУРНАЛИСТИТЕ

Пръста, който пипа устенцата на момето е мъжки и проверява дали има златни зъбки.

За да си намери човек девствена мома пук и спари, трябва да е на 11-12 г или над 80 :)

Къде си Дянков, виж ни само как волно живеем?

Имат ли право европейците да се възмущават от "тричането" на кучета, а в същото време да аплодираме покупко-продажбата на девствени момичета ?

А какво е по-добре според тебе?! Да се възмущаваме от "тричането" на момичета, а в същото време да аплодираме покупко-продажбата на девствени кучета? ПП Преди препинателния знак не се поставя интервал.

Интересно, циганите платили ли са си данъците, когато са получавали тези пари, при покупката на булка плащат ли ДДС, въобще много трябва да поработи НАП върху казуса?

Циганката има ли добавена стойност, бре, зайо?

"Циганката има ли добавена стойност..." - да, ако е бременна.

То и митничарите трябва да ги питат от къде имат пари за палати и коли като камиони ,след като получават нормални заплати ... Та в този ред на мисли смятам ,че трябва да попълним всички по една декларация за доходи през годините и налични имоти ,бизнес и пари в банки . Аз съм съгласен да попълня такива формуляри навярно и Ти данъчен !!!

Митничарите вече ги питаха сега е ред на циганите. Аз питам, от къде циганин вечно безработен, с безборой циганета има плазмен тв, луксозна бяла техника и незнам още какво. Па има наглоста да иска пари от социални грижи. това с очите се съм го видела. Абе да ви у наглеците. Ние мизерстваме, а тия се бесуват. И вашия край идва. Безбоожници

А по мое време какви само зестри даваха.

Престанете да ни занимавате с ...ите...