17-11-2017 20-11-2018

Коментари

goose

Не, изобщо не са виновни неравностите там, никакъв шанс да са те ...

Вие нормални ли сте - заспал - по скоро човека си е търсел бъбреците изпаднали след карането по оффроуд "магистралата"

Всички страдащи от безсъние - на санаториум на 162км на магистралата!... Вълшебно място е това, зверски бабуни де клатят, така че ти падат пломбите, а ти блажено заспиваш докато караш и се бориш с тях...

Ми да пратят някой екзорсист на 161 км, явно там има някоя тъмна магия щом масово се заспива зад волана точно на 161 км.

Това е разликата между белите страни и Ориента. В белите страни, няма "злополучен участък". Още след първия проблем с пътя, собственика го преправя, за да изчисти проблема. Иначе застрахователите на пострадалите ще го съдят и бързо ще фалира..

Товарът не се е развивал на магистралата.

Най добре е да се закрие тая магистрала. Като няма магистрала, няма как да стане катастрофа на магистралата.

И Ориента ни задмина относно магистрали.

Когато в европейска държава стане инцидент, се разследва и се правят изводи, за да не се повтаря. В България се обръщат тирове всяка седмица, слага се или не се слага нова мантинела и продължаваме напред! Нямам думи, какво трябва да стане по бойковите магистрали, за да има промени. Загиналите по пътищата не са само плод на лошия манталитет, а също и на маркировка, настилка, ЗЗДПП и т.н. Те ми правят акция, след акция... Шепа полуграмотни управляват живота ни, жалка картинка.

В бг винаги шофьора е виновен за всичко!

Заспал е народа, щом толкова време позволява да се гаврят снего. Говорят му абсолютни лъжи, на които и самите управляващи не вярват, но няма пробле. Всеки, които се обърне в тоя участък е заспал. Пачките в чекмеджетата били фалшиви, или президента ги занесъл с дрон. Не било хотел било подпорна стена. 1,5 милиярда за саниране от стиропор, Икономика ни се развивала най много, нищо че сме най бедни. Живеем добре, въпреки че сме на първо място по смъртност в света и на 111 място по свобода на словото. Протестиращите искали от герб да свикат велико народно събрание и те се вслушали в хората....И още куп други тъпотии, а народа спи ли, та спи и нищо не може да го трогне...

Годините преди да бъде довършена магистралата, броя на жертвите при ПТП годишно, възлизаше наоколо 1100 човека. След като завършиха магистралата броя спадна на около 600 на година.

Ами тия компании после ще съдят България. Не може всяка седмица по два три такива случая в един и същи участък и да не предприемеш никакви мерки.

В тоя участък на някои места с кола и 100км/ч имаш чувството, че ще се преобърнеш да не говорим за ТИР с 90км/ч! Отговорността за всички инциденти е на АПИ, включително и онзи дето ТИР влезе в насрещното точно там, заради неравностите!!@

Бригадирски девиз преди гоодини: "Строим за родината!". Гербаджийси девиз от последните години: "Крадем от родината!". Затвор за онова охранено, нагло и наперено копеле, което се разхожда за НАША сметка с НАШ джип и НАША охрана, за да прибира новонакраденото и да набелязва нови обекти за кражба!

Там магистралата е строена от Джарои за подложка е слагано пепел, затова е мазало. Правете я наново, иначе катастрофите няма да спрат.

Рова е защото често минава през 160км на тракия...там се заразява със спонтанно заспиване

Странно ми звучи такова съвпадение - и двамата тираджии да заспят в един и същи участък и то в участък, в който яко друса. Те бебетата ги приспиват с ритмично люшкане, ама изглежда при тираджиите неравноделните тактове са ключа към унасянето.

Народа не спи братко, просто 50% са малоумни, а още едни 30% са плиткоумни и са на принципа, по-добре изроди и бандити на власт, от колкото комунизъм, без да знаят изобщо както е това комунизъм с което ги плашат.

Ама ти не знаеш ли? Боко има завод за мантинели, и то от няколко години. А общините подменят мантинели та пушек се вдига.

Ето това е корупцията, тикви! Така и не се разбра, че участъка е фалшив, колко още хора трябва да загинат да разберат простите тикви, че участъка е негоден?!?!? ВИДИМИ РЕЗУЛТАТИ!

Какво трябва да стане, че да оправят този участък? Или парите са усвоени отдавна, като оня участък на "магистрала" Марица, за 40км изчезнаха 50млн лева.

Боли ме фара неблагодарни тулупи, вече изФърчах със самолетО

На Боко качеството си казва думата. Иначе цената е немска.

Именно! Дясна лента е като тестово трасе за оффроад автомобили, ако не държиш здраво волана си или в полето, или в насрещното, в най-добрия случай по капак в аварийното! Тия от АПИ са тотални идиоти и са за затвора до един, а тоя к@пут недъгав Терзийски, трябва да се разстреля публично!

участъка е строен от ЛИЛЯНА ПАВЛОВА

в природата нищо не се губи... преминава в подходяща форма - офшорна, куфарна, долапна... форми да искаш

160 км трябва да е след последната отбивката за Пловдив. Така ли е?

Някой знаем какво е социализъм. Повярвай ми, не го искаш.

сложете едно 40 и готово

Да пратят Свинетката, с ножицата в ръка и стойка на пикаеща кррава,като подкрепа и оная от Министерството на туризма ,дето я уволниха ... Тъкмо ще стряскат ТИР-аджиите и прогонват всякакви вероятности за заспиване :)))

Ограничението на скоростта на 90 км. е от 2014-2015 год. Магистралата е пусната в експлоатация в 2009 год. Гаранционния срок е 10 год. Въпросът ми е: Защо държавата не предявява никакви претенции към изпълнителя за задействане на гаранцията и ремонт за негова сметка, а изчаква 5 /пет/ години да изтече гаранцията и да отдели 80 млн. лева /?/ от държавния бюджет за ремонт за сметка на данъкоплатците!? Има ли тук корупция или не?

У нас всичко е менте, премиера, президента, НС, бизнесмените, мафията, магистралите, доматите, морето и курвите са ни менте.

Добре те ремонтираха ли дупката която обърна предния?

Викаш да не го пипаме този участък, а? а?

Абе що все на тоя километър "заспиват"?

При друсането В този участък, шофьор на каквото и да е може да заспи точно толкова, колкото и да се разлеят алуминиеви отливки.

кръстете го ЗОНА 160 и да се забрани преминаването

не си гледал Терминатор 112... пък и тоя алуминий е турски, натоварили са го течен, още е бил горещ

Не. Викам да не се закрива магистралата.

цената е немска х 3, щото включва преводна такса

Някой може ли да обясни изречението: "Товарът не се е развивал на магистралата. "

пак са виновни комунистите: снимки на комунисти https://postimg.cc/JGNHybBD https://burgas-podlupa.com/wp-content/uploads/2013/06/KMET.jpg

защото ако дадат още 90 млн. за ремонт ще могат да откраднат поне 30-40% от сумата. Нали трябва да се пълнят шкафчета!

те ако минат брат'чедите, нема и да се разлее, направо ще се изпари

Само идиот може да инвестира готови пари в инфраструктура. Вместо да го усвои.

и два светофара. Да има там.

И отново през уикенда когато хората пътуват със семействата си напред назад!! Лобито на педерасите превозвачи да си плаща тол таксите и да спират тировете в натоварените часове на почивните дни..да си карат на хладно през ноща!

Докога ще позволяваме на полуграмотни шофьори от Турция да произвеждат катастрофи по Българските Магистеали!?

"""Товарът не се е развивал на магистралата.""" КО КАЗА ..... КО ??????????