Вдигнаха блокадата на Дунав мост 2 след около 5 часа

Протестиращите шофьори вдигнаха блокадата на Дунав мост 2 след среща с областния управител на Видин. Външните министри на Румъния и България обсъдиха проблема.

Обратно в новината

Коментари - Вдигнаха блокадата на Дунав мост 2 след около 5 часа | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а сега да випитам - га плащаате такса спокойствие ревахте. сега веке нема на кого да я дадете - ке чакате. оно и митничарите са 'ора и они сакат да ручат...

Не знам какъв е точно проблема, но все пак трябва да се отбележи, че НЕ сме шенгенска граница и сме гранична страна на EU. Съответно се изисква по-сериозен контрол както и множество проверки заради: дрога, оръжия, трафик на хора и в днешно време проверка за лица с терористични наклонности.

Ехо, границата е между 2 страни от ЕС! Не е с Турция, или със Сърбия.

(Митническата) империя отвръща на удара.

На границата се започва с митничарския цирк: "дай за кафе", "дай за чорба". От българска и румънска страна- кенефите на Европа.

Румъния и България- кенефа на Европата.

Тая сутрин опашката от тирове на Дунав мост в Русе, беше 13-15 км.Проблемът не е само за водачите на тировете, но и за гражданите, които се предвижват към източната промишлена зона на града! Трафика е значително затруднен и бавен. Един шофьор сподели: "С нетърпение чакам да мина границата. Такова чакане има само в България!". Що ли?

Много ми е интересно да чуя мнението по въпроса, на човека, поставил "-" под коментарът ми! Аз по 2 пъти на ден се сблъсквам с тоя проблем, но може да има хора и с по друго виждане на нещата. Може , пък, някой да се кефи да се предвижва 10 км на 2-3 скорост, в колона, покрай спрелите тирове, и от време на време да спира за по 5-6 минути, щото някъде по пътя се е получила "тапа".Наскоро беше аварирал турски тир - 2 часа беше блокирано движението на кръговото преди моста.И всичко това сутрин, когато отиваш за работа.

придвижва. пре-движва е като си прекалил с движението, а не като се местиш от тук до там. опашките са тъпоъия, разбира се. управниците на дърявата са глупаци, гледам има търсещи други причини все още..

НЕМОГАТ ДА СЕ НА ТЪПЧАТ НАШИТЕ МИТНИЧАРИ ....ДОКАТО НЕ ТИ ВЗЕМЕ МАЛКО ЛЕВЧЕТА , НЕ ТЕ ПУСКА .

Похарчиха се няколкостотин милиона лева за модернизиране на жп линията от турската граница до Пловдив. От Пловдив до София линията също е обновена. И по двата моста на Дунав могат да преминават влакове. Влакове могат да преминават и през Сърбия за Западна Европа. Защо не се използва потенциалът на железопътния транспорт, както за превоз на камиони, така и за превоз на контейнери и стоки?

Целта е тотален фалит на БДЖ, приватизация за жълти стотинки и тогава - мммммоля заповядайте , на вашите услуги!

Докато нямате смелост да пръднете никой няма да ви вземе на сериозно.

Понеже сте измекяри Ви се полага да чакате по 24 часа.

И на теб и на дир дето крие коментари да ви ЕПМ !