Тежък удар на местните избори за левите в Испания, от това се възползва и крайната десница

Споровете в левия лагер не донесоха нищо добро. Гражданите се обърнаха към консерваторите

Обратно в новината

Коментари - Тежък удар на местните избори за левите в Испания, от това се възползва и крайната десница | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сам

Можеше да се очаква, впрочем е добро за демокрацията. Вижте този линк, ако искате https://nikdoor.com/%d0%bf%d1%80%d0%be%d0%b4%d1%83%d0%ba%d1%82%d0%b8/%d1%80%d0%be%d0%bb%d0%b5%d1%82%d0%bd%d0%b8-%d0%b2%d1%80%d0%b0%d1%82%d0%b8/

Четейки коментарите за мен не остава никакво съмнение в написаното преди 100 години в произведението на Димитър Талев „На завой“: "И да знаеш, Минке, че последният комунист на планетата ще умре в България. Даже когато в Съветска Русия няма да има нито един жив комунист. Какъв народ сме, Минке, какъв народ..."

Който е на власт в Европа е пътник като управляващ. Доброволната ДЕИНДУСТРИАЛИЗАЦИЯ и производство на безработни избори не пИчели..

с този фрейминг. Кажете направо, че десните спечелиа, а левите загубиха. За всичко е виновна погрешна политика на левите и ЕС, а не пандемия, да не говорим за войната в Украйна. която се намира на 5 хиляди километр от Испания.

Навсякъде комунягите и социалистите ядат бахура. Скоро и в САЩ предстои. А както и в България, тъй като ДСБ, Зелените и ПП са социалисти комуняги (по западните стандарти). Само в България се водят десни по някаква неизвестна причина. Левите партии за за правата на малцинствата, обратните, негрите, срещу семейството като системна единица (освен ако не е от обратни) и срещу религията. Т.е. какво излиза, най-истинската дясна партия в България в момента е Възраждане, следвана от социалистите на Нинова (докато я има Нинова), после са ГЕРБ, които са разчекнати между ляво и дясно (демек са някакъв център), ИТН никой ги не знае какви са, те и те не знаят. От там ДПС, ДБ, ПП, Зелени мелени и прочее са си чисти социалисти с комунистически уклон.

В България и врачка не може да познае кой какъв е. А как от комуняга може да стане нормален човек, това е трудно за доказване.

Не е нужна врачка, за да видиш действията и политиките на партиите. ЛГБТ коалицията е видна с постове, прайдове, омраза към Бог и Родина. ГЕРБ са ту тъй, ту иначе. ДПС са явни поддръжници на либералите в Европа. ИТН са продажни евроатлантици, демек левеят. БСП със нинова са консерватори, без Нинова стават турболиберали на Сатанишев. Единствените политици от голяма БГ партия, които ходят на Църква, честитят православни празници, защитават понятия като традиционно "семейство" и "родина" са Възраждане. Това е дясна консервативна политика. Единствената разлика с едни поляци, например, е политиката към Русия. Но България, за разлика от Полша, има дълбоки ПОЛОЖИТЕЛНИ връзки с Русия. Поляците са били в разправия и война с Русия кой знае колко пъти през последните няколко века. Затова тяхната Родина има нужда от ВРАГ Русия. А нашата Родина има нужда от ПРИЯТЕЛ Русия. Толкова е просто, когато погледнеш от към национални интереси и история защо БГ консерваторите са приятели на Русия, в Полша не. Във всичко останало си приличат. Само чугунените глави не го виждат.

В Испания управляват левите, подкрепяни от ултралевичари и малки национаистически формации. Политиката им е прекалено либерална. Единствено в Испания има Министерство на равноправието. Административния апарат е невероятно раздут, а когато държавата се превръща в сновен работодател, това не е добре. На испанците им писна от движението Окупа, толерирано от властите. И те така стават тези работи.

За да се подобри положението в Испания в сегашния приет смисъл за държава трябва по малко да консумират и повече да работят. Там обществото е свръх консуматорско, те вече ядат и с задниците си, тъпчат се като за последно и хвърлят, огромни количества храна се изхвърля. Испанците ходят до тоалетната с кола. За сравнение германеца е много по скромен и по добре си прави сметката.

Те поне имат консерваторска партия.

"Ляв/Десен" е от времето на Френската революция. Днес тези понятия са лишеми от смисъл. И едните и другите работят за олигархичния капитализъм. Десните се правят на националисти а левите са лгбт либералисти. Няма нищо общо с предишния смисъл на това делене ляво-дясно.

Само супер наивници си мислят че техните "десни" са някаква реална опозиция на либерастията, да не забравяме че Меркел беше от "десните" и напълни Германия с негри и араби