Терзиев смени шефа на столичното предприятие за третиране на отпадъците

Рокадата е направена след "открити несъвместими с добрите управленски методи практики"

Обратно в новината

Коментари - Терзиев смени шефа на столичното предприятие за третиране на отпадъците | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато дойде ТОЙ в общината, първата работа беше да смени фирмата за сметосъбиране и да набие с полиция суходолчани, които бяха подло измамени за депото. Сега, първата работа е да се смени шефа на завода за боклук.

След снега да очакваме да затънем и в боклуци, така ли?

АМА ТОВА ДА СМЕНИШ ШЕФА НА БОКЛУКА, ЛИ Е НЕОТЛОЖНА ЗАДАЧА??? СОФИЯ Е ПОТЪНАЛА В КЛОНИ И СНЕГОВЕ, НО ТРЯБВА ДА СЕ СИМУЛИРА ДЕЙНОСТ...

Зад БНБ четри дена седят паднали дървета и никой не ги маха. Да се заеме малко с работа а не да чисти общината. Нито мутрата оправи Софето нито ЛГБТ+ ще я оправи.

След тия избори бая боклук се събра и в СОС. Хубаво е и там да се поразчисти. Иначе педалчето не го иска никой, но то се бута и до оня ден само обикаляше партийните стаи, централи и офиси както и студията на телевизиите, за да си пробутва кандидатурката, но явно не разбира, че никой не иска педерас за шеф на СОС и няма да го изберат ако ще и пола да си смени или да се обеси на пилоните пред общината. Сега обаче се е покрил като еван гейзер и го няма никакъв иначе много знае да лае. Хубаво е и Васко ДС-то да вземе да изчисти вътрекварталните улички и тротоари, че още има дървета и камари с лед и сняг на много места, а снега спря да вали преди 3 дена!!! Какво се случва в завода за боклук да гледа после, сега има по неотложни задачи, а новия шеф на завода може да отиде с една гондола и в нея да натовари всичкия боклук от сградата на СОС макар, че само с едно ремарке едва ли ще успее да разчисти.

Тя мафията си знае - започва се винаги от боклука!

Къде е Бонев с фотоапаратчето да щрака къ'в е ужас по уличките и тротоарите от паднали клони. Аре бе Бонев ПОКАЖИ СЕ!

Терзиев, почни да чистиш тротоарите и вътрешнокварталните улички, скапаняко!

за тая работа,а не директно Общината да извършва тая дейност.

Ама моля ти се! Само дето не съм аз! това ме е яд. Ама като не съм се родил със сребърна комсомолска лъжичка в устата...

Хайде започна се мой, твой, наш.Кмете,кмете кой ви избра?