17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тия протестни ноти си ги заврете отзад. Пълно вето за сърбоманите и точка!

Фашистка България окупира пари от Югославия И Гърция. Новите земи са немски,предадени за управление но не да български. Т.е.Българиа освобождава немските дивизии които веднага отиват срещу СССР Назначават се полуграмотни управители които увеличават три пъти данъците и наричат македонците въшки Както и в Стара България държавата плаща 50000 лв за отрязана глава на комунист и я бучи на кол. Ванчето се крие в Хърватия и му правят среща с Хитлер Тази дама нарече дома в Битоля на името на този фашистСъветник на Тито е синът на Чърчил но това е дълга тема която сегашните ни ръководства считат за Неполиткотектба

Европа го раздухва за да направи Балканска Украйна ии да се избиват православни християни

Тази патка да не се занимава с глупости и да се прави на сляпа, а да заявят с официална нота до ЕС, че България е измамена с т. н. Френско предложение, защото текстът му е променен след като сме го подписали и се отказваме от тази нечестна игра с националната ни памет и достойнство! Изключена е сърцевината на претенциите ни - макетата да не крадат историята и езика ни -няма македонски, а посръбчен български език! Да се подписва документ с едно и също съдържание и от двете страни!!!

,"Ще предприемем мерки срещу говора на омразата в Северна Македония, както винаги сме го правили"- И резултата ще е същия какъвто винаги е бил - нулев

Не точно... това като в училище, в началото някой си мисли, че да избяга от час получава само неизвенено отсъствие и нищо не се случва... да ама накрая като се съберат определен брой неизвенени те изключват.....от преговори за ЕС, от групата за лесен мониторинг и влизаш в групата в която всичко се гледа под лупа....Ей такива дреболии.

Мерки друг път. Ще мяцнете 2-3 пъти по евро-атлантически, ще изразите загриженост за нещо си там и толкоз.

За сведение на сърбомакетата: По време на администрирането на Македония от България през ВСВ са убити 150 терориста с предимно сръбски произход. В същия период в самата България са избити хиляди терористи (партизани), финансирани от Москва да се борят с ... монархията. Понятие като монархо-фашизъм е тотална глупост. В България никога не е имало фашизъм и националсоциализъм преди 1944 г. Не е лошо преди да се пишат глупости и да се връзвате на сърбо-македонците да прочетете труда "Фашизмът" на Желю Желев, където прави добър анализ на фашизма и приликите му с комунизма. Разбира се, винаги като довод се дава изселването на евреите от Македония към Германия. Само дето сърбоманите пропускат факта че това е организирано от самите германци, които ясно дават на Борис III сигнал да не се пречка. По темата можете да попитате самите евреи в Израел (имат институт за изследване на холокоста), басирам се че те имат много по-добра представа за нещата (и е факт че има гора, посадена в името на благодарността им към българската държава за запазването на евреите). Не забравяйте че България АДМИНИСТРИРА Македония по немско настояване през ВСВ, без никакви гаранции че тя ще влезе в рамките на царството - всичко щяло да се реши след края на войната. По време на администрирането в Македония за 4 години са инвестирани сегашните 120 млрд. долара - предимно в инфраструктура, обществени сгради и т.н. - далеч повече от инвестициите вътре в самата България за този период. До средата на 60-те Сърбия не инвестира почти нищо в рамките на Югославия ...

Това с администрирането не е точно така. Територията на днешна Северна Македония е поделена за администриране между България и Италия по настояване на германците. Италианците вземат тази част, където албанците преобладават. Всичките теории за фашизма се основават основно на потушаването на Крушевското възстание от българската армия. Само възстание е организирано от сърбите и поддръжниците им в Македония. След потушаването му, глям част от сърбите и семействата им са прогонени в съседна Сърбия, като някой от тях се връщат доста след войната. Имало е и убийства на партизани включително деца, но това е била тактика инспирирана от германците. В съседните гръцка Македония и в Епир, където е имало немски войски и за всеки убит германец са убивали по 100 /сто/ местни. Имало е случаи на разстрели по 300-400 човека за ден. Но тези неща не е удобно да се изговарят. Само ние българите сме лошите...

Да не бъркате случайно датите? Крушевското въстание/република е БЪЛГАРСКО въстание, а то се случва през 1903, не през ВСВ.

Объркал съм възстанието , води се Прилепско, през 1941 г. https://struma.bg/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%BC%D1%8A%D0%BB%D1%87%D0%B0%D0%BD%D0%B8-%D0%B8%D1%81%D1%82%D0%B8%D0%BD%D0%B8-%D0%B7%D0%B0-%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE-%D0%B0%D0%BD%D1%82%D0%B8/ https://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%94%D0%B5%D0%BD%D0%BD%D0%B0%D0%BD%D0%B0%D1%80%D0%BE%D0%B4%D0%BD%D0%BE%D1%82%D0%BE%D0%B2%D1%8A%D1%81%D1%82%D0%B0%D0%BD%D0%B8%D0%B5%D0%B2_%D0%9C%D0%B0%D0%BA%D0%B5%D0%B4%D0%BE%D0%BD%D0%B8%D1%8F

Какво се случва в момента? Еврейката Теодора Г. не прави изключение от опитът на евреите, като цяло, да се нагодят към новите и задаващите се измерения на политическата реалност. С други думи,евреите искат да ни изместят този път и от позицията на Русолюбци. Но ще прости ли някой на евреите откъсването на Македония? Не! Ще прости ли някой на евреите планът Ран-Ът? Не! Ще прости ли някой на евреите османщината и неоосманщината? Не! Нима тази фльорца,след като бяхме екстериминирани от чифутите й в последните тридесет години си въобразява,че ще позволим поредната чифутска замяна на роли? Нима тази чифутка си въобразява,че ще допуснем нейният кирлив и фашистки народ да посрещне Освободителната Руска Армия ,представяйки се за нас-чистите етнически Българи? Мисля ,че евреите са абсолютни психопати. Погледнете сефардската козя мутра на тази Теодора Едикоя си и просто я напсувайте. Гнус а фашистка еврейска помия!

Бегай в психото бе мръшляк со се бракушките ти, червей недоклатен.

Когда говорит Масква не трогайте! Повече от ясно е, че руските агенти в Македония са основните , които се борят за саботаж на отношенията с ЕС и няма нужда от дипломация. Просто изгонете още 50 руски дипломати от Балканите и затворете руските възможности за саботаж. Разделете Албанците и им дайте писта за преговори и няма нужда макетата да се обаждат. Нека си киснат в тинята.

Трябва да започнем да донасяме на Брюксел за всяка антибългарска проява на макаците, докато им писне и им теглят една майна. Така правят макаците, опищяха света, че сме фашисти и не ги пускаме в ЕС, сега ние трябва да опищим света, че те са руски фашистки келеши и не заслужават нито ЕД, нито НАТО, а заслужават руското блато, като сръбските си ментори.

А езика на омразата в България!????

Тези действия - с копия до ЕС. Това е език на омразата, даже стига до ксенофобия, така че ЕС трябва да знае какви искат да се намърдат там. Следва каквото каза днес холандския МП - отделяне на Албания от РСМ, и макетата да го д…т.

тия макета, а всъщност пребоядисани българи само на такива умрели политици като нашите може да се правят на отворени. Всяко нормално правителство или парламент досега да им е теглил една.

Къде ги намират тези кокошки и уфси?

Късно е либе за китка. Откакто се насрахте, ще си търсите номи гащи.

Нужда е активна бълхгарска дипломатическа офанзива с която са протестираме пред всичките си партньори, не пред макетата, на които не им дреме за нашите ноти, колкото им дреме за любовните драми на торния бръмбър.

Надявам се Президента вече да е готов с екипа на служебния кабинет. Важно е да постигне нова стабилизация на държавата -.

каракачанов , костадинов , слави , радев, отиват да се срещнат с протестиращите в скопие

Мачкай Кироооо!

Кире Тъпото мачка на Ленчето газо на парапета.

Ще им пръднеш на курица !

Престанете да шиклкавите, излезте и кажете ясно и еднозначно: има ли втро коригирано френско предложение, какво е различното от разгледаното в Народното събрание и как ще реагира българската държава! Всичко друго са глупости, които граничат с предателство.

Тя работата вече е еб@на, че и изтървяана.

да се дигнем и да минем през бюрм на щурм и да си вземем нашето и да изгоним шиптърите в охридското езеро,и после да наминем и към албанско щото и там си е наше,ама нема да стане щото сме европейци на последно место

Vasa e samo Serdika be glupak

фейсбуук не е запитекантропи, бегом в джунглата