Техеран реагира остро, след като ЕС отново го сложи на прицел

Поредна порция санкции, този път главно против нравствената полиция на Иран

Обратно в новината

Коментари - Техеран реагира остро, след като ЕС отново го сложи на прицел | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това добре, но Западът няма ясна стратегия какво ще прави с Русия, Иран, Китай и Сев. Корея. Даже ги консолидираха. То си отива на Световна война. Тя се води, просто още не с ядрени оръжия.

Нравствена полиция е имало и в България. Създадена е с указ на Петко Каравелов, по време, когато е бил министър-председател. Българската нравствена полиция по онова време е биела не по-малко от съвременната нравствена полиция в Иран.

Братско Мали подкрепя Специалната Терористична Операция на российската федерация.

Всъщност, аятоласите ги бетонираха нашите колониални господари от САЩ. След Ислямската революция през 1979-та те насъскват "проксито" си Саддам Хюсеин да започне война с Иран. Война, продължила няколко години и завършила с по няколкостотин хиляди жертви от двете страни. Война, при която иранският народ се обединява около лидерите си (аятоласите) и по този начин се постига обратният на желания от САЩ ефект...

Човек като се зачете в коментарите, сякаш половин русия се е изредила тука да лайква рашистките простотии. Да, ама не.

Да живее дружбата между ходжите-шиити и чекистите-болшевики.

Тези продажни еврочиновници няма ли да започнат най-сетне да решават проблемите на европейските граждани. Какво ни интересува нас игрите на краварите!

Всичко друго ще приема, но да ми подкрепяте радикализма ми идва в повечко... Вие изтрещяхте ли бе, да не сме в 15 век, че на верска и религиозна основа да живее човечеството.. Радикалният ислям е огромна терористична вълна, първо мачка своите, после заплашва света... Това е терор и за жалост той се възпроизвежда и разпростира много бързо, нищо добро не чака света.. Тия за да запазят властта си изтриват цели исторически периоди от човешкото развитие, от светското та обратно до приматите... и това в 21 век, в ерата на комуникациите и технологиите...

Значи на тебе руско платено тролче много те интересува просперитета на аятоласите в иран:)))) Също така не можеш да спиш от безсъние как да спомогнеш за просперитета на русия:))) И изключително много ти е важно как да се докопаш до сладкия живот в северна корея:)))) Странно, на почти всички българи им е по-важно как да живеят по-добре-но явно за специални изключително надарени хора като тебе им е изключително важно как да просперират диктатурите. Знаеш ли отиди да облечеш майка си с хиджаб-защото съм на 90% сигурен че нито съпруга нито деца имаш-и започни да я третираш като роб. Щото нали подкрепяш аятоласите и тяхната версия на исляма.

А едно време хората как ни вярваха на пропагандата. И браво ни викаха....И вечна дружба викаха.... Много се изнежи народа. Започна да чете книги. Лоши години.

САЩ са сложили Иран на прицел, ЕС само изпълнява каквото му наредят САЩ

ама верно ли така става? Брей тия мръсни гамериканци!

*88888

БРАВО на иранските ученички, че хвърлиха забрадките. Ето- децата НЕ СЕ СТРАХУВАТ да протестират, когато НАИСТИНА са им нарушени човешките права.Те не са като зомбираните руснаци, които не искат моГилизация, не щат да си цапат ръцете с украинска кръв, само защото тая работа я върши тяхната армия, а иначе врещят като заклани- криннаш, украйнанаша...

И каква е ситуацията в северна корея??? Просперираща държава със свободни хора радващи се на комунизма? Ти наистина ли си такъв идиот, че си мислиш че с няколко платени коментара ще направиш черното бяло????? Или ще седнеш да ми обясняваш как умираш от удоволствие партията да ти определя какви дрехи да носиш и каква прическа да имаш? Кога да ядеш кога да спиш и въобще всичко каквото се сетиш. Или ще седнеш да ми обясняваш сега че в любимия отскоро на всички платени руски тролове иран, се спазват правата и свободите на абсолютно всички хора и това че жените са третирани като животни е само пропаганда???? Или може би ще ми обясняваш сега че специално инфилтрирани в така наречената нравствена полиция на иран американски агенти са убили от бой това момиче и на всички протестиращи жени им плащат от американското посолство????

Тези чиновници от ЕС на кого не наложиха санкции вече. Друга работа нямат ли си? Да си гледат печките и тоалетните хартии и да не си пъхат носа навсякъде.

Абе ЕС защо не "осъди като неоправдано и недопустимо несъразмерното прилагане на сила срещу протестиращите" в САЩ при нееднократните масови безредици след смъртта при сходни обстоятелства на един куп задържани от америслямската полиция? Или когато америслямският народ се "бореше за демокрацията си" при щурма на Капитолия? Двойни стандарти ли има?

Доколкото все пак получаваме кадри протестират жени при това протестират мирно без да палят без да трошат и без да вандалстват.

И?

Иран е вражеска държава! Най-сериозни санкции, не само непоканване на иранския посланик, но и изгонване на ирански шпиони! Това което се случва в Иран е недопустимо! Биха могли да вземат пример от приятелска Саудитска Арабия, където след реформите на принц Салман, такива неща не се случват и саудитците благоденстват и са в приятелски взаимоотношения с почти всички демократични страни по света. В Иран дори не признават еднополовите бракове и могат да осъдят някого за гей ориентация!

Двоен стандарт. Налагането на санкции е признак на немощ на САЩ и ЕС. Колапса в който са изпаднали САЩ и ЕС е очевиден. Не санкции а взаимоизгодно сътрудничество трябва, но такова на САЩ не е необходимо.

:))))))))))))))))) абе тъпак,тебе как са те парвили,че си толкова глупав-в кенефа ли или в обора?като са тъпи санкциите защо врещите с/у тях бе дебил недоклатен ама явно ви удря в десятката та за това:)))

Ако Иран продължи да изнася дронове за Руската федерация, през пролетта начело на гей парада в Техеран ще вее знамето на дъгата именно Абдолахиан. Колкото и западнала да е Европа, именно Европа е яхала стотици години джигити от цял свят. Индия, Китай, Иран, Америка съществуват в сегашните си форми благодарение на белия хетеросексуален европеец с дебелия кожен боздуган. Европейското изпедерастяване е мода, която скоро ще приключи.

В иран протестират жените защото не искат да бъдат третирани като животни. Ама сигурно тия протестиращите всичките са лесбийки.

Протестират, защото Иран упорито отказва да ратифицира Истанбулската конвенция!

А те знаят ли, че заради това протестират. Обикновено има разлика между пртести и пропагандното отразяване. Имаме същия проблем и със Северна Корея. Западните медии представят там една ситуация, а в реалност е друга. А не ме разсмивай, че сериозно ти пука за правата на жените в Иран. Или че населението в западните държави се е загрижило за иранските жени. Това е смешно. Това е стандартната Мека сила, която се използва за цветни революции. А стига смешки.

Защото се отнасят с тях като с животни.

Ами иранците да спретнат 2-3 атентата в Гейропа. Но е важно, атентатите да са в институции - ЕвроГЕЙския парламент или централата на евригейската комисия.

По традиция информацията от западните източници е пропаганда и обикновенно се състои от лъжи и измами. За Иран информацията почти изцяло е неточна и се дирижира от еврейските медии и измами. Причината да се случва това са Иранските дронове, предадени на Русия. С което Иран пречи на колониалните напъни на "цивилизования" Запад по колониализирането и анексирането на Украйна. И за това сега го наказват. Дреме му на Запада, че убили някаква девойка, или че носят бурки, забрадки или каквото и да е. Дреме му на Запада за иранците. Тях ги интересува само и единствено евтиния нефт и ресурси. Русия ги отряза, те търсят нов източник. Единствения начин е да намерят нов, това е да нападнат друга държава и да й "приватизират" ресурсите. На фона на отказа на ОПЕК+ да им изпълнява заповедите. Дали точно това е посоката, ще видим в близко бъдеще.

Цялата истина казва само Первий канал директно от Москва. Ахаха ха ха хахха

Тесен е светът на мравката. Един такъв скромен, мравешки. Но за това пък самочувствието и самомнението са със слонски размери. И колкото по-тесен и дребен е светът, толкова самочувствието и самомнението са по-големи. Нормално, Незнанието е сила голяма. Почти колкото Знанието.

Колкото повече се наака един индивид, толкова по-голям философ става. И обидчив!

Така е, поне си избърши задника или викни да ти сменят памперса, че само овоняваш форума. За което не си ти виновен. Путин е виновен. И руснаците и кремъл всички заедно. Ако не бяха те, как само щеше да цъфнеш, като че все едно си на гей парад.

Когато един трол се изчерпа, единственото което му остава са персоналните нападки срещу опонентите му. Не сте смешни. Жалки сте.

Тоест ти искаш да ме убедиш че ние не сме разбрали и момичето не е убито от бой от нравствената полиция, а си е живо и здраво. Ти, дето непрекъснато ревеш как ти били ограничавали правата, се възхищаваш на държава, където думата права са нещо имагинерно. И искаш да ме убедиш че с най-голямо удоволствие би изпратил жена майка или какъвто и да е близък роднина от женски род да живее в иран и да бъде третиран после и от животно.

ЕС поставил Иран на прицел ! Те от ЕС да внимават Иран да не ги постави на прицел , че като гледам какво се случва в украйна...

Иранците ще продадат още дронове Джихад 3 на Россия и Путлер ще ги пусне по тръбите из цяла Европа. УжасТ!

Иранците отдавна са на прицел на евреите и си ги пукат редовно всеки месец за загрявка та им държи влага непрекъснато

Нали са на каишка от Краваристан! Слуги безропотни!

В землянката имате ток, за да включите лаптопа отечественое производство и да използввате РуМрежа за да величаете Путлер?

Ние поне имаме ток. А вие еврогейците нямате ни ток, редите се на опашки за гориво в 21 век и за кюмюр както 1910 г. И той тръгнал да критикува. Гейска му работа. Смърдящ некъпан гей.

имате

Този брадат ходжа много да не писка,че ще им изпратим един "Спартан" с крехка розова сланинка!

Трябваше да е " Ще им изпратим СпартанЪТ..."

Ти ще ми кажеш как да се изразявам-имаме 2 бр. "Спартан",та затова НЕ Е "СпартанЪТ".Да те ева у Паисия!

Ако погледнеш уикипедия , излиза че ВВС имат общо 75 самолета. Ама всички знаем , че са в пъти по-малко. Та за Спартаните - един от общо трите купени лети , за другите не се знае официално.

и че към тази година България участва в НАТО със 66 самолета.

Истината е че Путин клекна пред исляма. Иран (83 милиона) заедно с Турция (85 милиона) правят над 160 милиона човека, което е повече от всички руснаци, заедно с чукчите. Ако Русия стъпи на криво в отношенията си с тези 2 страни, нищо не може да ги спре да тръгнат срещу нея. Тепърва руснаците ще берат трънливите плодове от подобна дружба.

Разбираш ги тези отношения. А случайно да си чувал , че и двете страни нямат граница с Русия ?

И това ще ги спре? Русия има ли граница със Сирия?

Ти пък човече. Много големи изисквания имаш към този пишман геополитик чобанин

Не случайно най голямата джамия е именно в Москва Всички мюсюлмани са им братя на русNAZIте Даже и чеченците…

ТОВА Е ДЪРЖАВА НА КОЯТО МОЖЕ ДА СЕ РАЗЧИТА !!

преди да те клъцне с калъчката

Bravo, резнаха ли ти кожичката на караманката ?;)

забрави "алах акбар" ...

Всяко поколение само си носи кръста. От иранските хора зависи, дали ще живеят като дядовците си, или като брадати скотове. Преди ислямския преврат Иран е бил като напреднала ЕВРОПЕЙСКА страна. Има достатъчно снимки в мрежата от онова време. Същото важи и за българите. Важи за всички.

Не знаех, че Иран някога е била в Европа ("ЕВРОПЕЙСКА СТРАНА") и кога се е преместила в Азия!?!?!?!?

Не знаеш, че Алжир също бе европейска страна, докато бе френска колония. Абе какво ли си губя времето с тебе.

Иран си го премести в другия крачол и приготви следващия пакет дронове.

AMA жените им хич не им е весело

А в ЕС разни жени си развяват байряка дори и в управлението , резултатите ги виждаме.

Там жените поне са жени, а не като в геЙропа - да се чудиш кво ще излезе отдолу накрая...

къде е ахмаК сила и алах агбар ? Ще ти резнат копейките

На мен не ми плащат ш, за да имам мнение. Ако на теб ти плащат, барем си трай, че сам се издаваш.

Всичките тези репреси в Иран нямаше да ги има, ако не бяха безкрайните опити на англосаксонските рептили да направят цветна революция в Иран ! А и много интересно ... Иран беше станал не толкова лош ... щяха да свалят санкциите ... Американците почти си признаха, че те (Трумпета) без повод разрушиха ядрената сделка с Иран, надявайки се, че Иран и ЕС ще я спазва а САЩ не ... Но когато иранските Геран-2 взеха да правят за смях многомилярдното натовско оръжие - веднага опит за цетарска революция, стотици хвърлени като жертвени агнета за целите на сащ и ответни реакции разбира се !

Тоест ти платения руски коментатор искаш да ме убедиш че жените в иран са си живели щастливо и доволно.

Прочетете малко история. Тези държави бяха богати и европейци и американци работеха там. После САЩ реши че има стратегически интереси там и всичко се обърна. В Иран имаше преврат организиран от САЩ. много корупция, много насилие след това. Когато смениха пионка та на САЩ и почнаха санкциите. Спомнете си Либия и Ирак. Българи масово работеха там. Това бяха добре устроени и богати държави преди САЩ да ги нападнат. Навсякъде където мине САЩ се случва това.

Преврата в Иран е на мусюмански духовнци подкрепяни от СССР. САЩ подкрепяха светската всласт на Шах-а

Прочети и после говори. За тези държави е трудно да се говори за светски и духовен. При тях всичко е религия. Но прочети и после пиши. Прочети за Либия, Сирия, Ирак

хайде пак , Каква бе власта на Шаха в Иран преди да дойдат аятоласите ?!? Виж снимки на Техеран преди ислямката революция. Религията въобще не бе водеща там. Все едно да ми обяснваш че в Италия не е светска държава защото премиера ходил на църква.

Иран е братът на Руспия

Тия изобщо имат ли някакви активи в САЩ, че да им ги блокират?

Тия си имат синове и дъщери които я учът я живеет на запад , я банкови сметки , я пропъртита из западът Та затова хленчат арабите Този краен ислям само е в ущърб

вижда се колко ти е акъла. Първо, човек, който твърди, че иранците били араби би трябвало да си стиска муцуната и да не говори глупости. Но от къде толкоз акъл у трол? Той ако знаеше колко е тъп, нямаше да е трол. Второ, това не са ти нашите политици, които си пращат децата по чужбина и имат имоти там. Тези хора може да изглеждат диваци в очите на такива, като теб, но си държат на страната и традициите. И срещу тях да тичаме, не можем да ги стигнем в това отношение. А забрадки, бурки и никаби има и в Саудитска Арабия и други ислямски дупки, но срещу това не ревете такива тролчета платени, като тебе. И той да изкаже компетентно мнение моля ти се.

НИкакви лични сметки и пластмасови боклуци нямат ! И да имат нещо е на държавните им фирми. Тези нещастнико са персийци а не араби. От тях е почнала днешната човешка цивилизация. И те знаят как да живеят без осралия се западен свят. Западнякът не може да живее без тях !

Ако говорим за бурки и хиджаби , май-много ги има в Брюксел

Абе какви санкции ...бой по увитите в парцал кратуни .....тия поне може да разкостят за 3 дена ...та да са за пример на останалите . Да чакат да направят бомба ,ракети вече имат да я докарат до Европа.

Редно е вече Иран, Китай, Русия, Бразилия, Индия да започнат да налагат тежки санкции на терористични организации като ЕС и САЩ подклаждащи постоянно цветни революции навсякъде.

Да загубят пазарите на баснословно богатия запад за да пробият на пазарите в Северна Корея, Венецуела и Гваделупа ли? Я бързо бягай да претакаш зелето!

Рашка говняшка...

добре

А на Франция, кога ще има санкция?

Смешно ми е, колко избирателно си отварят и затварят очите партньорите от Ценностната полиция на ЕС. Лицемерие до небето.

Тия брадати гадове съсипаха богатата държава.