САЩ засега остават в ядрената сделка с Иран

За момента САЩ остават страна по иранското ядрено споразумение, заяви постоянният представител на САЩ в ООН Ники Хейли.

Обратно в новината

Коментари - САЩ засега остават в ядрената сделка с Иран | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Краварите да хващат следващата ракета за Марс и да не се връщат повече... могат да останат на марс докато Корея не изобрети междупланетни ядрени ракети....

Имаме една подходяща поговорка "Голям го вади, ама мек".

Единствените държави, които подкрепят тероризма са ЮСА и техните васали от близкия изток (СА и Катар).

САЩ няма и накъде да ходят нито да мърдат.За развалянето на сделката никой не ги подкрепя освен Саудитска арабия и Израел.Това са им единстевните съюзници въоще в Бл.изток.

САЩ нямат обща граница с Иран. Делят ги 10-тина часа часова разлика. Не е ли малко срамота да имат претенции към толкова далечна за тях страна? Мексико и Венецуела са също толкова далеч от Иран. Те имат ли някакви претенции към Иран? Това е все едно нашия парламент да излезе с декларация относно дизайна на пейките в станциите на метрото на о. Тувалу.

Не е съвсем така. В случая са застрашени националните интереси на САЩ. А те както известно на всички ни включват целия свят и най-вече местата богати на петрол и газ. Иран им обърка сметките в Сирия и сега САЩ се чудят какво наказание да им наложи.

LeGrandTulup

Именно :)

сащ остава ,защото ес не иска да прекрати споразумението .макрон твърди,че всеки ден звъни на тръмп и го убеждава да стои мирен .

И какъв ще е този "пропорционален отговор" и какви са тия "действия" на Иран, след като ВСИЧКИ казват, че Иран спазва споразумението ?

"Не трябва да допускаме Иран да се превърне в следващата Северна Корея" Г-це Хейли, много по-важно е Иран и Северна Корея да не се превърнат в следващите САЩ.

"Тръмп и даде 60 дни срок на Конгреса да реши остава ли САЩ в споразумението." Има напредък в мисленето и изготвяне на становище.

Крадеца вика дражте крадеца :)))

маймуната-представител всяка седмица си сменя позицията като махало от едната крайност на другата

Шило

Какво да прави женицата? Съжалявам я вече.

АМЕРИКАНСКИТЕ ЯНИЧАРИ СА НАЙ-ПРАВОВЕРНИ :)) ... Ники Хейли (родена Нимрата Ники Ранхава) е родена в Бамберг, Южна Каролина, в семейство сикхи. Нейните родители, д-р Ажит Сингх Ранхава и Рад Каур Ранджава имигрират от индийския район Амритсар, Пенджаб. ТАЯ ПЕНДЖАБКА Е КАТО ИРАНСКАТА МЮСЛИМАНКА КРИСТИН АМАНПУРКАТА ОТ СИЕНЕН ДЕТО Е ЖЕНЕНА ЗА БРАТА НА ГЕНЕРАЛ ГУБЕРНАТОРА ОТ УЛ"КОЗЛЯК" ЕРИК ШАЛОМ РУБИН ... ... :)))

Шило

Хахаха, бай Тръмп пак се изложи.