Дончева: Първанов играе театър, той е манипулатор

Георги Първанов и Румен Петков обикновено играят сложна игра, тя обикновено не е онова, което се представя пред публиката. Смятам, че това е театър.

Обратно в новината

Коментари - Дончева: Първанов играе театър, той е манипулатор | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

и разказваш приказката на дядо си за дисагите и кусурите и за това сега обърни дисагите и достойнствата си ги слижи на гърба, за да ги виждат другите, а кусурите си ги сложи отпред та и ти самата добре да си ги видиш.

Първанв играе театър.Целувката с Бойко сцена от комедия или трагедия ли беше?

пЪРВАНЕ ВАКЛО АГЪНЦЕ МИ Е ЗАБЛЕЯЛО БЛЕЕ ЛИ БЛЕЕ ЛИ и още реве но съсгъз

Ех БСП - пари как ви се иска това да е вярно.

Да я подминем със снизхождение! От сексуален недоимък, бабата се е взела много насериозно и съвсем е превъртяла! Бочко добре я посети преди три дни, ама защо не я обгрижи!

Тия двете какараски да не вият на чужди гробища, а да си оправят своята къщичка.

Ще взема да се жертвам и въпреки рисковете ще смажа гласните струни на дъртофелниците Дончева и Идиотова! Много са се разскърцали напоследък, особенно след като Боци посети седянката на дъртата мома!

Това не беше театър а повратен момент в историята на България и Първанов го усети. Борисов седи в неговите си сараи и им каза или или. "Или правете каквото искам или на избори." За какво да играе Първанов театър? Представяте ли си бившия председател на БСП и два пъти Президента на Република България да свири по гайдата на най-големия си политически опонент.

играят театър. По-важното е някой да каже за пред кого се играе този театър, какви са му целите, какво искат да внушат и на кого, какво искат да постигнат? А за мен е много интересно да знам какви са тези избиратели, дето гласуват за "политици" като Първанов, Руменчо Петков, Калфин, Дончева и тем подобни. Какво очакват от тези "политици", че ще работят за тях и за държавата, че ще подобрят живота им, че ще са честни, няма да влизат в задкулисни съглашения и преговори? Наивници!

ТАНЧЕ,И АЗ ПРИЕМАМ ОСТАВКАТА НА ПЪРВАНОВ КАТО ТЕАТЪР.СЪЩИЯ ТЕАТЪР БЕШЕ И ЦЕЛУВКАТА ТИ С БОРИСОВ.тОЙ КЪДЕТО ХОДИ ВСЕ СЕ ЦЕЛУВА,ИМАМ ПРЕДВИД МЕРКЕЛ,НО НИКАКВА ПОЛЗА ЗА БЪЛГАРИЯ. ЗА МЕН ПЪРВАНОВ Е ДОСОЕН И ОТКРОВЕН ЧОВЕК,НИЩО,ЧЕ ИДЕИТЕ МУ КЛОНЯХА КЪМ РУСИЯ-ГОЛЕМИЯ ШЛЕМ.СЕГА ДЕМОКРАТИТЕ КАТО СЕ ОБЪРНАТ КЪМ ЕС И АМЕРИКА- БЕЗОБЛАЧНИ ДНИ ЛИ НАСТЪПИХА ЗА БЪЛГАРИЯ.кЪДЕТО СТЪПИ АМЕРИКАНСКИ КРАК ПЛАМВАТ ВОЙНИ...

Глупости!!!

тя ,му е обидена на румен петков за това,че преди време и каза,че е самотна стара мома и "B спалнята и, ..е мнооого тихо"!!!xaxaxaxa....

уважавам дончева: не си поплюва, a често казва неудобни истини, макар че е комуне.

Добре ,че я оценяват някои от медийте(познай защо),иначе - почивка.

Ако оставката не я приемат - ще му връчим "Оскар".

Под формата на "Златен скункс" :)

Кога работите бе гадове.Денонощно вас гледаме .Все интервюта давате и плюете ли плюете за пред хората ,а иначе се прегръщате и целувате.Вие май мислите хората за малоумни.

и първанов е същата к у р в а като тебе един дол дренки комунистически кадър като тебе

Господин Дончев е прав, само че в театъра играят всички клоуни, актьори и циркаджии от всички политически партии, начело с Боко, Местан, Доган, Миков, агентите Симеонов и Каракачанов... Всичко е театро за прад наивния и заблуден , отруден, огрухан, беден, болен и зомбиран бугарски скот !!!

Йотова пък от говорителка по телевизора стане един мрачен, важен и излишно надут политик, който инак не казва нещо интересно, но пък е добре платена в европарламента- нещо като мъжки Пирински

Театърът е вдъхновен от Пиесата на Ахмед Доган "Голямото оттегляне". Дори и да приемат оставката на Първанов, това не значи, че той няма да играе точно същата роля в Партията си. Просто няма да е говорителя, а Почетния Председател. Но щом в България минава идеята, че можеш за национализираш предприятие, защо ли да не се намерят хора, дето да се хванат и на това..?!

Комунистически работи...

Дончева ти какво си? - Една застаряла стара мома - предател. Какво си дала на обществото? - нищо(освен един пълен клозет). Народасе срамува от такива политици, срам, срам.

Ама че сте гербер!! Че Дончева даде на обществото и България Законът Ванко 1, благодарение на който този изключително ценен индивид отърва затвора!

Аз бих написала "Първан,Петков,Дончева"ловки манипулатори.За 1%гласували и ти си на държавната ясла,но си кюташ.Гласувах за тебе ,като те мислих за по честен човек ,но съм се лъгал.Грабете ...да видим до кога вашта м.ма.Нароихте се 100партии само ,за да грабете от тази обрулена държавица.

Цяла статия за тези безполезни шматки. Хелем рунтавата... Това са камбани с клепало и толкова. Нито могат да изорат, нито да засеят. Празноглави пуйки.

ДОНЧЕВА,НЕЗНАЯ КАК ДА СЕ ОБЪРНА ДРУГАРКО ИЛИ ГОСПОЖО ЗАТОВА КАРАМ НА ДОНЧЕВА И ТАКА НЕ ТИ ЛИ Е НЕУДОБНО ДА ХОДИШ ПО ТЕЛЕВИЗИИТЕ И ДА ПЛЮЕШ ПО СТАРИТЕ СИ ДРУГАРИ ТИ ЗНАЕШ КОИ - СРАМУВАМ СЕ ОТ ТАКИВА КАТО ТЕБЕ НИКОГА НЯМА ДА ГЛАСУВАМЕ ЗА ДОНЧЕВА НЕ САМО АЗ СЕ ВЪЗМУЩАВАМ МНОГО СМЕ, ТАКИВА НЯМАТ МЯСТО В ПОЛИТИКАТА - ЛОШО Е ЧЕ В НАШАТА ДЪРЖАВА ИМА МНОГО КАТО ТАТЯНА ДОНЧЕВА СЪГЛАСНИ НА ВСИЧКО САМО ДА СА ВЪВ ВЛАСТА

Добре Танче! Само че кой кой е в тази игра? Ти къде си и коя си? Все още никой не знае. Освен че интелигентните избиратели от БСП те харесват и ти имат доверие засега, друго не чуваме. Дай нещо по-конкретно, освен атаките срещу библиотекарите. Друго не чувам.

Това е най-малкото за него. Трагедията на булгараните е че селендурчетата станаха крале на прехода Гоце, Доган, Боку, Маргините и т.н. Като са дошли в София са прескачали релсите на трамвяЮ да не ги удари тока, а сегис до къде стигнаха ? Омилквали са се като поми.ри на силните на деня сега до къде стигнаха с коварството си. При тях всичко е пунт и пластика. Но не е виновен този коита е изял баницата... Прост народ, слаба държава. А много прост никаква. Това сме ние. Заслужаваме си го. Вижте Барека. С един куршум стотици зайци ! Абдали...

Ама Доган не е прескачал трамвайните релси. Той си носеше от село торба със суджук и ФЪРЛЯШЕ на трамвая по едно парче за да не го УХАПЕ".

Споко бе, Танче;о) Този театър и тези актьори ги гледаме 25 г. вече - знаем им "репертоара" и новото им "ампоа" не мина метър! Но пък си струваше за 16 милиарда да ни поиграят или поне да се опитат! Вашата м... !

Първанката се опита да играе театър и в БСП, но не се получи - беше отсвирен! След него и неговото бивше протеже - Станишката. Останаха "Орешарчетата" - Вигенин, Найденов, Стойнев. Но и на тях ще им дойде редът! Като ще се реже, да се реже до дъно и след това химиотерапия за унищожаване на разсейките!

Ако приемат оставката на Първанов и официално го изключат от партийката си.

Всъщност, някой много ловко направи политически "труп" Първанов. Не вярвам Първанов да е участвал в тази схема, но реално му "намазаха ските". Колкото и АБВ да плачат, "скъпи не си отивай, какво ще правим без теб" и АБВ и Първанов приключиха с проекта АБВ и невърви й да се връща с "наведена" глава в БСП. Друг е въпроса, самия политик Първанов имали план Б. Засега изхвърлиха стабилен политик, склонен да се прави бизнес с Русия. САЩ-ското лоби тук спечели битката. Разбира се 2-та млрд, дето май са в повече, къде ли ще отидат и ако се намери схема и се пратят в Украйна ........

Бих добавил - всичко които заговориха против ДПС, един по-един отпътуваха. Сергейчо, успя да минимизира удара.... но другите направо ги "застреляха"

Т. Дончева за момента най-правилно анализира ситуацията!!!

Какви игри ли? Ами Горанов е като Ричърд Бъртън пред селянчето Гоце - не съм виждал по-точна и прецизна българска реч и логика от тази на г-н Горанов. Уникално за България!!!

Тая не е ли време да я прибират на топло?

вие ли ще ни разяснявате ,че това е бутафория.Та кой не познава седефчов и тем подобни.Тия така наречени ,,опитни ,,политици играят единствено за собствения келепир,защото са се родили гладни и подли.

Театър или пиеса Първанов е бита карта.

В ТЪМНАТА УЛИЧКА ТАНЧЕТО ПЛАХО ЗАГОЛИ БАДЖАК ПРЕД БОБИ МУТРАТА:)

Естествено,че разиграват театър,елементарно,но за техния електорат това е достатъчно.Ужасна вреда за обществото ни са подобни "ловки играчи и манипулатори",такъв например е варненският Янко Станев.Все на ползу роду се трудят,а истината е,че тровят надеждата за истинска демокрация.

Естествено, че е театър! Гоце бракониера и пикаещият фонтанейро са дърти и обиграни мошеници от котилото на червените паразити!

И незнанието на Първанов и решението на ДПС " в последния момент да гласува За". Ясно ,че ББ е спокоен за решенията си защото има тайната и постоянна подкрепа на ДПС. Театър , зрелища без хляб ! За заслужилите артисти големите пачки, за простия зрител и корав комат няма, само душа да му е яка, дълга да плаща , да плаща....

Дядо Марксим , и юриска на Илийчо Мултигрупски, Бог да ги прости, и БСП- клюкарка, от фчера и Бойкова симпатизанка, защото го предупредила: 3 -ма библьотекари, Го пре- поръчват, и той трябва да ги изпревари? Тя, Титянчето, вече съвсем... искуфя!

Въх, Бонбончева, недей! Виж къде има някой инвалид да си закачиш чантичката на количката му и мълчи! За Гоце и мистър Пиш не се грижи, никой не им вярва!

всички с изключение на РБ. Иронично се отнесе към начинанието им да търсят корумпирани политици като намекна за коалиционните им партъори.

Няма нужда Дончева или друг да го казва. Ясно е, че това е игра и театър. Важно е хем да имат министър във властта хем да казват, че са против.... Така се остава във властта....

Съгласен съм - театър! Бойната дружба ръжда не хваща: спомнете си, че още преди евроизборите агент Гоце стана "лявата" патерица на агент Буда, а агент Павел на кафенце в Кърджали - "дясната". Заради тези боклуци мишлетата от старата песен останахме вече седем милиона вместо девет милиона!

Ето на това си вика чисто задкулисие! Кристален пример как се играят игричките за паричките от всичките! (ДПС, АБВ, ПБ, РБ, ГЕРБ) На печелившите честито!

Права е другарката Йотова. Левите избиратели са меко казано наивни, щом постоянно гласуват за нейната хипер крадлива партия.

Ами вие не правите ли същото за престъпната групировка ГРОБ?

Ибриков?

За предпочитане са.

Дончева за 6-те апартамента и тъстовете? И затова че иронизира начинанието да търсят корумпирани политици?

Тази много почнаха да я лансират напоследък да не я готвят за нещо?