17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Гобалното затопляне", "климтичните промени", нали? Обичайните заподозрени...

После кажи,че няма Бог ! Една от най-трудолюбивите нации в света ! Поемат стоически всяка година катастрофални природни катаклизми , и продължават напред ! Ако някой им помогне, благодарни са , но не съм чул ,или прочел да се молят за помощ ! А тия от континента Африка, при най-благодатния климат на света постоянно, цвилят за помощ,и се възмущават,стоейки под палмата,ако банана падне ,и не им умери устата ! Дано издържат и на това чудо японците,и жалко за загиналите и бездомните! Поклон на нацията,и дано ако има бог , се смили над тях ,и им помогне !

Познавам доста африканци. Че манталитетът им е мързелашки е вярно, но за другото са виновни американция, които ги използват като разменна монета за политико-бизнес-агитационните си дела... Ако знаеш само колко милиарди, и милиарди, и милиарди са потънали "там" (всъщност до "там" едв ли и изобщо са стигнали...). Ако всичко това е било използвано по предназначение, Африка сега би бил най-проспериращия континент. Само че... по всяка вероятност сега той ще бъде завладян от китайците.

Да, правилно. И дано наистина китайците да отидат там, това ще отложи малко времето за Европа - пак факт.

Ако някой позволява да бъде използван то вината си е пак негова. До преди 200 години дори и Европейците нямяха още колонии в Африка, а този континент винаги си е бил беден... от хилядолетия. Без нито една развита империя, без нито една столица, император, философ, или каквото и е да е запомнящо се. Египет не се брои, защото нямя нищо общо с Африканците. В САЩ е същото, имат далеч най-висок процент на напускащи училищата (drop outs) и на престъпност, и не са им виновни белите, това си им е манталитета и културата.

за секунда си помислих от снимката, че гледам българско пред блоково пространство! то си изглежда така и без опустошителен тайфун - хагибис