Такси блъсна двама души в Лондон и предизвика паника (Видео)

Много хора изпаднаха в паника и се разбягаха при инцидент в Лондон, след като такси се качи на тротоара в района на "Ковънт гардън" и блъсна двама пешеходци.

Обратно в новината

Коментари - Такси блъсна двама души в Лондон и предизвика паника (Видео) | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

на рицарите им треперят патренките...

... ЕТО Я ГОЛЯМАТА РАЗЛИКА между false flag (кой разбрал, разбрал) и истинска новина! ... при false flag или така наречените измислени "терористични атаки" всичко е нагласено, а тук си е съвсем естествено. ... тези новини с атентатите са "чиста истина" от край до край ... някой се съмнява, че това всичкото е театро, глупости, няма предварително ударени камиони, няма нахвърляни трупове на прасета по улиците завити наполовини с найлони, няма хора, които се разпознават за тяхно мега учудване като убити, понеже снимките им са всемани произволно от фейсбук, няма кризисни актьори, които се виждат на всеки клип едни и същи, няма тренировки на пожарната или спешна помощ в района, които да се окажат случайно на мястото на театрото ... НЯМА, НЯМА, НЯМА. Драги зрители, ВНУШАВАТЕ СИ!

Какава религия на този шофьор??? 100% от "миролюбивава религията".

... по-миролюбива от християнската няма - избива за петрол и газ всико наред по света!

Корекция на предния коментар: ТАЛИБАНЪТ СЪДЕЙСВУВА НА ПОЛИЦИЯТА, ЗА ДА БЪДЕ ОСВОБОДЕН ЗА СЛЕДВАЩИЯ АТЕНТАТ !

Пакистанецът е съдействал на полицията, за да бъде освободен за да може да смени таксито за следващия "инцидент", но тогава ще е с автобус, по -ефективно ще е !

Ко стана с ''НАС НЕ НИ Е СТРАХ''????? Докато има чалми в Европа ще е така, а чалми ще има докато бабичката командва Брюкселските зелки.

И бес тва одат като улави по улитсите и са блъснати по рождение та два поече или помалго нема снашение. Да се истепат един друк и тва е.

Важното е, че отново посланикът на ИД в Европа баба Меркел оглавява топ класациите по влияние.

Е, как така паника, бе?! Нали "не ни е страх", "няма да ни промените начина на живот" и т.н., пък реално като изпука някой успух от обогатена смес, всичко скача я от терасите, я от мостовете в реките...

Западналата СМРАД отразява всяка катастрофа при ЗАПАДНАЛИТЕ НАРКОМАНИ. нищо за Денят на народните будители.

Как нищо, нали показаха протеста на учените от БАН ?