Тъстът и тъщата на Цветанов чисти за имотите

Прокуратурата не откри данни тъстът и тъщата на вътрешния министър Цветан Цветанов да са укривали данъци и отказа да образува досъдебно производство срещу тях, съобщиха БНР и БТА.

Обратно в новината

Коментари - Тъстът и тъщата на Цветанов чисти за имотите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Постъпи в полицията и ще разбереш как се печелят пари.

Гарван гарвану око не вади!

Като паднете тогава ще говорим.

Какво чистела тъщата на Цветанов, извинете?!

Брей Васко с едната катодна защита какви пари е направил!

Чисти са...как ли не :) ГЕРБ скоро ще покажат истинското си лице. Много скоро :)

Цецо обича да се шегува и му става все по-весело...ха-ха-ха.

ЦЕЦКО ИДВА ВИДОВ ДЕН ЗА ТЕБ ЩЕ ПИШЕШ ОБЯСНЕНИЯ

Илиянчо, ти мисли за себе си, какво, как и къде ще обясняваш. Засега пишеш само нагли лъжи. А Цветанов е честен и почтен човек.

Майтапиш се...

ВСИЧКО Е СЬШИТО С БЕЛИ КОНЦИ ПРОСТО ЦВЕТАНОВ Е ЗАПОВЯДАЛ ТАКА СКОРО ИСТИНАТА ЩЕ ИЗЛЕЗЕ НА БЯЛ СВЯТ БЬЛГАРИЯ Е НАЯСНО ЗА АПАРТАМЕНТИТЕ НА ЦВЕТАНОВ ПОЗОР ЧЕ ИМАМЕ ТАКИВА УПРАВЛЯВАЩИ

позор че имахме и предните управляващи... явно сме безумна нация

Не се разбира защо харчат пари, аз да пунтират проверки, още от самото начало можех да кажа какъв ще е изходът и изобщо нямаше да сгреша.

Абе, модератори дупелизци, що и снощи, и преди малко не ми пускате коментара, че нито една телевизия не е съобщила тази "новина"???? Или ви е шубе да не ви дойде някой на финансова проверка след празниците????

Интересно как и вчера, и днес тази "новина" не намери място в новинарските емисии на нито една телевизия! Сигурно за да не си разваляме настроението преди изборите!

Всички са чисти, кво мрънкяте. Само ГЕРБ!

Разбира се, че Цветанов е отличен професионалист, честен и почтен човек и много добър съпруг и родител. Някои вият като на умряло, но по този начин го потвърждава.

Това е някаква шега...Или просто днес не сте си взели хапчетата?!?

Всичко е пропаганда.Той Гьоринг мисля беше казал "Повтаряйки една лъжа 100 пъти - тя става истина" Тоя цицко ....... повтаря 1/2 година и ..... народа ще го гласува даже .......про цецкоББойково....

Не мога да разбера едно-защо го плюете чиляка?! Та нали основния девиз на всички български политици, с две-три изключения, е : "Сега ми се е паднало да гуша, защото утре не се знае... Е, с какво този физкултурник и бивш шофьор на ДС е по-различен от останалите?

че това недоразумение с вид на пъпеш е невинен и чист , покрай него и цялата рода, бре какви са тез доходи- хората хляб няма с какво да си купят, а тез апартамент след апартамент, ама има Господ, почва да ги чука там където най-боли-в поколенията.

Тъстът е беден, и тъщата също..И аз от 7-мо на ДС-съм беден..Е заграбихме на някой имота на Сан Стефано-но бяхме на власт ..И сега пак сме ..И пак ще грабим ..Това му е, ни е , философията ::)))

Чисти като пумия!

Чисти били.Използвали са Обществена баня и Теляк.То кирта трудно се смъква от нечистоплътни и в джакузи.

ЧЕСТИТО НА ПЕЧЕЛИВШИТЕ И НА НОВИЯ МОРАЛ

Каква хубава снимка на Ц.Ц. Направо да го цункаш! Колко е честен, горкия, цялата му рода е честна...

ТОЯ ОВЧАР-ТУКА Е БЕЗ реалната си овчарска премяна-КАЛПАКА и цървулите-да осъди всички,целия народ дето така нагло го тормози и пита за някакви си там авоари и лапачки!! пък и все усмихнати снимки,озъбени на тия..КАК МОЖЕ,ХАХО,ДА СЕ СМЕЕШ И ЗА СЕК. СЛЕД КАТО ТАЯ МИЗЕРНА БГ ВСЕ ОЩЕ СЪЩЕСТВУВА КАТО ТАКАВА И ТИ ИМАШ ДЯЛ ТЯ ДА Е ТАКАВА?! ЩОМ СИ ГОРЕ У ВЛАСТТА-НА БЪЛГАРИЯ МИЗЕРНА-НЯМАШ ПРАВО,КУХАР,ДА СЕ СМЕЕШ..ЩЕ СПАЗВАШ ТРАУР ДОКАТО ПОНЕ ЕДНА ХЪРВАТИЯ ИЛИ УНГАРИЯ СТИГНЕТЕ!! ГОВЕДО!!ама стандарта и лапането му не са като на редови хърватин ,а са като на редови БГ висш паразит!!може,става...безценно!!

Ние живеем тук също и знаем как се изкарват пари.Това е наглост . Мисля че наизборите трябва да дадем сигнал на ГЕРБ.С лъжи и измама не се управлява.

вие какво искате бедняци и клошари ли да ни управляват?стига с тая завист...и злоба.

Не, не искаме дан и управляват наглеци. Осран до ушите, а две години ни пълни главите колко е честен и как се бори с крадливите предишни. Оказа се, че е по- голям далавераджия и , че всичките му пиар акции са за разчистване на терена и с политически опоненти. Намърда свои хора на всякъде, а където не успя действа със шантажи и страх. Същински Фуше. Наглостта на тези"честни" управници мина всяка граница.

Какъв далавераджия може да е човек толкова прост, че да не може да си сметне, какво може да докаже и какво не? Толкова тъп, че да не владее и аритметиката, а в същото време седи в кресло на вътрешен министър - е това е гадното. Да слагат хора, дето поне могат да си направят елементарната сметка, а не хора взели през висшето си образование един изпит с глава и то в дисциплина - челна стойка!

Погледнете самодоволната му физиономия!От нея лъха лицемерие,безочливост и отвращение.Мазен и нагъл управник!!!

Отличен професионалист, точен и честен в работата и отношенията си, добър съпруг и баща...

СТАВА ЗА ЧЛЕН НА ПАРТИЯТА С ГЛАВНО П ДЕМЕК! АМА...ТОЙ ВЕЧЕ Е ЧЛЕН,ПРЕДИ ВСИЧКО ДРУГО ТОЙ Е ЧЛЕН,КАКТО И ДРУГИТЕ ОТ ПОРЕДНАТА ШАЙКА! УРА,ЗНАЧИ ОК СА НЕЩАТА!!ДА УПРАВЛЯВАТ ПОНЕ ОЩЕ 2-3 МАНДАТА..ДАЙТЕ ИМ,ХАХАХА!!

Мисля,че имаш главозамайване!Отиди при личния сди лекар на преглед,не,по-добре при психиатър!!!

"Добър съпруг и баща"... може и да е вярно, всичко друго - не!

Да добавя само, че е и леко олигофренска.

А бе "Аззз",тиии и твоето семейство изкарва ли на година чисти сто хиляди ,та си толкова щастлив,доволен и сигурен в "непорочното зачатие"коментирано в статията?Дори да получаваш средната според стъкмистиката заплата,ще видиш такива пари и имоти само в съня си!Или и твоите родители са извадили едни скътани от закуски и пенсии стотици хиляди да ти помогнат?Наивен ли си,глупав ли си?

Бавно и полека , България се превръща в мафиотска държава-един Рапон начело, друг-Цв., след него .Посредствени компири, които взимат цялата власт в държавата..Целите в бяло,криминални типове,налагащи путинския модел .И изглежда на никого не му прави впечатление .:)))

Поредните алабализми на Биг Ала Бала...

БРЕЙ,КАК ЩЯХМЕ ДА ГО УМОРИМ ЧОВЕКА / И НЕГОВИТЕ РОДНИНИ/, А ТО СЕ ОКАЗАХА -СВЕТА ВОДА НЕНАПИТА!

ясно , пак е виновен Станишев .

И какво излезе, същите маскари като предишните. А 2 години ги слушаме как плюят по предишните и колко различни били те. Интересно защо аз нямам 6 апартамента, като съм бил също като Цветанов на заплата, а и моите родители са били като родителитена Цветанов. Явно съм си изяждал баничките на закуска, вместо да пестя от тях за 6-те апартамента.

министър на вътрешните работи след 89 г. Всички нападки и спекулации са защото явно е засегнал много интереси и упорито отстоява позициите си за превръщането на МВР в една нормално функционираща структура. Работата му изисква много воля и той доказва всекидневно, че я притежава.

ами да засегне интересите на мутрата..ххаха

Имам един интерес - пиеш ли силни лекарства и ако не - от кога ще почнеш? Не за друго, ама имаш спешна нужда.

Цецко е започнал е да прилича на своя идол боко-тиквата. Цецо-малката тиква.

Каква всенародна любов се излива от всички коментари тук към заместник вожда цурко ,че направо да се просълзи човек от умиление и да открие една дарителска сметка за подпомагане тъста тъщата ,и самият цурко да си вземе още някой имотец за черни дни.

Цветанов е по-нагъл от Доган, Костов и царя взети заедно! То бива крадене, ама неговото и на ГЕРБ мина всякакви граници! Крайно време е да се ги вкарат в затвора!

Горките, хорица!!! В какъв грях ги въвлякоха! Историята, изобщо е чиста, колкото аз съм девственица.Как в тази криза, г-н Цветанов се правят толкова много апартаменти. Зная и колко служители на МВР биха постигнали това с техните законни заплати-николко.Съжалявам, че в България много лесно и бързо се потулват подобни ... скандали. Ако имахме манталитета и политическите традиции на западните си партньори, да си бяхте дали сам оставката още в самото начало. Да не говорим за незаконното подслушвани и други подобни. Но, и журналистите скачат от случай на случай, без да ги разнищят докрай.

Вижте му само мазната и самодоволна муцуна на снемката.

е това се очакваше едвам го скалъпиха

След смяната на властта това ще е първия виден ВИП клиент на съда .Пак ще гледаме екшъна -на колене и ти си престъпник. До скоро Цеци .

Хей, нещастници -какво ги прикривате властимащите "за сега"- и ББ и "ЦВЪЦЦВЪЦ" са пълни нещастници Жалко е за всички нас .

какъв ти баджатак човече, имаш уникалната възможност да му станеш баш зет, той има 3 дъщери, е - ще трябва да почакаш още малко да пораснат, а през това време си кови доспехи и броня, късмет!

истината е че политиката на всякъде по света има много капитали и престъпно обогатяване. но има личносит с мисъл и воля ,такива които искат държавта им да се променя . ББ е мутра и ще си остане.

Ето на това се вика гьонсурат

Бе много краде овой! И му имат страф и све е под килимот, до избориве!

Прокуратурата отказа да образува дело срещу тъстовете на Цветанов, но когато се обърне палачинката ще погне Рапона за пране на пари и търговия с вляние. П'артаментите, които са гепини още преди ГЕРБ да дойде на власт, са нищо в сравнение със сегашното влачене... Но БГ е малка, всичко виждаме и знаем, плейофите предстоят...

Мамин златен!! Как да не го изпапкаш,виж го как е стиснал устенца като кокошо д..е!! Нещастници...

А тия хорица дали нямат още някой дъщеря? Спешно ми трябва... Искам да стана баджанак с Цвъцко

вместо да ставаш баджанак стани му зет - два апартамента от досегашните + 1/3 от откраднатото откак е министър, малко ли е?

"Чисто и просто" = къпан милиционер

Като гледам колко писачи има във форума, оставам с впечетлението, че някои от тях са си мислели че резултата от проверката ще е друг! Глупости. Резултата беше ясен още когато казаха за шестте апартамента. Дайте да видим другия резултат на изборите. За да няма такива резултати, трябва да се смени конституцията и да се гласува за хора , а не за партии.

Нали гласувахте за ББ. Каква партия е ГЕРБ? Банда кариеристи и подмазвачи.

пак да гласуват за герб, нали им обещаваха генерална промяна - ето им я.

Даааа....., сега са чисти докато са на власт, след 2 години като ги изритат от властта вече няма да са чисти. Ама защо прокуратурата си мисли, че може да ни прави на идиоти ???????

напиши marina bey singapor discovori и виж за какво говорим къде сме ние къде е света който има мисъл колективен дух.. тук е крежби и егоизъм на първично ниво.