СЗО: Само в Европа случаите на COVID-19 са се покачили на седмична база

Най-голям спад на инфекциите има в Африка и западнотихоокеанския регион, където те намаляват съответно с около 18 и 16 процента

Обратно в новината

Коментари - СЗО: Само в Европа случаите на COVID-19 са се покачили на седмична база | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това че има много нови Ковид случая няма никакво значение. Само 2-3% от населението е в рискова категория-възрастни хора и хора със здравни проблеми. Защо само тях не ги задължат да се ваксинират за да нямат усложнения….Защо ваксинират всички при положение че другите не са в риск

"В Африка намалява и броят на смъртните случаи, с около една четвърт, въпреки крайния недостиг на ваксини на континента." Все по-често излизат данни за "ползата" от ваксините. УПРАВЛЕНИЕТО на пандемията в БЕЛИЯ СВЯТ се провали. В ЕС то започна с ФАЛ СТАРТ, така и ще завърши. КОВИДЯСВАНЕТО обаче е пълно.

Това е напълно естествено. Мерките, които ограничават разпространението на вируса, било то маски или ваксина, спират вирусите, които не заразяват много или имат нужда от много вируси да заразяват. Вирусите сухи клечки умират. И остават само много заразните вируси, които могат да заразят и през маски и през ваксини. . А там където няма мерки е точно обратното: остава вируса, който не предизвиква повече от хрема, защото хората, които имат пневмония са ясни и само те и околните се изолират. . Та за Европа, ами да се приготви за увеличение и на смъртните случаи. Там където командват старците, ще е забранено да се живее като младите. Та дори и в леглото, правейки поколение. За да им запазим планетата, разбира се, как пък не.

Най-голям спад на COVID инфекциите има в Африка и западнотихоокеанския регион, където ваксините не достигат. Само 2% от населението са били напълно ваксинирани срещу коронавирус в половината от страните в Африка. Това съобщи Световната здравна организация, цитирана от БГНЕС. 15 от 54-те държави на континента са успели да ваксинират поне 10% от гражданите си, като по този начин са постигнали глобалната цел за ваксинация на континента до 30 септември, определена през май от Световната здравна асамблея, най-висшия орган за определяне на здравната политика в света. Това са съвсем официална информация. Ние сме за ваксините, но във връзка с тези данни възниква въпросът: Каква по дяволите е ролята им – Европа, където гражданите са най-ваксинирани (повче са в Израел и някои др.) не може да се справи с пандемията, а в Африка, която постоянно се сочи като символ на изостаналост, заболяваното намалява сякаш отсамосебе си.

То случаите в България са достатъчни за тия 7%. Пък ние се водим в Европа все пак.

Като се отчете и активните мероприятия по пръскане на населението от самолети , което за България стартира във втората половина на Август около 20.08. и натиска в Европа всички да участват в експерименталното боцкане , то крайния резултат е налице - висока смъртност и освобождаване място за нови имигранти.

Африка с най малко ваксинирани, с най малко заразени и умрели. Европа с най много ваксинирани - с увеличение на заболели и умрели, и не само източна Европа, увеличението е и в западна, само Германия и Италия са с минус 1- 2 процента, което си е нищо, останалите са с увеличение 10, 20 и до 100 процента.. това са фактите, разбира се ако всички данни са верни, затова са нужни много данни, включително и обща смъртност в държавите, но такава трудно се събира.

селски, ти верно ли верваш на статистки излезли от Африка?!

Като посетиш малко африкански държави и разбереш че именно инфекциите са специалност на тамошните доктори, ела да си поговорим.

Нормално да намаляват там, където не са "ваксинирани" и да се увеличават там, където най-много са. Това са експериментално препарати, а не ваксини.

Що тогава в държавите с 80% ваксинирани имат по един два смъртни случая. Пък ние имаме по 100? То бива липса на мозък ама вашето вече на нищо не прилича.

Разделим ли починалите от ковид-19 и починалите с ковид-19 и при нас ще стане. Хубаво е да се махне папая теста и всички да се тестват за вярност на резултатите.

СЗО, а... Нека ви цитирам, изказване на първия генерален директор на СЗО Д.Б.Чисхолм: „За да стигнем до световно правителство, трябва да изгоним от съзнанието на хората тяхната индивидуалност, привързаността към семейните традиции, националния патриотизъм и религиозните догми … Унищожаването на понятията за истина и лъжа, които се явяват основни при възпитаването на детето, замяната на вярата в опита на по-възрастните с рационално мислене, ето това са закъснелите цели … необходими за промяната на човешкото поведение.“

Най-вероятно ние и Румъния сме с най-големия принос...

Прочети пак и наблегни на споменаването на "ваксинирана" Великобритания. Погледни после резултата на "неваксинирана" Африка.

А колко от заразените във ваксинирана Великобритания са починали или са в болница?