Доклад извади три причини за срутището на пътя Смолян-Мадан

Другата седмица обходният път на срутището на пътя Смолян - Мадан ще бъде асфалтиран и отворен за леки коли, каза председателят на УС на АПИ Дончо Атанасов.

Обратно в новината

Коментари - Доклад извади три причини за срутището на пътя Смолян-Мадан | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Държава се разпада след 10 годишното управление на тиквата и кражбите на шайката му наречена ГЕРБ! Честито овце! Спасявайте се както можете, щом толкова пъти си го избирате този!

"На този етап не е допустимо разчистване на пътя и пускане на движението, смята Стойнев. Срутените скални маси засега задържат обрушените скали и пакета от скали, който е по-нагоре в района. Ако махнем скалите, ще тръгне ново, по-голямо срутище, което може да стигне до река Черна и да я заприщи" А ако не го разчистите под тежестта на скалните маси целия път ще стигне до река Черна, защото е изграден върху подобна структура и е част от неактивирано до момента свлачище.

Срутище точната дума

си толкова невежа, Ася?

Това е израз на еднокнижникът. Не се излагайте.Някога,строителните войски вършеха прекрасна работа. Велик беше бай Тошо. Държавата беше подредена.

Абе дираджии, някой кретен измисли тази думичка "срутище", а Вие я поехте без да се замисляте. Досущ като "приливната вълна". Няма аз да Ви уча коя е точната дума.