17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Обърнете внимание че те не спорят че са те а само не се знае кой какво му е строшил.Тия ако нямаше тоя тъп закон да ги спукат от бой че повече да не помислят да вършат каквото са вършили.Домашен арест за хора пребивали други хора за пари?не

Стига де 50 бона за побой? Изхлежда несериозно, за толкова направо ще го свитнат. Аз поръчах един за 600 и му строшиха пръстите на дясната ръка. Палец, показалец и среден. По 200 на пръст.

За неуважение към съда трябва да вкарват в затвор адвокати. Абе оглупява колегията.

Наемниците тъмнозелени ли са, или деградирали до тяхното ниво български отрепки?

Анаболни батки с големи комплекси за малоценност и малки, меки п.и.ш.к.и.

Мнго ясно, че прокаратурата няма да отбележи платените пари и ще замете всичко. Накрая както каскета прави ще има споразомение.

Те са навън, в Дубай, оттам са поръчките.

нема кво да се безпокоят подсъдимите господа биячи , ще ги пуснем още на 1-ва инстанция , а на 3-тата ще постановим , че са били задържани и обвинени незаконно :)))))

Най-вероятно тези 50 000 лв. са измислица и за побоя има друга причина.

Да поръчаш побой, че понякога дори и убийство излиза много по-евтино от 50.000...

6 Месеца висите на моста да го свалите Бойко Ама нали си е Американски лакей нема мардане ! Жалко за родината бе прекрасна страна ! Амин

Даже са Малко тия пари ! Сретан Йосич даваше 2 мил евро да се смени ! Бойко не разреши ! После Бойко го бе страх и над Сърбия да лети ! А Колко си плати на Йоцо питаите си Бойко 1 ама нищо не става без пари !

Аз доколкото си спомням тая в колата в Младост я гръмнаха преди няколко години за 2*15к лева - 50к са малко множко. В БГ за 50к лева и президента ще намериш някой да гръмне :Д Гладни псета сте там всички :Д

Щом не са разбрали кой го е поръчал значи нищо не са направили

Кви са тези 50 000?! Тези подбиват пазара. Цената на един пердах е от 250 000 нагоре. Тези юристи си мислят, че при биячите цените са същите каквито са при тях и каквито са рушветите за съдии и прокурори. Това, че за прокурор 50 000 не са пари, не значи, че и за кварталните блъскачи със скъсаните анцузи не са.

50 000 ..ама това е поръчка за побой над Слави Ангелов , не за убийтво на Митьо Очите ?! :)))

Не е ли малко солена тази цена за побой? Аз мислех да поръчам няколко, но май ще се откажа.

За 50 000 лева мога да набия Кобра Пулев. И брат му също! Може и двамата накуп!

ЗНАЕМ ЧИЧО , ВЕРВАМЕ ТИ ! ТИ СИ ГОЛЕМ БИЯЧ И ТЪРКАЛДЖИЯ , ЕВРИ ДЕЙ РАЗМАЗВАШ ОТ БОЙ , ( ПРИ ТОВА ЗАБЕЛЕЖЕТЕ ) БЕЗ РЪЦЕ ОНАЯ МИ РАБОТА !

А не се ли изхвърляте и то много а. 50 000 за побой. То за по малка сума някой ще го гръмне.