Западът трябва да превърне думите в дела

Изненадващият вот за Брекзит и неочакваният възход на Доналд Тръмп създават впечатлението, че светът се обръща към популизма, изолационизма и дезинтеграцията.

Обратно в новината

Коментари - Западът трябва да превърне думите в дела | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Начи, ако не ви се чете надълго - да ви кажа как върви статията: дитирамби, дитирамби; малко клюки за тоз - оня какво прави и от кумова срама една другарска критика пльосната в края. А, сега дай хонорара! ... Авторът не уточнява кой е този "Западът" и точно за това не стана ясно срещу кого се бори и този "Запад". Очевидно срещу целия свят. Как се превръщат с празни думи - думи в дела знаят само фокусниците, но и те понякога не го знаят, как да извадят още повече пари от ръкава, за да им ръкопляска "публиката" по борсите. Дела се правят с истински стойности, а не с пропаганда и агитация, и това не съм го измислил аз, а го видяхме на практика от "комунизъма" и вече четвърт век от "победата с малко, но завинаги". Очевидно е, че всичко се управлява от илюзионисти с празни ръкави.

Аре пак - популизъм.... Кво значи популизъм - щом повечето от хората искат нещо, което не изнася на върхушката и хоп - популизъм?!

Автор Параг Хана*, Стратфор да, разбирам Какво са 350 млн. американци на дъното на океана? Добро начало.

Аз

Важното е ЕС, НАТО и МВФ да бъдат разрушени, а защитниците им - съсипани.

Всъщност същественото в статията е, че Европа все повече отслабва, докато си говори за неолибералните ценности и учи на морал света /то пък в Европа един морал/. Накрая разни заключения, които нямат кой знае каква връзка с фактите.

така е, откакто балканци влязоха в европа, съвсем свалиха нивото... на морала :) ти колко германеца, французина, и т.н. познаваш- не имена на политици, обикновени хора??

хахаха горкичките те соколчета и неолибералисти

" светът се обръща към популизма, изолационизма и дезинтеграцията." Така е. Всички станахме хитри. Когато всички сме хитри, нема лабаво. Преди вървеше добре...имаше много глупаци...СССР и ком. блока, разни африкански държавици. Хитрите беха само Западняците...другите вярваха и даваха ей така...на вересия и за идеологията. Но след 2000г всеки стана опитен хитрец и започна да си знае "цената". Така трудно се работи..всеки иска кинти, респект и уважение. Никой вече не работи само за лозунги.

Пароле, пароле, паролеее -- Та и тази "статия" - думи, думи и пак думи! А, иначе задниците ни нас.ра.ни, ама на кой му пука, че смърдим!

Добре, така да го наречем - народите в Европа избират популизма, изолационизма и дезинтеграцията, пред вероятността да бъдат заклани или да робуват на чужди интереси. Точка!

До кога ще ни втълпявате че който не е с тези дето са на власт и които докара Европа до това състояние като каже нещо е ''популизъм'' само защото не е от властващите и само защото казва това което поне 70-80% от хората казват???Популисти са властващите в еврогейския и техмюните подлоги защото скрити зад властта и охраната си не ги е еня за хората ама непрекъснато бврякат как '' се жертват за тях''

За съжаление, това е абсолютно лобистка статия за ТТИП. Дано не подхлъзне много хора към бездната.

както се казва късно е либе за китка.Западният свят отдавна не сила от която би зависило нещо повече от заявления, декларации и срещи на "висок ниво".Дали ни харесва или не -запада е със затихващи функции в световната архитектура въпреки колосалните напъни.

ти от запада ли си или от изтока, че не се разбира???

Откога станахте трибуна на ционистки глобалисти и масони? Тази статия е такъв пример за неолибералистичната утопия, че направо вони от неистовото желание за нов световен ред. Да, ама нещо слава богу тая идея се проваля с гръм и трясък!

Трансатлантическа световна сила оформяща световния ред? Да ви.... и боклуците западни!

кой ви нареди да публикувате този откровен лобист на американските търговски споразумения

"Който плаща пиенето, той поръчва и музиката".