Как светът посрещна Нова година

Светът посрещна новата 2017 г. с оглушителни пиротехнически представления и изпрати старата 2016 г., изпълнена множество проблеми.

Обратно в новината

Коментари - Как светът посрещна Нова година | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Посрещна я изтръпнал и умислен.Само у нас имаше плюскане по старо му, но докъм 02-03 ч. Дори и постните напъни на телевизора да внесе някакво настроение не дадоха резултат /може би само с изключение донякъде на Господарите".../ Разходихте ли се рано на 1-и да видите какво мъртвило беше, дори ровещи по кофите кучета нямаше. Въобще - всенародно веселие.И да завършим с фрази от няколко предавания - тъй като си бяхме "Сам в къщи 2" сред "Ледена епоха 4", внимавахме да пресичаме само на "портакал, как беше онова, оранжаво...", скъпи мои "съученици"!

Много ми е интересно Международната Космическа станция кога празнуват нова година.По кой часови пояс.

в повечето столици на атлантическа европа хората празнуваха, като бяха толерастно претърсвани, сякаш са престъпници, за да могат да имат удоволствието да се веселят, като оградени овце в егреци. зимни егреци, разбира се. либерастна европа обаче не се била отказала от ценностите си. така ни разправят отговорните за положението. :-))) В Китай новата година идва малко по-късно. Въпрос на сметки и космически изчисления. :-))

Поздрави на войници ДНР във ютюб: " Новогоднее поздравление дончан для военнослужащих армии ДНР 2017" Поздрави на Българи - бойци за свободата на Народа !!!! Отечествен Фронт е близко !!!!

Поздравявам ви с "Да пyкнете, фашисти".

- се познава истенски либераст - за тях антикомунист -> фашист, фашист -> демократ, комунист -> нацист, педераст -> семеен човек.... тежко да живвееш във този свят, кога яблъка пада на земята а не инък.... Мистери либерасти тъкава новина -настъпаво време на отговорност ...

ВВПутин е 1

По простотия ли? Вярно е.

А тук на село разчитахме на Хоризонт поне едно Дунавско да изиграем. Обаче се оказа, че и това вече са ни забранили, поради някаква никому неясна "мултиезичност"?!?!?!? Разтурена циганизирана държава, ей така дойде Нова година на село.

в Париж има авеню Шанз-Елизе ! такъв булевард няма !

яко,ама яко,още глава ме боле