Йотова: Не можем да се справим с върнати ни обратно мигранти

Студенти: Ще си проличи след години дали европредседателството е било успешно

Обратно в новината
17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Огняна Петрова, НБУ: "С европредседателството България показа, че не е бедна и корумпирана страна, какъвто образ имаше преди това. Със сигурност това мнение за страната ни е променено. България показа, че е нещо много повече. България показа, че е стабилна страна, която се развива, и дава възможност за реализация на младите." Лилянка №2 :) Студентите от СУ имат глави на раменете си. Светослав Терзиев какво е казал?! Той е доказан аналитик. Йотова правилно предупреждава за реадмисията на имигранти от трети страни за Турция; за еврозоната е права, за връщането на бежанците в страната-приемник; права е, че "когато един човек е оставил всичко зад себе си, стените няма да го спрат"... С други думи - Меркел наводни Европа под мълчаливото съгласие на бойковците, а всеки ще се спасява поединично или на групи. Масираната миграция в Европа не може да бъде спряна... А Спасителят е оптимист. Последната му прогноза от днес е, че "В един момент може да им / на имигрантите / хареса, да си кажат, че не Германия, ама България се развива добре. Правиме България все по-хубава. Но това не значи, че за сметка на българските граждани трябва да понесем такава огромна тежест." Разбирайте - дайте ни пари и ние ще се справим... :(((

НА ТАЗИ ОГНЯНА ! ТОЛКОВА ТЪПО, ЧЕ МИРИШЕ НА КОМСОМОЛСКИ НАФТАЛИН !!!!

Тая селяндурка много напира за медийни изяви за щяло и нещяло. Да има как веднага би отсвирила льотчика. Тя да е президент, а той вицепрезидент. Все се бута да дава мнения по политически теми без това да е нейна работа. Другарко Йотова, не България, защото нито аз, а още повече ти и твоята комунистическа партия сте допринесли за Западните Балкани и особено за Македония, а Бойко Борисов, който подписа договора. Стига с вашите колективни обобщения от името и в името на народа. Не народа, а личността е тази, която управлява. Ако зависеше от вас комунистите никога Западните Балкани нито Македония щяха да видят цивилизованият свят, понеже вие се борите за вашата тарторка пропадналата от престъпност Русия. И сега насъсквате вашите ятаци в Гърция и Македония да се бунтуват срещу цивилизованият свят, понеже им плащате с откраднатите от нас пари.

гражданко, ти си луда.

Добро, лошо - то друго Предсесателство няма да има.

Можем всички да се махнем и да им освободим територията, май това е целта.

Само на мен ли ми се струва , че всички дами които в момент ръководят БСП , имат хроничен проблем с алкохола ! Другарките Нинова , Йотова , Буруджиева ,Йончева,Манолова,Деса Радева и т.н. , са с ярко изразени торбички под очите , и кръвясали очи - къде от водка , къде от злоба !

Бегай, бе! Пийньето е ВЕЧНО !

Другарката да не се отмета а да каже на колко издирвани престъпници е дала пасапорт.

Те не са наши,за да ни бъдат връщани. Какво ви каза вашия шеф Сорос? Пускайте ги. Сега си ги вземете у вас,цялото герб, заедно с такива като Йотова и Станишев,и да не излизат от домовете ви,да ходят из БГ.

Брайвик такива млади надежди ли трепа на оня остров?