Задържаха нападателя, намушкал студент в НАТФИЗ

След двудневна денонощна работа криминалисти от сектор "Издирване" и групата за специализирани полицейски операции "Кобра" към СДВР задържаха обявения за общодържавно издирване, който прободе с нож студент в сградата на НАТФИЗ, съобщиха от МВР.

Обратно в новината

Коментари - Задържаха нападателя, намушкал студент в НАТФИЗ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Земята ни - китна и шарена, рай за очите, е пълна с идиоти. Българинът се държи като неандерталец, като дивак и невменяем. На мене ми трошат колите от завест вече 20 години. Това не е е ли психопат? Или този нерез, дето ръга с нож момчето от ВИТИЗ? Кой ги ражда такива скотове, какъв е този потомствен фашизъм, дето ни довежда до такива нещастия? Кога ще бъдат отгледани нова порода европейски граждани в тази проклета, дива и опростачена деградилара държава?

Идиоти колкото щеш по белия свят! То насила хубост не става! Като не те иска момичето - какво се предлагаш! Тя си е избрала с кого да бъде! Че порастни и се научи да губиш!

полицаите го задържали имота. ha ha ha

Съжалявам за младежа. Това още веднъж ме кара да мисля,че е следствие на липсата на мъдрост. Тя в БГ не се преподава. ТВ е залята КИЧ аз не зная как трябва да стане ,но нали много от тях са завършили журналистики. Видях ме как не се спазват правилата в един от университетите. Е питам аз това са бъдещите определящи насоката на БГ. Пълна циганизация оправдана с думата ДЕМОКРАЦИЯ