Инспекция: Няма пропадане на АМ ”Струма” по лот 4

Няма никакво пропадане на автомагистрала "Струма" по трасето на лот 4, установи инспекция днес с участието на представители на медиите.

Обратно в новината

Коментари - Инспекция: Няма пропадане на АМ ”Струма” по лот 4 | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Агромах, като държите толкова на гаранционните срокове, оправете си дефектите на пътя Благоевград - ГКПП "Логодаж".

Та значи Та, значи, ако и аверчето ти, инжИнерът, е толкова грамотен...

ХА ХА ХА то и кратер да се отвори , пак ще кажат "НИЩО НЕ СЕ Е СЛУЧИЛО" Седем пласта энастилка се прави по норматив. Те пропуснали "само" три - съобщиха сутринта - вероятно преди забраната да говорят

искаха да ядат асвалт ? Да не би те да са изяли асфалта на магистралата ?

Обаче шефчето на фирмата изпълнител много е подпалил. Що така ?

КАТО ВИДИН МОСТ.......

Абе, да не е минала лилето, дето е като едро преживно животно от женски род, по магстралата отгоре, та да е пропаднала....

Едно аверче е инжинер на лот 4. Каза ми че ако изкара година този участък ще е добре.оптимист голям е бил!!!

Е, щом е инжИнер - требва да му верваш!

абе трябвало да се "усвоят" едни пари .....

Усвоили са ги де!

А какво ще кажете за магистрала тракия между Чирпан и Ст.загора където в средната лента не може да се кара?

ЛЕНТОРЕЗА ДА СЕ ОБЕСИ НА ЛЕНТИЧКАТА!!!

този участък не е открит от Борисов. Информирай се преди да плещиш простотии.

не е пропадане, беше станало като хармоника, просто да ти дожалее.....

като Цариградско шосе и Орлов мост! Но..... сигурно пак предишно правителство са ги правили

ОТВАРЯЙ СИ ДОБРЕ ОЧИТЕ, ДА НЕ СТАНЕ ПОСЛЕ, КАТО С ТУНЕЛИТЕ НА АМ-ЛЮЛИН ДЕТО СА ЗАТВОРЕНИ ПО 6 МЕСЕЦА ГОДИШНО!!! И СЕ РЕМОНТИРАТ С НАШИТЕ ПАРИ ЗАЩОТО ГАРАНЦИЯТА ИМ БИЛА ИЗТЕКЛА!!! ...ДА НЕ СЕ НАЛОЖИ ДА ТИ СЧУПИМЕ ТОГАВА ГЛАВАТА С ЛОПАТА!

не видяхме никакво пропадане. по късно като започнете да карате вие също няма да го видите но... ще го усетите. това е гарантирано

Няма пропадане по магистралата,не е имало!Но вчера водещите по "Нюз 7"бяха като побеснели!Подобна беше историято и с пътен възел "Белокопитово",само дето телевизията беше по авторитетна,водещите също!И няма да е зле да се замислим за собствениците на тези медии,защото оплювайки нашето те обслужват чужди интереси!И ако питате мен това е същността на "Хибридната война"!Дали някой плаща за това на самите медии или на отделни журналисти няма значение!Дали ще предизвикаме истерия от простия факт ,че американски войници са ремонтирали оградата на детска градина или ще се стараем да убедим убедим обществеността ,че правителството е некомпетентно какво значение_нали трябва да бъдем възнаградени с руски пари!

Не е имало пропадане само първите 40-50 повторения на новината! След 100-то повторение има не само пропадане, а изчезване на цели километри асфалт. Именно това е идеята - хибридна война, защото просто от Партията и Фирмата нямат никаква идея какво да противопоставят на тактиката на Борисов да печели избори, като прави нещо реално, което може да бъде видяно и пипнато.

Твоят Борисов не прави нищо реално. Правят го работници, инженери, специалисти а той е само един ленторез.

Реално спестиха едни пари от подпорна стена на Магистрала Люлин и ската се свлече на пътното платно след първия тунел посока Перник при първия по- сериозен дъжд. После асфалта се напука заради недобро отводняване. Има и още едно място дето работниците говореха че ще пропадне, защото не е отводнено. Преди това цариградското го направи на вълнички. И още много такива. Ама след като България си избира да я управлява човек дето е бил толкоз тъп та и за милиционер не е ставал по татово време, та са го турнали в пожарната, че е от виден комунистически род, това е положението.

Нищо лично срещу коментара! Пътувам редовно по АМ"Тракия", където ремонта засега е перфектен. Що ми се струва, че заставаш като Матросов пред амбразурата в защита на Бойко? Не мисля, че новинарите са виновни и си измислят! На вчерашните снимки ясно се виждат коловозите на платното. Що не се запиташ аджеба като има да се поставят още два пласта как така имаше перфектна маркировка, а днес я няма?! Няма такъв филм- работата недовършена пък маркироката -поставена и лентичката отрязана!!И за да не ме разбереш погрешно- най-малко вина има Бойко щото калинките му се слагат ама яко!!!

На снимките ли да вярвам, на хората, минали от там ли, или на гербаджийските платени лапачи? Защо отричат очевидното и ни мислят за глупаци?

Защото са нагли и сами си вярват на простотията....

Комуно-атакистки вой...

Вярвай на очите си като минеш. Аз такива снимки мога да ти врътна, че свят ще ти се завие.

шантава работа-сами (техни фирми) си строят некачествените магистрали, сами си ги ремонтират, сами си ги проверяват, сами си опрровергават срутищата, които сами им се срутват, но....плащането за цялата идиотия е от.........нас

На това му се вика "затворен цикъл"...

Ще има и пропадания, свлащища и срутища по трасето, ще има и загинали! Но най-важното: Ще се наложи да се излапат поне още 50-60 милиончета за рИмонти! Така де, няма да правиме само рИформи, от които не пада нито един лев...

Дългът на България към юли вече е 50% от БВП! Ашколсун Баце, краде се като за последно пред изборно!

Кой дълг? Частният ли? Да не съм те бил по тъпата червена тиква да вземаш заем от чужда банка за скапаната панелка в Люлин?

Лабиринтът на възелът "Бокаса" вече разгадан ли е?

Той човекът поне е направил нещо, а ти дори и външният кенеф в двора във ваше село не си поправил.

вие да не сте били там по нужда, че знаете, или така си пляскате хейтърските фрази

Aрабите имат много прост метод....приемат новопостроените магистрали като карат вечер на фарове...Няма грешка...всяка неравност си личи...но незнам в нашият случай каква е целта...

в нашия случай ще има дунавски вълни

Вчера край Дупница магистралата беше затворена!!! Никакви обяснения??? Народът се вълнува от Лили-Срутището!

само вчера ли ?

Който е минал по този участък и смята, че има пропадане да сложи "+". Калинките да слагат "-".

колега, не е това важното, а каква заповедна книга е подписал проектантът, строителят, възложителят и надзорникът, може да е като ролър коустър, след като актовете са наред, мутрата е доволен и не се интередруса от 'ликтората.

Като не ти харесва - карай си по стария път. Къв ти е проблемът? Имаш алтернатива.

А за чий ги ручааме жабетата?

Бат Бойко мачка кумундетата и те квичат.

БОКо само мачка с дупе таралежа...!!! :::)))

нещо сте в грешка. мутрата да мачка себе си, как така. още не е изперкал дотолкова. те са продължение на гърба и трикотажка конфекция в прилагането на геноцид спрямо населението на територията.

БОКО и "монанския" ГМО продукт Л.Павлова,не са ОКРАЛИ достатъчно !!!

но минете по бул Гешов /бившата Несторов/ в София и като се спускате към Красна поляна ще почувствате и видите, че асфалта / на 3години и тържествено открит от ББ/ е потънал в някакви своеобразни лодки. Истината е че отдолу въобще няма основа. Ама нейсе - пишете, че съм простак и пътя ще се оправи.

Точно , така е . От "строителството " на инфраструктура се крадат най- много пари а в това специалисти са определено гербаджии.

ще ти кажа затуй се натскат за строеж на магистрали

Пропадане има и предполагам, че се е получило г'ат Лила партизанската унука е минала от там, че е доста наедряла напоследък.

незная има ли пропадане ама комшията всеки ден с по 100л нафта се прибира защото вместо чакъл кара пръст от близкия насип а тези от АПИ толкоз пари си усвояват .....Защо обаче крадливите си мислят че хората не им виждат грабежите Просто на стадото му омръзна да блее и те разчитат на това мълчание

няма пуснат голям инфраструктурен обект от Бойко,който да не е залят с помия от завист и злоба по опорни точки от комуняро- атакаджиските боклуци!Още през 2010 с магистрала люлин- пропадания,трапове,не можели да си карат волгите ,нямало много нужници за посраните им гъз..ве ,та до квадрат 500- често изгаряли крушките! Какво ли ще измислят наесен за готовия завод за боклук?

който мутрата във всяка кампания развяваше като готов, но поради липса на консенсус кой колко процента ще налапа, все не е започнат, а средствата от оперативна програма "околна среда" все си стоят неусвоени. като не ви изнася, все тролове и комуняги ви се привиждат.

опорни точки за опорноточкаджиите 1. откъде дойде таз глупост за бойколина, мутролина, тикволина или рапониада. простият шебек се радва, че открил нещо за 66 млрд и няма и 5 км, обаче проектът не струва, е, веднага се извърта като палачинка, ама той е правен около олимпиадата в москва. да си го ъпдейтнал, бе, пъпеш 2. как г-н председателят на УС прави инспекции, като гледа чертежи ли, внимавайте към коя снимка какъв текст пришивате 3. има ли едно нещо, дето да е скъпо, предсрочно открито, при това на части, и да не се е срутило 4. и стига с тези малоумни шаблони за комуняги и пр., каквито не е имало, но рапона е с партийна книжка още в джоба, а дкато спорите за глупости окрадоха държавата и нас. няколкократно при това

Опънаха ми се гънките на мозъка докато те разбера...

моля за извинение. а вие да сте благодарен/-а. сега остава и тиквените съветници и калинки и те да са се замислили, а дано, ама надали

Тоя номер с пропадането като опорна точка дрогерето го пробутва още с тракия през 2010-имало сгурия а не асфалт ,ама умре марко-вярват само изкукалите бастуни на мая сърбежната и малоумните лепилари на сидераста!То не бе пропаднал и дунав мост 2- досега са минали само тирове над 100 000 ,пропаднала арена армеец,пропаднало метро и тн Хората си пътуват, свиркат си и всеки вика - БРАВО БАТЕ БОЙКО,ОЩЕ 20 МАНДАТА! И НИКОГА ВЕЧЕ МОМАТА, ЧАЛМАТА И САЧМАТА!

ДругарЕте пробутват тоя номер нЕкой друг път .... Аз вярвам на очите си и видях , че има и то сериозно пропадане ... "Мистър Тъпанар"

Къде пропаднахте,бе Путев? Докато ви сбираха докторите из бъзето на Бузлуджа ли?Още не мога да ви сберат всички за вечерна проверка!

Бе те вчера някви къмпингуващи от Бургас и Созопол бяха пекли цаца и паламуд и за туй малку съ размьекна хасфалта, ама сега е добре - няма къмпингуващи няма проблем.

Де са е чуло и видяло да се пече цаца.Д-еба и малоумника ти.Де са е чуло и видяло през август месец паламуд.Бахти задръстеняците

Почти ме убеди.Това са истинските ви доводи.

Няма, няма - тя и Тракия няма кърпежи и изобщо не подскача колата ... ХАХА - идиоти!

Не го знам магистрала ли е, обходен път ли е, ама ясно се виждаше, че настилката е чисто ново. И беше пропаднала.

Тия инспектори са като оня експерт дето ядеше свогешки шоколад и го мислеше за швейцарски.

Както и медиите!!??

е добре де, навдигане беше:)

Айде сега пък на Балканите стана най-големия! Моля, не подценявайте Мутрака - в Слънчевата система е ай-голям!

Абе то си е казано "проверката висша форма на доверие !" какво се жалват, повече такива лъжливи новини повече проверки, повече доверие :)

Все някой ден ще пропадне! Ние от Партията алармираме обществеността отрано и това няма нищо общо с предстоящите избори и безсилието ни към тактиката на Борисов да печели избори със строежи на инфраструктура, която няма как да отречеш, за разлика от социалистическото "отърсване от Страха" например.

Тъсете нови опорни точки. Тези с магистралите не стават.

jingiby

Както се казваше в един стар виц: "тая дупка не е дупка"...

Все по-жалко ми става като гледам коментарите ...

Измекяри долни, Няма път, тротоар или каквото и да е направено с показно рязане на лентички, дето не се е скапало още преди нормалните хора да минат. Под нормални хора - да се разбира простия електорат дето пак ще гласува за НЕнормалните.

А за теб остана да си дъвчеш топките!!!

при Белокопитово със сигурност няма излизане на ляво. За да излезнеш към Русе трябва да пресечеш през насрещното движение.

Вече има качени видеозаписи по този въпрос. Намери , изгледай и потърси нова опорна точка

Предлагам ти да се "качиш" на колата си и да направиш този "ляв завой", да минеш по АМ "Струма" ... тогава "коментирай", "опорни точки" ли са тези новини ... или ДЕЙСТВИТЕЛНОСТ!

E на очите си ли да вярвам, или на глупостите които говорите? Сутринта се прибрах от Гърция, и пропадане ИМА!!!

Магистралната лиляна е надебеляла не от асфалта, който липсва в настилките, а от милиардите, които е присвоила от проектите за магистралитеV Тооооо, не е само да режиш лентички, ами да правиш качествени пътища!

Като почнете да говорите за тия въображаеми милярди направо ми става смешно и жалко! Народа дотолково изпростя и загуби представа за реалноста, че дори на хубавото не може да се нарадва.

Следващият път като имам път натам ще ги снимам и ще му ги изпратя на господинът за да не си губи времето да ги търси...

Поредната жалка лъжа и манипулация на враговете ни! Без ГЕРБ няма България!

Не ме публикуваха, ще опитам пак. Герберче, златно, Не бъркай ба'т си бойко с Хан Аспарух. Много станахте тези, дето претендирате, че без вас България ще загине. Сигурно затова се опитвате да я затриете.

Гробът с ГЕРБ е близко .

ПАК ЗАБРАВИХТЕ ХАПЧЕТА, А ТОВА В ЖЕГАТА Е ДОСТА ОПАСНО.....