Метален предмет от строеж рани жена до спирка в София

31-годишна жена е в болница след удар по главата от паднало метално парче от строеж на "Цариградско шосе" до спирка в София. ДНСК започна проверка.

Обратно в новината

Коментари - Метален предмет от строеж рани жена до спирка в София | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всеки ден минавам оттам и се моля докато преминавам строежа да стигна жив до метрото. Сградата е непосредствено до тротоара. Постоянно има стърчащи метални прътове Кранове постоянно разнасят тежки товари над главите на преминаващите Камиони с цимент прекарват маркучи над тротоара, под които трябва да се преминава доакто сипват цимент в строежа. Всеки ден ме е страх ме е да ходя на работа! Кой е разрешил да се строи по този начин ???

Ама какво разследване, защо? Та и на малките деца вече им е ясно, че в България няма виновни. Духнал е вятър - съоборил е металния предмет, ударил е момичето... Обществото така или иначе вижда само негативните неща, не успехите на правителството. Нали знаете какво се случва при казанът на дяволите...

Ако е строежът, за който си мисля - там е безобразие. Чудо е, че чак сега има пострадали - "метални предмети" стърчат колкото щеш. И не е като да не са пускани жалби до строителен надзор.