Петима убити при стрелба в щата Вашингтон

Петима души - четима мъже и жена, са убити в жилищен комплекс във Федерал Уей, южно от Сиатъл, щата Вашингтон.

Обратно в новината

Коментари - Петима убити при стрелба в щата Вашингтон | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ако в България някой полицай стреля срещу бандит, ще го вкарат в затвора и ще лежи с години. Нали се учим от американците - нека и тук да могат органите на реда да стрелят срещу бандитите.

Стига с тия Хамериканци.Писнаха ми.......Количество погибших в результате стрельбы в центре Белгорода увеличилось до шести, передает Интерфакс. По данным Известий, в больнице от полученных ранений скончалась 16-летняя София Гуцуляк. Ранее сообщалось о пяти жертвах, в числе которых 14-летняя девочка, и одном пострадавшем. По данным правоохранительных органов, стрелок приехал на место преступления на автомобиле BMW темного цвета. Как рассказали в МВД, мужчина сначала зашел в магазин Охота, где убил четырех человек, затем он вышел на улицу, где начал стрелять по прохожим.

Абе какво става с тая велика държава САЩ?! Защо така се избиват? Всичко им е наред, а виж каква я правят! Ако дойдат да живеят в България - жална им майка! Да вземат да се стегнат и да не изперкват така!!

На зомбираните американци не са им необходими талибани и джихадисти- те сами ще се изпозстрелят. Интересно, какво ще каже сега г-н Обамски- кого да обвини, кои са страшните терористи, май са тези, които стават и лягат американският химн и раздават демокрация по света.

Да, но го правят по много демократичен начин.

Кое, убиствата на мирни граждани ли? Когато талибаните почиват, те започват сами да се избиват

Тях не ги мисли, ей сега ще обявят една лотария за зелена карта и ще попълнят загубите....

уж атентат - 3 убити .... семеен скандал - 1 заклан, 4 застреляни .... 1 на 0 за хамерика !!?

"Единият посегнал да извади оръжие, служителите на реда открили огън и го убили.... Предполага се, че мъжът, стрелял по полицаите на паркинга, е убил останалите" В крайна сметка посегнал да вади нещо (може би оръжие) или стрелял?

Посегнал е. Това им стига. Сега ще установяват кой е, що е посегнал, той ли е убиеца и тн. И да не е той убиеца това няма значение. Посегнал е на полицай. При нас щяха да го изкарат изстрадал като Исус младенеца, а ченгетата щяха да са по-черни от дявола.

Е тези полицаи, защо не са помолили човека да се предаде ами веднага са го убили ,докато той се е чешел по гъзо . Ами като си нямат БХК и други уроди , да се оплачат пред света за дискриминация така ще е , нашите бандити не се барат с пръст, камо ли да го разстрелящ намясто .

Мехлем за душата на раята.

Искаш да кажеш мехлем за душата на проруската рая и неприятна новина за прозападната рая.

На раята и е прятно да научи, че и другите страдат. Тя идея си няма, как да се отърве от своите тегоби. Вместо да се замисли над своите приблеми, упорито продължава да настъпва мотиката. И така до края на света.

АЛО-КОНЕ ПЕШО,НАЛИ НИ УБЕЖДАВАШЕ КОГА БЕ ПРЕЗИДЕНТО, КАКВА ПРЕКРАСНА Е ЕВРО-АНТЛАТИЧЕСКАНА ИДЕЯ И КОЛКО БЕЗЦЕННИ СА АТЛАНТИЧЕСКИТЕ ЦЕННОСТИ.... КОНСКА МУ РАБОТА,АЛО-СМОТАН АДВОКАТЕ ПЕШО,НАЛИ МЕ ЧУВАШ МАЙНА?

"Щастлив" съм, че доживях епохата на т.н. "американски начин на живот"!!! Ежедневни теростични прояви(по значимите от тях организирани от ЦРУ и ФБР), масови разстрели на невинни ученици, взривяване на масови обществени мероплиятия(маратони и др.), изнасилвания във всички възрасти. Да не говорим за апартеид и доскорощната съдба на цветнокожите във "великата демокрация US". На този невероятно "прекрасен" фон, каква скука ни люшкаше по времето на лошия социализъм!!! Е, сега сме се оковали отвсякъде с желязо и пак не можем да опазим живота и имуществото си, но сме щастливи в "ДЕМОКРАТИЧНИЯ СВЯТ", с управляващи като: Ваньо Мангъра, Крадлив дядо Симо, Станиш Соколето, Буда%Лалето.....А бе щастие та да ти дойде мерака за самоубийство.

За твое сведение в САЩ убийствата са 5 на 100000,срещу 16 на 100000 в Русия.При това в Русия за последните 30 години са намаляли двойно...За пример през 1986 са били 26 на 100000,при добрия соц...И това по Руски данни...

Добре сте се подготвили господине и получавате хамериканско гражданство! Да не забравите да и вземете бронежилетката, че при нас продават само китайски!

Това са абсолютни глупости. От къде измисли тя статистика? Само от огнестрелно оръжие в САЩ умират над 5000 човека годишно. В цяла Европа (включително и Русия) бройката не надвишава 800 души. Бих ти копнал линк да четеш но админите, ще го изтрият. Другарю....

А и да не забравя 25 12 1974 Студентски град 16 жертви на 17-годишният Бранимир Дончев,ама не са писали за това в Работническо дело.Много филми гледате другарю...

изтрещтяла нация но и ние ги достига ме

Щом ги достигаш изчезвай от тука. Няма да ни разваляш хубавата държава.

Тея американци са ненормални.

то да бяха само те...

Редакторке, какво си редактирала? "...по съобщения за сигурност..."?

...по съобщения за сЪгурност..."!!!

хАмериканците да си оправят престъпността и след това да ни дават акъл.

Акъл се взема не се дава. Таз работа насила не става. Насила друго се вкарва, акъл никога. От кого ли сме взели нещо хубаво?

евро -атлантически ценности *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

"Единият посегнал да извади оръжие, служителите на реда открили огън и го убили." - няма замахнал с брадвата 3 пъти

Там няма брадва брат. А посегнеш и си готов. Ако успееш да замахнеш ще уволнят полицая, че е действал бавно и те е допуснал да го застрашиш.

Няма лабаво - посегнал да извади оръжие (даже не се знае дали е бил въоражен, нотака им се е сторило на полицаите) и го застреляли. Тука с нашите закони трябва да ги черпят кафета или русенско варено да им отворят на бандюгите... А не дай си боже полицаи да извади пистолет... или пък да стреля..

Ех само ако можеше лошите (бандюгите) да са с по една оранжева лампа на главата, а добрите със зелена, та да знаят по кого да стрелят полицаите. Ти на твойта тъща успял ли си да угодиш някога? Няма угодия - ако полицаят стреля - що е стрелял, ако не стреля - що не е стрелял.